Thure Söderquist Begravningsbyrå

Thure Söderquist Begravningsbyrå

soderquists.se
  • BadgeSevenYears
4.9

Vi på Thure Söderquist Begravningsbyrå har som mål att du ska känna att du fått det avsked du vill ha. Vår främsta uppgift är att se till att du får det stöd och den hjälp du behöver, oavsett om det gäller hela eller delar av begravningen. På vår hemsida hittar du som ska gå på begravning information om klädsel och annat viktigt...

324 omdömen om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Sedan starten hos Reco 2017

Niklas Å
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Ulrika på Söderquist begravningsbyrå gjorde ett mycket fint jobb med förberedelser och genomförande av begravningen, och jag fick också bra förslag på officiant, solist och musiker som alla gjorde ett mycket bra och säkert framförande. Ulrika var också mycket tillgänglig och återkom snabbt med svar på mina frågor.

Maj B
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Vi fick ett mycket bra bemötande, Vi fick bra vägledning och hjälp att ta oss igenom begravningsprocession från start till mål. Tacksamt i ett läge där man samtidigt bearbetar sorg och saknad. Själva begravningsakten var väldigt finstämd. Allt fungerade från början till slut.

Kerstin H
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Jag har fått en alldeles utmärkt hjälp och bemötande vid båda mina föräldrars bortgång, och kan varmt rekommendera Thure Söderquist begravningsbyrå. Allt har hanterats mycket smidigt och med stor lyhördhet och vänlighet.

Madeleine L
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Trevligt och proffsigt bemötande i lugn och saklig ton som kändes bra i situationen. Vi har anlitat dom tidigare och var även då mycket nöjda. Planeringen var tydlig och noggrann, genomförandet i kyrkan var smidigt och proffsigt. Vi hade solosång i kyrkan och Söderquists ordnade med en fantastiskt duktig kvinnlig solist vid namn Sara Niklasson. Vi hade minnesstunden i församlingshemmet i Saltsjöbaden och Söderquist föreslog Onzo för catering vilket var mycket lyckat. Även dom var mycket proffsiga med både dukning och maten.

Henrik F
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Snabb med svar. Hänsynsfull och fint bemötande när de vet att det är en svår tid för kunden Hjälpte till med råd och hänvisade till tredje part

Ann E
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Begravning Mycket bra bemötande. Lyhört och varmt.. Lätta att komma i kontakt med vid frågor. Allt gick lätt och smidigt

Gunnar B
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Professionellt. Utförde det vi önskade. Ordna en snabb kremering och formalia beträffande gravsättningen. Den döda ville inte att vi skulle ordna någon begravningsceremoni.

Karl-Åke J
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Bra kunskaper Flexibel i lösningar Klara besked Uppföljning av beslut i processer Personligt och fint bemötande Carina som vi hade som hjälp var ett ess! mvhkå

Anne-Marie W
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Vänligt och professionelt både i bemötande och utförande.

Torsten L
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Bemött på ett engagerat, varmt och proffesionellt sätt. Förväntningarna uppfylldes med råge. Upplevelsen var att vi fick den hjälp vi behövde i dennna speciella situation. Vi fick uppleva en värdig, ljus och fin högtid som vi kommer att minnnas länge. Tack för all service och stöd vi min hustrus begravning. Med vänlig hälsning Torsten Lundström

Maria I
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Mycket bra. Professionellt men även medmänskliga. Bra råd.

Tommy Z
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Jag valde Söderquist eftersom jag, från andra, redan fått höra om det goda mottagandet och den höga invån på tjänsterna. Jag blev bemött på det sätt som jag hoppats på, med personlig medkänsla och profsighet för just det jag ville och behövde. De levde upp till mina förväntningar vilket gjorde att jag aldrig kändee någon stress över att något skulle bli fel eller inte bli som jag önskade. Jag är särskillt nöjd över att de har tillgång till tillräkligt många duktiga medarbetare som kan vara med, eftersom det i mitt...

Lisa L
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Kunniga, med tryggt bemötande och mycket stor respekt för individerna. Tack Ulrika Kyhle.

Christina M
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Trevlig och empatisk samtidigt professionellt bemötande. Stressar inte och är väldigt lugna i en svår tid. Ett företag som inte ägs av riskkapital bolag som är en fördel.

