Trygga Flytt & Transport AB, sid 2
Välkommen till Trygga Flytt & Transport AB!
Alltid en personlig flytt med oss på på Trygga Flytt & Transport AB. Vi står för personlighet och transparens i allt vi gör. Ska du flytta i Karlshamn med omnejd och känner att du inte ha tid att fokusera på flytten. Anlita då oss och få annat gjort medan vi tar hand om flytten.
Varför ska du välja trygga flytt?
Varför ska du välja trygga flytt?
- Skräddarsydd flytt
- Flyttar alltid möbler med filtar = Inget förstörs
- Utbildad personal
- Lång erfarenhet inom branschen
Utmärkelser
280 omdömen om Trygga Flytt & Transport AB
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Trevliga killar och bra bemötande. Hjälpsamma
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Snabbt svar vid kontakt på mail, trots att det var pingsthelg. Lätt att få tid. Mycket bra bemötande. Snabb flytt. Rekommenderas.
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Lätta att få tag på och bra service vid flt
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Trevligt bemötande och mycket bra kommunikation i samband med transport.
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Positiv inställning, korrekt bemötande, noggranna, snabba och effektiva. Professionellt agerande under hela flyttningen.
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Flytten var prisvärd, gick smidig och det var lätt att hålla kontakt med dem genom hela processen.
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Mycket professionellt, och mycket bra service.
Dem kom 2 professionella och 1 praktikant -
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Väldigt trevligt och professionellt bemött.
Rekommenderas! -
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Mycket vänliga och proffsiga!
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Mycket nöjda, från första telefonsamtalet. Trevliga och snabba ”flyttgubbar”. Så vi kommer att rekommendera Trygga Flytt till de som behöver.
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Trevligt bemötande av personal vid möte samt bokning av flytt. Flyttade ett piano till mig från ett hus till ett annat. Säkerhetstänk av både pryl och personal. Mycket nöjd med Trygga Flytt och kommer definitivt välja dem igen i framtiden.
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Jättetrevlig personal. Noggranna och effektiva.
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Flytten gick smidigt ,snabbt o tryggt. Trevlig pérsonal.
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Allt fungerade till belåtenhet!!!
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Trevliga, artiga, duktiga och omtänksamma. Ingen stress eller hets, lungt och jämnt tempo. Priset var dessutom bra.
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Jag blev vänligt och korrekt bemött. Fick ett pris på högst 5.500:- kr som även fakturan visade.
Jag förväntade mig ett bra resultat hade blivit rekommenderad dem av en vännina.
Killarna som utförde flytten vill jag ge högsta betyg. Trevliga, aktsamma om möblerna och behjälpliga på alla sätt.
Jag köpte flytt och kommer att tala om för min bekantskapskrets hur nöjd jag är och kommer
rekommendera firman om jag hör någon som skall flytta. -
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Bra service, allt var helt perfekt rakt igenom
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
De grabbar var duktiga och trevliga
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Otroligt smidigt och bra kommunikation!
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
En mycket positiv upplevelse - långt över förväntan! Snabba på mailsvar och serviceinriktade när de kom och lastade / lossade. Tiderna hölls och de jobbade effektivt. Kommer definitivt rekommendera dem vidare!
Komplett kundnöjdhet! Flexibla , lyhörda , serviceinriktade !👍
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Kan starkt rekommendera Tryggla Flytt!
Snabba, smidiga och enkla att ha att göra med!
Från start till flyttdag. Bra service och väldigt hjälpsamma och lösningsfokuserade.
Tack! -
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Jätteduktiga, hjälpsamma, glad o trevliga killar som hjälpte oss med flytten den 9 mars. Kommer verkligen att rekommendera Trygga Flytt.
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Supertrevlig killar och proffsiga! Hjälper till med allt, bättre flyttfirma finns inte! Jag har använt Trygga flytt tre gånger och lika nöjd varje gång! Jasmine
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Trevliga flyttkillar som jobbar på och lyfter tungt med glatt humör. Varsamma om möblerna. Och fort går det. Jag har skickat efter dem vid flera flyttdagar de senaste åren.
