Tottes Bilservice

A part of Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.8
Call 013-708 60 Share

Välkommen till Tottes Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Linghem! Vi erbjuder bilservice, bromsreparationer, däckbyten, felsökning och installation av motor- och kupévärmare för alla bilar oavsett märke och modell. Vi utför även montering av dragkrok, hjulinställning, däckomläggning och hanterar försäkringsskador och...

305 omdömen om Tottes Bilservice

Karl Max L
Wrote about Tottes Bilservice

Jättebra, snabba, bra priser….

Tilda Linnéa B
Wrote about Tottes Bilservice

Fantastisk service och utfört arbete.

Catrine Helen V
Wrote about Tottes Bilservice

Trevligt bemötande och bra service

Lars-Erik Jonas S
Wrote about Tottes Bilservice

Alltid nöjd när jag har anlitat Tottes bilservice. De har lämnat ett pris på jobbet innan åtgärden och de håller också priset. Enda gångerna priset har ändrats så har summan blivit lägre än offerten. Nu senast fick jag ett pris på 4700:- som jag godkände för jobbet som skulle göras, förmodligen gick jobbet snabbare än beräknat så priset blev 3490:- istället. Tror inte att alla verkstäder är så ärliga, helt fantastiska 👍😀

Göran Bertil Edvard A

Snabb service trevligt bemötande

Annika Vilhelmina S
Wrote about Tottes Bilservice

Bästa personalen, enkelt, smidigt och proffsigt arbete!

Petra Inger Magdalen S
Wrote about Tottes Bilservice

Tack för snabb och smidig bokning via telefon. Trevlig proffsig personal och god information av service till min pärla. Samt byte till sommardäck utan att jag bokade in💐

Lena Christine N
Wrote about Tottes Bilservice

Toppen bra service som vanligt!

Svar från Tottes Bilservice

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Robert D
Wrote about Tottes Bilservice

Snabb o lösningsorienterad service!

Svar från Tottes Bilservice

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Anders Henrik N
Wrote about Tottes Bilservice

Mycket trevligt bemötande. Mitt ärende hanterades omgående, vilket var mycket uppskattat.

Anders Ingwar I
Wrote about Tottes Bilservice

Nöjd. Håller ord. Går att lita på.

Tina Louise Carolin B
Wrote about Tottes Bilservice

Väldigt snabb service och trevlig personal

Matilda Johanna R
Wrote about Tottes Bilservice

Allt funkade smidigt, bra bemötande

Svar från Tottes Bilservice

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Maria Lovisa I
Wrote about Tottes Bilservice

Jag behövde lämna in min bil för årlig service och fick tipset av en arbetskamrat att lämna in bilen till Tottes. Jag upplever att allt gick smidigt och effektivt med servicen. Både jag som lämnade bilen och dottern som hämtade bilen fick ett trevligt bemötande och bra tips vad som mer behöver fixas på bilen framöver. Stort tack för hjälpen!! Mvh Maria

Lina W
Wrote about Tottes Bilservice

Suverän service när mina bromsar skrapade o lät. Lånebil o snabb tid. Dagen efter var allt klart o lagat! Trevlig personal!

Jan Magnus Gustav T
Wrote about Tottes Bilservice

Snabbt, enkelt och väl utfört.

Matilda Birgitta Kri W
Wrote about Tottes Bilservice

Trevlig personal, bra service och löser allt åt än.

Nils Rickard Bengt M O
Wrote about Tottes Bilservice

Bra och hjälpsam personal ....

Kjell Villy Evald J
Wrote about Tottes Bilservice

Bra bemötande och bilen lagad

Birgitta Sofia S
Wrote about Tottes Bilservice

Lätt att beställa tid. Snabbt åtgärdat! Trevligt bemötande! Nackdel, ingen trottoar, den sista biten, då man går ifrån tåget.

Björn Carl Christian B
Wrote about Tottes Bilservice

Servat min VW hos Tottes de senaste åren. Smidigt och enkelt. Rekommenderas.

Lena Margaretha N
Wrote about Tottes Bilservice

Felsökning, beställde hem delar och genomförde reparation under samma dag. Otroligt bra service.

Sofia Katarina K
Wrote about Tottes Bilservice

Bra och snabb service och trevligt bemötande

Karl Daniel K
Wrote about Tottes Bilservice

Bra och konkreta frågor om vad de kunde åtgärda och inte.. Jättenöjd

Svar från Tottes Bilservice

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Åsa Malin Eri H
Wrote about Tottes Bilservice

Smutsigt o skitigt.Gjorde en service för 4000 kr o bilen stank olja o skit.

Svar från Tottes Bilservice

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar. Vi vill alltid att kunden ska känna sig nöjd med slutresultatet och tar med oss detta framåt.

