Uams AB

Uams AB

uams.se
  • BadgeFourYears
4.6

Välkommen till Uams AB! Det är sällan man känner någon speciell lukt i ett s.k sjukt hus om man inte är van. Mögel och bakterier avger lukt M-VOC (som vi inte behöver känna) trots att fukten har avlägsnats. Vi är experter på att göra din inomhusmiljö till en sundare och hälsosammare plats. Vi på Uams Ab är experter på mögel,...

74 omdömen om Uams AB

Sedan starten hos Reco 2022

Gunnar B
Skrev om Uams AB

Mycket bra bemött. Vi är nöjda med både jobbet och den nya tysta fläkten. Allt bra, tog lite tid innan jobbet kunde göras men sammanfattningsvis mycket bra!

Hej Gunnar Tack för det fina omdömet

Daniel H
Skrev om Uams AB

Vi har jobbat med Kimmo och UAMS i flera projekt i vårt hus där jag alltid tyckt att UAMS ger tydliga besked, bra offerter och utfört jobb enligt överenskommelse! Vi har haft hjälp både kring ventilerat nivell golv samt radonfläkt

Svar från Uams AB

Hej Daniel Tack för det fina omdömet.

Mattias B
Skrev om Uams AB

Rev ut uppreglat trägolv för att komma åt impregnerade underlagsbrädor och syllar och installerade nytt ventilerat Nivellgolv. Extremt bra kompetens kring det de gör. Hjälpte oss direkt styra upp den tekniska undersökningen (som gjordes av en annan firma), så vi hade ett komplett underlag och slapp överraskningar. Syllbytet som krävdes var för dem en rutinåtgärd på fastpris, medan den andra firman vi tog offert från (som också hade erfarenhet av liknande arbeten och certifiering från Nivell) inte visste hur man skulle göra....

Svar från Uams AB

Hej Mattias Tack för det fina omdömet. Ibland har vi hög arbetsbelastning och då hinner vi inte att svara i telefon i den omfattningen som vi hade önskat.

Eva J
Skrev om Uams AB

Lite svårt att få kontakt på telefon.

Svar från Uams AB

Hej Eva Tack för omdömet. Ibland har vi hög arbetsbelastning och då hinner vi inte att svara i telefon i den omfattningen som vi hade önskat.

Lucyna N
Skrev om Uams AB

Gott bemötande. Tydlig offert.

Hej Lucyna Tack för det fina omdömet

Lukas C
Skrev om Uams AB

Extremt tillmötesgående och bra resultat.

Hej Lukas Tack för det fina omdömet

Jan S
Skrev om Uams AB

Trevliga, kunniga och lösningsorienterade. Rekommenderar varmt.

Hej Jan Tack för det fina omdömet

Eva-Lotta Z

Proffsig hjälp efter vattenskada orsakad av takföretag. Total rivning o återställande från betongplatta gjordes. Uppbyggnad med Nivell-golv. Jättenöjda!

Hej Eva-Lotta Tack för det fina omdömet

Tony K
Skrev om Uams AB

Smidig och snabb hantering av vårt ärende

Hej Tony Tack för det fina omdömet

Lennart F
Skrev om Uams AB

Bemöttes artigt och med god kännedom. Motsvarade mina förväntningar. Anlitades för besiktning och utlåtande av fuktproblem i källare.

Hej Lennart Tack för det fina omdömet

Nicole F
Skrev om Uams AB

Riktigt bra och kunnig personal! Saneringen kändes smidig och trygg.

Hej Nicole Tack för det fina omdömet

Ludvig T
Skrev om Uams AB

Trevliga och väldigt kunniga inom ventilerade golv. Hittade smidiga lösningar på problem som upptäcktes längst vägen. Lite långsamma svar på Mail. Planerar anlita igen för nästa projekt.

Hej Ludvig Tack för det fina omdömet

Anders M
Skrev om Uams AB

Snabb undersökning och gediget kunnande.

Hej Anders Tack för det fina omdömet

Anna O
Skrev om Uams AB

Ger ett kunnigt intryck. Lyssnad på kundeen. Kommer med åtgärdsförslag baserade på fakta och lång erfarenhet.

