Allt fungerade väldigt bra är mycket nöjd.
Treza Solutions AB
Välkommen till oss på Treza Solutions! Vi hjälper våra kunder att sänka sina värmekostnader och få ett komfortabelt klimat i sina hem. Vi både säljer och installerar luftvärmepumpar från kvalitativa och välkända varumärken. Våra egna lokala kyltekniker utför installationen och vår kompetenta eftermarknad finns med i bilden...
2620 omdömen om Treza Solutions AB
Sedan starten hos Reco 2021
Personalen på Treza Solutions AB är professionell och bemötandet trevlig. Leveranstiden var snabb och montören utförde jobbet dagen som var bestämt och han var enkelt att få tag i. Montören svarade på tekniska frågor och monterade luftvärmepumpen korrekt.
Det enda var att han som tog bort den gamla slet sönder kåpan på den gamla lossade inte två skruvar först , utan slet bort kåpan .
Snabba svar. Snabb och klar offert och snabb och bra montering, egen montör som var trevlig och vid montringen gick vi igenom bästa placering, för och nackdelar. När fakturan kom var det inga oväntade tillägg som kom till.
Vi köpte två pumpar. Installation och pris var utmärkt. En är bra. Den andra började krångla efter ett halvår, stängde av. Vi kontaktade firman och följde varje gång instruktionerna utan framgång. Trolig läckage var svaret per telefon. I november kom en person ut och då väldigt grinig, påstår sen att de bara gjort ren, vilket vi redan gjort, och sänder nu en räkning för rengöringsservice. Nu fungerar den. Att påstå att de bara gjort ren, vilket alltså var nygjort och sen ha mage att sända faktura på 3500 kr för någon timmes besök, är inte ok.
Trevlig service, duktig och väldigt noggrann installatör. Rekommenderas varmt.
Snabb respons, trevligt bemötande av alla och bra utfört arbete.
Bra bemötande snabb och bra hjälp med byte av luftvärmepump.
Blev bemött på ett mycket bra sätt av säljaren som ingav förtroende. Köpte en Samsung värmepump. Monterades sedan av en mycket kompetent och skicklig montör. Köpte pumpen hos er pga det mycket fördelaktiga priset. Nöjd villaägareföreningsmedlem.
Snabb återkoppling och leverans, dessutom till ett konkurrenskraftigt pris. Installationen utan anmärkning och som bonus en utomordentligt trevlig och duktig installatör! Rekommenderas!
Snabb installation och utförlig genomgång av värmepumpens funktioner!
Mohammed var helt fantastisk! Han jobbade snabbt och metodiskt, han var mycket noggrann! Han var väldigt noga med att förklara allt och såg till att räta ut alla frågetecken jag hade innan han gjorde rent efter sig och lämnade. Föredömligt!
Bra kontakt med säljare. Duktiga o trevliga tekniker. Några små problem löstes snabbt o bra. Beställde en fredag. Installerat o klart nästföljande torsdag.
Snabb å smärtfri installation
Snabb service, kunnig personal och trevligt bemötande
Är nöjd med allt från en tydlig offert till utfört arbete😀
Excellent great service.
Snabba och hjälpsamma i kontakt. Nöjda med installationen av luftvärmepump, trevlig, snabb och noggrann installation.
Trevlig montör kunnig på på sitt jobb
Har köpt luftvärmepump av Treza vid 2 tillfällen. Mycket bra service och pris.
Supernöjd med installationen av anläggningen,schysst pris och trevligt bemötande 👍
Fick tid snabbt och bra service.
Bra,men jag förväntade mig att de skulle ta med de gamla delarna!!!!
Bra och tillmötesgående. Inget att klaga på. Mvh Rhss
Rengöring av ac. Teknikern var mycket noggrann. Dessutom trevlig.
Högsta betyg till både bemötande, leverans och installation.
Snabba svar på offerten. Installatören gjorde ett alldeles utmärkt jobb. Appen var lite besvärlig och få igång. Det misstämmer mellan beskrivningen på papper och hur appen fungerar. Jag fick hjälp Så nu fungerar det. Jag hoppas att jag får ett telefonnummer Jag kan ringa till service om jag får problem.
När pumpen skulle installeras informerades jag om att garantin ej gäller om jag inte tar dit elektriker som kopplar den på en egen säkring. Huvudströmbrytare ska även finnas, annars gäller möjligen inte hemförsäkring vid brand orsakad av pump. Detta informerades jag aldrig om under köpprocessen, men antar att det åligger mig som kund att känna till. Kontaktade även Panasonic direkt för att få klarhet i vad som gäller avseende garanti och de svarade ej utan hänvisade tillbaka till Treza Solutions. Installatören var lite udda,...
