Bra utbud och bekväma kläder. Saknar dock kläder i mer naturmaterial.
Tuxer
TUXER.SE I 30 år har vi utvecklat kläder för en aktiv livsstil. Du hittar oss på skidåkare, fjällvandrare och andra som behöver funktionella kläder som tål tuffa tag. Men vi gör också kläder för mer vardagliga äventyr. Som hundpromenaden i regnet, cykelturen till jobbet och utflykten med familjen. För oavsett vem du är och vad...
2933 omdömen om Tuxer
Sedan starten hos Reco 2019
Elsa Warm Tights - XXL, gun-metal. För tajta i nedre delen av ben, från knän och neråt. Man får nästan blodstopp där. Jag har normal kroppsbyggnad. Köpte 2 storlekar större för att få någorlunda vettigt passform på nedre delen av ben. Men nu är ju övre delen så stor att tajts ramlar ner...Så moment 22 här. Slutsats: propositioner på dom tajts är ej bra.
Fina produkter och snabb leverans och det bästa plusset var att det fanns retursedel med från start utan en massa krångel.
Mycket bra kundtjänst! Snabb hantering
Byxorna passade inte. Satt dåligt Bra återkoppling med pengarna tillbaka. Gör att jag vågar beställa igen
Bra, smidiga och sköna lagom i längd
Byxan känns prasslig och klistrig mot kroppen. Byxan kändes först normal i storlek men nu tycker jag den känns för stor. Kommer undvika att köpa kläder online från er.
Har ännu inte använt min täckkappa Då det fortfarande är varmt ute
Bra fritidskläder för utomhusliv i skog och mark i all slags natur, bra kvalité och passform på plaggen. Enkelt att handla, utomordentligt snabb leverans till min brevlåda. Köpte senast ett par byxor med varm insida till hösten, storleken var som gjord för mig, mycket nöjd med köpet!
Två par fritidsbyxor. Ett par fodrade, ett par ofodrade. Båda på extrapris. För övrigt rimliga ordinarie pris. Mycket bra information i stl.beskrivning. Material och färg motsvarade beskrivning. Snabb leverans. Bra retursedel och påse för eventuell retur.
Tuxer har sköna plagg som håller formen. Jag älskar Doris jacket som jag har köpt i fyra olika färger, skulle dock önska att den tillverkades i marinblått också. Även byxorna är sköna med hög midja, sitter där de ska.
Skickade efter 1par byxor, fick från klarna att jag skulle betala avgift för återsändning av ett paket som jag överhuvudtaget inte fått! Men jag har inte hört av mej till tuxer, orkade inte. Har letat i telefonen men inte hittat något från dem.
Jag blev så nöjd med kjolen jag skickat efter från er
Har köpt både jacka och kjolar och är väldigt nöjd. Varorna levereras snabbt och även om man behöver returnera någon vara går detta smidigt.
Plagget blev noppigt efter tvätten
Super sköna byxor Höga i midjan Sitter som en smäck
Fina kjolar och snabb leverans Super nöjd
Snabb leverans men returnerade kjolen eftersom den var för stor.
Skön byxa, bra att de står att man ska ta en storlek större. Kan verkligen rekommendera dom
Tuxer ger i sin reklam intryck av hög kvalitet. Jag tycker attmaterialet var tunt. Jag saknar känslan av kvalitet. Byxirna ör väl ok och skall användas, men givet priset en besvikelse.
Allt fungerade perfekt,från beställning till leverans! Jättesköna byxor!
Snabb leverans och bra kvalitet på plagget
Köpt två golfkjolar på kort tid och är jättenöjd och otroligt snabb leverans .
En lätt, bekväm och fin höst och vår jacka!
Tydlig beskrivning av vara, snabb leverans
Bra&snygg modell på kjolen och snabb leverans.
Köpte en höstjacka efter att ha sett annons på sociala medier. Gick smidigt, jackan kom snabbt. Jag är nöjd.
Att handla från Tuxer fungerar hur smidigt som helst. Jag har köpt byxor, som satt helt perfekt utan ändring. Mycket sköna och i bra kvalite.
Resår i midjan vore bra för oss med lite mage.
Köpte på nätet. Fungerade bra.
Snygga pikétröja med bra kvalité o pris. Kommer säkert att handla igen hos Tuxer. Eva
Snabb leverans. Varan motsvar bild och beskrivning.
Beställde först men tyvärr för liten storlek (kollade inte storlekstabellen!). Beställde om och nu passade de två kjolarna och shortsen. Väldigt enkelt att byta eller returnera. Bra kvalitet. Har redan tvättat en av kjolarna och den behåller sin färg, storlek och kvalitet. Fick också återbetalning på de plagg jag returnerade; allt fungerade utmärkt.
Bra produkter till rimliga priser!
Älskar mina kjolar som jag köpt på Tuxer. Har nu 4 st i olika färger. Köpte när det var kampanj eftersom de dock är lite i dyraste laget annars. Så det är tur de är nedsatta ibland.
Hög kvalité! Mycket värde för pengarna!
Snabbt och enkelt att beställa. Plaggen passade fint.
Jag tycker Tuxer är bra. Däremot skickade jag tillbaka min jacka, men har inte fått tillbaka några pengar. Jackan var jättefin men lite trång över bysten. Välsydd med fina detaljer. Rose-Marie Lindsköld Blåbärsstigen 10 93931 Malå
Skön och behaglig, den mörkblå, som jag köpt i en boutique kunde ha varit lite mörkare blå.
Bra kläder och finns stora stl.
Kjolen passade mig bra. Köpte den längre Varianten midjan var ganska smal så jag köpte en storlek större än jag brukar.
Jag köpte en kjol från Tuxer. Det var lätt att genomföra köpet och varan kom inom några dagar. Jag har använt kjolen många gånger i sommar - är mycket nöjd med varan.
Bra kvalitet, snygga kläder.
Kläder i mycket bra kvalitet håller formen trots många tvättar blir inte skrynklig trots att plagget varit packad inresväska i flera dagar och släpper inte färg och till sist bra i storlek
Bra kvalité . Bra priser . Bra storlekar . Enkelt att beställa och med retur etikett ifall man vill returnera varor .
Mycket skön klänning, som sitter bra. Nöjd!
Fina produkter även om storleken inte passade. Snabb leverans och återbetalning efter returen.
Världens bästa och bekvämaste sommar kjol.
Bra kvalitet och snabb leverans
Inga konstigheter när jag beställde vara. Fick varan fort. Storleken passade mig fint.