Trygga Flytt & Transport AB

Trygga Flytt & Transport AB

tryggaflytt.se
  • BadgeSixYears
4.9

Välkommen till Trygga Flytt & Transport AB! Alltid en personlig flytt med oss på på Trygga Flytt & Transport AB. Vi står för personlighet och transparens i allt vi gör. Ska du flytta i Karlshamn med omnejd och känner att du inte ha tid att fokusera på flytten. Anlita då oss och få annat gjort medan vi tar hand om flytten. ...

447 omdömen om Trygga Flytt & Transport AB

Sedan starten hos Reco 2020

Jimmy E
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Kanon bra och allt gick hur bra som helst

Alejandro M
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Very easy, accommodating and nice people! I would for sure recommend them 100%. If I move again I will do the moving with them!

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

We thank you for your trust, Alejandro & Maria, and hope you enjoy your new home.

Runar T
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

De skötte sig utan anmärkning. Kan med gotta samvete rekommendera företaget.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Runar och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Elise S
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Jättetrevliga, duktiga och hjälpsamma!

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Elise och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Christina Marie F
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Fantastiska killar! De bar alla mina, några väldigt tunga och otympliga, grejor (träningsmakiner och elpiano, bl a) och nog närmare 100 lådor ner för fyra(!) delvis trånga trappor - utan att slå i något - och det gick undan. Väldigt trevliga och lätta att ha att göra med också! De gjorde min flytt till en fin och stressfri upplevelse. (Något magiskt också då väggar, tak och dörröppningar verkade vika undan för er ;-) Superduper stort Tack! - Utan er hade jag nog fått bo kvar i min lägenhet <3

Christina Marie F och Alfred P gillar detta
Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Christina och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Roland K
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Från Karlskrona mycket bra, däremot inpack valutvägen ställdes alla flyttkartonger i vardagsrummet man frågade inte var man ville ha dom placerade. Möblerna placerades där vi ville.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Roland och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Gunnar H
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Vi är mycket nöjda med Trygga Flytt. Redan vid bokningen av flyttransporten möttes vi av serviceminded kvinna och sedan kom 4 effektiva och noggranna killar och transporterade allt utan missöden. Inte nog med att de var jättetrevliga-de hade humor också. Rekommenderas varmt. Ann o Gunnar Hall

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Gunnar och Ann och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Paola D
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Helt suveränt, trevligt bemötande lätt att boka. Smidigt från början till slut, ingav trygghet i flytten De ska få ta hand om nästa flytt också

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Paola och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Birgitta V
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Jobbet blev gjort och i tid men orimligt dyrt. Efter kontakt med företaget korrigerades beloppet som blivit fel.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Birgitta och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Karin L
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Blev förvånad över hur lite frågor det var, snabbt och försiktigt var det som gällde. Hastigheten var det som förvånade mig mest. Oerhört tacksam för den professionalism dom visade, tack än en gång.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Karin och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Tetyana L
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Min flytt gick bra och det är jag mycket tacksam för. De är duktiga och professionella! Varmt rekommenderas!

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Ann-Charlott och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Ann-Charlott N
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Jättetrevliga och snabba killar som kunde sin sak. Jag upplevde Trygga Flytt & Transport som ett seriöst företag som var mycket mån om sina kunder. Jag köpte en flytt tjänst och var supernöjd med den. Kan verkligen rekommendera denna firman till mina vänner.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Ann-Charlott och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Carina J
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Mycket bra bemötande och smidig flytt trots att vi behövde ändra tid och krånglade till det. Kommer definitivt boka samma firma om flytt blir aktuell igen. Trevlig och flexibel personal. Rekommenderas varmt till andra.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Carina och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Joel W
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Trevliga, glada och lösningsorienterade. Självklart val om du vill ha en bekymmersfri och trygg flytt!

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Joel och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Martin L
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Mycket nöjd med alla steg i processen. Lätta att ha att göra med. Tack för hjälpen!

