Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Svensk Fastighetsförmedling Linköping

• BadgeEightYears
1 031
4.7

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Linköping! Här i trevliga Linköping på Östgötaslätten hittar du alla boendemöjligheter du kan tänka dig, mysiga villaområden för familjer eller fina studentlägenheter nära universitetet. Vi på Svensk fastighetsförmedlings kontor hjälper dig mer än gärna att hitta rätt på bostadsmarknaden....

1031 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Sedan starten hos Reco 2016

Joel P
Vallastaden

Bra kommunikation och lätta att ha att göra med. Svarade gärna på frågor och gav bra råd, hade hoppats på att få lite mer för lägenheten men iom osäker markand är jag ändå nöjd.

Kristoffer K
Centralt

Mäklaren skötte försäljningen bra. Jag fick det pris jag var var nöjd med

Jonas B
Rimforsa

Bra och trevlig bemötande. Vi upplevde att vi fick jaga mäklaren mer än vad vi förväntade oss gällande uppdatering om objektet. Proffsig kontraktsskrivning.

Rasmus B
T1

Professionellt bemötande, snabba svar.

Hanna W
Ljungsbro

Nja. Mäklaren kändes oengagerad på visning. Inget varmt bemötande direkt under budgivning ville bara pressa upp priset åt säljaren även efter att budgivningen avslutats. Pressade på priset utan att ens först ha framfört budet till säljaren. I övrigt, ja tillgänglig vi telefon, svarade snabbt och kändes kunnig.

Jonas A
Kisa

Blev bra bemött av mäklaren, vid första mötet var det info om hur allt går till och hans arvode. Hur det var upplagt och vad vissa saker kostar. Hade gärna velat haft lite mera info under tiden.

Lotta B
Ekholmen

Bra tillgänglighet. Påläst om objekt. Tillmötesgående

PEETER M
Vasastaden

Mycket bra mäklare i mitt fall. Hemsidan (Mina sidor) funkade mycket bra och själva mäklaren var mycket bra på att kommunicera och återkoppla, och även för att resonera om "taktik" etc.

Andréas L
Ullstämma

Bra information intialt och kunnig och förtroendeingivande agerande

Nina K
Lektorshagen

Kompetenta, proffsiga, tillgängliga och inte minst trevliga.

Simone I
Lambohov

Ett väldigt proffsigt bemötande och dialog fick mig att känna mig trygg i mitt köp av bostadsrätt

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Stort tack för dem värmande orden Simone, önskar dig all lycka i din nya bostad, vi ses på tillträdet! Varma hälsningar Cornelia Gillberg och Amanda Edlund

Linda R
Centralt

Väldigt flexibel mäklare som förstod vårt behov. Hon upplevdes som professionell och trevlig. Trivsamma lokaler i Linköping och trevlig stämning på kontoret den dag vi skrev kontraktet, alla log och hälsade.

Agnes E
Vallastaden

Både när jag köpte min lägenhet och nu har sålt den har Svensk Fastighetsförmedling levererat på högsta möjliga nivå. Johan Jansson som var min mäklare under båda tillfällena kan inte ha agerat på ett bättre sätt, jag har alltid känt att jag kan ringa när jag har haft frågor samtidigt som han kontinuerligt följde upp under processens gång!

Anna A
Johannelund

Kunnig, lyhörd, ärlig och väldigt rar. Upplevde att vi fick bra rådgivning gällande den nuvarande marknaden samt vid budgivning. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera!

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Tack snälla Anna för dem fina orden, det värmer och så roligt att ni är nöjda! Ett hjärtligt tack för det fina förtroendet att fått hjälpa er med försäljningen. Varmaste hälsningar Maja Eskilsson Andersson

Mats G
Centralt

Snabbt och professionellt bemötande, Hög kvalitet på underlaget för försäljningen. Mäklaren uppfyllde våra förväntningar med råge. Snabbt avslut.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Hjärtligt tack för er fina förtroendet och ert omdöme! Det har varit fantastiskt roligt att fått hjälpa er, ha det fint sålänge så ses vi på tillträdet, varmaste hälsningar Maja Eskilsson Andersson

Carl-johan K
Valla

Fungerar jättebra helt enkelt.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Stort tack för att vi fick hjälpa er i köpet! Hoppas barnen kommer trivas i sin fina lägenhet. Bästa hälsningar Emelie Johansson

Oscar F
Vreta Kloster

Bra och proffsig hjälp. Känns som att ni har koll på vad ni gör. Får även bra och ärlig respons på prisläge och förväntningar.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Tack för trevliga ord Oscar, det gläder mig att ni fick en bra upplevelse! Lycka till med försäljningen nu! Varma hälsningar Gabriella Karner

Charlotta W
Sturefors

Sofia gjorde ett riktigt bra jobb, hon är professionell och erfaren. Kan verkligen rekommendera Svensk Fastighetsförmedling och Sofia Tjernberg!

