Tryggsam

www.tryggsam.se
  • BadgeNineYears
1 622
4.3

Vi på Tryggsam kompletterar försäkringar med smarta säkerhetstjänster! I över ett decennium har Tryggsam varit en pålitlig partner som kompletterar försäkringar med innovativa säkerhetstjänster. Vårt mål är att du aldrig ska behöva använda din försäkring – och i de fall där försäkringen inte täcker allt, finns vi här för att...

1622 omdömen om Tryggsam

Sedan starten hos Reco 2017

Victor I
Skrev om Tryggsam

Blev pålurad skiten, hade ingen aning om att vi gick igenom att jag köpte något och nu måste jag skivka in ett kävla brev gör att bli av med skkten, hatar er

Agneta W
Skrev om Tryggsam

Charlotte besvarade mina frågor väl, och förlängde mitt fördelaktiga avtal i denna rådande lågkonjunktur. Det kändes tryggt att prata med henne Hälsningar Agneta

Svar från Tryggsam

Hej Agneta Tack för er feedback! Vad kul att vi kunde hjälpas åt att hitta en lösning som passade er! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Eva-Lena Ö
Skrev om Tryggsam

Känns bra att veta att ni finns om/när något händer

Svar från Tryggsam

Hej Eva-Lena Tack för er feedback! Vad bra att ni är nöjd och trygg med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Nancy B
Skrev om Tryggsam

Har inte varit ni kontakt med dem jag har bara så de kolla kredit bevakningen

Svar från Tryggsam

Hej Nancy Tack för er feedback! Har ni frågor är ni välkommen att kontakta oss! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Carina H
Skrev om Tryggsam

Jag betalar räkningen och får ett SMS när någon tagit kreditupplysning på mig

Svar från Tryggsam

Hej Carina Tack för er feedback! Vad skönt att ni inte behövt nyttja tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Anna K
Skrev om Tryggsam

Trevligt bemötande, vägledning i hur saker fungerar. Mitt samtal gällde priser och min brandvarnares funktion. Fick en möjlighet till förnyelse i mitt avtal och ny och bättre brandvarnare. Kände mig välbemött som kund. Med vänliga hälsningar Anna

Svar från Tryggsam

Hej Anna Tack för er feedback! Vad skönt att vi kunde erbjuda er den hjälp ni behövde! Med vänliga hälsingar, vi på Kundservice

Mike S
Skrev om Tryggsam

Med tanke på att jag får information från Min UC så känns det som "kaka på kaka"

Svar från Tryggsam

Hej Mike Tack för er feedback! Har ni frågor kring tjänsten är ni välkommen att kontakta oss! Med vänlig hälsningar, vi på Kundservice

Helena P
Skrev om Tryggsam

Jag behöver inte vara aktiv själv utan Tryggsam håller koll åt mig

Svar från Tryggsam

Hej Helena Tack för er feedback! Vad härligt att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Mika I
Skrev om Tryggsam

Jag får ett SMS när det dyker upp mina personuppgifter någonstans. Det har inte hänt så ofta men det känns tryggt att veta att någon bevakar och meddelar mig.

Svar från Tryggsam

Hej Mika Tack för er feedback! Skönt att ni inte behövt nyttja tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Margareta K
Skrev om Tryggsam

Bra bolag rekommenderar andra ochså.

Svar från Tryggsam

Hej Margareta Tack för er feedback! Kul att ni är nöjd med oss! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Marcus C
Skrev om Tryggsam

Har inte haft så mycket kontakt med Tryggsam för att tjänsten (Id skydd) har fungerat som den ska. Dom få gångerna jag har pratat med dom så har bemötandet varit perfekf.

Svar från Tryggsam

Hej Marcus Tack för er feedback! Vad härligt att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Thomas S
Skrev om Tryggsam

Bra och trevligt bemötande från den från företaget dom ringde upp mig.

Svar från Tryggsam

Hej Thomas Tack för er feedback! Vad bra att ni är nöjd med bemötandet! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Turkan D
Skrev om Tryggsam

Fälåt jag glömde klart jag är mycket mycket nöjd högsta betyg tack för hjälpen

Svar från Tryggsam

Hej Turkan Tack för er feedback! Det glädjer oss att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Elzbieta P
Skrev om Tryggsam

Finns många barn som har cancer och jag tycker att det är bra med trygggsam

Svar från Tryggsam

Hej Elzbieta Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Mats H
Skrev om Tryggsam

Snabba och meddela om det händer något på mitt personnummer.

