Vilket bra företag rekommenderar starkt till alla som är behov av flytt eller städ hjälp.
Tvillingflytt & Städ
Vi är två bröder som efter många års erfarenhet av flytt, nu bestämt oss för att starta vårt eget. Vårt mål är att erbjuda den service och kvalité vi länge drömt om att ge till våra kunder. För oss handlar det om ett helhetstänk i hela processen att flytta, oavsett om du är ensam och önskar lite extra hjälp eller om du har specifika...
561 omdömen om Tvillingflytt & Städ
Sedan starten hos Reco 2021
Snabb återkoppling, human prissättning och dom höll vad dom lovade. Rekommenderar varmt!
Trevliga killar med ett vänligt bemötande. Tog verkligen om hand om alla möbler o dylikt. Skulle inte tveka att anlita igen
Trevliga killar, professionella och försiktiga
För en som jobbat med kvalitet hela sitt arbetsliv var detta world class 👍👍
Grymma!!! 10/10 service! Rekommenderar varmt
Hej Elin, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Helt fantastiska. Smidigt, professionellt och kvalité, rekommenderar alla att anlita dem för både flytthjälp och städ!
Hej Anton, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Det gick mycket bra! Allt blev flyttat dit det skulle, inget skadat.
Hej Bo Johan Erik, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Kunde inte varit mer nöjda att vi valde Tvillingflytt till att hjälpa oss med att flytta och städa! Efter 20 år i villan skulle vi i somras byta hus. Mycket packning, lådor och flera möbler vi var rädda om skulle flyttas. Bemötandet hos Tvillingflytt var mycket trevligt och informativt om vad som ingick mm. Vi fick snabbt en utförlig offert med pris och hur det skulle gå till, hur många bilar och personal på plats som var planerade, etc. På själva flyttdagen gick allting otroligt smidigt och snabbt! De var erfarna och proffsiga...
Hej Inger Maria, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Efter flera rekommendationer ringde vi Tvillingflytt i samband med vår egna flytt, och nu är vi på plats i vårt nya hem och supernöjda med deras service. Grabbarna var punktliga, snabba, effektiva och supertrevliga. Olyckligtvis nog gick det inte att få in vår stora divan-del från soffan i den nya bostaden, men Tvillingflytt erbjöd magasinering till ett reducerat pris. Dessvärre skadades även två hyllor i flytten (billigt material), men dom var snabba med att erbjuda en ekonomisk lösning direkt. Allt som allt: Superbra service och riktigt snabba åtgärdanden ifall saker inte går enligt plan.
Hej Ermin, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Mycket nöjd! Hur de skötte flytten ska jag flytta igen kommer jag att kontakta kamal igen.
Hej Ronnie, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Super trevliga och duktiga killar och väldigt snabba och noggranna. Rekommenderar dom starkt. Tack killar för flytten!
Hej Mattias, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Hade märkt upp tydligt vilka möbler som skulle flyttas med gula pappersband. Gick igenom muntĺigt vad som göras trots det blev 3 möbler & ca 3 kartonger kvar i Karlshamn. Det verkade som om det viktigaste var att det gick fort. Inte blev rätt. Er miss har kostat mig pengar och mycken tid. Eric@wickenberg.com
5-stjärnigt bemötande från första samtalet till avslutat avtal. Använde dem både vid flytt och flyttstäd. Killarna kom för utsatt tid och var artiga och effektiva, de tog t.o.m. med sig det som var packat i sopsäckar. Flyttstädning var effektivt men noggrant utfört, jag fick inga anmärkningar av de som skulle överta huset. Kan varmt rekommendera Tvillingflytt & städ!!!
Hej Diana, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Flytt och städning genomfördes enligt avtalet, på ett effektivt och felfritt sätt.
Hej Andrzej, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Jag blev mycket vänligt bemött. Allt har fungerat bra. Möblerna anlände i utsatt tid. Bra eftersom det gällde transport från Karlshamn till Stockholm. Lång resa ! Notan blev något dyrare än förväntat men allt var till belåtenhet så ok. Mvh Eva
Hej Eva, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Jag anlitade Tvillingflytt för en dubbel flytt, halva bohaget skulle till Malmö och halva till Stockholm från Karlshamn. Från första kontakten sköttes allt helt fantastiskt, dom gjorde denna flytt otroligt smidigt och snabbt. Svarar alltid på mail och telefon och har ett otroligt trevligt och proffsigt bemötande. Dom kom på utsatt tid, lastade allt snabbt och smidigt och höll kontakten tills allt var klart. Otroligt fina killar som ska ha all eloge!! Tack igen för att ni gjorde min oroliga flytt mycket lättare. Rekommenderas varmt!
Hej Lisa, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Mycket bra och snabba kan varmt rekommendera dom
Hej Christina, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Hjälpsamma, snabba och lösningsorienterade!
Hej Kristina, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
De var trevliga och jobbade snabbt och effektivt. Jag fick några påpekaden på slutbesiktningen angående städet och de kom tillbaka utan problem och fixade det.
