Tyresö Bil & Kaross AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
5.0
Få pris & boka Ring 070-317 57 40 Dela

Välkommen till Tyresö Bil & Kaross – din Autoexperten Bilverkstad i Tyresö! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi är en fullserviceverkstad som erbjuder bilservice, felsökning, reparationer och däckservice inklusive däckbyte, förvaring av dina hjul på vårt däckhotell, däckomläggning och däckförsäkring....

25 omdömen om Tyresö Bil & Kaross AB

Janerikbirger L

Vänligt bemötande , lyhörda och professionella. Tryggt

Simon Bernt N
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Alltid trevligt bemötande och stor hjälpsamhet.

Monica Mari J
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Snabb hjälp och tydligt kostnadsförslag! Jättenöjd- rekommenderas varmt!

Mattias Christofer S
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Trevlig personal och snabba på att hjälpa till, lätt att få en bra tid.

Lars Krister S
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Jag har kommit till Tyresö Bil & kaross med mina bilar och alltid fått suverän service. De är kunniga, ärliga och lösningsorienterade - något jag verkligen uppskattar eftersom jag har en lite äldre bil. Arbetena utförs alltid noggrant och proffsigt. Rekommenderas varmt.

Sandra Michaela I
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Alltid bra service och bästa bemötande med snabb hantering!

Carl Folke Ingema H
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Jättesmidigt, fint bemötande och snyggt genomfört jobb!!

Marie Susanne Å
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Alltid bra bemötande och snabb service.

Anita E
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Med respekt när jag presenterade mitt problem Och med snabb service Deras insats översteg mina förväntningar När jag åkte därifrån visste jag vem som ska serva min bil framöver Med snabb service åkte jag därifrån med en trafiksäker bil

Tina Marlene S
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Alltid trevlig personal och snabb service. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Tyresö Bil & Kaross AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Tyresö Bil & Kaross

Helena A
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Jättenöjd! Alltid så bra service och resultat av åtgärderna. Mycket kunniga, ärliga och tydliga. Det började med att annan lokal verkstad inte kunde laga min bil. Vände mig till Autoexperten som snabbt hittade och löste problemet. Nu finns det bara en verkstad som gäller för mig. Dessutom har jag fått låna bil vilket är så smidigt och tacksamt. Finns ingen annan verkstad för mig. Bästa verkstaden i hela Tyresö.

Svar från Tyresö Bil & Kaross AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Peter Nils Urban A
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Fick snabb och bra service och för att inte bli "strandsatt" fick jag en lånebil under tiden den akuta reparationen utfördes.

Svar från Tyresö Bil & Kaross AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Edvin Kenneth A
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Jag har använt Tyresö Bil & Kaross i över tjugo år. De har tagit hand om mina bilar när det gäller service och reparationer även däckbyte (sommar/vinter) och den årliga besiktning. De slår larm om det är något som behöver fixas. Som nu så behövde kopplingen bytas gången innan så hade AC gått sönder. Inga problem! Mickes Verkstad fixar! Jag är Jättenöjd! Kenneth Ahl

Svar från Tyresö Bil & Kaross AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar verkstaden

Annika Jadranka H
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Vilken seriös verkstad! Det finns det inte många av nuförtiden. Jag ångrar att jag inte hittat till er tidigare bara. Från nu efter ny bil när jag har den så är ni den enda verkstaden jag kommer vända mig till. Tack för er service, snabbhet och expertis men framförallt seriositet. Med vänlig hälsning, Annika

Jan-Olof E
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Trevligt mottagande . Inga väntetider. Utför beställt arbete till full belåtenhet. Senaste besöket gällde hjulskifte till sommardäck och förvaring.

Svar från Tyresö Bil & Kaross AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Lars Erik J
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

I det hela sen 2005 tills dagsdata blivit väl bemött någon enstaka gång delade meningar

Svar från Tyresö Bil & Kaross AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan

Stomdesign I Stockholm A
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Trevligt bemötande av super kunniga bilmekaniker Ligger bra i pris och har löst alla mina bekymmer som jag haft med bilarna Rekommenderar dem starkt Mvh Fredrik

Svar från Tyresö Bil & Kaross AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från verkstan

Anita Mona K
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Trevligt bemötande, servicen snabbt åtgärdad. All kredit till Micke & Denis. Toppen. Toppen 👍❤️ Stort hål i plånboken, men det spelar nog ingen roll vad man vänder sig för att laga bilen. ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Svar från Tyresö Bil & Kaross AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan

Per-gösta J
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Exceptionell, ja det får man lov att kalla servicen som Micke och personal ger oss kunder. Jag har anlitat Tyresö Bil & Kaross AB sedan nån gång 2010 och dom har servat alla mina fordon snabbt och finurligt. Jag har inget behov av någon annan bilverkstad. Perre

Svar från Tyresö Bil & Kaross AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan

Sigyn Rosamunda W
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Alltid väl bemött! Service reparation kvickt åtgärdat säger helnöjd kund ! Jag är väldigt glad att ha funnit denna verkstad! De har koll på läget och förekommer t.o.m. besiktningen!

Irene Rose-Marie N
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Har lämnat in bilen flera gånger på service och annat fix och alltid varit nöjd.

Svar från Tyresö Bil & Kaross AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Lars Joakim A
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Bra bemötande raka svar inget krångel vid lämning eller hämtning

Svar från Tyresö Bil & Kaross AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan

Lisa Jane B
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Trevlig personal som löser problem

Svar från Tyresö Bil & Kaross AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar från verkstan

Holmströms Bygg & Betong A
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Alltid bra service. Trevliga och snabba

Svar från Tyresö Bil & Kaross AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar vi på versktan

Erik Mart O
Skrev om Tyresö Bil & Kaross AB

Teamet på Tyresö bil & Kaross är räddare i nöden. Alltid tillgängliga och trevliga. Ovärderligt att ha en bilmekaniker som man kan känna sig så trygg med och litar på.

Svar från Tyresö Bil & Kaross AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Hälsningar Verkstan