Erfaren, trevlig och pedagogisk tekniker
Service och allt ba bra. Men... december vid montering och 0 grader ute, snö med blandat slask och hantverkaren tar inte av sig skorna vid montering inomhus. Vart både lera, blött och rispor i golvet! (troligtvis från någon sten som fastnat i skon). jag förstår att det är omständigt att ta av och på skor som hantverkare, men jag tycker ändå att man får anpassa sig efter vädret. Detta är även ett nybyggt hus och golven är endast ett år gamla. så tråkigt.
Trevlig servicekille, snabb och bra service. Kan dock tycka att priset för en timmes arbete inkl reskostnad är lite väl dyrt.
Bra och snyggt utfört jobb av installatören Mohammed. Även väldigt bra kommunikation kring arbetet med att installera den nya luftvärmepumpen. Nöjd! /Lena
Snabb service, fantastiskt trevlig personal. Trotts lite strul löste dom det exemplariskt!
Mycket smidigt och en fantastisk trevlig installatør som jobbade effektivt och hela tiden. Vi ær mycket nøjda med pumparna. Dock hade vi ønskat att få hjælp att få den installerad i appen før fjærrstyrning .
Gjorde ett bra jobb men kom en dag senare än avtalat och lämnade kvar skräp.
Jättebra. Man märker skillnad nu.
Good job done by Mohammed, efficient and well advised on how to install the heat pump.
Bra och snabb service. Trevlig och duktig tekniker som installerade. Allt blev precis så bra som vi tänkt.
Mycket bra service och trevligt bemötande. Duktig installatör som kom till oss trots att vi hade en orange vädervarning.
Snabb service, väl utfört arbete!
Det gick snabbt och enkelt.Monteringen av luft luft värmepumpen.och gick fort och blev väldigt bra!
Bra bemötande, hade förhoppning om en fungerade kommunikation, den var mkt bra. Köpte en luft luft med installation
Utmärkt service vid installation av värmepump! Supertrevlig, snabb och smidig installatör!
Underbart att höra, Per! Stort tack för det fina omdömet och för att du valde att köpa din luftvärmepump från oss på Treza Solutions. 😊
Snabbt och bra utfört.
Stort tack Robert för det fina betyget och för att du valde oss på Treza Solutions att köpa din luftvärmepump ifrån. 😊
På det hela taget är jag nöjd ,MEN 3 TIMMARS INSTALLATION FÖR 9900 BRUTTO ( 4900 netto) ÄR OFÖRSKÄMT!!!! Det är mer än advokat eller datadpecialisters debitering. En utbildad rörmokare certifierad för kompressor telnik kostar 750 -900 kr per timme. VARFÖR denna nivå? Kan därför inte rekommendera er.
Tack för din återkoppling till oss, Per! Vi strävar alltid efter att bli bättre och är tacksamma för din feedback. Priserna har stigit på grund av inflation, ökade bensinpriser mm. Våra kyltekniker har spetskompetens inom sitt område och om de arbetar snabbare än utsatt tid är något vi är mycket stolta över. Vi vill även önska dig en god fortsättning på det nya året!😊
Bra upplevlse från första kontakt till instalerad värmepump
Härligt att höra, Leif! Stort tack för det fina betyget och för att du valde att köpa din luftvärmepump från oss på Treza Solutions.😊
Bra installation precis enligt önskemål. Kommer förmodligen att anlita Treza vid nästa pumpbyte.
Du är hjärtligt välkommen åter, Roger! Tusen tack för det fina omdömet om oss på Treza Solutions. 😊
Jag var i behov av en produkt från Treza med snabb leverans. Hanteringen och leveransen var mycket proffsigt utfört. Jag vill tacka handläggaren och Tresa för hanteringen av mitt ärende. Mvh Uffe
Vi tackar ödmjukast för det fina omdömet och för att du Ulf tog dig tid att berätta om din upplevelse med oss på Treza Solutions. 😊
Det var en bra upplevelse, priset var OK, och installatören duktig.
Härligt att höra, Göran! Stort tack för det fina omdömet om oss på Treza Solutions! 😊
Köpte en luftvärmepump. Snabb leverans och en trevlig montör som gjorde ett bra jobb.
Det gör oss så glada att läsa ditt omdöme. Stort tack för det, Annalena! 😊