Eva A
Södra Ekkällan

Positivt och trevligt bemötande. Jag har också fått önskemål tillgodosedda. Så här långt är det enbart positivt

Anna B
Tannefors

Mycket trevlig och lyhörd. Som förstagångsköpare kändes det tryggt. Hon besvarade våra frågor, tog även fram andra dokument efter önskemål. Kan varmt rekommendera Ellen.

Svensk Fastighetsförmedling gillar detta
Svar från Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Tack snälla för fin rekommendation, det värmer! Bästa hälsningar Ellen Clasén.

Maria B
Tannefors

Bra bemötande och hela tiden uppdateringar hur processen fortskridit.

Claes F
Tannefors

Det var medt min fru som hade kontakt med SF. Hon uplevde det positivt.

Robert D
Vreta Kloster

Första mötet med mäklaren var mycket bra och förtroendeingivande, men efter det var det riktigt dåligt. Annons och allt runt var OK, men bilden av hur smidig processen skulle vara och vad vi kunde förvänta oss få ut för slutpris stämde inte alls med verkligheten. Jag som ägare till hälften fick ingen återkoppling eller uppdatering av mäklaren, något som inte blev bättre trots påpekande. Kommer inte välja Svensk Fastighetsförmedling några fler gånger.

Jesper H
Bestorp

Mäklaren var snabb på att svara, och svarade även sent på kvällen, var väldigt flexibel, samt var alltid på gott humör, trots att vi båda hamnade i ett digert vägarbete, som resulterade i att vi nästan inte hann titta på objektet. Över förväntningarna på mäklaren, hon har varit toppen.

Sten J
Hejdegården

Har fått en mycket bra och som jag upplever det en personlig hjälp Mäklaren var införstådd i min situation. Är nöjd med försäljningen

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Varmaste tack för ditt förtroende att fått hjälpa dig med din lägenhetsförsäljning och tack för din rekommendation Sten! Otroligt roligt att fått hjälp till! Varmaste hälsningar Maja Eskilsson Andersson

Kenneth N
Hejdegården

Mycket bra klara besked bra information om hur nästa steg i köpet

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Hjärtligt tack Kenneth och stort grattis till en väldigt fin lägenhet, vi syns på tillträdet! Varma hälsningar Maja Eskilsson Andersson

Mimmi E
Hejdegården

Trevligt och proffsigt bemötande av mäklaren. Känns tryggt och bra.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Hjärtliga tack Mimmi för ert omdöme. Det gläder mig att ni är nöjda såhär långt. Jag kommer göra mitt yttersta för att ni ska vara det hela vägen! Bästa hälsningar Emelie Johansson

Ingrid S
Brokind

Vi hade Sofia Tjernberg som fastighetsmäklare via svenskfast och är oerhört nöjda med henne. Hon fanns tillgänglig genom hela processen och då vi blev stressade i de svajiga tider som pågår just nu så behöll hon hela tiden lugnet, såg efter lösningar och fanns tillhands. Otroligt tålamod. Hon stöttade oss även genom köpeprocessen då vi köpte vårat hus. Hon var tydlig med hur svenskfast jobbar och tog sig tid för alla frågor och lät oss vara med i processen. Så vårat betyg är absolut helnöjda.

Linn B
Vallastaden

Kiddist var super trevlig och vi blev väl bemötta. Kom med bra tips och var väldigt tillmötesgående, snäll och hjälpsam men även professionell.

Elisabeth S
Gällstad-Lundby

Positivt, med respekt. Jag tänker att en försäljning av bostad är som andra affärsverksamheter. Båda parter vill att det ska bli en bra affär. När jag anlitar en mäklare är för att få hjälp med vilken väg som är bäst att gå, och det får jag aldrig svar på om det blev rätt. Därmed är det svårt att säga om mina förväntningar besvarades. Mäklaren var lugn och lättsam, var enkel i sin framtoning.

