Proffsigt utfört arbete av trevlig personal. Stort tålamod samt lösningsbenägna.
Trygga Flytt & Transport AB
Välkommen till Trygga Flytt & Transport AB! Alltid en personlig flytt med oss på på Trygga Flytt & Transport AB. Vi står för personlighet och transparens i allt vi gör. Ska du flytta i Karlshamn med omnejd och känner att du inte ha tid att fokusera på flytten. Anlita då oss och få annat gjort medan vi tar hand om flytten. ...
301 omdömen om Trygga Flytt & Transport AB
Sedan starten hos Reco 2020
Bra servis och trevliga killar
Tack för ett fint omdöme och vi hoppas att ni kommer att trivas i ert nya hem. Med vänlig hälsning Alfred
Väldigt trevligt bemött (Alfred). Väntade mig bra arbete och upplevde det så. Köpte tjänsten flytt av möbler från en 4 rumslägenhet till en tvårumslägenhet. Flytten gick smidigt och bra utan missöden.
Tack för ett fint omdöme och vi hoppas att du kommer att trivas i ditt nya hem. Med vänlig hälsning,
Lugna och Tillmötesgående Professionellt bemötande
Tack för ett fint omdöme och vi hoppas att ni kommer att trivas i ert nya hem. Med vänlig hälsning,
Enkla att ha att göra med! Alfred och alla andra är otroligt trevliga. Flytten gick snabbt och smidigt från Jönköping till Ronneby. De höll vad de lovade. Jag kan verkligen rekommendera Trygga Flytt och kommer använda dem nästa gång jag flyttar.
Blev väl bemötta av flytthjältarna Chrille och Zeru. De var lyhörda, metodiska, försiktiga och hade ett bra tempo. Inga konstigheter. Rekommenderas varmt!! //Jonna & Oskar
Tack för ett fint omdöme och vi hoppas att ni kommer att trivas i ert nya hem.
Bra och trevlig personal. Allt gick smidigt. Kommer rekommendera er och komma att ta hjälp av er om jag behöver hjälp igen.
Tack för ett fint omdöme och vi hoppas att ni kommer att trivas i ert nya hem.
Det gick väldigt bra. Killarna vara trevliga & vänliga. Det gick mycket snabbare än jag förväntade mig, både medatt last på och att lasta av. Killarna var schyssta nog att ta med mig i lastbilen till min nya lägenhet, då jag inte har egen bil ^^' Det gick väldigt bra med att bara ha Trygga Flytt ta hand om transport, medans jag gjorde packning & städning själv. Rimligt pris för tjänsten, tack för allt!
Tack för ett fint omdöme och vi hoppas att ni kommer att trivas i ert nya hem.
Jag är mycket nöjd med bemötandet. Företaget hörde av sig då man var 5-10 minuter försenad. Allt gick enl. plan. Rekommenderar gärna Trygga Flytt..
Tack för ett fint omdöme och vi hoppas att ni kommer att trivas i ert nya hem.
Jag kan rekommendera Trygga Flytt, som har en mycket bra servicenivå!
Tusen tack för ett fint omdöme Magnus L.
Mycket trevliga och duktiga och snabba
Tack för ett fint omdöme Ola B. Vi hoppas att ni kommer att trivas. Med vänlig hälsning,
Toppen fint bemötande Tack allt gick väldigt bra
Tack Nils A för ett fint omdöme.
Snabb återkoppling och bra service samt bra utfört arbete med flytten av möbler.
Tack för ett fint omdöme. Med vänlig hälsning,
Jätte trevliga killar som hjälpte till o kämpade med tunga möbler.
Tack för ett fint omdöme Johanna A. Hoppas att ni kommer att trivas. Med vänlig hälsning,
Fantastisk flyttfirma, vilket jobb gubbarna gjorde, lyhördheten och kundbemötandet kan inte bli bättre än så här.
Mycket bra bemötande. Det var trevliga killar som flyttade åt mig. Smart lastning och lossning. Det gick snabbt och allt var helt. Jättebra tycker jag.
Snabba starka grabbar med ett glatt humör. Vad mer kan man begära?
Tack för ett fint omdöme. Vi hoppas att du kommer att trivas i din nya bostad. Med vänlig hälsning,
Duktiga killar. Snabb och smidig flytt. Trevligt bemötande. Var rädda om våra ägodelar. Rekommenderas varmt. Tack för all hjälp.
Tack Lillan E för ett fint omdöme. Hoppas att ni kommer att trivas i ert nya fina hem.
Duktiga killar. Trevligt bemötande.
Tack Mona P för ett fint omdöme .
Toppen bra! Är jätte nöjd. Vi flytthjälp de var duktiga, försiktiga och vänliga!
De är väldigt service-inriktade av sig, alla från beställning av flytt till flytt-killarna som kom i tid och var snabba och allt kändes tryggt. Rimligt pris också!
Härligt att du blev nöjd, Önskar dig en fin dag.
Trevliga killar och bra bemötande. Hjälpsamma
Tack för förtroendet, Önskar dig en fin dag.
Snabbt svar vid kontakt på mail, trots att det var pingsthelg. Lätt att få tid. Mycket bra bemötande. Snabb flytt. Rekommenderas.
Härligt att du blev nöjd, Önskar dig en fin dag.
Lätta att få tag på och bra service vid flt
Tack för förtroendet, Önskar dig en fin dag.
Trevligt bemötande och mycket bra kommunikation i samband med transport.
