Trygga Tak Linköping AB

Trygga Tak Linköping AB

www.trygga-tak.se
  • Badge2025
4.9

Välkommen till Trygga Tak i Linköping AB! Vi är ett passionerat företag med lång erfarenhet och god expertis inom takrenovering, taksäkerhet, plåtslageri och takavvattning. Vi hjälper till med det mesta inom tak och tätskikt och är framförallt verksamma i Östergötland. Oavsett om det handlar om att byta tak, installera takfönster...

27 omdömen om Trygga Tak Linköping AB

Maria S
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Jättebra grabbar! De har bra koll, är lyhörda, flexibla och framförallt duktiga på sitt jobb. Vi är supernöjda både med tak och service! Rekommenderas varmt!

Thomas M
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Jag anlitade företaget för omläggning av mitt platta garagetak på cirka 75 kvm, ett tak med två befintliga lager och måttlig avrinning. Även om taket inte hade några akuta läckage hade det nått sin 25-årsgräns och behövde ses över. Från första samtalet till dess att arbetet var slutfört fick jag ett mycket professionellt och trevligt bemötande. Jag hade önskemål om att arbetet skulle prioriteras, och även om de hade fullt upp lyckades de vara tillmötesgående på ett bra sätt. Teamet visade dessutom god kunskap om säkerhetsreglerna...

Magnus E
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Vi anlitade Trygga Tak för att byta takpannor på vår villa. Kan verkligen rekommendera Trygga Tak om du tänker byta ditt tak. Otroligt proffsiga och lätta att ha och göra med. Allt från hembesök med tillhörande offert till utförandet av arbetet var jättebra. Under arbetets gång så var de lättillgängliga och svarade snabbt på frågor och eventuella kompletteringar vi ville göra. Slutresultatet blev precis så som vi ville och snabbt och effektivt gick det. Som sagt så är vi kanonnöjda!

Daniel G
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Samarbetet med Trygga Tak har präglats av professionalism, tydlig kommunikation och ett genuint engagemang. Från första kontakt till färdigt arbete upplevde vi en genomgående positiv attityd och en stark känsla av yrkesstolthet hos alla medarbetare. De har varit väldigt personliga, kommunikativa och vänligt inställda under hela arbetsgången. Kommunikation och samordning fungerade utmärkt och vi fick löpande återkoppling samt möjlighet till dialog under hela processen. Förslag och lösningar presenterades tydligt och respektfullt,...

Christoffer J
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Utmärk service! Bra kommunikation.

Rikard T
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Vi ville hitta ett seriöst företag som hade fokus på att göra ett bra takjobb från takstolar till takpannor, täckplåtar och stuprör. Vi fick tips om Trygga Tak av en pålitlig hantverkare och ringde upp Marko, som svarade och kom ut med kollegan och tittade på vad som behövde göras och tipsade om hur de kunde räta upp svackor och ordna bättre avslut vid hängrännan. Vi fick ett gott intryck och bad om en offert, som kom någon vecka senare. De startade en vecka tidigare än de hade räknat med och var klara med både vårt tak...

Lennart H
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

De var snabba, noga, tillgängliga och trevliga.

Jan A
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

De kunde komma snabbt och tillsamman kom vi lätt fram till vad som skulle åtgärdas och de lämade inom kort en offert som var tydlig och, som jag bedömde, till ett helt konkurrenskraftigt pris. De anstrände sig ordentligt för att inom kort kunna utföra det offererade arbetet, som sedan genomfördes snabbt och väl; och trots att de stötte på vissa brister i underlaget som vi inte kände till och som därför försvårade och fördyrade arbetet för dem höll de fast vid det offererade priset. - Jag kan därför varmt rekommendera bolaget.

Ahmad G
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Vi anlitade Trygga Tak när vi fick en vattenläcka och är otroligt nöjda med deras insats. De hittade felet direkt och löste det snabbt och smidigt utan några problem. Teamet var både trevliga, hjälpsamma och professionella, och man kände sig verkligen trygg genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Peder B
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Tog kontakt med Trygga Tak när vi hade ett akut problem, de kom snabbt på plats och effektivt löste det akuta problemet. Mycket serviceinriktade och måna om att kunden blir nöjd. Kan starkt rekommendera Trygga Tak, ett stabil och kunnigt bolag som levererar det ni är överens om. Ring inte runt till olika bolag - Ring Trygga Tak!

Tomas L
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Jag gav dem två uppdrag på mina tak och kan varmt rekommendera dem. De gjorde ett mycket professionellt och kvalitativt arbete samt var snabba och mycket trevliga!

Svar från Trygga Tak Linköping AB

Tack för fina ord och rekommendationen Tomas!

Rasmus T
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Bra genomgång före jobbet och vad som skulle göras. Bra info under arbetsgången och vid avslut var det en bra genomgång med ett proffsigt och noggrant påvisande om vad som gjorts och varför. Kan varmt rekommendera detta företag!

Svar från Trygga Tak Linköping AB

Tack för fina orden och stort tack för rekommendationen!

Jenny A
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Jag är väldigt nöjd med Trygga tak. Från platsbesök till offert till bygstart gick det fort. Mycket tacksam för det och det bra jobbet det utförde. Taket blev väldigt fint! Rekommenderar Trygga Tak till alla som vill renovera/byta sitt tak.

Svar från Trygga Tak Linköping AB

Tack så jätte mycket Jenny! Vi är glada att det blev som ni önskade!

Linfalk Ab
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Mycket nöjda med företaget svarar nästan alltid annars återkommer snarast

Svar från Trygga Tak Linköping AB

Tack för ert omdöme och härligt att ni blev nöjda!

Jerry Sebastian Nicklas S
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Vi är jätte nöjda med valet av att anlita Trygga Tak för vårt takbyte. Dom var mycket vänliga och professionella från första kontakt. Dom var lyhörda och väldigt lätta att kommunicera med. Slutresultatet finns det absolut ingenting att klaga på, till ett rimligt pris dessutom! Vi kan varmt rekommendera Trygga Tak för ert framtida arbete! /Sebastian med familj

Svar från Trygga Tak Linköping AB

Tack så mycket för att ni tog er tid att skriva ett så fint omdöme. Vi är väldigt glada att vi fick förtroendet att byta ert tak och ännu gladare att ni känner er nöjda!

Maja Karolina E
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Fantastiskt jobb, ett arbete med byte av pannor, papp och läkt. Detta gjordes dels på snabb tid och dem arbetade hårt för att få jobbet klart så snart som möjligt men framförallt så gjorde dem det väl. Marco ringde med avstämningar när vi inte var på plats och var noga med att vi skulle känna oss nöjda hela vägen. Vi är mycket nöjda och genom en totalrenovering av hus kan vi utan tvekan säga att detta företag är fantastiskt att arbeta med. Tack för ett fint arbete Trygga tak! Mvh, Maja och Alexander

Svar från Trygga Tak Linköping AB

Härligt att höra att ni tyckte att det blev bra och tack så mycket för det fina omdömet!

Izac G
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Vi är så otroligt nöjda med vårt val att anlita Trygga Tak! Från första kontakt till färdigt arbete har de varit professionella, tydliga och otroligt vänliga. Allt blev perfekt utfört – och dessutom till ett mycket rimligt pris. Det som verkligen stack ut var hur respektfulla och omtänksamma de var – inte bara mot oss som kund, utan även mot våra barn. De tog sig tid att förklara vad som skulle hända varje dag, vilket skapade ett lugn och en trygg känsla för hela familjen. Teamet höll vad de lovade, kommunicerade tydligt...

Svar från Trygga Tak Linköping AB

Tack så jätte mycket för de fina orden och rekommendationen! Kul att höra att ni uppskattade vårt arbete!

