Tuxer

Tuxer

• BadgeEightYears
2 787
4.5

TUXER.SE I 30 år har vi utvecklat kläder för en aktiv livsstil. Du hittar oss på skidåkare, fjällvandrare och andra som behöver funktionella kläder som tål tuffa tag. Men vi gör också kläder för mer vardagliga äventyr. Som hundpromenaden i regnet, cykelturen till jobbet och utflykten med familjen. För oavsett vem du är och vad...

2787 omdömen om Tuxer

Sedan starten hos Reco 2019

Helene M

Bra beskrivning med foton av kläderna, snabb leverans. Väldigt funktionella och sköna kläder i väldigt många färger. Jag kommer alla dagar i veckan handla hos Tuxer igen!

Eva G
Skrev om Tuxer

Älskar Hollie Skort och shorts. Har 4 olika färger på kjol och 2 gröna nyanser.

Maria Katarina I

Inga problem. klänningen jag köpte passade bra, jätteskön , rätt i storlek.

Marika A

Underbar kjol med cykelbyxa. Även jag som är mycket svankryggig passar denna kjol bra.

Annelie W

Jag är nöjd med de kläder jag köpte, storleken var bra och det gick snabbt att få varorna.

Åsa S
Skrev om Tuxer

Såg en bild på Instagram. Den såg rymligare ut på bilderna. Materialet liknar bomull mer än syntetiskt som ska klara väta.

Lena E
Skrev om Tuxer

Fina praktiska kläder i min smak, tyvärr är storlekarna alltför varierande

Lillian N

Jag titta på hemsidan o ser bra ut med kläder . Då prova jag och köpa den kläder jag har köpt kjol , byxor och caprbyxa nyss . Jag trivs så bra den o lätt använda den . Jag tänker fortsätta att handla hos er och bero på vad ni erbjuder osv. Tack !

Rita Å
Skrev om Tuxer

Underbar kjol men ta en storlek större än du brukar

Ann-kristin L

Snabb leverans, bra kontakt trevlig personal, lätt att byta

Kristina E

Linningen är för snäv, borde kanske vara elastisk. Jag är ganska rak över höfterna och inte så smal i midjan. Fick också en fettfläck som inte går bort i tvätten trots Vanish😢

Gunilla E

Mycket bra passform på kläderna som håller i åratal

Beth-Lis R

Smidigt och beställa. Bra kvalitet på varan.

Åsa P
Skrev om Tuxer

Bra hemsida, lätt att beställa, bra storlekar, snabb leverans. Mycket nöjd.

Ann-Christin E

Bra kläder med kvalité och bra pris

Mariett K

Sköna att ha på sig. Behöver inte strykas.

Anna I
Skrev om Tuxer

alldeles för liten i midjan, annars var kjolen rymlig. hade inte kunnat ha större storlek

Lena K
Skrev om Tuxer

Tuxer har ett bra sortiment och priser. Det är inga problem med byten eller returer. Storlekarna kan variera ibland. Tröjor, kjolar och byxor är bäst. Jag har bara köpt en kappa och den är jag jättenöjd med. Materialet kan vara mjukare, jag köpte en softshell jacka men den var för styv i tyget det blev retur på den synd för modellen var jättefin.

Ingela L

Jag är mycket nöjd med alla mina kjolar från Tuxer. De har bra passform, känns bekväma att bära och håller fin kvalitet. Materialet är skönt och designen är både snygg och praktisk. Beställningarna har alltid gått smidigt och produkterna motsvarar alltid mina förväntningar. Jag rekommenderar alltid Tuxer till andra som söker prisvärda och välgjorda kläder.

Gudrun D

Snabbt och proffsigt. Bra produkter även om jag returnerade pga. Mina kroppshår.

Anne H
Skrev om Tuxer

En väldigt skön kjol som torkar fort

Gerd B
Skrev om Tuxer

Bra info ang storlekar. Snabb leverans. Bra kvalitet. Har köpt liknande tidigare.

Anna Lena Elisabet P

Smidig och lätt och beställa och få grejerna.

Eva J
Skrev om Tuxer

Snabb leverans, bra packat. Kan tänka mig handla fler gånger.

Roger V
Skrev om Tuxer

Bekväma kläder med bra kvalitet

Benny W
Skrev om Tuxer

Super sköna med mycket stretch, bra i storleken.

Margareta Z

Kläder med bra kvalitet till bra priser

Monica N

Mycket nöjd med kjolen, skön o praktisk med fickorna, extra plus för fickan med dragkedja. Har använt den nästintill varje dag under semestern, både till vandringar o promenader i städer.

Monica Elisabet B

Ok.tycket det är ok. ..... .

Anita L
Skrev om Tuxer

Bra passningar på kläder. Sköna att bära, liknar friluftkläder.

Karin S
Skrev om Tuxer

Mycket bra plagg! Dessutom snabb leverans.

Svar från Tuxer

Hej Karin, Tack för fint omdöme och roligt att höra att du är nöjd. Hälsningar Andreas på Tuxer

Inger F
Skrev om Tuxer

Alltid mycket bra service, hjälpsamma och löser allt. Produkterna är utmärkta.

Svar från Tuxer

Hej Inger, Så roligt att höra att du är nöjd med både våra produkter och service😀 Ha en fin sommar Hälsningar från oss på Tuxer

Lars W

Hej Lars, Tack för fint omdöme. Hälsningar Gänget på Tuxer

Helena M

Det var lätt att handla Köpte en kjol med innerbyxa mycket nöjd

Anders D

Snabb leverans. Väldigt sköna byxor

Svar från Tuxer

Hej Anders, Härligt att höra att du är nöjd med dina byxor. Ha en fin sommar🌞 Hälsningar från oss på Tuxer

Mats N
Skrev om Tuxer

Bra produkt till ett rimligt pris och snabb leverans.

Svar från Tuxer

Hej Mats, Fint att höra att du är nöjd och tack för ditt fina omdöme. Hälsningar Andreas på Tuxer

Mikael S

Enkel och bra, produkten motsvarade mina förväntningar.

Elisabet E

Äntligen finns det en cykelkjol som inte är kortkort. Mycket nöjd med min kjol, passar oss som är 60+. Elisabeth

Svar från Tuxer

Hej Elisabet, Härligt att höra att du är nöjd. Cykla försiktig 😊 Hälsningar från oss på Tuxer

Carina Å

Bra produkter, snabb leverans. Lite olika stora trots samma storlekar.

Annica H

Skickade tillbaka min vara då den var för stor

Lena S
Skrev om Tuxer

Har handlat både en tröja och ett par byxkjolar ,kan bara säga att jag är super nöjd,bra kvalité och passform.

Svar från Tuxer

Hej Lena, Super kul att höra att du är nöjd. Hoppas du får mycket användning av dina nya tuxerplagg i sommar🌞 Hälsningar Andreas på Tuxer

Eva C
Skrev om Tuxer

Trevligt att ni skickar ut skötselråd.

Hej Eva, Tack för fint omdöme🌞 Hälsningar Andreas på Tuxer

Gunhild N

Jag är mycket nöjd, det jag handlade passade perfekt.

Gunnel P

Genomtänkta modeller både för vinter och vår. Jättebra kjolmodeller för vandring har använt flera kjolar korta och längre och de fyller verkligen sitt behov.

Svar från Tuxer

Hej Gunnel, Tack för fint omdöme. Vi uppskattar att höra att du är nöjd. Hälsningar Andreas på Tuxer

Camilla L

Bra kvalitet till rimligt pris. Deras ”skort”, kjol med innershorts, är fantastiskt skön att ha på sig. Till vardags, till fest och ute i naturen.

Svar från Tuxer

Hej Camilla, Tack och roligt att höra att du har så mycket användning av Hollie skort 🌞🥂💃🏼🚶🏼‍♀️ Hälsningar Andreas på tuxer

Susanne V

Är nöjd med jackan jag beställde

Eve E
Skrev om Tuxer

Hej! Senaste köpet var en lite längre kjol med innerbyxa, har två kortare varianter som är helt underbara att ha på sommaren🤩

Svar från Tuxer

Hej Eve, Kul att du gillar dina kjolar och tack för fint betyg🌞 Hälsningar Gänget på Tuxer

Katarina B

Skön jacka, lite varmare än en vanlig softshell eftersom insidan är fluffig, och en rejäl dragkedja, vilken uppskattas.

Svar från Tuxer

Hej katarina, Kul att höra att du gillar din nya Tuxerjacka. Hälsningar Gänget på Tuxer

Rolf S
Skrev om Tuxer

Snabba med att leverera och håller vad de lovat om jackans storlek och kvalité. Är nöjd med köpet.

Svar från Tuxer

Hej Rolf, Kul att höra att du är nöjd. Ha en fortsatt fin vår🌞 Hälsningar Vi på Tuxer

Christer S

Jag är mycket nöjd. Varm och lätt jacka.Lika bra som förväntat.Jag har handlat av Tuxer tidigare.

Svar från Tuxer

Hej Christer, Tack för fint omdöme och kul att höra att du är nöjd. Hälsningar Andreas på Tuxer