Mäklare in Linköping

• Fastighetsbyrån Linköping

Verifierat företag
    4.7
    4,051 opinions
    Funderar du på att köpa eller sälja en fastighet i Linköpingsområdet? Vi på Fastighetsbyrån är specialister på att förmedla alla sorters fastigheter, inklusive skog, och hjälper dig gärna! Välkommen!
    Kim T
    Kim T: Sebastian gick in med stort självförtroende inför en försäljning av våran fastighet, vi var tveksamma till att han kunde levera lika val som han hade sagt. Men efter bara ett par dagar hade han lyckats sälja huset till ett mycket bra pris, vi vart altså väldigt positivt motbevisade. Jag rekomenderar start Sebastian om ni funderar på vem som ska sälja eran bostad. Han är enkel att få tag på och visar stort intresse för vad säljarens åsikter. Tack Sebastian för en bra försäljning.
  • Driver du mäklarfirma i Linköping?

• HusmanHagberg Linköping

Verifierat företag
    4.7
    627 opinions
    Välkomme till HusmanHagberg i Linköping! Är det dags för en bostadsaffär här är det oss du ska kontakta.
    Björn L
    Björn L: Tobias gjorde ett fantastiskt jobb. Han är mycket trevlig och lätt att kommunicera med. Högsta betyg!
  • 4.6
    1,308 opinions
    Välkommen till oss på Svensk fastighetsförmedling i Linköping! Villor eller studentlägenheter - vi på mäklarkontoret har koll och hjälper dig hitta drömboendet.
    Hans Ingemar J
    Hans Ingemar J: Snabb och effektiv av hantering efter vår första kontakt med mäklaren. Fick bra information om vilka förväntningar som är realistiska i det rådande marknadsläget. Fick bra hjälp och råd rörande "styling" inför fotografering och annonseringen av lägenheten. Har fått bra återkoppling hur processen fortgått. Har varit lätt att få kontakt och svar på ev. frågor och hela tiden blivit trevligt och väl bemött. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd.
  • Driver du mäklarfirma i Linköping?

Show page: