Snygga bra med blixtlås och sidofickor Passar fint
Tuxer
TUXER.SE I 30 år har vi utvecklat kläder för en aktiv livsstil. Du hittar oss på skidåkare, fjällvandrare och andra som behöver funktionella kläder som tål tuffa tag. Men vi gör också kläder för mer vardagliga äventyr. Som hundpromenaden i regnet, cykelturen till jobbet och utflykten med familjen. För oavsett vem du är och vad...
2859 omdömen om Tuxer
Sedan starten hos Reco 2019
Snabb service, bra med retursedel ifall man vill skicka tillbaka o byta. Bra plagg.
Snabb återkoppling. Skickades omgående
Bra produkter och så snabb leverans.
Mycket snabb leverans det uppskattas 🙂
Inga problem med hanteringen. Möjligen att betala frakten när man bara byter storlek känns fel. Storleken stämmer inte alls fick gå upp 2 storlekar och således två returer synd. Hade gärna beställt fler men pga storleken så kan det bli kostsamt. Kjolen är mycket användbar.
Bra produkter, snabb leverans, enkelt att betala utan Klarna.
Mycket nöjd med de kläder jag köpt som inkluderar kjolar, shorts och jacka. Sitter perfekt och sköna att använda.
Enkelt att handla o returnera varor.
Gillar Tuxer, MEN...jag har inte smal midja och byxorna är sydda för smala midjor, tyvärr. Ska midjan passa, så lär jag gå upp i storlek och då blir byxbenen för bylsiga. Så jag VILL gärna köpa Tuxers snygga byxor/capri/shorts, men kan tyvärr inte.
Ni har ju alltid slut på shortsen
Bra och funktionella kläder med utmärkt passform
Första gången jag beställde från Tuxer. Snabb leverans, färgen på shortsen stämde bra överens med bilden på nätet. Jag är nöjd med mitt köp.
Snabbt och effektivt. Tyvärr alldeles för stor så jag var tvungen att returnera. Smidigt att returnera med PostNord. Kvaliteten var fantastisk så jag beställer en mindre storlek.
Bra och sköna kläder mycket nöjd med mitt köp.
Rosa short tuxer kjol , perfekt för golfen , har flera färger
Sköna kläder med bra passform .
Snabb leverans, väl överensstämmelse med bilderna
Välsittande byxkjolar i bra kvalitet. Har fyra stycken i olika längd och färger. Älskar dem!
Fina kläder till bra pris. Väldigt nöjd med min klänning
Köpte en kjol blev väldigt nöjd hade en förut ville ha en till i annan färg.
Älskar deras kjolar med innerbyxor Så användbara och de passar till alla tillfällen Vardag som fest Köpte men första kjol för 10 år sedan och använder den halva året har även köpt två kortare modeller som jag använder till playan Den senaste blev en ljus lite längre Alltid lika nöjd Bra material och perfekt passform rekommenderas med värme Yvonne
Köpte en grön byxa att ha i naturen. Lite för långa. Övrigt bra reglera midjan. Ej använda ännu.
Hade ett problem då jag upplevde att en vara jag beställt flera ggr tidigare var mindre, kundtjänst skötte det smidigt så är väldigt nöjd med både kommunikationen och resultatet
Snabb leverans och produkter som stämmer väl överens med beskrivningen.
Bra kvantitet och passform, snabb leverans
Bra! Fin passform och helt enligt mina förväntningar.
Mycket prisvärt, bra kvalité och passform
Snabb leverans o toppen vara…….
En snabb leverans, tyvärr så passade inte det jag köpte den här gången men jag ger inte upp
Jag tycker mycket om kjolen. Längden är bra det finns alldeles för få sportkjolar som är i till knät längd. Trevligt med så många färger att välja på.
Jag älskar min byxkjol, Tuxer. Känner mig lite mer klädd i den , än i vanliga shorts när jag tar mina träningspromenader.
Jag har köpt en "byxkjol", Capribyxor och ett par långbyxor. Jag behöver storlek 48 men känner att byxorna är hårda i linningen, hade behövt en följsammare linning för att de ska sitta skönt på. Min man sökte efter "Capribyxor" för herrar men hittade bara shorts med korta ben, tyvärr. De känns som att produkterna är välsydda och av god kvalite´.
Snabb leverans, är så nöjd med min beställning!
Enkelt att beställa. Den vara jag köpte motsvarande helt mina förväntningar.
Tycker att varan motsvarade beskrivningen och bilden av den. Gick snabbt att få beställningen.
Köpte till både mej och min man och vi tyckte båda om dem!
Fick lämna tillbaka några produkter, dålig kvalitet.
Bra service och bra returmöjligheter. Lätta att förstå. Tyvärr var byxorna för små. Bra kvalité
Snabb leverans o lätt att beställa Beställde Evie pants och dom passade bra o var väldigt sköna Nackdelen o därför tänker jag inte beställa dom igen var att dom är för korta Jag fick sprätta upp fållen o lägga en nyfåll för att förlänga byxan Hoppas att man kan få den här härliga byxan i en längre variant,ett litet tips från mig Jag är 173cm lång o byxorna var alldeles för korta. Mvh Gun
Enkelt att beställa och enkelt att skicka tillbaka det som inte passade. Fakturan regleras snabbt efter returen.
Skorts från Tuxer bor i dem hela sommaren. Bekväma, rejäla fickor och torkar snabbt.
Jag är alltid nöjd med Tuxer. Fina sportiga kläder till bra pris. Snabb leverans. Den här gången köpte jag shorts, snygga men lite för stora. Gick smidigt att skicka tillbaka men har inte beställt ett par mindre. Vill inte skicka tillbaka igen om de är för små.
Snygg och den sitter mycket bra.
Gillar materialet som är både stadigt,följsamt o stretchigt. Har både trekvarts byxa, shortsen och kjol. Bra passform med sidoreglage för midjan. Ska jag önska ngt så kanske några fler färgval annars är jag mycket nöjd.
Hej. Fick tyvärr skicka tillbaka kjolen. Linningen var för trång. En resår i midjan hade varit perfekt. Kjolen passade annars bra. Annika Sturesson
Efter att tidigare ha köpt tre kjolar av Tuxer, blev det ett par vandringsbyxor denna gång. Mycket nöjd med dessa produkter. Jag använder mina kjolar som golfkjolar. Det enda som saknas är en bakficka på kjolen att lägga scorekortet i. Vore toppen med wn bakficka på kjolen!
Snabb leverans, plagget motsvarade mina förväntningar och bra kvalite'.
Älskar era stretchiga fritidsbyxor o kjolar.
Byxkjolarna är fantastiska att bära men åxå väldigt bra att packa med på resan då de ej skrynklar sig Toppen. Sen att de finns i två längder är ju jätte bra.