Från första till sista stund var det ett fantastiskt bemötande, trevligt, effektivt och strukturerat. Mycket bra! Tackar!
Tvillingflytt & Städ
Vi är två bröder som efter många års erfarenhet av flytt, nu bestämt oss för att starta vårt eget. Vårt mål är att erbjuda den service och kvalité vi länge drömt om att ge till våra kunder. För oss handlar det om ett helhetstänk i hela processen att flytta, oavsett om du är ensam och önskar lite extra hjälp eller om du har specifika...
606 omdömen om Tvillingflytt & Städ
Sedan starten hos Reco 2021
Hej Victor, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Helt otroligt jobb killarna gjorde. På 3 timmar kom de. Packade lastade körde till Sölvesborg łossade placerade allt på plats. Inga skador eller kross. Kan verkligen rekommendera dom,
Hej Claes, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Punktlighet, och väldigt effektiva. Väl använda pengar.
Hej Peter, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Pålitliga, snabba och trevliga. Rekommenderas!
Hej Louise, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Vilken fantastisk service. Vi ringde, de kom efter 5 minuter och utförde arbetet. Mycket trevliga killar som snabbt och lätt gjorde jobbet.
Hej Brf V, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Snabbt effektivt och tydligt Bta
Hej Barbro, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Trevligt bemötande, serviceinriktade och uppmärksamma. Tack!
Hej Anna, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Både bokning och bemötande var jättebra! Snabba och noggranna! Rekommenderas verkligen!
Hej Malin, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Kom när jag behövde dem Väldigt trevliga och aktsamma med möbler och kartonger. Kunde inte bli bättre. Därför ger jag dem högsta betyg. Inga-lill@lannek.com
Hej Inga-Lill, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Allt fungerade enligt överenskommelse. 😀
Hej Susanna, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Trevligt och proffesionellt bemötande SSnabb och effektiv flytthjälp ! Kommer att anlita dem i framtiden !
Hej Jörgen, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Trevliga killar som jobbar snabbt och effektivt väldigt hjälpsamma, flytten gick galant och sen deras flyttstädning var superbra har nog aldrig varit så rent är så galet nöjd ,jag ger dem Tusen Rosor
Hej Annelie, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Trevliga killar och bra bemötande. Och dom var effektiva
Hej Linda, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Duktiga trevliga.noga med allt Väldigt bra städat Hyresvärden mycket nöjd Snabb och aktsam flytt Kan rekommenderas Mvh Stefan o Marina I Norje
Hej Stefan och Marina, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Köpte flytt hjälp. Trevligt bemött av två grabbar. De var service inriktade och hjälpsamma. Effektiva och noggranna.
Hej Ulrika, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Stort och varmt tack för all hjälp och den enastående service ni gav till mina två pensionerade föräldrar som ni hjälpte med flytten. Från början till slut var ni professionella, punktliga, vänliga och otroligt omtänksamma. Ni tog er tid, visade respekt och skapade en trygg och lugn upplevelse för mina föräldrar, vilket betyder oerhört mycket.Allt sköttes smidigt, effektivt och med stor noggrannhet. Jag kan verkligen starkt rekommendera dessa killar. Vissa människor jobbar bara för att skaffa kunder – men de här killarna...
Hej Ragda, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Enkelt att få både prisuppgifter och boka dag, otroligt väl städat!
Hej Patricia, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Tvillingflytt är ett superpt flytt företag med trevlig och utmärkt personal. Jag kommer att rekomendera dem när någon som behöver flytt hjälp.
Hej Nils-Arne, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Toppen. Duktig personal som var tillmötesgående och fixar fast det kan tillstöta problem vid flytt. Städningen var perfekt, 👌.
Hej Laila Annica Marie, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Bokade dem för flytthjälp. De var effektiva och trevliga och allt flöt på bra.
Hej Cecilia, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Jag fick den hjälp som jag behövde, på ett proffsigt sätt. Vänliga och trevliga män. Vänliga hälsningar Gunnar
Hej Gunnar, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Duktiga snabba och trevliga killar
Hej Kent, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Jag hade beställt både flytt och städ. Killarna är väldigt effektiva. Städningen perfekt likaså tvätt av de stora fönsterna. Hyresvärden som besiktade sa att han själv anlitat dem vid flytt och städ och vet att de alltid gör ett bra jobb! REKOMMENDERAS!
Hej Annika, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Har anlitat Tvilingflytt två gånger. Finns inga bättre! Proffs ut i fingerspetsarna!
