Trend Optik

Trend Optik

En del av Klarsynt www.klarsynt.se
  • BadgeFiveYears

Välkommen till Trend Optik! På Nygatan 25 i Gävle, bara 200 meter från Rådhusesplanaden, hittar du Trend Optik. I butiken möts du av Sinisa och Sanja som hjälper dig att hitta bågar, linser och glasögon från en rad olika märken. Hos oss kan du välja mellan en rad olika märken såsom Stark, OWP, BOSS, Tiger, Maui Jim, JOOP, Rodenstock,...

399 omdömen om Trend Optik

Sedan starten hos Reco 2019

Jan H
Skrev om Trend Optik

Väl bemött av personalen. Proffsigt bemötande av leg.optiker och kundmottagare . Förklarade senaste rönen inom optik tillverkning glasögon, både glas och bågar. Snabb leverans och juste utlämning och justering av bågar och ögondroppar etcetera. Kommer att följa upp eventuella förändringar i ögonen efter ca 2 år.

Malin O
Skrev om Trend Optik

Väldigt engagerad personal och noggranna. Service på Trend optik är något utöver det vanliga. Jag kan varmt rekommendera dom.

Björn S
Skrev om Trend Optik

Trevlig och kompetent personal!

Linnea L
Skrev om Trend Optik

Superkompetent personal som tog fram bågar jag aldrig hade valt själv men som jag passade perfekt i. Personalen var ärlig och tydlig med vad jag passade i och gav ett väldigt proffsigt intryck.

Lena E
Skrev om Trend Optik

Supertrevligt bemötande och service över förväntan. Gjorde verkligen det "lilla extra" som inte alls behövdes men verkligen uppskattades!

Hanna D
Skrev om Trend Optik

Jag blev väldigt trevligt bemött av all personal och fick rekommenderat nya glas, där det fanns både billigare och dyrare alternativ att välja på. Alla är uppriktiga med vad man kommer att betala för och det är en avslappnad atmosfär.

Annika W
Skrev om Trend Optik

Kunniga och bra service! Lite väl dyra priser för mig, så osäker om jag handlar här nästa gång! Förklarar bra. Det enda jag inte gillade var att optikern pratade illa om branschkollegorna, sånt gillar inte jag. Prata bara om din produkt är den tillräckligt bra säljer den ändå.

Svar från Trend Optik

Tack för din omdöme. Beklagar om du har denna kundupplevelse från oss. Dina synpunkter är viktiga för oss så att vi kan bli bättre. Du är alltid välkommen till oss med dina frågor eller funderingar! Vi finns där för Er.

Michael A
Skrev om Trend Optik

Trevligt och professionellt bemötande.

Ella A
Skrev om Trend Optik

Det första jag fick höra va att jag inte va barn och varför jag hade valt barnundersökning, sen fick jag massa kommentarer under undersökningen som gjorde mig väldigt obekväm och fick ingen hjälp alls, betalade 400kr för ingenting. Jag var tillomed tvungen att åka hem och hämta mina glasögon för att få ett papper utskrivet på Ingenting. Riktigt dåligt bemötande av han som undersökte mig. Kommer aldrig tillbaka och rekommenderar ingen.

Svar från Trend Optik

Beklagar att du har denna upplevelse från besöket hos oss. Din feedback är viktig så att vi kan förbättra oss i framtiden. Man kan välja synundersökning för barn och ungdom hos oss upp till 19 års ålder. Vi borde ha varit tydligare med att informera dig om att du ska ta med dig dina befintliga glasögon när du kommer på synundersökning hos oss. Du är välkommen till oss!

Baran O
Skrev om Trend Optik

Fantastiska arbetare. Verkligen gör sitt bästa för att hjälpa dig.

Hans-Åke F
Skrev om Trend Optik

Mycket bra rådgivning och snabb leverans. Rekommenderas

Maria E
Skrev om Trend Optik

Den Bästa optikern ja varit till

Deljin H
Skrev om Trend Optik

Tack för tipsen angående det bästa för min syn informationsmässigt och ekonomiskt.

Susanne F
Skrev om Trend Optik

Väldigt bra bemötande av personalen. Dom var engagerade och lyhörda i att hitta båge och lins som passade mig. Optikern var väldig kunnig, för första gången fick jag linser som inte skaver. Optikern förklarade vad det berodde på samt vilken lins som passade mitt öga. Väldigt nöjd över mina glasögon och linser. Trendoptik gävle får toppbetyg av mig!

Annica L
Skrev om Trend Optik

Blev bra bemött, positiv till deras kunnighet och att jag fick se bilder på mina ögon och mitt synfel

Viktor Å

Proffsigt och pedagogiskt bemötande

Dzhennet A
Skrev om Trend Optik

Mycket trevliga och kompetenta människor

Patrik F
Skrev om Trend Optik

Proffsiga ut i fingerspetsarna!Lämnade inget åt slumpen!

Anzor B
Skrev om Trend Optik

Professionell och personlig servis.

Christoffer W
Skrev om Trend Optik

Bra bemötande. Trevlig och kunnit personal som på ett pedagogiskt sätt förklarar genom hela undersökningen vad de undersöker, varför de undersöker det och vad som kan förväntas bli bättre för kunden i och med att det åtgärdas.

Marcus O
Skrev om Trend Optik

Bra och professionellt bemötande, av både optiker och i kassan.

