Trygga Flytt & Transport AB

Trygga Flytt & Transport AB

tryggaflytt.se
  • BadgeSixYears
4.8

Välkommen till Trygga Flytt & Transport AB! Alltid en personlig flytt med oss på på Trygga Flytt & Transport AB. Vi står för personlighet och transparens i allt vi gör. Ska du flytta i Karlshamn med omnejd och känner att du inte ha tid att fokusera på flytten. Anlita då oss och få annat gjort medan vi tar hand om flytten. ...

524 omdömen om Trygga Flytt & Transport AB

Sedan starten hos Reco 2020

Anna Kerstin Margaretha H
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Allt bra, trevlig och tillmötesgående personal.

Pär S
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Allting fungerade bra och som tänkt. Det gick snabbt, de var försiktiga och väldigt trevliga och lyhörda. Kan varmt rekommendera Trygga flytt!

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Pär! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Ref: A

Hej! Vi är nöjda med Trygga Flytt, allt gick smidigt och bra, Mvh Lena på Ikett

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroende och hoppas att ni kommer trivas med ert nya kontor!

Stefan A
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Duktig och trevlig personal som levererade allt klanderfritt.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Stefan! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Hanna Å
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Mycket duktiga och trevliga! Flöt på bra, lätta att få tag i och samarbeta med.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Hanna! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Monica P
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Snabb och bra leverans. Trevligt bemötande

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Monica! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Ingela  L
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Mycket snabba killar som jobbade, så effektivt jobbat. Ingenting har gått sönder under flytten eller blivit skadat. Dessutom är killarna så trevliga, positiva och glada. Vi är så nöjda med vad ni gjorde för oss. Rekommenderar er varmt. Tack så mycket för ett fantastiskt jobb!

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Ingela! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Mats S
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Anlitat tidigare, mycket bra, denna ggr lite bättre! Tydlig ledare i gänget som planerade och styrde och fördelade uppgiften väl och effektivt!

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Mats! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Birgitta L
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Ni var toppen Alla i personalen var jättetrevliga. Jobbet ni gjorde var mycket bra. Vi är mycket nöjda. Varmt tack

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Birgitta! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Greta J
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Trevlig personal och kunnig. Däremot var priset på själva flytten väl saftigt för en dryg timmas arbete och fyra km körväg.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Greta!

Malvina N
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Tack för en mycket smidig flytt! supertrevlig personal allt gick perfekt 👍

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Malvina och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Hans B
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Riktigt trevliga killar som skötte flytten snabbt och smidigt. Mycket nöjd med både bemötandet och flyttandet. Rekommenderar varmt!

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Hans! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Ylva J
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Väldigt bra, trevliga, effektiva och hjälpsamma

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Ylva! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Mats T
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Trygga Flytt överträffade alla mina förväntningar! Bra kommunikation från beställning till färdig inflytt. De som flyttade åt mig var mycket kompetenta, inlyssnande och härligt sociala, hade en mycket trevlig tid under flytten! Var initialt nervös för flytten av min ögonsten, ett flipperspel på 130 kg, men allt gick otroligt smidigt och säkert! Kan rekommendera Trygga Flytt alla dagar i veckan och kommer definitivt använda mig av dem igen om behov uppstår.

Christer P
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Första kontakten via hemsidan och sedan besök av Alfred. Mycket professionellt agerande. Flytt av möbler och flyttkartonger i den ordning vi önskade. Ställde alltid frågor om något var oklart. Inga Tjänster vi valde var flytt av bohag och flyttstädning Trygga FLytt valde vi pga av pris och en tydligt specificerad offert.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Christer! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Gunhild H
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Trygga flytt levde verkligen upp till namnet. Inte bara väldigt proffsiga utan ett fantastiskt och familjärt bemötande som gjorde flytten till en trevlig upplevelse. Kan varmt rekommendera detta flyttföretag!

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Gunhild! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Tony E
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Bra duktiga o snabba o trevliga

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Tony! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Galina K
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Jätte duktiga flytt killar, punktliga, noggranna, omtänksamma, omsorgsfulla, varsamma och jätte trevliga. Rekommenderas varmt, en flyttfirma man kan lita på till 100%

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Galina! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Lars B
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Snabb hjälp när den behövdes som mest.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Victor! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Victor B
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Väldigt trevligt bemötande och bra jobbat. Rekommenderas!

Anna J
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Jättetrevliga, duktiga och noggranna. Jättenöjd.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Anna! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Ingrid F
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Fungerade alldeles utmärkt. Rekommenderas !

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Ingrid! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Anna-Lisa F
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Alla flyttkarlarna var mycket trevliga och gjorde ett mycket bra jobb.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Anna-Lisa! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Lotta F
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Tryggt och bra. Väldigt lugn och trevlig personal. Rekommenderas varmt.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Lotta! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Jan H
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Professionellt arbete. Försiktiga och ändå snabba. Trevligt bemötande och hjälpsamma.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Jan! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Kristina K
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Mycket bra flytt. Två erfarna och skickliga flyttkillar kom och skötte allt på bästa sätt.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Kristina! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Jose S
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

De kom i tid, lösningsorienterade, förberedda för uppgiften och med trevligt bemötande. De lastade allt in och ut noggrant och varsamt. Rekommenderas varmt.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Jose! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Alice Å
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Trevligt bemötande använder dessa alltid då vi flyttar

Charlotte N
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Jättetrevliga. Jobbade på bra och var ändå försiktiga med sakerna. Bar in lådorna i rätt rum i nya hemmet. Så man är väldigt nöjd.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Charlotte! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Ann O
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Mycket kunnig,snabb och trevlig personal

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Ann! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Daniel R
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Mycket trevliga och proffsiga, rekommenderas varmt.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Daniel! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Cindy T
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Proffsiga och alltid med ett leende på läpparna! Supernöjd!