Sven Rikard Oskar F
Wrote about Tottes Bilservice

Tyckte det var lite dyrt. Inbillade mig att det skulle vara enklare att serva en elbil. Annars tycker jag tottes är nära och bra.

Svar från Tottes Bilservice

Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss. Vi uppskattar att du delar med dig av din åsikt. Kostnaden speglar både tekniker med rätt utbildning och kvalitetsdelar, vilket ger en långsiktigt hållbar lösning för din bil.

Anders Bertil J
Wrote about Tottes Bilservice

Bra utförda jobb, trevligt bemötande och bra priser. Vad kan man mer begära? Rekommenderar dom starkt.

Lars Richard B
Wrote about Tottes Bilservice

Lämnade in bilen för en enkel oljeservice och fick även goda rekommendationer på ett par andra åtgärder som behövdes fixas. Ett plus för att de även kan erbjuda nya kvalitativa däck så man slipper åka till ytterligare en verkstad för bara det. Nöjd kund!

Johan Niclas U
Wrote about Tottes Bilservice

Bra o snabb service. Bra återkoppling

Svar från Tottes Bilservice

Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.

Alma Lizette Z
Wrote about Tottes Bilservice

Jag är supernöjd med mitt besök! Blev otroligt bra bemött av personalen – de var både trevliga och professionella. De har gjort ett jättefint jobb,allt känns tryggt och bra utfört. Rekommenderas varmt!

Sara Elisabeth G

Snabb trevlig och återkopplande

Svar från Tottes Bilservice

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka!

Jan Anders E
Wrote about Tottes Bilservice

Toppen bra Dom har bra bemötande och så gick servisen väldans fort

Per Isak B
Wrote about Tottes Bilservice

Duktig, kunnig, bra svar och snabb service. Mycket bra att ha att göra med.

Henry Torbjörn L
Wrote about Tottes Bilservice

Bra och trevligt bemötande, kunnig personal och ett proffsigt utfört arbete. Rekomenderas varmt. Sparade dessutom många tusenlappar jämfört med originalverkstadens prisförslag på exakt samma delar och arbete.

Per Jonas B
Wrote about Tottes Bilservice

Bra! Inga problem och billigare än stora mörkesverkstäderna.

Svar från Tottes Bilservice

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Cf Projektkontroll A
Wrote about Tottes Bilservice

Mycket bra och kompetent personal. Trevligt bemötande och med omsorg om kundens ekonomi. Väldigt bra helhetsupplevelse.

Hans Magnus H
Wrote about Tottes Bilservice

Snabbt, smidigt, enkelt och bra service

Johanna Klara Margaret B
Wrote about Tottes Bilservice

Bra bemötande, snabba och väldigt tillmötesgående.

Svar från Tottes Bilservice

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Inga Birgitta K
Wrote about Tottes Bilservice

Mycket tillmötesgående när jag ville beställa tid för årlig service. Fick den tid som jag önskade. Utförde det snabbt och bra.

Karl Sigurd P
Wrote about Tottes Bilservice

Som vanligt helt suveränt. Raka rör inget tjafs. Synlig digitalfri planering på väggen. Snabbt svar i telefon vid bokning. Köper alla servicar där. Allt fungerar på bilen. Min far anlitade Tottes, en av sönerna gör det och jag gör det. Mvh/Sigge P

Matilda Maria Linnéa H
Wrote about Tottes Bilservice

Bra service, snabba på att återkoppla med information och väldigt snabba med att laga bilen.

Lennart Roland N
Wrote about Tottes Bilservice

Mitt i smällkalla vintern fixade Mattias och hans gäng min värme I kupén. Snabbt och bra!

Karl Johan Robin K
Wrote about Tottes Bilservice

Alltid upplevt det som snabbt att få tid och alltid varit nöjd med arbetet. Bra kommunikation. Lätt värt att åka 10 mil för att lämna bilen varje gång den ska servas eller repareras👌.

Lisa Mariana J

Alltid så trevliga. Bra service

Lise-Lotte Jenny S
Wrote about Tottes Bilservice

Väldigt bra verkstad bärgade min bil till Tottes ett dygn senare var den lagad. Fick en lånebil som var billig . Så jag kan rekommendera Tottes. Mvh

Gustav Tommy V
Wrote about Tottes Bilservice

Tack för ett gott utfört jobb!

Per Henrik H
Wrote about Tottes Bilservice

Alltid trevliga, serviceinriktade, försöker alltid lösa problemen och är öppna med vad som är gjort.

Maria Anne A
Wrote about Tottes Bilservice

Har använt Tottes i många år och de gör ett bra jobb.

Rolf Göran W

Ulla Maria K
Wrote about Tottes Bilservice

Snabbt o smidigt och dessutom billigare än märkesverkstäder. Trevlig pojkar..