Uno S Söderlund Byggkonsult AB

Söderlund Byggkonsult

3 omdömen om Uno S Söderlund Byggkonsult AB

VILLE L
Skrev om Uno S Söderlund Byggkonsult AB

Missar allvarliga fel, levererar felaktigt och ofullständigt protokoll. Rättar inte trots att det påtalas. Svarar inte på mail eller telefon. Vi är riktigt besvikna och kan inte nog varna för denna, icke godkända, besiktningsman.

Reco tipsar!
I.K.A Byggkonsult AB
4.8/5 i betyg av 59 omdömen 4.8 av 59 omdömen
BadgeThreeYears

Vi fick ett väldigt bra bemötande och snabb återkoppling på vår förfrågan.

Helén Linnéa F
Skrev om Uno S Söderlund Byggkonsult AB

Mycket bra och professionellt. Uno S. Söderlund Byggkonsult AB har gjort ett flertal stora objekt med oss med suveränt resultat och uppföljning.

Rolf
Skrev om Uno S Söderlund Byggkonsult AB

Företagets agerande har kommenterats. De utförde ett mycket dåligt arbete med bristande uppföljningar och dokumentation så som inga dokumenterade besiktningsprotokoll och slutbesiktningsprotokoll som ej tog upp avikelser mm. Reaktionen var att företaget direkt hotade via E-mall med rättsliga åtgärder. Det finns ingen grund för rättsliga åtgärder eftersom kommentarerna var ej personliga utan sanna, baserade på hållbara underlag och resultat från ett stambyte som företaget var 2008 projektansvariga för. Kommentarerna har...

Reco tipsar!
SEINT Byggrupp AB
4.6/5 i betyg av 306 omdömen 4.6 av 306 omdömen
BadgeSevenYears

Beställde en kanalrengöring (frånluftsventilation) och fick ett väldigt positivt, proffsigt och personligt bemötande från början (Ebba) till