Bra vara och snabb leverans…..
Upgrit AB
751 omdömen om Upgrit AB
Sedan starten hos Reco 2024
Hjälper inte Förväntat mej mer
Fungerar toppen,allt i sin ordning
Bra kvalité och relevanta tillskott
Snabb leverans. Beställde Nattmagnesium som verkligen har hjälpt mig att sova bättre!
Enkelt, snabbt och tabletterna verkar funka ganska bra!
Fungerar bra. Kombinerar med d vitamin.
Första gången jag beställde hos Upgrit såg reklam om nattmagnesium på Instagram därav beställning. Smidigt att beställa o snabb leverans så jag är nöjd. Däremot är jag skeptiskt till Upgrit nattmagnesium, tar 1 kapsel inför natten får ev höja dos märker ingen effekt.
Köper deras nattmagnesium, funkar för det mesta väldigt bra! Men de är alldeles för aggressiva i marknadsföringen på gränsen till jobbiga!
Så snabba med leveranser och får känslan av att det endast är bra produkter de har i sitt sortiment.
Sover bättre, mindre kramp på natten
Märker ingen skillnad. Bortkastade pengar.
Tack för att du delar din upplevelse! Nattmagnesium är inte ett sömnpiller, och precis som med många kosttillskott kan upplevelsen variera från person till person. Produkten innehåller bland annat GABA, som för vissa upplevs avslappnande, medan andra inte märker samma effekt eller kan uppleva att de blir mer alerta. Forskningen kring oralt GABA och sömn visar också varierande resultat. Målet med Nattmagnesium är därför inte att ”släcka lampan” och göra dig sömnig direkt, utan att vara en del av kvällsrutinen och stötta...
Jag avbokade ordern på mail efter jag lagt den. Ändå kommer leverans utan returuppgifter.
Hej Cecilia! Vi vill hjälpa dig med denna order, kan du mejla oss med ditt ordernummer på info@upgrit.se? /Vännerna på Upgrit
Ingen effekt på min sömn! Bluff!
Den verkar vara bra. Jag är nöjd
Är nog bra, första kontakten med dem.
Är mycket nöjd med Upgrit AB . Inget krångel snabba leveranser . Mvh Eva 5 poäng
Snabbt leverans!!!! Väldig nöjd med produkten.
Bra varor och snabba leveranser
............................................................................
Snabb leverans av produkten Nattmagnesium.
Bra produkter. Snabb leverans.
Allt har gått så bra! Lätt att hitta på sidan och jag är nöjd med mitt köp.
Har beställt nattmagnesium flera gånger. Snabb leverans och bra produkt.
Mycket bra och fräsch smak, kommer köpa igen.
Bra produkter och snabba leveranser.
För första gången sover jag hela natten. Jobbat natt och sovit dåligt i många år
Hej, känns som tabletterna är för starka , sover inte alls bra! Har gått tillbaka till holistic magnesium.
Tack för att du delar din upplevelse! Precis som med många kosttillskott kan upplevelsen variera från person till person. Produkten innehåller bland annat GABA, som för vissa upplevs avslappnande, medan andra inte märker samma effekt eller kan uppleva att de blir mer alerta. Forskningen kring oralt GABA och sömn visar också varierande resultat. Tack för att du hjälper oss att nyansera bilden av produkten! /Vännerna på Upgrit
Har funger, som jag tänkt med inköp och leverans.
Jag tackar gör all god hjälp och service.
Har bara goda ord att säga om Upgrit, so far…
bra och pålitligt, det känns tryggt att handla hos Upgrit och jag litar på att det är bra kvalitet
Bra , varierat utbud. Snabbt, smidigt.
Snabb service och leverans Köpte Nad o Nac Är mkt nöjd
👍🏻 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Företaget är kanske bra men produkten fungerade inte på mig
Bra service.. och snabb leverans
Har använt deras kollagenpulver i flera år. Bra produkter och snabb service.
Bra produkt snabb leverans av nattmagnesium/glycinat
Funkar bra! Nöjd med produkten!
Mycket god och smakrik korv dessutom utan griskött.
Upgrita levererar snabbt och smidigt det jag behöver, Kollagen.
Lite dyrt bara. Har ännu inte märkt nån effekt dock.
Jag upplever att produkten inte håller vad den lovar. Har använt magnesium över ett år och ville testa Upgrit för att se skillnaden. Kommer att återgå till Apotekets produkter.
Inga konstigheter!!! Kan rekommenderas!
Lätt att beställa och gick fort att få hem. För mig var allt klart och tydligt. Har problem med lederna och muskler och ville testa protein collagen för att se om det gör någon skillnad. Jag tycker att min kropp känns mjukare, har lättare för att röra på mig nu. Beställde även natt magnesium som jag tycker fungerar bra
Tyvärr inte märkt någon skillnad
Tagit 2 tabletter varje kväll men sover fortfarande inte en 5-6 timmar i sträck.
Det var helt ok. Fick varorna. Vet ej om de är ok.
Smidigt att handla. Jag hoppades på snabb leverans av Nattmagnesium, eftersom min burk, av ett annat märke, nästan var slut. Det blev snabb leverans. Tycker tyvärr att de är lite dyra, och jag handlade ändå med 25 % rabatt