Tintin B
Skrev om Trend Optik

Jättefina, bemötande, och hjälpsamma! Rekommenderas varmt

Jessica P
Skrev om Trend Optik

Trend Optiks personal i Gävle är fenomenala! Helt fantastisk service och de lägger sitt hjärta och själ i varje möte. Jag blev tipsad av en vän att köpa glasögon där och är väldigt nöjd med allt! De vill att varje människa ska ha råd med glasögon och linser och ser till att rätt linser och glasögon sitter på rätt människa!

Kathe F
Skrev om Trend Optik

Jätte trevligt bemötande , fin utrustning och pedagogisk förklarande vad som görs och behövs göras.

Gerd N
Skrev om Trend Optik

Intressant att få se bilder på ögat.

Anders O
Skrev om Trend Optik

Jag köpte 2par glasögon, som verkar fungera på mig. Ska ha dessa ett tag nu, ska se om de behöver göra om någonting. Upplevelsen var bra de har bra bågar och man blev bra omhändertagen.

Minna B
Skrev om Trend Optik

jag gjorde en synundersökning, om blev väldigt väl bemött innan undersökningen och under. väldigt trevlig personal, det kändes bra och som att dem var måna om sina kunder. hade inga förväntningar innan men blev positivt överraskad. toppen ställe. skulle verkligen rekommendera dem till någon annan.

Carola S
Skrev om Trend Optik

Jag känner att jag blev bemött som en kunglighet, av människor som verkligen brinner för sitt arbete och för kundernas bästa!

Dennis E
Skrev om Trend Optik

Mycket seriös optiker! Rekommenderas varmt!

Maria H
Skrev om Trend Optik

Trevlig, kunnig och hjälpsam och personal.

Nova N
Skrev om Trend Optik

Fantastisk. Bra service och trevlig personal, noggrann undersökning

Kerstin S
Skrev om Trend Optik

Mycket bra bemötande ! Känns väldigt seriöst ! Nöjd över att jag fick glasögonen så snabbt !

Alexander L
Skrev om Trend Optik

På Trend Optik får man ett trevligt och välkomnande bemötande. På plats får man hjälp av personer med gedigen kunskap som brinner för sin yrkesutövning. Att kolla på och prova glasögon tillsammans med personalen är en upplevelse. Med gott öga för vad som passar och roliga anekdoter guidar de en genom sitt breda, levande sortiment. Är det dags för en synundersökning eller nya glasögon så rekomenderar jag vart ett besök till Trend Optik!

Adam E
Skrev om Trend Optik

Väldigt kunniga och som kund känner man att dom bryr sig. Man får betala lite mer än i de andra "löpande band" - optikern, men det är det värt

Monica Elisabet K

Blev mycket väl bemött och fick en noggrann kontroll av mina ögon. Köpte nya bågar och glas samt nytt glas i mina gamla bågar. Dessutom känner jag mig alltid välkommen vid korrigering av bågarna. Sammantaget är min upplevelse mycket positiv och är tacksam att jag valde Trend Optik👌

Bjarni A
Skrev om Trend Optik

Mycket positiv upplevelse. De är proffsiga och kunniga. Jag har köpt både ”vanliga” glasögon och sport solglasögon. Jag återkommer till och rekommenderar Trend Optik i Gävle.

Jan Gunnar V
Skrev om Trend Optik

Jag är väldikt nöjd med bemötande ock behandling man får av kunnig personal

Yvonne Kristina S

Bra bemötande. Visste på förhand att det skulle bli bra, har köpt glasögon där tidigare. Nöjd kund.

Bo E
Skrev om Trend Optik

Bra bemötande ,duktig personal, känner sig alltid välkommen.

Tina M
Skrev om Trend Optik

Helt okej och bra. Hjälpsamma personer

Marja K
Skrev om Trend Optik

Var varmt välkommen och kunnig optiker som gjorde så satt m as n fick bättre seende än tidigare andra optiker sa att man ej kan göra nått men trenbdens opti ku er kunde 0 och även ge och saa de bågerna tog ock kort as de så att dom passade jätte bra örona blej längre ömma eftersom han paśsade dom till mig på Assange jätte öjd och kan fekommereda till andra i

Marianne E
Skrev om Trend Optik

Sökte en optiker som jag skulle känna förtroende för. Mina förväntnngar infriades ,upp-levde att det fanns en genuin kunskap och den kom mig till godo. Specialslipade glas. Rekommenderar dom gärna. / M E

Ian Robert B
Skrev om Trend Optik

På ett professionellt och respektfullt sätt. Rekommenderad av en god vän. Företaget levde upp till mina förväntningar i hög grad Jag köpte två par glasögon och uppskattar du att jag fick använda befintliga bågar. Utan ifrågasättande!

Helena E
Skrev om Trend Optik

Allt ok, kunnig personal utom en som var mindre erfaren

Anna-Maria G
Skrev om Trend Optik

Alltid fantastiskt bemötande och mycket professionella! Nöjd kund under många år och förhoppningsvis i många år till 💐

Gisela H
Skrev om Trend Optik

Mycket kunnig och engagerad personal. De gör en grundlig undersökning och förklarar alla moment på ett tydligt sätt.

Elisabeth H
Skrev om Trend Optik

Fick kaffe medan jag väntade. Kändes som undersökningen var bra utförd.

Ann-Sofie V
Skrev om Trend Optik

Mycket kunnig personal. Som tar sig tid för kunden. Trevligt bemötande när jag var på synundersökning och när jag hämtade ut mina nya glasögon. Har rekommenderat fler att uppsöka trenoptik. Jag som kund är mycket nöjd..

Youssra A
Skrev om Trend Optik

jag blev bra bemött och fick mycket bra information

Åsa G
Skrev om Trend Optik

Upplevde ett proffsigt och kunnigt bemötande.