Anders G
Ljungsbro

Bra seriös och kunnig mäklare, rekommenderas

Berit B
Malmslätt

Trovärdigt bemött. Mycket positivt. Mäklaren var mycket tillmötesgående och hjälpsam.

Sandra S
Harvestad

Cornelia är en inlyssnande mäklare som ser till både köpare och säljares behov!

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Tack för dem fina orden Sandra, vi hoppas ni kommer trivas bra i ert nya fina radhus! Vi ses på tillträdet och ha en fin sommar!

Anders G
Ljungsbro

Bra kunnig pålitlig och seriös mäklare

Susanne H
Johannelund

Kunniga mäklare, hjälpte oss fram till en snabb affär både med att sälja vår lägenhet och vid köpet av vår nya bostad. Rekommenderas varmt!

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Hjärtligt tack för förtroendet att fått hjälpa er i bostadsresan. Hoppas att ni får en bra höst och kan njuta av spabadet! Varma hälsningar Maja Eskilsson Andersson

Johnny H
Malmslätt

Kompetent och trevlig mäklare , hade självklart önskat få mer för lägenheten men i dessa tider är det lite svajigt

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Stort tack för din rekommendation, hoppas att ni fortsatt trivs bra i ert nya hem och får mycket nytta av er nya uteplats! Varma hälsningar Maja Eskilsson Andersson

Anna-Lena T
Ekholmen

Mäklaren mycket trevlig. Bra återkoppling. Tyvärr fick jag inte vad jag önskade när det gäller pris. Lägenheten kunde ha visats mer på facebook och Instagram.

Christer W
Vasastaden

Detta var en del av ett komplett köp, så det hela är inte avslutat än.

Diana A
Vasastaden

Proffsigt, kunniga och bra bemötande.

Ulla Maria Viktoria H
Vårgård

Lugn o sansad, tillmötesgående o förtroendeingivande. Köp av lägenhet samt försäljning av vår villa. Detta gick relativt snabbt och smidigt. Mäklaren levde upp till våra förväntningar. Han kunde snabbt ge svar på alla våra funderingar.

Henric R
Linköping

Jag tycker att vår mäklare har varit excellent, lätt att få tag i, haft svar på frågor, tydlig. Kunde inte varit nöjdare.

Bertil S
Malmslätt

Mäklaren har gjort ett gott arbete. Har på ett trevligt och proffsigt sätt hållit oss uppdaterade.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Hjärtligt tack för er fina rekommendation, hoppas att ni fortsatt trivs bra i ert nya hem! Varma hälsningar Maja Eskilsson Andersson

Berit B
Linköping

Mycket positivt. Mäklaren mycket kunnig och påläst. Huset blev sålt, vilket var önskemålet. Mäklaren hanterade försäljningsproceduren mycket smidigt så här långt.

Christer H
Lambohov

Proffsigt och personligt bemötande genom hela säljprocessen som hjälpte oss att känna oss trygga och väldigt nöjda med vår mäklare.

Kristin L
Fredriksberg

Personligt och proffesionellt bemötande. Lätttillgänglig

Thomas E

Bra visning. Bra info vid kontraktskrivning. Så jag är nöjd

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Hjärtligt tack Thomas för en mycket fin rekommendation! Grattis till en väldigt fin lägenhet. Vi ses på tillträdet. Bästa hälsningar Emelie Johansson

Elin P
T1

Positivt, proffesionellt och rådgivande under hela processen!

Julia F
Vasastaden

Superbra hjälp och dialog under hela bostadsaffären!

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Hjärtliga tack Julia! Supergrattis till en fantastisk lägenhet! Bästa hälsningar Emelie Johansson

Gunilla A
Vasastaden

Emelie gjorde ett riktigt bra jobb. Hon är engagerad, kunnig och håller dig alltid uppdaterad vad som är på gång. Som säljare kände jag mig trygg genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera henne.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Hjärtliga tack Gunilla för en mycket fin rekommendation. Tack för att jag har fått hjälpa dig i både köp och försäljning. Vi ses på tillträdet. Bästa hälsningar Emelie Johansson

Anna L
Malmslätt

Professionell mäklarbyrå. Kompetent, enkelt samarbete och smidig säljprocess