Hej Mikael, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Riktiga hjältar som utan betänketid ryckte in och räddade en svår situation där vitvaruleverantören hade gett upp och bara lämnat efter sig ett stort kylskåp stående i trapphuset. Stort tack för ovärderlig hjälp!!!
Hej Mathias, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Trevliga och pratglada, anlitat 2 ggr genom åren
Hej Eddie, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Gjorde en flytt! Snabbt och bra, bar lite oklart om vem som hade gjort upp vår ök, men det löste sig!
Hej Karl-Erik, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Trevligt bemötande. Bra information. Enormt effektiv och skicklig personal vid packning och flytt. Trevliga. Högsta betyg. Cecilia Enoksson
Jag är jättenöjd med flytten, trevliga killar som trots felaktig info från deras kollega om att det fanns hiss, bar ner bohaget 4 trappor med gott humör. Städning får hösta poäng, takbjälkar, takfönster och en perfekt städning. Dyrare än jag räknat med men känns fint att kunna lämna lägenheten i toppskick.
Hej Siv, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Supersnabba och lösningsorienterade!
Hej Emma, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Jag valde hela konceptet med packning, flyttning samt städning. Snabbt och smidigt gick det. Väldigt trevliga och effektiva var de. Städningen var väldigt bra utförd. Mycket nöjd.
Hej Jonas, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Snabbt åtagande för att flytta en stor möbel o mycket trevlig personal. Mvh Bodil
Hej Bodil, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Fantastiskt bemötande. Väl genomförd flytt. Snabbt och effektivt. Vi är mycket nöjda och kan rekommendera er till andra
Hej Nils, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Fick ett trevligt bemötande i telefon och sen även tid att fundera efter jag fått offert. Blev inte jagad för att tacka ja som jag upplevt man blir av andra. Därefter ett smidigt överlämnande av nyckel och en väl utförd städning. Fick ingen anmärkning på min besiktning och allt kändes trygg helt vägen. Tack!
Hej Jonathan, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Trevliga, arbetar snabbt och effektivt.
Hej Lina, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Trevliga killar och bra utfört arbete.
Hej Ann, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Supersnabbt svar på min mailförfrågan. Åtgärdat alla önskemål samma dag och toppen dagen innan julafton. Gott Nytt År
Hej Marie, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Mycket trevlig och engagerad personal! Lättillgänglig genom offerförfrågan på nätet med snabb respons. Rekommenderar och återkommer gärna själv!
Hej Camilla, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Snabba, problemlösare och duktiga
Hej Claudia, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Snabb o omsorgsfull fyllt, ok Inga problem, allt i tid
Ett mycket bra och professionellt bemötande från första till sista stund. Kund - och lösningsfokuserade. Kan sitt arbete och vet hur det skall utföras på bästa sätt. Kan varmt rekommendera Tvillingflytt.
Hej Jim, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Trevlig personal, och utförde sina uppgifter på bästa sätt.
Hej Tommy, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Tvillingflytt är den bästa flytt och städfirma man kan få. Trevliga, duktiga, noggranna, och så fantastiskt service inriktade. Från lägenhet till hus gick allt så smidigt som man bara kan önska sig. Ett stort tack till alla killarna som gjorde ett riktigt bra arbete.
Hej Jessica, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Det började med att det skulle kosta 1200kr mer än avtalat. Men efter lite diskussion så fick jag det pris som var avtalat. Otroligt trevliga och snabba och det inte mer än 2 timmar så har allt flytta och på plats. Jag är i det stora hela mycket nöjd. Jag har bara hört positivt om tvillingflytt och blev väl bemött när jag fick kostnadsförslag på flytten.
Hej Haidi Elisabeth, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Mycket duktiga killar som hjälpte mig! Kommer tipsa alla som behöver flytthjälp att de ska anlita tvillingflytt . Mycket nöjd!
Hej Anja, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Vilket bra företag rekommenderar starkt till alla som är behov av flytt eller städ hjälp.
Hej Mhmad, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Snabb återkoppling, human prissättning och dom höll vad dom lovade. Rekommenderar varmt!
Hej Ingvar, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Trevliga killar med ett vänligt bemötande. Tog verkligen om hand om alla möbler o dylikt. Skulle inte tveka att anlita igen
Hej Anita, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Trevliga killar, professionella och försiktiga
Hej Adam, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
För en som jobbat med kvalitet hela sitt arbetsliv var detta world class 👍👍
Hej Glehn, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.