Svar från Tryggsam

Hej Mats Tack för er feedback! Vad härligt att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Maria G
Skrev om Tryggsam

Fick meddelande när jag sökt lån mm men hittade en annan tjänst som passade mina behöv bättre till ett lägre pris

Svar från Tryggsam

Hej Maria Tack för er feedback! Du är alltid välkommen tillbaka när du vill! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Otilia P
Skrev om Tryggsam

Bra, snabba.på att meddela när något händer.

Svar från Tryggsam

Hej Otilia Tack för er feedback! Vad bra att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Marie Annelie E

Väldigt bra bemött och fick svar på mina funderingar.

Svar från Tryggsam

Hej Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Bengt-Olof F

Enkla att ha att göra med. Inga konstigheter 👍👍👍👍👍

Svar från Tryggsam

Hej Bengt-Olof Tack för er feedback! Vad härligt att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Linus E
Skrev om Tryggsam

Dom är Trevligt kundbemötande och en överlag toppen-tjänst

Svar från Tryggsam

Hej Linus, Vad roligt att höra att du är nöjd med tjänsten och att du tycker om vårt kundbemötande. Finns det något mer vi kan göra för att två stjärnor ska öka till fem? :) Vänligen, Tryggsam Kundservice

Caroline R
Skrev om Tryggsam

Får sms så fort något händer med mitt personnummer. Hur bra som helst.

Svar från Tryggsam

Hej Caroline Tack för er feedback! Vad trevligt att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Karin Ulla Elisabeth G

Trevligt bemött Jag fick info om utbudet

Elisabeth S
Skrev om Tryggsam

Jag har haft tryggsam i snart 10 år och är mycket nöjd med dem! Alltid tillmötesgående när man pratar med dem!

Svar från Tryggsam

Hej Elisabeth Tack för er feedback! Vad härligt att ni varit kund så länge och fortfarande är nöjd! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Lars S
Skrev om Tryggsam

Gör sitt jobb på ett bra sätt. Tydlig kommunikation. Bra information

Svar från Tryggsam

Hej Lars Tack för er feedback! Det glädjer oss att ni är nöjd med servicen! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Joakim D
Skrev om Tryggsam

Tryggt att veta när någon handlar i mitt namn

Svar från Tryggsam

Hej Joakim Tack för er feedback! Vad härligt att ni känner er trygg med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Martina S
Skrev om Tryggsam

Det var enkelt och fick svar på min fråga fort

Svar från Tryggsam

Hej Martina Tack för er feedback! Vad bra att vi kunnat besvara era frågor! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Anders H
Skrev om Tryggsam

Här finns hjälp att få för den som behöver!

Svar från Tryggsam

Hej Anders Tack för er feedback! Vad kul att vi kunde erbjuda den hjälp ni sökte! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Per T
Skrev om Tryggsam

Fungerar smidigt kommer snabbt en pling så det är bra.

Svar från Tryggsam

Hej Per Tack för er feedback! Härligt att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Fredrik E
Skrev om Tryggsam

Snabb notis och smidigt. Tydligt vem som kollat upp mina finanser.

Svar från Tryggsam

Hej Fredrik Tack för er feedback! Vad skönt att allt fungerar som det ska! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Christin O
Skrev om Tryggsam

Blandad, fick inkasso pga ej uppdatera adressändring och ni valde att inte ta bort inkassokravet - mycket dåligt! Trots betalningar utan problem. Vill betala e-faktura men det alternativet finns inte utan autogiro är enda valet om jag inte vill ha pappersfaktura - det är mycket dåligt och omodernt! Vid den tanken ska jag nog byta bolag! Mycket bra personal som nästan väger upp 80 kronor per månad

Svar från Tryggsam

Hej Christin Tack för er feedback! Beklagar situationen med inkasso. Man kan välja att ha betalning via E-faktura, det kan man göra via sin banks app/internet bank och har ni frågor gällande det kan ni kontakta er banks kundservice Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Jan S
Skrev om Tryggsam

Inga problem med nåt. Finns inga andra kommentarer att ge.

Svar från Tryggsam

Hej Jan Tack för er feedback! Kul att ni är nöjd med allt! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Lena Birgitta E

En bra och trygg upplevelse. Får det jag förväntade mig.