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Martin och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Lena K
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Punktliga, snabba o välorganiserade. Har inget att jämföra med men allt fungerade felfritt. Kan varmt rekommendera dem. Lena🌷

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Lena och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Annika S
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Superduktiga killar,effektiva och med trevligt bemötande.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Härligt att höra Annika. Vi tackar för förtroendet och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Tanja S
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Pålitliga, trevliga, snabba, försiktiga killar👍

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Härligt att höra Tanja. Vi tackar för förtroendet och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Rose-marie A
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Alltid blivit bra bemött! Mina förväntningar levde Trygga flytt upp till. Men önskar att , man tanker mer på att skydda möbler som ställs på varandra, ett skydd emellan, för att slippa repor. Flytt från magasinet till lägenhet.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Härligt att höra Rose-Marie. Vi tackar för förtroendet och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Dorota S
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Fantastiskt! Bra kommunikation, smidigt och professionellt utfört arbete. Mycket hjälpsamt och trevligt team. Rekommenderar starkt till alla ! :) / Mvh Dorota

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Härligt att höra Dorota. Vi tackar för förtroendet och hoppas att du trivs i din nya bostad.

Ref: S
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Mycket trevliga och bra att ha att göra med. Fin kommunikation och ett snabbt och bra arbete.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Härligt att höra S. Vi tackar för förtroendet och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Lena H
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Mycket bra och trevligt bemötande av alla killarna som tog hand om vårt bohag. Vi har tidigare använt en del av killarna som hade annan firma men som nu jobbar med Trygga Flytt, så vi anlitade de för vi har mycket bra erfarenheter sen tidigare. Snabba svar via mail och vi har praktiskt fått låna alla flyttkartonger som vi behövt. Vi använder flytt, magasinering och flytt in av allt bohag. Vi rekommenderar verkligen dessa goa killar!

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Härligt att höra Lena. Vi tackar för förtroendet och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Ulla J
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Mycket bra på alla sätt. Rekommendera.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Härligt att höra Ulla. Vi tackar för förtroendet och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Kim F
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Så trevliga killar och vilket bra jobb dom gjorde! Hade ganska mycket grejer men dom fick det att gå in perfekt som Tetris in i flyttbilen, och snabbt gick det! Inga skador alls, och till samma pris som blivit sagt innan. Har haft lite tråkiga upplevelser med flyttfirmor innan men Trygga Flytt skulle jag absolut anlita igen, så rekommenderar varmt.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Härligt att höra Kim. Vi tackar för förtroendet och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Markus B
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Väldigt trevliga, lösningsorienterade, och samarbetsvilliga. Det gick snabbt också! Tyvärr så glömdes en liten matta och en liten brandsläckare. Men det är sådant som händer.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Markus och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Laila O
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

“En väldigt positiv flyttupplevelse! Trevliga killar som var både snabba och duktiga – allt gick smidigt och utan problem. Rekommenderas varmt!”

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Härligt att höra Laila. Vi tackar för förtroendet och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Sirkka K
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Trygga Flytt skötte min flyttning jätterbra. Jag blev tevligt bemött av killana som jobbade effektivt och löste alla problem.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Härligt att höra Sirkka. Vi tackar för förtroendet och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Filip I
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Perfekt. Bra kommunikation, bra leverans och bra skött.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Härligt att höra Filip. Vi tackar för förtroendet och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Maria Ulrica W

Tack till Trygga Flytt för en trevlig och effektiv -trygg flytt Maria

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Härligt att höra Maria. Vi tackar för förtroendet och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Susanne M
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Packade noga, snabbt flyttat och mycket trevliga. 🌸🌸🌸

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Härligt att höra Susanne. Vi tackar för förtroendet och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Anna L
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Smidigt, proffsigt och mycket trevligt bemötande av duktiga killar. 🙏👍

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Härligt att höra Anna. Vi tackar för förtroendet och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Peter K
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Blev föredömligt bemött, omtanke och kvalitet översteg mina förväntningar, det gäller flyttning av båda flygel och övrigt bohage

