Korta väntetider och snabb handläggning. Alltid trevligt bemött. Kunnig, proffsig och engagerad personal.
Tvärskogs Bil & Mekaniska AB
Välkommen till Tvärskogs Bil & Mek – din Autoexperten Bilverkstad i Ljungbyholm! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice, reparationer, bromsbyten, däckservice och felsökning. Vi hjälper dig även med dragkroksmontering och installation av motor- och kupévärmare. Vi tar emot personbilar,...
27 omdömen om Tvärskogs Bil & Mekaniska AB
En verkstad som den borde vara!! 🥳 Känns som att åka tillbaka i tiden till hur det var förr: en familjär verkstad med väldigt duktiga mekaniker som vet vad de gör och kan alla sorters bilar, nya som gamla! Bor i Stockholm men åker ut till Tvärskog bara för att lämna in våra bilar på service när jag är i Kalmar hos släkten och gjort så i snart tio år! Blev rekommenderad av en vän och är väldigt tacksam för det! Så här kommer min rekommendation till dig, okända internet-vän: detta är en bra verkstad, prova den! Såg att...
Väldigt trevliga proffsiga med ett oerhört kunnande och måna om kunden och vad man än lämnar för lagning …bilar . Gräsklippare . Mm.mm man känner sig trygg jag kan verkligen rekommendera dem att sköta om era ögonstenar
Positivt och ärligt Reparation av SUV
Trevligt bemötande och proffsig hjälp med allt man behöver! Det kan inte varit bättre.Tack Tvärskogs Bil och Mekaniska
Jättenöjd med både service och arbete på bilen. Snabba och tillmötesgående. Tack!
Dom e sååååå trevliga o gör ett fantastiskt jobb Rekommenderas verkligen
Mycket bra och trevlig personal.
Mycket bra tillmötesgående och uppföljning.
Mycket bra service, lätta att ha med att göra samt ytterst kompetenta mekaniker
Snabbt och smidigt tycker jag.
Som vanligt alltid bästa service och trevligt bemötande 👍👍👍
Fantastiskt fint bemötande både vid telefonsamtal och personligt besök. Mycket nöjd. Toppenställe!
Väldigt bra service, snabbt att få en service tid
Både tankar och servar bilen på Tvärskogs Bil & Mekaniska AB.Trevliga och kunniga killar.Jag rekommenderar denna firma.
Så roligt att höra att du är nöjd, det är precis det vi vill. Vi ser fram emot att möta dig igen när det är dags att serva eller laga bilen. Mvh Autoexperten
Bra utför jobb och trevlig personal
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Varmt välkommen åter! Med Vänlig Hälsning Autoexperten
Alltid trevligt bemötande! Snabb hjälp.Bra service!
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Alltid bra bemötande, kunniga, inte massa dyra avgifter för felsökning när felet är uppenbart.
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Kanooooooooooooooooooooooooooooooooooon bra
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Trevligt professionellt bemötande. Förväntar mig att de ska laga det som behövdes. Dyrt. Men det är det att ha bil. Bra att de ringer och hör av sig.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Autoexperten
Fick snabbt hjälp med problemet av min bil. Dom lagade den till det pris jag fått innan. Mycket bra bemötande. Jag kommer lämna min bil där igen vid behov.
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Mycket proffessionella, fantastiskt kundbemötande, bra service, och min bil vart som ny. 100% nöjd. Rekomenderas verkligen.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Claes gör alltid det bästa för kunden, han är kunnig, hjälpsam och ger en super bra service
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Bra och snabba nöjd med erat jobb lär återkomma (tyvärr) haha
Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss.
Trevligt bemötande, bra utfört jobb, snabb hjälp.
Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!
Bra bemötande, snabb service
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Vi var på semester på orten, och fick fel på bilens broms. Ringde till detta företag, mitt i semestertider, och 45 minuter senare var bromsen fixad. Vi fick uppleva suverän service och ett mycket trevligt bemötande av de två grabbarna på verkstaden. Kan bara rekommenderas varmt, önskar att det fanns en så bra bilverkstad hemma i Uppsala också, funderar på att lämna bilen på service där nästa semester.