Marianne E
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Bra och kunniga medarbetare. Lyhörda och jag fick all hjälp och stöd som jag behövde. Höga kostnader men jag tror det är lika oavsett vilken byrå man använder. Deras hemsida och ”minnesrum” fungerade inte ibland. Fick kontakta webbdesignern som hjälpte mig. (Det var helg)

Marianne H
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Varmt tack till en fin uppläggning av begravningen. Som gjorde det lätt i det svåra. Med vänliga Hälsningar Marianne Hammar

Berit L
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Min syster och jag begravde en nära släkting och behövde hjälp med hela arrangemanget. Vi fick bästa tänkbara hjälp och bästa tänkbara bemötande. Begravningsbyrån tog också alla nödvändiga kontakter.

Reet E
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Bra bemötande samt utmärkt genomfört.Tjänsten var en begravning i kyrka. Mycket nöjda med allt.

Marianne R
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Eftersom vi hade god erfarenheter efter att vi anlitat dem tidigare,så kändes det tryggt att vända sig till dem. Läget vi Mariatorget var också bra när vi haft begravning i Maria Magdalena Kyrka och sedan vände vi oss till Vaan der Nootska för minnesstund. M, Ränk

Monica F
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Jag är mycket nöjd med hur uppdraget skötts.kunde inte varit bättre. Begravningen blev mycket stilfull och vacker. Vi är tacksamma att kyrkoherde L Viper var en personlig och varm officiant och begravningsbyrån perfekt.

Anders B
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Trevligt och personligt bemötande. Mycket professionellt och uppskattat arrangemang av begravningsceremonin för min avlidna hustru. Kan varmt rekommenderas!

Ove P
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Jag fick ett vänligt och korrekt bemötande från första stund. Som nära anhörig till en avliden så är det många tankar och känslor som ska hanteras och det kändes mycket bra att få reda ut saker och räta ut frågetecken tillsammans med Ulrika Kyhle som var min kontakt på byrån. Det är oerhört många beslut som skall tas men jag kände att jag fick tid att tänka igenom allt och inte behövde stressa fram besked. Stort tack för det! Begravningen blev finare än vad jag kunde föreställa mig och jag har bara positiva saker att säga...

Ulrika K
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Absolunt lugnt, fint och professionellt bemötande vid första kontakten (fast det visste vi ju, har använt dem vid flera tillfällen tidigare. Superorganiserat i fråga om allt. Alltifrån processen med att bjuda in gäster, och publicera annons i DN) till själva begravningen och den högtidsstunden, kontakt en med präst , organist och kommunikation med gravsättare (och information om typer av gravsättning).. Byrån fanns på plats genom hela processen. Jättefin minnesstund efter själva begravningsakten med mat och att alla kände...

Astrid Lovisa Magdalena G
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Med lugn, van och värdig hand blev vi vägledda av Ulrika K efter pappas bortgång. Begravningen blev ljus, varm och vacker - helt i pappas anda. Tack! /Magdalena med familj

Katrin M
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Min make avled i slutet av november och jag vände mig till företaget eftersom jag redan tidigare haft kontakt med dem, både som anhörig och som sångsolist på begravningar. Jag är 110% nöjd med allt i deras bemötande och i hur vi tillsammans utformade begravningen och minnesstunden. Jag rekommenderar alltid denna byrå om jag hör att någon efterfrågar tips på begravningsbyrå.

Maria G
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Mycket professionella med stor integritet och empati. Lyhörda för våra önskemål. Kunde erbjuda alla tjänster vi efterfrågade. Extra plus att våra möten skedde i hemmet, vilket kändes tryggt och lugnt efter att vi mist en älskad hustru och mamma.

Kerstin T
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Jag är nöjd till 100% när det gäller min systers begravning. Ulrika har varit en fantastisk person och har varit ett stort stöd. Kommer att rekommendera er i fortsättningen. Tack för allt. Med vänlig hälsning Kerstin Törnblom Nilsson

Helena G
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Det kändes som en lättnad mitt i sorgen att mötas av så mycket stöd, kunskap , värme och omsorg . Det var professionellt, alla frågor blev snabbt besvarade . Begravningen blev ett fint och lugnt avsked ..Jag kan varmt rekommendera Thure Söderquists Begravningsbyrå.

Mikael K
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Trevligt och korrekt bemötande samt rimliga priser.