Svar från Tryggsam

Hej Tack för er feedback! Vad härligt att ni är nöjd med upplevelsen! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Sylvana M
Skrev om Tryggsam

Mycket bra man kan känna sig trygg hos Tryggsam hade Holt mig kvar hos tryggsam om inte alla telefon agenter tror att de är bäst och lät mig övertalas kommer säkert att gå tbx till tryggsam ska bara kolla hur de är hos den nya

Svar från Tryggsam

Hej Sylvana Tack för er feedback! Vad trevligt att ni känner er nöjd med oss! Ni är alltid välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Per H
Skrev om Tryggsam

Är mycket nöjd och snabb information

Svar från Tryggsam

Hej Per Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Habib D
Skrev om Tryggsam

Bra service som larmar om vid kundköp.

Svar från Tryggsam

Hej Habib Tack för er feedback! Vad bra att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Liza E
Skrev om Tryggsam

Jag älskar att man får notiser varje gång någonting händer. Jag känner mig tryggare med tryggsam.

Svar från Tryggsam

Hej Liza Tack för er feedback! Kul att ni är nöjd och trygg med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Anne-Lie E

Helt ok. Snabbt svar på telefonen. Och bra hemsida

Svar från Tryggsam

Hej Anne-Lie Tack för er feedback! Härligt att ni är nöjd med servicen! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Towe R

Väl bemött från Tryggsam, väldigt nöjd ☺️

Svar från Tryggsam

Hej Towe Tack för er feedback! Vad trevligt att ni är nöjd med bemötandet! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Kjell P
Skrev om Tryggsam

Snabb respons. Tryggt. När jag bytte batteri i brandlarmet ringde de snabbt och kontrollerade att det var ok

Svar från Tryggsam

Hej Kjell Tack för er feedback! Vad skönt att allt fungerar som det ska! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Muhamad J
Skrev om Tryggsam

Bra skulle jag säga, jag får notiser skicka till mig om ett företag skulle vilja ha beviljat om mitt personnummer och det är jag nöjd med.

Svar från Tryggsam

Hej Muhamad Tack för er feedback! Kul att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Jan K
Skrev om Tryggsam

Bra trevliga. Förväntningarna var att bli varnad för scam vilket man ju inte blivit tyvärr . ID- Skydd Premium, det enda man får är ju en varning när man gör en låneansökan vilket man ju vet iallafall ?

Svar från Tryggsam

Hej Jan Tack för er feedback! Har ni frågor kring tjänsten är ni välkommen att kontakta oss på 0771-404 505 alt kundservice@tryggsam.se! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Britt L
Skrev om Tryggsam

Jag bemötte dem bra o var trevligt att prata med dem

Svar från Tryggsam

Hej Britt Tack för er feedback! Vad härligt att ni är nöjd med bemötandet! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Ulla T
Skrev om Tryggsam

Bra känner sig tryggkt att ha er

Svar från Tryggsam

Hej Ulla Tack för er feedback! Vad bra att ni känner er trygg! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Gunnel Linnéa J

Alltid bra bemötande. Jag har id-skydd och hitintills har det fungerat.

Svar från Tryggsam

Hej Gunnel Linnéa Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd med bemötandet! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Peder E
Skrev om Tryggsam

Gör varken till eller frånjjkjjjjjjjjjjjjkkkkkkkkkk

Svar från Tryggsam

Hej Peder, Tack för din feedback. Tråkigt att du känner att tjänsten varken gör till eller från. Vårt mål är att alla våra kunder är nöjda med tjänsten. Du får jättegärna kontakta vår kundservice om vi kan hjälpa dig vidare 0771-404 505 eller mejla kundservice@tryggsam.se

Tomas L
Skrev om Tryggsam

Bra upplevelse på alla sätt tycker jag

Svar från Tryggsam

Hej Tomas Tack för er feedback! Vad härligt att ni är nöjd med upplevelsen! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Christoffer E

Idskyddet är den tjänst som jag har genom tryggsam. Och är nöjd med den.

Svar från Tryggsam

Hej Christoffer Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Marcus B
Skrev om Tryggsam

Dom ringer och stämmer av någon/några gånger per år och det är ju bra. Det kommer sms när systemet upplevt att det varit något på ”gång”, det brukar kallas för en ”händelse”.

Svar från Tryggsam

Hej Marcus Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Thomas G

Hhhhhhhhhhhmnn jjhhhhhcv kjhhhhjknbbbbbb

Hej Thomas Tack för er feedback! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Tatjana S
Skrev om Tryggsam

Trevlig kundservice och larmar om aktuella händelser i realtid. Tacksam tjänst 🙌🏽

Svar från Tryggsam

Hej Tatjana Tack för er feedback! Det glädjer oss att ni är nöjd med kundservicen! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice