Tuxer

Tuxer

• BadgeSevenYears
2 266
4.5

TUXER.SE I 30 år har vi utvecklat kläder för en aktiv livsstil. Du hittar oss på skidåkare, fjällvandrare och andra som behöver funktionella kläder som tål tuffa tag. Men vi gör också kläder för mer vardagliga äventyr. Som hundpromenaden i regnet, cykelturen till jobbet och utflykten med familjen. För oavsett vem du är och vad...

2266 omdömen om Tuxer

Sedan starten hos Reco 2019

Ulrika T

Köpte en vandringskjol att ha i sommar. Tuxer har ett bra utbud av friluftskläder i större storlekar.

Anita H
Skrev om Tuxer

Snabb leverans och bra produkt. Mycket nöjd!

Mimmi C
Skrev om Tuxer

Beställde en kjol. Det var mycket bra kvalitet och helt rätt beskrivning är supernöjd. Så det kommer att bli mer Trxer.

Anna  H
Skrev om Tuxer

praktiska kläder för enkelt bruk

Agneta B

Köpte en kjol med innerbyxa. Det var min 4de som jag beställde samma modell och samma storlek. När den kom upptäcker jag att storlek är på tok för liten. Tar då fram mina "gamla" och upptäcker att de bara blivit mindre och mindre skiljde så mycket som 8 cm i midjan från den första jag köpte. Skrev till dem och sände tillbaka kjolen. Fick svar att jag skulle reklamera . Det var ju bra på sitt sätt men kände att jag inte orkade med. Dessutom var det kostsamt då det inte är helt tydligt att det kostar i detta fall förlorade hag 99 kr.

Susanne W

Snabb leverans. Riktigt bra funktionella kläder till ett rimligt pris. Uppskattar att kläderna är sydda så att de sitter snyggt även om man är lite kurvig. Uppfattar de kläder vi köpt i dam, herr och junior som lite åt det rymligare hållet. Riktigt bra kundservice som kunde svara på, eller ta reda på svaret även på rätt specifika frågor om produkterna.

Ann-Charlotte B

Snabbt svar vid frågor. Positiv Användare av Tuxer sedan många år.

Anne N
Skrev om Tuxer

Jag köpte en jätteskön klänning till sommaren. Bra att många plagg finns i plus storlekar.

Lena A
Skrev om Tuxer

Bra och snabb leverans jag är jättenöjd

Eva B
Skrev om Tuxer

Snabb leverans, perfekt storlek!

Ulla P
Skrev om Tuxer

Snabb leverans och enkelt att byta när det blev fel stl

Marie O
Skrev om Tuxer

Det jag beställde var precis som jag förväntade mig.

Maria J
Skrev om Tuxer

En gul rea dun jacka.Varm ,god kvalité och snygg..

Christina E

Det gick snabbt att få min kjol som passar bra för mina behov.

Helena W

Mycket bra plagg som jag är nöjd med En bekväm och snygg kjol

Beth-Lis R

Skön byxa, något hög i midjan.

Annelie B

Varan kom fort efter beställningen och passade perfekt.

Eva F
Skrev om Tuxer

Köpt en kjol för att använda vid golfspel. Har letat igenom marknaden för att hitta en kjol som inte slutar på halva låret. Är senior och 174 lång och detta var den första kjolen som jag känner passar oss äldre damer Lätt att beställa på nätet och leveransen fungerade utmärkt/ Tack

Birgitta G

Nöjd med de produkter jag har köpt.

Liselotte T

Bra leveranstid, bra passform. Lite snabbt slitage på byxbenens insida.

Ulla W
Skrev om Tuxer

Fina plagg som håller i vått och torrt🌞🌦️

Kristina T

Sköna och bra längd för mig som har kortaben

Ann-Helen J

Det gick bra att handla. Tuxer levde upp till mina förväntningar. Informativt och snabb leverans. Jag köpte en Hollie kjol!

Maud O
Skrev om Tuxer

Kjolen är skön att ha.på. Perfekt längd.

Estelle L

Snabb leverans. Min 4-e kjol med byxa i. Toppen kvalitet. Bara att tvätta, torka och ta på igen.

Veronica R

Bra modell och inga störande sömmar som förstör stretchen.

Anna S
Skrev om Tuxer

De varor jag köpte (lite längre byxkjolar)var bra men lite tjockare än förväntat. Snabb leverans. Lätt att returnera om så behövs.

Hernan B

Jag köper nästan alla mina jackor hos Tuxer eftersom de har bra produkter, av bra kvalitet och bra design, även om jag skulle önska att blixtlåsen till några av jackorna kunde vara robustare, av metall, och tvåväg. Det är alltid lätt att välja produkt och leveranserna är snabba och problemfria.

Britt-marie H

Snabb leverans, enkelt byte. Bra passform på skort och pikétröja.

Helene B

Toppen 🙏 Snabba leveranser. Bra bemött i kundtjänst. Fina kläder 👍

Barbro F

Snabb leverans och en jacka som passade 😍

Jan F
Skrev om Tuxer

Bra utbud snabb leverans av våra jackor. Toppen bra.

Lena A
Skrev om Tuxer

Fin kvalitet på varorna. Bra prismässigt . Mycket bra och snabb service. Sammantaget mycket bra!

Ingegerd S

Bra passform, sitter bekvämt, Skönt att ha på sig.

Ragnar H

Lätt att handla 👍 Bra utbud och snabb frakt 👍 Jag köpte fyra stycken kortärmade skjortor med bra pris och kvalitet. Enkelt att betala via Klarna. Nöjd kund 👍👍

Susanne B

Jag är 100% nöjd med allt från enkelheten att handla på hemsidan, till snabb leverans och mkt sköna/bra kvalitet på mina kjolar med "inbyggda" shorts 😍

Lena K
Skrev om Tuxer

Det var enkelt att beställa på er hemsida

Cecilia F

Jättebra! Bekväm produkt. Inga problem vid beställningen. Kan rekommendera Tuxer.

Ingrid G

Beställde 2 par byxor. Det ena paret i caprimodell. Båda istl 42. Upplever att variationen är olika. Ena paret för stor och den kortare modellen i snävaste laget. Annars bra material och modell

Annica C

Jättenöjd med min kappa. Så bekväm och motsvarar verkligen mina förväntningar. För övrigt har jag ingen aning gällande Tuxer, har bara haft denna kontakt som jag är mkt nöjd med . Annica V

Marita A

Jättebra och snabbt! Beställer gärna igen!

Linda J
Skrev om Tuxer

Tyget är inte samma som visas i annons. Istället är det ett tunt glansigt tyg! Ingen som helst stretch. Grymt besviken!

Svar från Tuxer

Hej Linda, Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd. Men som vi skrev när du kontaktade vår kundtjänst är detta en mycket populär tighs som vi inte fått klagomål på tidigare. Vi gör vårt bästa för att presentera vår produkter så nära verkligheten vi kan och försöker använda bilder och videos som ska visa både färger och produktens egenskaper så nära verkligheten som möjligt. Hoppas vi får en ny chans en annan gång. Hälsningar Andreas på Tuxer

Kerstin Ö

Tuxer har mycket bra kläder till bra priser och snabb leverans.

Birgitta M

Bra produkt,snabb leverans kort sagt bra

Ulla F
Skrev om Tuxer

Snabb leverans och fina kläder

Titti W
Skrev om Tuxer

Enbart positiv både med leverans och bemötande vid krångel med telefonnummer som gjorde att leveransen hamnade fel. Så tacksam. Dessutom mycket nöjd med jackan

Åsa H
Skrev om Tuxer

Lätt att beställa och även lätt och snabbt att reklamera, returnera + få fakturan korrigerad, tack. Jag blev dock besviken över att färgen på den jacka jag hade beställt var så mycket mörkare och murrigare än den gröna färg som visades på beställningsbilden på hemsidan. När jag packade upp jackan hemma trodde jag först att det var en felleverans eftersom jackan såg svart/väldigt mörkt grå ut i stället för grön. Med vänlig hälsning Åsa Härlin

Eva L
Skrev om Tuxer

Enkelt att beställa. Snabb leverans. Bra kvalitet.

Britt-Marie P

Varan motsvarade till 100% mina förväntningar. Perfekt storlek

Ana B
Skrev om Tuxer

Bra plagg, överkomliga priser, korta leveranstider!