Hej Anna Tack för det fina omdömet

Christer W
Skrev om Uams AB

Snabb och smidig service, bra rapporter precis vad vi önskade

Hej Christer Tack för det fina omdömet

Caroline A A F

Duktiga och trevliga, lätta att ha och göra med och höll sin timeline! Har inget negativt att anmärka på.

Svar från Uams AB

Tack för det fina omdömet Caroline. Vi är lyckligt lottade att vi har så duktiga medarbetare

Stina &
Skrev om Uams AB

Vi tog hjälp av UAMS för att fukt- och mögelsanera vår villa och vi är supernöjda. Förutom att de verkligen kan sin sak och är duktiga hantverkare, så är de också väldigt kommunikativa, trevliga och lätta att ha att göra med. De höll ihop projektets alla delar och såg till att alla olika kompetenser och hantverkare som behövdes (elektriker, målare, rörmokare) dök upp på rätt tid och datum. Både tidplan och budget höll! Och slutresultatet blev toppen. Rekommenderar varmt.

Svar från Uams AB

Tack för det fina omdömet Stina. Vi är lyckligt lottade att vi har så duktiga medarbetare och samarbetspartners

Peter S
Skrev om Uams AB

Trevliga med väldigt dyra. I efterhand skulle jag ha kollat på andra alternativ alt. förhandlat mer om priset.

Svar från Uams AB

Tack för omdömet Peter. Jag förstår att offerten kan uppfattas som dyr. Detta för att det är samma etableringskostnad för ett litet arbete som för ett stort. Maskinerna som används är dyra samt att saneringsmedlet som användes är dyrt i inköp. Arbetet ute hos er som kund var inte så tidskrävande, men då det var svåråtkomliga ytor så kunde man inte välja någon annan saneringsmetod. Sen är det mycket som ska utföras både innan & efter det att vi är på plats hos kunderna. Vi lämnar därför offert med fastpris i förväg så...

Alexandra K

Mycket bra , trevligt och proffsigt bemötande

Svar från Uams AB

Tack för det fina omdömet Alexandra. Vi är lyckligt lottade att vi har så duktiga medarbetare

Christoffer G

Mkt proffsiga med bra processer och struktur och noggranna. Väldigt trevligt bemötande från morgon till kväll. Kan varmt rekommendera Kimmo och gänget

Svar från Uams AB

Tack för det fina omdömet Christoffer. Vi är lyckligt lottade att vi har så duktiga medarbetare och samarbetspartners

Mats B
Skrev om Uams AB

Byte golv i kök och matrum inklusive installation av ventilation löpte på bra och med bra resultat inom rimlig tid.Killarna som gjorde jobbet var trevliga och informativa, lämnde allt snyggt efter sig.

Svar från Uams AB

Tack för det fina omdömet Mats. Vi är lyckligt lottade att vi har så duktiga medarbetare och samarbetspartners

Isak L
Skrev om Uams AB

Toppengäng, tydliga, proffsiga och en dröm att ha och göra med.

Svar från Uams AB

Wow, Tack för det omdömet Isak :-). Jag ska vidarebefordra detta till medarbetarna som utförde arbetet.

Stehpen C
Skrev om Uams AB

Proffsiga, kunniga och snabba på att utföra uppdraget

Svar från Uams AB

Hej Stephen. Tack för det fina omdömet.

Johan Å
Skrev om Uams AB

Trevligt bemötande och bra utfört arbete!

Svar från Uams AB

Tack för det fina omdömet Johan. Vi är lyckligt lottade att vi har så duktiga medarbetare och samarbetspartners

Qim L
Skrev om Uams AB

Jag och min man beställde en utökad utredning av krypgrund som innebar labbprover och offert för återställning. Uams AB var proffesionella, trevliga och väldigt hjälpsamma när vi ringde för att fråga om provsvaren och hade mer frågor kring åtgärder. Vi kände heller inte att vi blev pressade på onödiga åtgärder utan de källhänvisade och refererade till fakta som låg till grund för vår offert. Skulle varmt rekommendera Uams AB!

Svar från Uams AB

Tack för det fina omdömet Qim. Vi är lyckligt lottade att vi har så duktiga medarbetare och samarbetspartners

Johanna W
Skrev om Uams AB

Företaget som kan sin sak! Så skönt att jag fick tag på detta företaget som kan sin sak! Trevliga, duktiga och snabba.

