Kunde inte önska mig en bättre service, allt funkade till 100%
Transportcentralen i Halland AB
Transportcentralen i Halland AB är Hallands främsta leverantör av lösningar inom logistik, entreprenad och återvinning. Sedan 1940 har vi erbjudit skräddarsydda tjänster i Halland med omnejd som förenklat våra kunders vardag. Vi samarbetar med ett flertal åkerier och entreprenadföretag för att tillsammans leverera bästa möjliga...
20 omdömen om Transportcentralen i Halland AB
Vad kul att höra att allting fungerade fullt ut! Stort tack för ditt fina omdöme Joakim, det uppskattar vi verkligen.
Hjälpsam när jag åkte dit o frågade om vad jag hade tänkt mig o till vad. Och de hjälpte till att reka leveransen till mig. Chauffören ringde 30 min innan leverens som jag önskade. Mycket bra från början till slut.
Tack snälla för ditt omdöme Viktoria! Det betyder mycket att höra att du upplevde hela processen som smidig, från första besöket till leveransen hemma hos dig. Vi lägger stor vikt vid att lyssna och hitta rätt lösning tillsammans, så det är kul att du märkt av det. Hoppas vi får hjälpa dig igen framöver!
Snabb och smidig leverans och super trevlig chaufför
Tack för ditt fina omdöme! Kul att leveransen och bemötandet levde upp till förväntningarna.
Gick bra att lyfta in jorden !
Tack för ditt omdöme Bengt, kul att höra att du var nöjd med helheten!
Bra, o smidigt, inga konstigheter. MEN man måste ju få en faktura och det verkar ligga hos Klarna. Så jag ringde Klarna och de lovade skicka en, men jag fick aldrig någon. Så fick tillslut ett kvitto fr Transportcentralen efter ytterligare kontakter.. Så tyvärr drar Klarna ner betyget från högsta till ej godkänt.
Hej Marcus, Tack för ditt omdöme och vad bra att du upplevde beställningen som bra och smidig. När det gäller fakturan så hanteras den via Klarna, eftersom det är den betalningslösning vi använder. Vi förstår att det kan upplevas frustrerande när något inte fungerar som förväntat, även om det ligger utanför vår direkta kontroll. Därför såg vi till att hjälpa dig vidare genom att ta fram ett kvitto direkt från oss. Tråkigt att Klarna påverkade helhetsbetyget, men vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.
Förutom att säcken va sönder så va de bra!
Hej Katja, Tack för ditt omdöme. Vad bra att helheten fungerade, men vi beklagar verkligen att säcken var sönder vid leverans. Kollegorna på entreprenadavdelningen hade försökt nå dig två gånger utan svar, för att förklara situationen. Om du vill får du gärna kontakta dem på 035-191330. Allt gott!
enkelt att beställa Snabb leverans Relativt billgt När man ringde dit svarade de direkt och man blev väl bemött. Utköraren av en säck med singel var trevlig och hjälpsam samt var väldigt social.
Hej Mattias, Kul att höra att du blev nöjd med din leverans och att helheten från beställning till slutleverans funkade bra.
Produkten blev,men transporten blev katastrof Påtalade att man skulle avisera innan leverans,men det funkade inte, chaffisen dök upp som gubben i lådan,kom även med en bil som bara kunde krana av bakåt,förlorade då ett på meter, fick skyffla av och köra med skottkärra , tur att det bara var 3t matjord
Hej, Tack för din feedback. Vi beklagar att leveransen inte motsvarade dina förväntningar. Vår standardleverans för storsäckar (enligt våra leveransvillkor) med kranbil har en räckvidd på cirka 8 meter, vilket är det som ingår i priset. För placering längre in på tomten krävs en specialbokning i förväg. För att säkerställa smidig leverans och avisering, vänligen använd kommentarsfältet i kassan nästa gång. Där kan du beskriva var säcken ska placeras och be chauffören ringa innan. Vi tar till oss av din återkoppling för att bli tydligare i vår kommunikation.
Jättetrevlig chaufför som kom på utsatt dag, ringde innan och ställde storsäck med fin jord på önskad plats. Vi är jättenöjda!
Så roligt att ni blev nöjda och att allting har fungerat som det ska, då är vi nöjda också! Tack för ditt omdöme.
Snabb och väl utförd transport och trevlig chaufför
Grymt kul och höra, tack för responsen Ulf!
Trevligt bemötande och snabb leverans.
Kul och höra att du blev nöjd Mattias!
Bästa servicen! Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxc
Kul och höra att du är nöjd Ulf! 👌
Snabbt och smidigt! Bra kvalité på materialet jag beställde!
Roligt att höra att du var nöjd med både vår service och materialet!
Transporterade hem en storsäck och ställde den på rätt plats. Inget att klaga på
Tack för fin feedback Lars! Vi strävar alltid efter att ge 5-stjärnig service, finns det något vi kunde gjort ännu bättre?
Snabbt, smidigt och trevligt! Leveras levererad som beställt. Tippat perfekt enligt önskemål. Trevlig chaufför som tipsade om lämligast materialtyp för nästkommande arbeten.
Kul att höra att du var nöjd David och att du även fick en del tips av våra kunniga medarbetare!
Smidiga och trevliga att ha att göra med!
Tack för ditt fina omdöme Karolina och välkommen åter!
Bra produkt till bra pris och leverans enl önskemål.
Kul att höra att du blev nöjd Ove!
Punktlighet Bra varor/tjänster
Tack Stefan, kul att du uppskattar och är nöjd med våra varor och tjänster!
Köpte singelsten, snabb och flexibel leverans, trevlig chaufför och priset var bra. Prisjämförde med väldigt många bolag. Rekommenderar Transportcentralen!
Stort tack för din fina recension! Kul att höra att du är nöjd med både priset, leveransen och vår chaufför. Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar oss – varmt välkommen tillbaka!
Smidig lösning, lätta ha att göra med
Tack för din recension! Kul att höra att du upplevde det som smidigt – precis så vi vill ha det! Välkommen åter!