Siv J
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Så som man vill bli bemött i alla faser av sorg och även svar på alla frågor. Vänlighet empati under hela processen.

Elsie S
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Fint, vänligt och personligt. Glad att jag valde Ture Söderquist begravningsbyrå. Jag anlitade byrån för en enkel begravning och inköp av blomsterdekorationer samt sång. Jag är nöjd.

Hugo H
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

En första klassens begravningsbyrå med allt vad det innebär. Vänligt och professionellet bemötande, utmärkt kommunikation, samt till slut en fantastiskt fin minnesstund och efterföljande mottagning..

Jakob V
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Det är en svår tid när någon nära går bort, i mitt fall min far. Det bemötande jag fick var varmt och vänligt. Allt som de har gjort för mig har varit förstklassigt och professionellt. Min far hade en borglig begravning, en fin gitarrist, en utmärkt officiant, allt ordnat av Ulrika på Söderquists. De gjorde en svår tid lättare.

Guje L
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Proffsigt bemött Dom förväntningar och frågor vi hade fick vi utmärkta svar på. Mycket god hjälp med olika delar som annons, val av urna, blommor och programkort. Själva begravningen sköttes på ett värdigt sätt. Vi är nöjda och kan rekommendera byrån till andra

Claes-Göran W
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Mycket trevligt och professionellt bemötande. Allt fungerade perfekt. Begravningen var vacker och värdig, och minnesstunden förlöpte helt enligt plan . Jag tror inte att det kan göras bättre.

Kerstin B
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Vänligt, kompetent och effektivt bemötande och genomförande.

Pia A
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Liten personlig begravningsbyrå där vi kände oss otroligt väl omhändertagna. Väldigt hjälpsamma och tillmötesgående, en mycket positiv upplevelse i en svår situation.

Henrik N
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Förträffligt på alla sätt och vis. Tack!

Bengt C
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Mycket nra och trevligt bemötande. Medkännande, inkännande och proffessionellt

Peter L
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Personligt farväl, begravningsprogram, transporter, tackkort, kista och urna. Lugnt bemötande och bra löpande kontakt.

Viktoria P
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Allt har gått jättebra. Bra information och lyhörda. Bra kommunikation. Vi är väldigt nöjda allt från start första mötet till sista. Rekommenderar varmt. Speciellt Ulrika. Tack.

Peeter T
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

.Positivt och bra bemötande. -Höga som företaget levde upp till. -

Britt-Marie E
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Begravning av min förälder. Vid vårt första möte fick vi mycket bra information om själva begravningsprocessen. Christer Liljefors var mycket lyhörd och empatisk när vi ställde våra frågor och tankar kring begravningen. Han kom med förslag och ett var att tänka på om någon anhörig kunde vara officiant, vilket blev mycket bra. Allt kring begravningen från första mötet till själva genomförandet fungerade utmärkt.

Ulla K
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Trevligt bemötande i mycket trevlig miljö vid första mötet. Haft bra kontakt både via telefon och Mail. Begravningen blev precis som vi tänkt oss och vi är mycket nöjda med allt!

Björn U
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Vänligt och kompetent, tog hand om allt och föreslog vad som skulle eller kunde göras. Fanns alltid på plats och hörde av sig när så krävdes. Det blev en både fin och värdig begravning, en vacker avslutning.

Monica Z
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Vi har fått ett mycket trevlig och proffetionellt bemötande. Jag hade höga förväntningar och de infriades.

Ann K
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Jag kontaktade Ulrika Kyhle och med hennes hjälp fick vi en begravning i Djursholms Kapell 10 dagar senare. Ulrika hjälpte oss med kista, urna, musiken, programblad till begravningen, tackkort och Ulrika såg till att allt fungerade i Kapellet med blommorna och allt runtomkring med transporter av kistan och blommorna som placerades vid vår fars grav på Djursholms Begravningsplats. Allt fungerade utmärkt och vi känner oss mycket nöjda!

Maria A
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Blev väldigt bra bemött och proffsig personal.Väldigt nöjd!!!!

Samuel A
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Very polite , human and very effective

Marie B
Skrev om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Mycket bra bemötande. Kändes tryggt, engagerat och professionellt. Alla förväntningar på mottagandet i kyrkan, musiken och blomdekorationer uppfylldes med råge. Det blev en mycket fin begravning. Tack.