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Tack så mycket för förtroendet, Cindy! Vi hoppas att ni snabbt har kommit tillrätta och redan börjat känna er riktigt hemma i er nya bostad.

Kristofer L
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Trevliga, hjälpsamma och effektiva! Mycket nöjd!

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Stort tack för förtroendet, Kristofer! Vi hoppas att ni redan känner er hemma och riktigt trivs i er nya bostad.

Marie P
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Trevligt bemötande, proffsiga, höll vad de lovade. Snabba. Bra pris. Köpte en mindre flytt, som skulle flyttas 150 meter.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Stort tack för förtroendet, Marie! Vi hoppas att ni redan känner er hemma och riktigt trivs i er nya bostad.

Matilda M
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Mycket trevligt bemötande och allt flöt på smidigt!

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Stort tack för förtroendet, Matilda! Vi hoppas att ni redan känner er hemma och riktigt trivs i er nya bostad.

Efthinis K

Supertrevliga och hjälpsamma!

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Stort tack för förtroendet, Efthinis! Vi hoppas att ni redan känner er hemma och riktigt trivs i er nya bostad.

Rune P
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Jag och min hustru är mycket nöjda med Trygga Flytt, allt från första kontakten till personalen, som genomförde flytten på ett proffsigt och trevligt sätt. Över huvudtaget blev själva flytten, trots att det är en jobbig del speciellt i vår ålder, väldigt bra tack vare de härliga flyttkillarna. Än en gång tack för hjälpen. Rune o Eva-Britt Persson

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Stort tack för förtroendet, Rune! Vi hoppas att ni redan känner er hemma och riktigt trivs i er nya bostad.

Annika S
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Flytten gick alldeles utmärkt. Personalen var punktliga, arbetade effektivt och noggrant.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Stort tack för förtroendet, Annika! Vi hoppas att ni redan känner er hemma och riktigt trivs i er nya bostad.

Yvonne T
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Jag tycker att flytten fungerade bra. De som jobbade var trevliga, lugna och mycket professionella. Rekommenderas varmt.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Stort tack för förtroendet, Yvonne! Vi hoppas att ni redan känner er hemma och riktigt trivs i er nya bostad.

Karin F
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Vi blev bra bemötta. De kom i tid och det var en snabb och effektiv flytt. Vi upplevde att de var väldigt trevliga och hjälpsamma.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Stort tack för förtroendet, Karin! Vi hoppas att ni redan känner er hemma och riktigt trivs i er nya bostad.

Maria O
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Superbra och smidigt! Väldigt trevliga!

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Stort tack för förtroendet, Maria! Vi hoppas att ni redan känner er hemma och riktigt trivs i er nya bostad.

Ann-Katrin S
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Ett stort tack till skickliga yrkesmän som med stor finess och teknik lyckades med konststycket att flytta ett krävande skåp och en stor antik spegel. Yrkesmän med många års erfarenhet inom branschen. Trevligt och tryggt företag som levererar. Tack från en nöjd kund/ Ann-Katrin

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Stort tack för förtroendet, Ann-Katrin! Vi hoppas att ni redan känner er hemma och riktigt trivs i er nya bostad.

Christel A
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Är väldigt nyd med allt jätte trevlig personal har inget att klaga på

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Stort tack för förtroendet, Christel! Vi hoppas att ni redan känner er hemma och riktigt trivs i er nya bostad.

Bengt L
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Hej! Bengts dotter här. Det var jag som tog kontakt med Trygga flytt åt pappa och blev vänligt bemött av Maria som också informerade tydligt vad det kostade och vad som ingick. Killarna som flyttade möblerna var väldigt tillmötesgående och då pappa inte blev nöjd med möbleringen så ställde de upp på att flytta soffa, bokhylla och bord tills han blev nöjd. De sa också att det inte var något problem utan ville att pappa skulle bli nöjd. Vad gäller städningen så har jag själv inte kollat resultatet, men det gjordes en slutbesiktning...

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet och hoppas att Bengt trivs i sin nya bostad.

Jan S
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Mycket bra service, håller tiden, pålitliga

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Jan och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Siv Annelie Margareta N
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Trygga Flytt &Transport lever upp till sitt namn, trevlig personal som snabbt och varsamt transporterade våra möbler vid flytten.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Peter V
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Mycket service-minded, effektiva och flitiga. Glömde dock några saker, vilket rättades till snabbt. Rekommenderas.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Peter och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Anna K
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Mycket trevlig bemötande, duktiga och effektiva.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Anna och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Cécelie S
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Kom i tid. Väldigt trevliga. Klagade inte en enda gång trots alla min lådor med böcker. Dessutom bästa priset. De körde dessutom en omväg för att göra en miniflytt med min sons saker som stod kvar i huset. Kan absolut rekommendera.

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Cécelie och hoppas att ni trivs i er nya bostad.

Susanne D
Skrev om Trygga Flytt & Transport AB

Så nöjd! -Trevliga -Effektiva -Snabba -Starka!! Vill inte flytta igen men skulle anlita dem om jag måste 🙏🏻

Svar från Trygga Flytt & Transport AB

Vi tackar för förtroendet Susanne och hoppas att ni trivs i er nya bostad.