Mycket bra och snabbt svar vid offertförfrågan. Väldigt snabbt installationsdatum när vi var överens om pris (Som var mycket bra enligt mina övriga offertförfrågningar). Väldigt trevlig och korrekt installatör. Helhetsupplevelsen kan inte belönas med annat än högsta betyg.
Treza Solutions AB
Välkommen till oss på Treza Solutions! Vi hjälper våra kunder att sänka sina värmekostnader och få ett komfortabelt klimat i sina hem. Vi både säljer och installerar luftvärmepumpar från kvalitativa och välkända varumärken. Våra egna lokala kyltekniker utför installationen och vår kompetenta eftermarknad finns med i bilden...
2641 omdömen om Treza Solutions AB
Sedan starten hos Reco 2021
Allt fungerade som man kan förvänta sig, mycket bra installatör.
Proffesionellt från första kontakt! Otroligt nöjd!
Jag har varje gång blivit väl informerad om min varmluftspump Dalkin Caldo II XRK 30. Jag har ingen anledning att ändra mitt ställningstagande Solweig Schmidt
Jag är jättenöjd med Treza. Jag anlitade dem för andra gången. Snabba, proffsiga och väl rekommenderade
Nöjd med monteringen och blev där man ville ha.
Professionellt agerande. Mycket nöjd med installationen.
Snabb och bra installation av värmepump
Kunniga, trevliga och snabba. Håller mer än dom lovar. Både Ivana på kontoret och installatören Paul var fantastiska i sitt bemötande och kunnande.
Näst intill perfekt var inget att Klaga på
Snabb och bra hantering. Korta väntetider.
Mycket god service och stort kunnande. Av både försäljare och montör. Installationen av Mitsubishi LN35 blev väldigt bra, den levererar värme även när det är över minus 25 ute. Jag rekomenderar Treza utan tvekan.
Köpte en Mitsubishi luftvärmepump som jag blev mycket nöjd med. Ett väldigt trevligt bemötande av både säljare och installatören, som dessutom var väldigt kunnig och upplysande. Detta var över min förväntan. Kan varmt rekomendera dem.
Alltid lika trevligt och proffesionellt utförande och bemötande av Dennis, Trezas representant i området.
Snabb och bra service och montage av Oliver. Bra luftvärmepump som är betydligt bättre än den gamla. Var rädd om Oliver, så bra medarbetare är svåra att hitta!
Installationen utförfes till min belåtenhet. Dock kunde han inte koppla upp mot wifi.
Fick hjälp av Mohammed att installera luftvärmepump! En snabb och skicklig installation där vi också fick mycket tips! Rekommenderar varmt, 10/10. Skulle absolut anlita igen! /Niklas
Rekommenderas stark, fint utfört arbete! Rent och fint efter teknikern varit där! Jätte fin installation! Skulle till 100% anlita dem igen! Väl mött! /Niklas
Trevligt bemötande Snabbt och fint utförande.
Löste mitt önskemål snabbt och jag blev mycket trevligt bemött av personalen.
Snabb respons och väl utfört arbete enligt önskan.
Allt fungerade väldigt bra är mycket nöjd.
Personalen på Treza Solutions AB är professionell och bemötandet trevlig. Leveranstiden var snabb och montören utförde jobbet dagen som var bestämt och han var enkelt att få tag i. Montören svarade på tekniska frågor och monterade luftvärmepumpen korrekt.
Det enda var att han som tog bort den gamla slet sönder kåpan på den gamla lossade inte två skruvar först , utan slet bort kåpan .
Snabba svar. Snabb och klar offert och snabb och bra montering, egen montör som var trevlig och vid montringen gick vi igenom bästa placering, för och nackdelar. När fakturan kom var det inga oväntade tillägg som kom till.
Vi köpte två pumpar. Installation och pris var utmärkt. En är bra. Den andra började krångla efter ett halvår, stängde av. Vi kontaktade firman och följde varje gång instruktionerna utan framgång. Trolig läckage var svaret per telefon. I november kom en person ut och då väldigt grinig, påstår sen att de bara gjort ren, vilket vi redan gjort, och sänder nu en räkning för rengöringsservice. Nu fungerar den. Att påstå att de bara gjort ren, vilket alltså var nygjort och sen ha mage att sända faktura på 3500 kr för någon timmes besök, är inte ok.
Trevlig service, duktig och väldigt noggrann installatör. Rekommenderas varmt.
Snabb respons, trevligt bemötande av alla och bra utfört arbete.
Tusen tack Rolf för att du tog dig tid att lämna ett omdöme till oss på Treza Solutions. Det gör oss så glada att du är nöjd med upplevelsen. 😊
Bra bemötande snabb och bra hjälp med byte av luftvärmepump.
Härligt att höra, Per! Tusen tack för det fina betyget och för att du tog dig tid att lämna en kommentar. 😊
Blev bemött på ett mycket bra sätt av säljaren som ingav förtroende. Köpte en Samsung värmepump. Monterades sedan av en mycket kompetent och skicklig montör. Köpte pumpen hos er pga det mycket fördelaktiga priset. Nöjd villaägareföreningsmedlem.