Berit A
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Efter att ha fått offerter från 5 leverantörer valde jag TryggaTak som hjälpte mig att byta tak på mitt sommarhus - de var mycket lätta att arbeta med, kunniga, trevliga, prisvärda och vi kunde diskutera fram olika lösningar tillsammans. De var väldigt flexibla när den gamla konstruktionen behövde göras om och naturligtvis behövde vi anpassa oss till vädret, men då höll de hela tiden kontakt och berättade om sina planer när tidschemat ändrades. De städade noga efter sig och ansträngde sig även med detaljer så att allt blev...

Svar från Trygga Tak Linköping AB

Tack så mycket Berit! Vi är väldigt glada att du känner att det blev bra!

Marhog M
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Trygga tak bytte takpannor på vårt fritidshus. Slutresultatet blev riktigt bra, vi är mycket nöjda. Genomgående har de varit väldigt lyhörda och tillmötesgående. Det har varit enkelt att kommunicera med dem och vi uppskattar att de hela tiden hållit oss uppdaterade.

Svar från Trygga Tak Linköping AB

Tack Martin! Kul att höra att ni blev nöjda!

Berit L
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Trygga Tak kom till mig när jag hade kris med att det regnade in på övervåningen. Killarna fixade det snabbt, smidigt och superbilligt. Bytte även en nockpanna som jag inte visste att den var trasig. De vart mina hjältar. För de andra takfirmorna som jag ringde ville endast hjälpa mig om jag la om hela taket. Vill rekommendera Trygga Tak i Linköping ❤️-ligt tack till mina änglar

Svar från Trygga Tak Linköping AB

Tack för de fina orden. Bara roligt att få hjälpa till!

Anders H
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Utmärkt utfört arbete. Bra bemötande och okomplicerad kommunikation. Prisvärt vid offertjämförelser. Rekommenderas

Svar från Trygga Tak Linköping AB

Kul att höra att du tyckte att det blev bra och stort tack för rekommendationen!

Edvin S
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Professionella killar som är extremt kunniga på det dom gör! Väldig trevlig bemötande från dag ett. Vid frågor och funderingar fick man tydliga svar och bra förklaringar. Mycket nöjd med resultat. Rekommenderar detta gäng till 100%

Svar från Trygga Tak Linköping AB

Tack Edvin! Vi uppskattar verkligen att du vill rekommendera oss!

Berntox H
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Trygga Tak har bytt taktegel på mitt fritidshus med mycket bra resultat. Har blivit mycket bra och vänligt bemött av personalen. Rekommenderar Trygga Tak i fortsättningen. Bernt Karlsson

Svar från Trygga Tak Linköping AB

Tack så mycket Bernt! Det var väldigt trevligt att få jobba hos dig!

Robin S
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Fick bra och snabb hjälp. En extremt serviceminden människa som också gav bra rekommendationer. Kommer att återkomma när behovet kommer. Blev rekommenderad att vända mig hit och jag förstår varför!

Svar från Trygga Tak Linköping AB

Tack Robbin! Du är varmt välkommen att höra av dig när det behövs göras något mer!

Vått Och Torrt
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Väldigt trevliga, tillmötesgående och lyhörda Levererade enligt överenskommelse med stort kundfokus samtidigt som dom kom med goda förbättringsförslag.utifrån deras expertis. Vi är mycket nöjda!

Svar från Trygga Tak Linköping AB

Tusen tack! Det gläder oss att höra att du uppskattade både vårt jobb och våra förslag längst vägen!

Daniel H
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Trevliga och professionella killar som utförde ett mycket bra arbete! Mycket nöjd! Jobbet gick väldigt snabbt trots att taket hade flera större skador. Priset kändes väldigt humant. Kan varmt rekommendera Trygga Tak Linköping.

Svar från Trygga Tak Linköping AB

Tusen tack Daniel! Vi är glada att vi kunde hjälpa till!

Roger L
Skrev om Trygga Tak Linköping AB

Bästa killarna! Duktiga och seriösa.

Svar från Trygga Tak Linköping AB

Tack Roger! Det var roligt att få arbeta med dig!