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Härligt att höra Peter. Vi tackar för förtroendet och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Lars-Gunnar J
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Trygga flytt hjälpte mig att flytta. När det visade sig att det var betydligt mer än vad jag informerat om satte de snabbt in 2 extra bilar och 4 personer. Alla var mycket trevliga och flytten genomfördes inom den tid vi talat om. Alla tack till gänget som hjälpte till. / Lars Gunnar

Eva A
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

En del missförstånd uppstod angående flytten men fick bra respons efter med upprättelse som var helt ok. Känner nu att man får snabb återkoppling och hjälp av företaget och kan rekommendera andra att anlita dem.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar dig Eva för förtroendet och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Karin S
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Supernöjda med flytten från en lgh till en annan. De kom i utlovad tid och var snabba och effektiva och mycket trevligt bemötande. Alla saker var hela. Vi fick låna kartonger innan som de kom och levererade till dörren. Hade man några frågor så fick man alltid svar direkt när man ringde. Vi rekommenderar varmt att använda Trygga Flytt.

Stefan P
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Snabba och flyttade alla saker utan problem

Emil Oskar Ivar S
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Thomas och Krille! Två stabila lyftkranar som hjälpte mig på rekordtid med att flytta. Fjärde våningen utan hiss var inga problem. Rekommenderas verkligen! Hälsningar Emil, Karlskrona 😊👍🏻

Alfred P gillar detta

Lars B
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

flyttlass som gick utan problem trots en längre stäcka. Killarna var trevliga och hjälpsamma på alla sätt och vis.Trots en lång arbetsdag var dem på gott humör hela tiden. Kunde inte ha beställt en bättre firma.

Linda B
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Gott bemötande från offert till klart arbete! Proffsigt och tryggt att ni kom på hembesök innan offert. Trevliga och positiva personer som kom på själva flyttdagen. Allt gick smidigt och snabbt. Rekommenderas varmt. Jag köpte flytt av bohag samt flyttstäd genom Tryggaflytt.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Linda och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Anette L
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Korrekta. Lätta att ha att göra med. Nog den bästa flytt jag haft.

Ywonne Ö
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Som alltid så professionellt, kommer i tid, rädd om bohaget och ett fantastiskt bemötande.!👌

Mats R
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Man arbetade lugnt, metodiskt och effektivt och hjälpte mig att packa eftersom jag inte hunnit med allt. Dessutom väldigt trevligt bemötande (trots alla trappor) Jag är mycket nöjd och jag valde uppenbarligen helt rätt flyttfirma.

Meta B
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Alltid mycket trevligt bemötande. Håller tider och avtal på ett föredömligt sätt. Vid detta tillfälle utförde de en flytt från Blekinge till Göteborg. Allt kom med, ingenting skadades. Hela flytten gjordes med glada miner ocg vänligt bemötande. Visste att detta är en mycket bra flyttfirma då jag anlitat dem för att hjälpa mig tidigare. Kommer absolut att rekommendera dem till alla som skall flytta kortare eller längre sträckor inom eller utom Blekinge. Mycket prisvärt. Dom får 10 stjärnor av mig! Önskar dem lycka till i framtiden..

Per H
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Bra uppträdande om en undantar att det blev lite skräpigt de de inte hade innesko med sig och det vqr blött ute, som följde med skorna på parkettgolven.

Annika R
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Mycket trevliga killar som hjälpte oss. Alfred med kollega som jag glömde namnet på tyvärr. Proffsiga, punktliga och som hörde av sig innan de kom. Toppen!!

Jonas E
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Snabbt, enkelt och pålitliga.

Veronica L
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Duktiga och trevliga killar som på ett smidigt sätt utförde vår flytt. Skulle definitivt anlita Trygga flytt igen.

Ann-Margret M
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Blev väl bemött vid beställning av flytt och även vid flytten. Supernöjd🤩

William D
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Bra och säker flytt och de tog hand om våra saker på ett bra sätt. Anledningen till att det inte blev en 5a är på grund av att det tog mycket längre tid än tidigare firmor jag använt mig av.

Linn N
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Trevliga flyttkillar och de levererade mina saker säkert och tryggt.