Stort tack till dig Per för att du tog dig tid att berätta om din upplevelse med oss på Treza Solutions samt för att vi fick äran att hjälpa dig med installationen. 😊
Snabb återkoppling och leverans, dessutom till ett konkurrenskraftigt pris. Installationen utan anmärkning och som bonus en utomordentligt trevlig och duktig installatör! Rekommenderas!
Vi tackar ödmjukast för rekommendationen, Christian! Det gläder oss att läsa om din upplevelse med oss på Treza Solutions. Njut av härlig värme i bostaden!😊
Snabb installation och utförlig genomgång av värmepumpens funktioner!
Tusen tack Erico för det fina betyget och för att ni valde att köpa er luftvärmepump från oss på Treza Solutions! 😊
Mohammed var helt fantastisk! Han jobbade snabbt och metodiskt, han var mycket noggrann! Han var väldigt noga med att förklara allt och såg till att räta ut alla frågetecken jag hade innan han gjorde rent efter sig och lämnade. Föredömligt!
Fantastiskt att höra, Janne! Stort tack för att du tog dig tid att berätta om din upplevelse samt för att du lyfter fram en av våra grymma kyltekniker.😊
Bra kontakt med säljare. Duktiga o trevliga tekniker. Några små problem löstes snabbt o bra. Beställde en fredag. Installerat o klart nästföljande torsdag.
Det gläder oss att läsa ditt omdöme, Stefan! Stort tack för att du tog dig tid att berätta om din upplevelse med oss på Treza Solutions.😊
Snabb å smärtfri installation
Precis så det ska vara, Szabolcs! Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme till oss på Treza Solutions.😊
Snabb service, kunnig personal och trevligt bemötande
Underbart att höra, Martin! Vi tackar ödmjukast för det fina betyget och för att du valde oss på Treza Solutions att köpa din luftvärmepump ifrån. 😊
Är nöjd med allt från en tydlig offert till utfört arbete😀
Det gör oss så glada att läsa ditt omdöme, Mats! Stort tack för det fina betyget. 😊
Excellent great service.
Thank you Finn for choosing Treza Solutions! 😊
Snabba och hjälpsamma i kontakt. Nöjda med installationen av luftvärmepump, trevlig, snabb och noggrann installation.
Härligt att höra Josefin! Stort tack för att du tog dig tid att berätta om din upplevelse med oss på Treza Solutions.😊
Trevlig montör kunnig på på sitt jobb
Tusen tack Jari för det fina betyget och för att du valde att handla din värmepump från oss på Treza Solutions!😊
Har köpt luftvärmepump av Treza vid 2 tillfällen. Mycket bra service och pris.
Supernöjd med installationen av anläggningen,schysst pris och trevligt bemötande 👍
Härligt att höra Mattias! Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme till oss. 😊
Fick tid snabbt och bra service.
Härligt att höra, Catharina! Stort tack för att du valde oss på Treza Solutions att installera din luftvärmepump. 😊
Bra,men jag förväntade mig att de skulle ta med de gamla delarna!!!!
Tack Patrik för att du valde oss som din installatör. Vi jobbar alltid på att bli bättre och uppskattar din feedback. Det kvarstår att vi kan ta med de gamla delarna gentemot en kostnad.😊
Bra och tillmötesgående. Inget att klaga på. Mvh Rhss
Underbart att läsa ditt omdöme, Rhss! Stort tack för betyget. 😊
Rengöring av ac. Teknikern var mycket noggrann. Dessutom trevlig.
Det gläder oss att läsa ditt omdöme, Ylva! Stort tack för det fina betyget. 😊
Högsta betyg till både bemötande, leverans och installation.
Tusen tack för högsta betyg, Ingrid! Vi på Treza Solutions är mycket tacksamma för att du valde att köpa din luftvärmepump från oss.😊
Snabba svar på offerten. Installatören gjorde ett alldeles utmärkt jobb. Appen var lite besvärlig och få igång. Det misstämmer mellan beskrivningen på papper och hur appen fungerar. Jag fick hjälp Så nu fungerar det. Jag hoppas att jag får ett telefonnummer Jag kan ringa till service om jag får problem.
Stort tack för det fina omdömet, Birgitta! Härligt att allting kunde lösa sig och visst finns vi här om du behöver oss framöver.😊
När pumpen skulle installeras informerades jag om att garantin ej gäller om jag inte tar dit elektriker som kopplar den på en egen säkring. Huvudströmbrytare ska även finnas, annars gäller möjligen inte hemförsäkring vid brand orsakad av pump. Detta informerades jag aldrig om under köpprocessen, men antar att det åligger mig som kund att känna till. Kontaktade även Panasonic direkt för att få klarhet i vad som gäller avseende garanti och de svarade ej utan hänvisade tillbaka till Treza Solutions. Installatören var lite udda,...
Erfaren, trevlig och pedagogisk tekniker
Stort tack Shahram, för det fina betyget och för att du valde att köpa din luftvärmepump från oss! 😊