Fantastiskt bemötande och pusslande för att utföra en flytt av möbler en längre distans, och med kort varsel ! Kommer att söka deras hjälp igen snart och känner mig trygg med att det också blir bra. Personligt bemötande uppskattades särskilt.
Hej Agneta, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Allt var perfekt. Trevligt bemötande av killarna, som var mycket effektiva. Gun-Britt Arnesson med hjälpredor
Hej Gun-Britt Arnesson med hjälpredor, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Trevligt bemötande och bra service. Jag är nöjd med flytthjälpen!
Hej Heléne, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Lite för liten bil annars är vi nöjda
Hej Anita, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Trevligt bemötande och snabb flytt.
Hej Ingrid Louise, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Jätte bra upplevelse och jätte duktiga killar🤩🙂
Hej Mats, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Snabbt, enkelt och säkert. Från start till slut, lyssnar på kunden och gör precis det man önskar. Världsklass
Hej Rickard, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Bra kommunikation. Sympatiskt bemötande
Väldigt duktiga och snabba Rekommendera verkligen denna flyttfirman
Hej Ingmarie, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Toppservice,trevlig personal kan varmt rekommenderas.
Hej Evy, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Konstigt att betala kontant ( Swish) innan dom lastat av bilen , dessutom skulle dom städa ur lägenheten 2 dagar senare..noll koll på eventuella skador på flytten , heller resultatet på städningen. Inte i enlighet med konsumentl lagen .Men lngentimg var trasigt, lägenheten väl städad , så bra till slut!
Hej Staffan, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Hjälpsamma, trevliga och kunniga
Hej Karin, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Kunde inte ha gjorts bättre, både flytt och städ var helt fantastiskt genomförda, tror inte jag har upplevt någon sådan kvalitet i arbetet någon gång
Hej Johan, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Snabba ”flyttgubbar” - men nästan för snabba med att bära in. Det var svårt att hinna med att dirigera 6 man att ställa in på rätt ställe. Flyttstädningen var bra.
Väl bemött, snabba duktiga o utan klagomål o priset stämde med offert så helnöjda Hans
Hej Hans, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Ett gäng supertrevliga och serviceinriktade killar som gjorde allt för att flytten skulle gå så smidigt som möjligt. Problemen som uppstod löste dom på bästa sätt, det är en flyttfirma som jag varmt kan rekommendera. Tommy
Hej Tommy, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Mycket hög servicenivå och trevligt bemötande. Smidig, snabb och varsam flytt av möbler - precis som vi önskade - och med leverans till flera olika slutdestinationer enligt upplagd rutt. Jag kan varmt rekommendera Tvillingflytt & Städ - också nu för magasinering!
Hej Magnus, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Kan varmt rekommendera Tvillingflytt. Mycket trevligt bemötande och klara besked om priser. Mycket bra utfört jobb med vår flytt. Har nu även bokat flyttstäd..
Hej Camilla, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Det i särklass bästa flytt och dito städbolag vi har stött på och detta den 17:e flytten så vi har lite att jämföra med. Dessutom har Tvillingflytt ett nybyggd lager, som är mycket fint.
Hej Britta, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Allt till belåtenhet👍👍inget att klaga på
Hej Torsten, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Grymt snabb och bra service. Mvh Mattias Carnegård
Mycket trevliga och noggranna, smidig bokning med fantastiskt bemötande. Supersnabba med både lastning och lossning av flyttlasset. Rekommenderas starkt!
Hej Andrea, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Alltid ett fantastiskt fint bemötande. De är lätta att få kontakt med och utför alla arbeten på ett mycket noggrant sätt. Vi är så nöjda med både flytt och städ och vill ge dem de bästa rekommendationer.
Ställde upp med kort varsel och utförde flytten hur snabbt som helst, noggranna, försiktiga, och supertrevliga killar.
Hej Per-Anders, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Jag blev mycket trevligt bemött. Jag hade förväntningar på att flytten skulle gå bra o att inget skulle skadas. Tvillingflytt & Städ utförde flytten mycket bra. Snabbt o effektivt o trevliga killar som bar o släpade med ett leende. Kan verkligen rekommendera denna flyttfirma
Hej Gull-Britt, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Mycket bra bemötande både vid första samtalskontakt och sedan med alla som utförde tjänsten. Det var första gången jag anlitade Tvillingflytt och jag kommer varmt rekommendera alla jag känner att anlita dem! Tvillingflytt hjälpte mig när skulle flytta, tre dagar innan min flytt så blev jag skadad, utan deras hjälp hade jag aldrig klarat det, hjälpen var ovärderlig! De va dessutom snabba, noggranna och jobbade med ett leende och jag kommer definitivt att anlita dem igen. Med vänlig hälsning Maria Henriksson
Hej Maria, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Väldigt proffsiga, vänliga, noggranna, effektiva, Prisvärda Vi är jätte nöjda 👍🏻👍🏻
Hej Mikael, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Mycket bra och proffesionellt
Hej Claes, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Mycket duktiga både på flytt och också städ. Schyst behandling vid offert och senare. Rekommenderas varmt..
Hej Klas, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.
Effektivt och bra och trevligt bemötande
Hej Solveig, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.