Tack för förtroendet, Önskar dig en fin dag.
Positiv inställning, korrekt bemötande, noggranna, snabba och effektiva. Professionellt agerande under hela flyttningen.
Vi på Trygga Flytt & Transport AB tackar för dom fina orden! Ha en fin dag.
Flytten var prisvärd, gick smidig och det var lätt att hålla kontakt med dem genom hela processen.
Härligt att du blev nöjd, Önskar dig en fin dag.
Mycket professionellt, och mycket bra service. Dem kom 2 professionella och 1 praktikant
Tack för förtroendet, Önskar dig en fin dag.
Väldigt trevligt och professionellt bemött. Rekommenderas!
Vi på Trygga Flytt & Transport AB tackar för dom fina orden! Ha en fin dag.
Mycket vänliga och proffsiga!
Tack för förtroendet, Önskar dig en fin dag.
Mycket nöjda, från första telefonsamtalet. Trevliga och snabba ”flyttgubbar”. Så vi kommer att rekommendera Trygga Flytt till de som behöver.
Härligt att du blev nöjd, Önskar dig en fin dag.
Trevligt bemötande av personal vid möte samt bokning av flytt. Flyttade ett piano till mig från ett hus till ett annat. Säkerhetstänk av både pryl och personal. Mycket nöjd med Trygga Flytt och kommer definitivt välja dem igen i framtiden.
Härligt att du blev nöjd, Önskar dig en fin dag.
Jättetrevlig personal. Noggranna och effektiva.
Tack för förtroendet, Önskar dig en fin dag.
Flytten gick smidigt ,snabbt o tryggt. Trevlig pérsonal.
Härligt att du blev nöjd, Önskar dig en fin dag.
Allt fungerade till belåtenhet!!!
Tack för förtroendet, Önskar dig en fin dag.
Trevliga, artiga, duktiga och omtänksamma. Ingen stress eller hets, lungt och jämnt tempo. Priset var dessutom bra.
Härligt att du blev nöjd, Önskar dig en fin dag.
Jag blev vänligt och korrekt bemött. Fick ett pris på högst 5.500:- kr som även fakturan visade. Jag förväntade mig ett bra resultat hade blivit rekommenderad dem av en vännina. Killarna som utförde flytten vill jag ge högsta betyg. Trevliga, aktsamma om möblerna och behjälpliga på alla sätt. Jag köpte flytt och kommer att tala om för min bekantskapskrets hur nöjd jag är och kommer rekommendera firman om jag hör någon som skall flytta.
Vi på Trygga Flytt & Transport AB tackar för dom fina orden! Ha en fin dag.
Bra service, allt var helt perfekt rakt igenom
Härligt att du blev nöjd, Önskar dig en fin dag.
De grabbar var duktiga och trevliga
Tack för förtroendet, Önskar dig en fin dag.
Otroligt smidigt och bra kommunikation!
Tack för förtroendet, Önskar dig en fin dag.
En mycket positiv upplevelse - långt över förväntan! Snabba på mailsvar och serviceinriktade när de kom och lastade / lossade. Tiderna hölls och de jobbade effektivt. Kommer definitivt rekommendera dem vidare!
Tack snälla för dom fina orden, Vi på Trygga Flytt & Transport önskar dig en fin dag.
Komplett kundnöjdhet! Flexibla , lyhörda , serviceinriktade !👍
Härligt att du blev nöjd, Önskar dig en fin dag.
Kan starkt rekommendera Tryggla Flytt! Snabba, smidiga och enkla att ha att göra med! Från start till flyttdag. Bra service och väldigt hjälpsamma och lösningsfokuserade. Tack!
Vi på Trygga Flytt & Transport AB tackar för dom fina orden! Ha en fin dag.
Jätteduktiga, hjälpsamma, glad o trevliga killar som hjälpte oss med flytten den 9 mars. Kommer verkligen att rekommendera Trygga Flytt.
Tack för förtroendet, Önskar dig en fin dag.
Supertrevlig killar och proffsiga! Hjälper till med allt, bättre flyttfirma finns inte! Jag har använt Trygga flytt tre gånger och lika nöjd varje gång! Jasmine
Trevliga flyttkillar som jobbar på och lyfter tungt med glatt humör. Varsamma om möblerna. Och fort går det. Jag har skickat efter dem vid flera flyttdagar de senaste åren.
Tack för förtroendet, Önskar dig en fin dag.
Punktliga, noggranna och är väldigt varsamma om möblerna. Killarna som kom och hjälpte oss var oerhört trevliga och duktiga. Gjorde ett fantastiskt bra jobb och ställde alla saker precis där vi ville ha dem. Kan absolut rekommendera trygga flytt till alla.
Härligt att du blev nöjd, Önskar dig en fin dag.
Hej Trygga flytt är effektiva min flytt gick väldigt fort,de var väldigt varsamma om mina grejer o möbler o de finaste mycket trevlig personal.Jag rekommenderar gärna tryggs Flytt Mvh Marie Lind
Vi på Trygga Flytt & Transport AB tackar för dom fina orden! Ha en fin dag.
Stor eloge till de 3 killar som flyttade åt oss idag den 2 mars All heder, ära och cred för deras fantastiska insats som utfördes med skicklighet, leende och humor. Supertrevliga var dom dessutom. Eloge även till Maja som skötte bokningen och hanterade alla mina frågor och funderingar. Rekommenderar och kommer att anlita Trygga Flytt framöver
Trevligt bemötande, beställde en flytt.