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Punktliga, noggranna och är väldigt varsamma om möblerna.
Killarna som kom och hjälpte oss var oerhört trevliga och duktiga. Gjorde ett fantastiskt bra jobb och ställde alla saker precis där vi ville ha dem.
Kan absolut rekommendera trygga flytt till alla. -
Hej
Trygga flytt är effektiva min flytt gick väldigt fort,de var väldigt varsamma om mina grejer o möbler o de finaste mycket trevlig personal.Jag rekommenderar gärna tryggs Flytt
Mvh Marie Lind -
Stor eloge till de 3 killar som flyttade åt oss idag den 2 mars
All heder, ära och cred för deras fantastiska insats som utfördes med skicklighet, leende och humor. Supertrevliga var dom dessutom.
Eloge även till Maja som skötte bokningen och hanterade alla mina frågor och funderingar.
Rekommenderar och kommer att anlita Trygga Flytt framöver -
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Trevligt bemötande, beställde en flytt.
Dödsbo. Mycket trevliga och professionella. Snabba
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Proffsigt och trevligt Proffsigt och trevligt
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Rekommenderar varmt Trygga Flytt.
Flytten gick väldigt smidigt med mycket trevliga killar som var strukturerade, snabba o noggranna
är väldigt nöjd! -
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Mycket effektiva och trevliga och professionellt genomförd flytt
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Vi har anlitat Trygga Flytt flera gånger tidigare för bohagsflytt och som vanligt är vi jättenöjda denna gången med. Trevliga killar som är försiktiga med möblemang och saker, inga skador eller minsta repa. Rekommenderas varmt.
Claes och Hanna -
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Positivt bemötande av trevliga killar, att allt skulle gå smidigt
vilket det också gjorde. Allt gick snabbt och smidigt utan stress.
Jag är helnöjd med själva flytten.
Jag har också beställt förvaring tv i magasin på Östersjövägen,
får återkomma om detta.
Vänliga hälsningar
Pia Schütz -
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Mycket bra och de gick fort trevliga killar
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Blivit bra bemött, både från kontoret och av killarna som transporterade ett stort, tungt, massivt träbord från Stockholm till Blekinge. Klara, tydliga besked och inget krångel alls!!
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Möbeltransport Karlskrona - Stockholm. Pålitlig kommunikation via mail, alla överenskommelser hölls.
Tryggt och bra! -
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Jag flyttade från johannishus till Karlskrona. Det gjordes på ett bra sätt.
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Snabb och smidig flytt till Karlskrona
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Väldigt trevliga människor.Trevligt möte med chefen. Lugna fina "flyttgubbar"
Tack för det! -
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Bra kontakt innan flytten.
Ringde i god tid innan för att tala om att de blev sena.
Trevliga killar som kom och flyttade pianot. -
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Flytthjälp. Trevliga, noggranna, bra service!
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Snabbt, säkert och proffsigt. Jag kunde inte varit mer nöjd med flytthjälpen än så här!
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Snabb offert och trevligt bemötande. Håller utsatta tider och genomför flytten på ett betryggande sätt.
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Jättebra bemötande i bokning, effektiva och trevliga killar som flyttade våra grejer. Vi är så nöjda!
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Trygga flytt & Transport flyttade åt mig när jag skulle flytta till annan ort (ca 11 mil).
Det kom 2 st väldigt trevliga och hjälpsamma killar och utförde flytten snabbt och smidigt.
Rekommenderar verkligen dessa! -
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Härligt positiva killar. Proffsiga och vänliga. Toppen. Kommer att rekommendera er till alla jag känner som skall flytta⭐⭐⭐
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Väldigt bra service och ett kanonbra utfört jobb av Trygga Flytt. Säkert och smidigt.
Jag valde båda flytt och flyttstädning.
Kan varmt rekommenderas. -
skrev om Trygga Flytt & Transport AB
Blev mycket bra bemött av personalen.
Alla förväntningar levde företaget upp till.
Företaget flyttade mitt bohag från Sölvesborg till Ystad, allt till min belåtenhet.
Kan rekommendera Trygga flytt!