Trädkungen Skåne AB

Trädkungen Skåne AB

tradkungen.se
  • Badge2025
4.9

Trädkungen är din professionella arborist i Höör, Skåne! Vi erbjuder tjänster inom bland annat trädfällning, beskärning och stubbfräsning. Vi arbetar huvudsakligen i Höör, Eslöv och Hörby men tar oss an uppdrag i hela Skåne vid behov. Alla våra arborister är certifierade och utbildade samt fullt försäkrade. Vi erbjuder trädfällning...

21 omdömen om Trädkungen Skåne AB

Sedan starten hos Reco 2024

Peter R
Skrev om Trädkungen Skåne AB

Kontakten med Trädkungen innan jobbet var enkelt och bra. Dom höll tiden som sades, och efter trädfällningen kunde man knappt se att dom varit där. Följde oxå upp arbetet med ett samtal efter åt, för att säkerställa att man var nöjd. Har bara gått att säga om dessa killar, och kan varmt rekommendera vidare deras tjänster. / Peter

Joakim M
Skrev om Trädkungen Skåne AB

Adam var snabb och säker. Imponerande fällning. Städningen av grenar var superbra, det var som om de dammsugit gräsmattan.

Roya T
Skrev om Trädkungen Skåne AB

De gjorde ett fantastiskt arbete. Snabbt, proffsigt, tyst och städade efter sig. /Carl-Michael

Bo G
Skrev om Trädkungen Skåne AB

Inga problem, rullade på som förväntat.

Åsa S
Skrev om Trädkungen Skåne AB

Fällde träden snyggt. Prydliga högar av stubbar och ris. Plockade undan efter sig så det var snyggt då de lämnade. Nöjd!

Bo W
Skrev om Trädkungen Skåne AB

Snabb återkoppling med offert, lätta att boka tid med, fint utfört arbete och dessutom jättetrevliga

Felicia M
Skrev om Trädkungen Skåne AB

Blev bemött super bra, kom väldigt snabbt en fredag kväll då det var akut att få ner katten från trädet. Bara plus recommendar starkt

Marcus S
Skrev om Trädkungen Skåne AB

Snabb och proffsig service. Kom ut och tittade på trädet samt fällde det dagen efter förfrågan.

Birgitta N
Skrev om Trädkungen Skåne AB

Inledningsvis trevligt bemött av Anton. Kunniga och förtroendeingivande killar, som jobbade på en hel dag i vår trädgård. Både Anton och Theodor var effektiva och gjorde det vi avtalat samt vägledde oss. Vi är mycket nöjda med arboristernas jobb! Rekommenderas å det varmaste.

Arnhild H
Skrev om Trädkungen Skåne AB

Trevlig och duktig ung man.hjälpte mig med det jag behövde. Behöver jag mer hjälp i trädgården kommer jag kontakta honom. Rekommenderas.

Agneta P
Skrev om Trädkungen Skåne AB

Trevliga grabbar Snabba med att komma ut och titta på jobbet. Ringde den dagen vi bestämde. Kom exakt när vi bestämt. Gjorde ett utmärkt jobb med att beskära min vildvuxna blodbok.

Johanna B
Skrev om Trädkungen Skåne AB

Lätt att komma i kontakt med och väl utfört arbete. Extra plus att man kan få virket uppsågat i lämpliga längder för vedklyvning, samt flis till trädgården. Kan rekommenderas.

Sandi C
Skrev om Trädkungen Skåne AB

Behövde fälla träd på min tomt, gick supersmidigt och bra! Rekommenderas starkt om du behöver hjälp med trädarbete!

Khf H
Skrev om Trädkungen Skåne AB

Fick ett akut skadat träd som stod olämpligt till. Detta togs ned både snabbt och med hög kvalité.

Robert J
Skrev om Trädkungen Skåne AB

Snabbt, smidigt och utfört precis som vi kom överens om.

Mona O
Skrev om Trädkungen Skåne AB

Lugnt och trevligt bemötande. Svårt att hitta företaget. Bra resultat utifrån förutsättningarna.

Lise-Lott S
Skrev om Trädkungen Skåne AB

Mycket trevligt bemötande. Fråga under arbetets gång om man va nöjd annars gjorde de lite till. Jobba på raskt hela tiden. Fält träd och kapat grenar.

Suzanne S
Skrev om Trädkungen Skåne AB

Om det var Anton flärd, så var jag väldigt nöjd. Han kom snabbt, Tog snabbt ner några unga lönnar, och städade upp snyggt efter sig. Vi diskuterade beskärning av ett Mycket gammalt äppelträd,, Och han förklarade bra hur det skulle reagera på beskärning. På mitt önskemål beskar han det senare till en vacker stubbe. Fin känsla för träd, snabb och effektiv. Han hade en fin känsla för träden

Leart R
Skrev om Trädkungen Skåne AB

Bra och proffsigt jobbat, jobbar på i alla väderförhållanden.

Margaretha O
Skrev om Trädkungen Skåne AB

Ett mycket proffsigt arbete Upplevde verkligen att de kunde din sak och kommer definitivt att anlita dem igen

Anders B
Skrev om Trädkungen Skåne AB

Ett mycket bra jobbat med fällning av träd som togs ned med precision Ett mycket tack till det.