Svar från Uams AB

Tack för det fina omdömet Johanna. Jag ska vidarebefordra det till våra medarbetare

Industrisanering I

Vi anlitar UAMS flera gånger per år för att utföra special saneringar åt oss. Alltid glad & trevlig personal som håller tidsplaner och priser varje gång.

Svar från Uams AB

Tack för det goda samarbetet. Det är bara att höra av er igen när ni behöver hjälp med något.

Caroline A
Skrev om Uams AB

Jättetrevliga, professionella. Rekommenderas varmt.

Svar från Uams AB

Hej Caroline Tack för det fina omdömet. Jag ska vidarebefordra det till våra medarbetare

Lisa Ö
Skrev om Uams AB

Proffsigt och snabbt genomfört.

Svar från Uams AB

Hej Lisa Tack för det fina omdömet. Jag ska vidarebefordra det till våra medarbetare

Patrik &
Skrev om Uams AB

Från rekommendation till utfört arbete så var Uams otroligt hjälpsamma och serviceinriktade. Med kort tid till försäljning och visning ställde Uams upp med en tidplan och resurser för att säkra våra engagemang med mäklare. - lätt att komma i kontant med - tydlig och snabb återkoppling på epost - uppföljning av pågående arbete över flera dagar - snyggt och prydligt lämnad arbetsplats Vi kommer rekommendera Uams till andra!

Svar från Uams AB

Tack för det fina omdömet Patrik. Vi är lyckligt lottade att vi har så duktiga medarbetare och samarbetspartners

Ing-Marie B

Mycket bra!!! Byggarna kom punklgt varje dag .Duktiga arbetsamma och artiga. Gjorde ett förträffligt jobb! Jag är mycket nöjd. Lätt att prata och få tag på Kimmo Tynkkynen per tel och mail och SMS. Arbetet bestod i" Tätning av krypgrund för att förbereda för en installation av avfuktare och installation av avfuktaren. Hälsningar Ing-Marie Broddner.

Svar från Uams AB

Hej Ing- Marie Tack för det fina omdömet. Jag ska vidarebefordra det till våra medarbetare

Jimmy B
Skrev om Uams AB

Punktliga, bra service. Rekommenderas.

Hej Jimmy Tack för det fina omdömet

AGNES M
Skrev om Uams AB

Kan verkligen rekommendera UAMS. Det är andra gången vi anlitar företaget för att lägga mekaniskt ventilerade golv i vårat hus. Experter på området och vi är väldigt nöjda med deras arbete och kommunikationen fungerar också väldigt bra. Tack Kimmo och gänget!

Svar från Uams AB

Tack för de fina omdömet Agnes. Vi är lyckligt lottade att vi har så duktiga medarbetare och samarbetspartners

Jennie T
Skrev om Uams AB

Vi är så nöjda med det nya ventilerade golvet i källaren. Den dåliga lukten är borta och vi kan andas där nere igen. Tack Kimmo för bra bemötande och svar på alla frågor. Tack till killarna som var här och jobbade, proffs! Ni håller vad ni lovar!

Svar från Uams AB

Hej Jennie Tack för det fina omdömet. Jag ska vidarebefordra det till våra medarbetare

Lars M
Skrev om Uams AB

Isblästring av vind. Kom på utsatt dag, gjorde ett bra jobb. Fick bra tips. Nöjd.

Svar från Uams AB

Hej lars Tack för det fina omdömet. Jag ska vidarebefordra det till våra medarbetare

Christofer A

Bra kommunikation bra utfört arbete.

Hej Christofer Tack för det fina omdömet, Kul att ni är nöjda

Anna D
Skrev om Uams AB

Trevliga och kunniga. Det blir bra resultat. Rekommenderar teamet verkligen.

Svar från Uams AB

Hej Anna Tack för det fina omdömet. Jag ska vidarebefordra det till våra medarbetare

Karl Anders Mattias K

Vi anlitade dem 2021 för att riva befintligt golv och ersätta det med nytt ventilerat Nivellgolv. Vi hade höga förväntningar och de levde upp till dessa och mer därtill, trots att detta var mitt under panedmin. Vi är fortsatt väldigt glada över att vi valde Uams för detta jobb. Rekommenderas varmt!

Tack för det fina omdömet. Jag ska vidarebefordra det till våra medarbetare

Ulf M
Skrev om Uams AB

Köpte mögelsanering med kolsyreis. Besöket innan gav konkreta uppgifter/svar på frågor. Jobbet utfördes på ett bra sätt och till belåtenhet.

Hej Ulf Tack för det fina omdömet, Kul att ni är nöjda

Nils M
Skrev om Uams AB

Trevligt och proffsigt bemötande av Kimmo. Fick bra tips generellt om lite av varje. Killarna som utförde jobbet jobbade idogt, bra och länge!

Svar från Uams AB

Hej Nils Tack för det fina omdömet. Jag ska vidarebefordra det till våra medarbetare

Ulrica A
Skrev om Uams AB

Seriösa och proffsiga hantverkare. Blev mycket väl bemött. Gjorde ett fantastiskt jobb och det gick fortare än jag trodde det skulle göra. Dessa killar håller vad dom lovar dessutom till rimliga priser.

Svar från Uams AB

Hej Ulrica. Tack för det fina omdömet. När man har duktiga medarbetare så kan man hålla marknadsledande priser på arbetena.

Nils L
Skrev om Uams AB

Enkel och tydlig kommunikation Kimmo har jobbat för att göra installationen komplett.

Svar från Uams AB

Hej Nils. tack för det fina omdömet

Tommy K
Skrev om Uams AB

Bra Bemötande och återkoppling. Redigt utfört arbete. Toppklass.

Svar från Uams AB

Hej Tommy Tack för det fina omdömet. Jag ska vidarebefordra det till våra medarbetare

Anders W
Skrev om Uams AB

Första mötet var bra där ägaren var med samt arbetsledaren som skulle driva uppdraget. Själva arbetet har löpt på bra enligt plan och tider har hållits. De är väldigt kunniga gällande ventilerade golv.

Svar från Uams AB

Tack för det fina omdömet Anders. Vi är lyckligt lottade att vi har så duktiga medarbetare och samarbetspartners

Michael K
Skrev om Uams AB

Jag kan varmt rekommendera UAMS, de har utfört jobbet inom utsatt tid och enligt offert. Vissa mindre moment hade vi på löpande räkning men slutfakturan landade enligt förväntan. Kimmo har tålmodigt svarat på alla mina frågor och projektlett det hela galant. På plats har vi främst haft Sonny och Jimmy men även övriga har gjort ett fantastiskt jobb. Nogranna, professionella och väldigt trevliga. Slutresultatet blev toppen!

Svar från Uams AB

Hej Michael. Tack för det fina omdömet. Jag ska vidarebefordra det till våra medarbetare

Fredrik A
Skrev om Uams AB

I tid till rätt pris och klanderfritt utfört !

Hej Fredrik Tack för omdömet

Nicolas C
Skrev om Uams AB

Jag driver ett plåtslageri och har anlitat Uams många gånger. Både i projekt och privat Dom är snabba och håller det dom lovar. Rekomendras varmt!

Svar från Uams AB

Tack Nico Det är bara att höra av er igen när ni behöver mer hjälp

Karin B
Skrev om Uams AB

Mycket kunniga och insatta. Visste direkt vad som var på tok och hur det bäst skulle åtgärdas. 50.000 billigare offert än konkurent också :-)

Svar från Uams AB

Hej Karin Tack för det fina omdömet. När man har duktiga medarbetare så kan man hålla marknadsledande priser på entreprenaderna :-).

Industrisanering I

Vi har ett nära samarbete med UAMS och deras medarbetare. Ett fantastiskt gäng

Tack för det fina omdömet. Jag ska vidarebefordra det till våra medarbetare

Fredrik K
Skrev om Uams AB

Jag googlade företag som levererar och installerar ventilerade golv. På det sättet kom jag i kontakt med Kimmo och UAMS. Han åkte från Bålsta till mitt hus i Södertälje för kolla jobbet vi diskuterade en lösning och Kimmo skulle återkomma med offert förslag för arbetet. Har fått förslag på arbetet och vi ligger i planering att beställa arbetet av Kimmo.

Svar från Uams AB

Hej Fredrik Tack för omdömet. Det är bara att höra av dig vid eventuella frågor.