Mycket trevlig och kompetent undersökning!
Trend Optik
Välkommen till Trend Optik! På Nygatan 25 i Gävle, bara 200 meter från Rådhusesplanaden, hittar du Trend Optik. I butiken möts du av Sinisa och Sanja som hjälper dig att hitta bågar, linser och glasögon från en rad olika märken. Hos oss kan du välja mellan en rad olika märken såsom Stark, OWP, BOSS, Tiger, Maui Jim, JOOP, Rodenstock,...
533 omdömen om Trend Optik
Sedan starten hos Reco 2019
Alltid hjälpsamma och trevlig. 5+
Mycket professionella och noggranna. Är supernöjd!
Litet och lokalt avtryck men personlig service när den är som bäst. Professionellt bemötande och avancerad synundersökning i högsta klass. Fortsätter åka hit för årlig synkontroll trots att butiken flyttade från Stockholm till Gävle.
Proffsionell mottagning och en trevlig stämning gör att Trend Optik blev en mycket positiv upplevese!
Om du sysslar med sportskytte och behöver hjälpmedel för att förbättra din syn är det här rätt optiker. Har besökt andra skytteoptiker tidigare men Sinisa på Trend Optik är otroligt kunnig, noggrann och tar sig tid att förklara vad dina ögon behöver för att prestera bäst under olika förhållanden. Så välj Trend Optik och prata med Sinisa om du vill förbättra dina skytteresultat.
Mycket trevligt bemötande och service!
Det var fantastiskt tack för tjejen som jobbar där hon var jätte trevlig.
Fint bemötande, god service. Mycket nöjd med mina glasögon.
Trevligt bemötande, proffsiga. Förtjänar toppbetyg.
Väldigt snälla person, som försöker hjälpa så mycket de kan. Väldigt bra jobbat.
I had a great experience at trend optic. They are very knowledgeable and helpful.
Väldigt trevligt bemötande och rakt, inga onödiga tal utan rakt på sak och tydligt vilket sparande jätte mycket tid för mej Inga förväntningar för jag aldrig varit där förut så bara på att utföra det jag behövde Jag behövde ett syntest till för körkortstillstånd och som sagt rakt på sagt och direkt på ett väldigt trevligt sätt
Jag fick ett mycket ärligt och bra bemötande av den manliga optikern och receptionisten. Noggrann tydlig information om mina ögons hälsa och behov. Är väldigt nöjd.
Profsiga. Inlyssnande. Vänliga. Välkomnande.
Jag valde en optiker som är med i Klarsynt eftersom min tidigare upplevelse med dem har inkluderat bra service, kunniga optiker, och ett trevligt bemötande. Trend Optik har hittills visat samma standard.
Mycket kunnig o omhändertagande! Kan ej tänka mig bättre service!
Jag har känt mästaren på denna anläggning i över 23 år. Jag kommer hit med min familj från Stockholm och beställer glasögon för hela familjen endast från honom. Han är den bästa i hela Sverige.
Mycket nöjd med helheten!! Rekommenderar
Trend Optik, var verkligen positivt redan första besöket syntest mycket bättre än det jag tidigare upplevt . Jag kände att jag äntligen träffat rätt i sökandet efter optiker! Det är inte lätt att hitta rätt.
Jättetrevlig personal! Kunnig och påläst! Det är en helt ny upplevelse att komma till Trend optik! Personalen hjälper inte bara med glasögon-att ge råd, att visa olika bågar utan de kan LYSSNA! Jag är jättenöjd !!! Rekommenderar!!!!
Förtroende personal och omhändertagande
Bra bemötande och smidig undersökning
Med proffesionalism och värme mottog ni vår dotter med npf diagnoser som annars har svårt för kontakt med nya människor. Vi är super nöjda!
Mycket kunskap och kompetens!
Hej min upplevelse från första möte professionell dem av de som jobbar där samt otroligt trevliga väldigt skönt upplevelse, trend, optiker bästa arbetsplats som jag har besökt super nice .
Min upplevelse var jättebra profisionellt och trevligt bemötande rekommenderar gärna Trend Optik
Trevligt bemötande . Allt var till min belåtenhet. Blev ett köp av ett par glasögon
Mycket trevlig och kunnig personal
Positivt och personligt bemötande. Tydlig information. Mycket nöjd.
Bra bemötande.dom uppfyllde alla förväntningar.bra upplevelse köpte två par ett är polariserade.
Proffsigt bemötande, kunniga och trevliga
Bra bemötande och bra undersökning
Mycket bra bemötande av kunnig och trevlig personal. Genomgående proffsigt. Snabb leverans.
Proffsigt bemötande tydlig information och inget tvång
Jag fick ett tryggt och trevligt bemötande. Jag vet ännu inte hur glasögonen kommer att fungera och hur jag då blir bemött. JG hoppas att glasögonen ska fungera om ett tag.
Jätte bra upplevelse allmänt!! Lugn och bekväm miljö att vistas i, vilket är underbart då förhoppningarna angående det blev bemötta. Jag köpte glasögon :)
Bra bemötande och mkt nöjd med resultatet.
Perfekt bemötande, ytterst noggrann undersökning och optimering av glas.
Det var bra på sitt jobb visst vad dom skulle göra och dom var trevliga
Bra bemötande av kunnig optiker. Gav mig mycket mer info och hjälp än jag fått på andra ställen . Rekommenderas varmt.
Kunnig och trevlig optiker , dock lite mycket prat. Noga med att kunden ska vara nöjd med besöket.
Trevligt bemötande där jag fick ny och viktig information. Helnöjd med undersökningen och de nya glasögonen.
Trevlig personal som förklarar vilka alternativ som finns att tillgå.
Trevlig personal och trevlig optiker.!
Ärendet handlade om synintyg för körkort. Jag blev bemött vänligt och de var hjälpsamma med att lösa ut problem pågrund av mina missuppfattningar. Hade förväntningen att de skulle sköta synundersökningen och det uppfyllde de.
Beställde tid dagen före och fick bekräftad tid. kommer in på morgonen och skall få en undersökning och har ingen tid!!! uruselt0
Bra men lite tröttsamt och lång, men det bra att jag vet vad mina ögon behöver
Bara positivt! Noggrann genomgång av såväl subjektiva som objektiva parat med egna.
Jag blev bemött jätte fint och omhändertagande. Trend optik levde upp till mina förväntningar då dom var väldigt snälla och förstående. Min upplevelse kortfattat var jätte bra. Jag kollade min syn till körkort, de va jätte snälla och tog hand om mig på bästa sätt