Snabbt och enkel med bra kommunikation
Trädakuten AB
Vi hjälper er att beskära och ta ned träd säkert och snabbt. Med hjälp av många års erfarenhet, den senaste tekniken och ett stort intresse för miljö och träd arbetar vi effektivt med trädfällning och beskärning. Våra duktiga arborister klättrar och beskär enkelt i träd som står trångt, nära bostäder eller andra byggnader...
2115 omdömen om Trädakuten AB
Sedan starten hos Reco 2016
Väl utfört uppdrag. Smidiga att ha att göra med.
Hej, det blev ju MYCKET bra. Smidigt och trevligt. Om två år är det nog dags igen. Jag återkommer, om det blir jag som bestämmer! Bästa Hälsningar Sven
Andrew och hans grabbar är fantastiska! Toppenbra jobb och snabba. Noga med att "städa" efteråt och dialogen med oss som kund har varit riktigt bra!! Vi kommer ringa dem nästa gång vi behöver hjälp och vill verkligen ge våra bästa rekommendationer!
Enkla effektiva och trevliga. Mycket kompetenta.
Snabba och bra inget att klaga på Kan verkligen rekommendera
Det var städat och rent från löv och buskar. Så det finns inget att klaga på.💪
De som kom var väldigt vänliga och trevliga. Jag har anlitat Trädakuten förut och var jättenöjd då. Jag köpte en tjänst där det var tre träd som skulle tas ner och några fruktträd som skulle beskäras. De tog bort allt som hade sågats ner och alla löv som fallit av träden som de arbetade med.
Kunniga justa och ett trevligt bemötande
Trevliga grabbar,mycket proffsiga,3:e gången vi anlitade dem för att ansa vår björk. Vi är mycket nöjda.
Helt ok, men hadde når jeg var nede på sommarstugan(forrige helg) ikke vært der å fjernet det siste som jeg sendte bilder av, som var i tillbudet. Som Andrew var enig i.
Kompetent och hjälpsam personal. Gjorde fint efter sig och tog hand om grenar och kvistar. Snyggt arbete
Mycket proffsiga och trevliga som kom o hjälpte oss. Rekommenderar varmt.
Snabbt på plats och snabbt åtgärdat när en stor ek lagt sig på huset under senaste stormen. Professionella rakt igenom!
Man blir alltid väldigt trevligt bemött när man ringer. När killarna har kommit ut visar de stor professionalism. Otroligt trevliga och hjälpsamma. Jag är mycket belåten.
Bra utfört jobb. Kunnig personal
Bra bemötande. Snabbt avklarat uppdrag dock missades tiden när arbetet skulle ha gjorts men vi är väldigt nöjda. Jobbet bestod av beskärning av träd och buskar.
Mycket trevligt bemötande . Att få fällt 8 stora träd . Mycket proffsigt helt över förväntan vi är så jättenöjda med jobbet ! Mycket trevlig personal och kunniga 👍
Proffsiga, snabba, trevliga och nogranna
Kunnig och trevlig personal. Dock högt pris. Hade inte fungerat utan ststens avdrag
Toppenkillar! Bra service, snabbt och billigt!
Det var Mycket bra och Proffsigt! Killarna var dessutom mycket trevliga! Jag var imponerad över hur effektivt de forslade bort både träd och ris med hjälp av lastbilen som var utrustad med "gripklo"!
Snabb respons för att komma och titta på våra träd samt lyhörda och gav bra råd. När dom väl var på plats var dom effektiva och kunniga. Alltid trevligt bemötande och toppen att ha och göra med. Nästa gång ringer vi dom igen:) Hälsingar Erica
Proffsigt och väl utfört. Snabb service.
Bra jobbat. Inget att klaga på.
Kunniga och proffsiga. Bra kommunikation.
Arbetet blev proffesionellt utfört ( beskäring av björk grenar). Trevlig personal, proffsig, lätt att samarbeta.
Det var lätt att komma i kontakt med dem, och de var lätta att prata med. Jag hade velart haft en uppföljning varför de valde att klippa som de gjorde och om det var något jag borde tänka på. De slöt inte loopen helt och hållet.
Bra bemötande både vid bokning och vid utförandet. Trevliga personer på plats som var mkt kunniga och gjorde jobbet fort och proffsigt. Tar mer än gärna hjälp av er igen. Med vänlig hälsning, Siren
Så smidigt och proffsigt! Andy var snabb att ge en offert och själva utförandet gick mycket bra. Andy är väldigt trevlig, serviceminded och proffsig. Vi var inte hemma när jobbet utfördes och det var inga problem. Vi har använt Trädakuten innan och var mycket nöjda. Även denna gång var vi mycket nöjda när vi använde Trädakuten.
Jättenöjda med arbetet. Träden kapades inte riktigt så lågt som var överenskommet men gallringen blev strålande.
Vi har fått hjälp av Trädakuten vid flera tillfällen under flera år och är mycket nöjda. Professionellt klippt både ett riktigt stort träd och nu också några fruktträd. Lätt att få kontakt och enkelt med offert grundat på foton
Mycket bra ! Kom på avtalad tid ! Hade beställt nedtagning och bortforsling av 6 st Tujaträd ! Arbetet fungerade mycket bra ! Trevlig personal ! Betalade överenskommet pris ! Mvh Donald Svensson
Fantastiska trevliga och gjorde ett kanonjobb
Var helt nöjd. Jobbade snabbt o effektivt. Lämnade arbetsplatsen uppsnyggad efter sig.
Blev bemött positivt och dom var effektiva levde upp till vad dom lovat
Jag var väldigt nöjda med de utförda arbetet,nedskärning av ett stort träd och klupp av en häck,killarna var lyhörda och trevliga och frågade flera ggr om vi var nöjda. Stor eloge till er alla.mvh Madeleine
Detta var tredje gången jag anlitade Trädakuten. Företaget beskar en apel. Allt från mitt samtal vid beställningen till genomförandet har varit trevligt, tydligt och väl genomfört.
Allt gick snabbt och bra. Ha det bra.
Ett nöje att se proffs arbeta snabbt
Vi har anlitat Trädakuten flera gånger. Alltid lika professionella!
Jättetrevligt bemötande, proffsigt utfört jobb till bra pris (fällning av 11 stora träd inklusive bortforsling) och perfekt städat. Rekommenderas!!
Trevliga killar som tog hand om träden snabbt och effektivt. Trevligt bra bemötande i växeln. Gick fint ordna så att dag och tid passade mig, och utan lång väntetid. Nöjd.
Snabbt och effektivt arbete med mycket bra resultat.
Allt gick väldigt enkelt, samtidigt och snabbt! Har rekommenderat Trädakuten till alla grannar🙂
De var duktiga och snabba och gjorde jobbet på en bråkdel av den tiden jag hade behövt för samma jobb.
Bra utfört arbete med nedtagning av träd och stubbfräsning!
Trevlig och proffsigt bemötande. Lite osynk i kommunikationen.
Trevligt bemötande. Ganska snabba. Effektiva.
Bra, effektivt och ett vänligt bemötande!