Upgrit AB

751 omdömen om Upgrit AB

Sedan starten hos Reco 2024

Anna S
Skrev om Upgrit AB

Bra vara och snabb leverans…..

Anna G

Hjälper inte Förväntat mej mer

Peter L
Skrev om Upgrit AB

Fungerar toppen,allt i sin ordning

Susanne E
Skrev om Upgrit AB

Bra kvalité och relevanta tillskott

Johanna R
Skrev om Upgrit AB

Snabb leverans. Beställde Nattmagnesium som verkligen har hjälpt mig att sova bättre!

Cecilia F
Skrev om Upgrit AB

Enkelt, snabbt och tabletterna verkar funka ganska bra!

Gabriella E
Skrev om Upgrit AB

Fungerar bra. Kombinerar med d vitamin.

Birgitta S
Skrev om Upgrit AB

Första gången jag beställde hos Upgrit såg reklam om nattmagnesium på Instagram därav beställning. Smidigt att beställa o snabb leverans så jag är nöjd. Däremot är jag skeptiskt till Upgrit nattmagnesium, tar 1 kapsel inför natten får ev höja dos märker ingen effekt.

Ulf J
Skrev om Upgrit AB

Köper deras nattmagnesium, funkar för det mesta väldigt bra! Men de är alldeles för aggressiva i marknadsföringen på gränsen till jobbiga!

Catrin L
Skrev om Upgrit AB

Så snabba med leveranser och får känslan av att det endast är bra produkter de har i sitt sortiment.

Bengt L
Skrev om Upgrit AB

Sover bättre, mindre kramp på natten

Kurt H
Skrev om Upgrit AB

Märker ingen skillnad. Bortkastade pengar.

Svar från Upgrit AB

Tack för att du delar din upplevelse! Nattmagnesium är inte ett sömnpiller, och precis som med många kosttillskott kan upplevelsen variera från person till person. Produkten innehåller bland annat GABA, som för vissa upplevs avslappnande, medan andra inte märker samma effekt eller kan uppleva att de blir mer alerta. Forskningen kring oralt GABA och sömn visar också varierande resultat. Målet med Nattmagnesium är därför inte att ”släcka lampan” och göra dig sömnig direkt, utan att vara en del av kvällsrutinen och stötta...

Cecilia F
Skrev om Upgrit AB

Jag avbokade ordern på mail efter jag lagt den. Ändå kommer leverans utan returuppgifter.

Svar från Upgrit AB

Hej Cecilia! Vi vill hjälpa dig med denna order, kan du mejla oss med ditt ordernummer på info@upgrit.se? /Vännerna på Upgrit

Kickie S
Skrev om Upgrit AB

Ingen effekt på min sömn! Bluff!

Liselott L
Skrev om Upgrit AB

Den verkar vara bra. Jag är nöjd

Caroline D
Skrev om Upgrit AB

Är nog bra, första kontakten med dem.

Eva B
Skrev om Upgrit AB

Är mycket nöjd med Upgrit AB . Inget krångel snabba leveranser . Mvh Eva 5 poäng

Silke W
Skrev om Upgrit AB

Snabbt leverans!!!! Väldig nöjd med produkten.

Eva K
Skrev om Upgrit AB

Bra varor och snabba leveranser

Cecilia L

............................................................................

Annelie J
Skrev om Upgrit AB

Snabb leverans av produkten Nattmagnesium.

Jenny S
Skrev om Upgrit AB

Bra produkter. Snabb leverans.

Eva L
Skrev om Upgrit AB

Allt har gått så bra! Lätt att hitta på sidan och jag är nöjd med mitt köp.

Annika S
Skrev om Upgrit AB

Har beställt nattmagnesium flera gånger. Snabb leverans och bra produkt.

Hoffert A
Skrev om Upgrit AB

Mycket bra och fräsch smak, kommer köpa igen.

Göran M
Skrev om Upgrit AB

Bra produkter och snabba leveranser.

Anita D
Skrev om Upgrit AB

För första gången sover jag hela natten. Jobbat natt och sovit dåligt i många år

Jonas B
Skrev om Upgrit AB

Hej, känns som tabletterna är för starka , sover inte alls bra! Har gått tillbaka till holistic magnesium.

Svar från Upgrit AB

Tack för att du delar din upplevelse! Precis som med många kosttillskott kan upplevelsen variera från person till person. Produkten innehåller bland annat GABA, som för vissa upplevs avslappnande, medan andra inte märker samma effekt eller kan uppleva att de blir mer alerta. Forskningen kring oralt GABA och sömn visar också varierande resultat. Tack för att du hjälper oss att nyansera bilden av produkten! /Vännerna på Upgrit

Dennis V
Skrev om Upgrit AB

Har funger, som jag tänkt med inköp och leverans.

Maria N
Skrev om Upgrit AB

Jag tackar gör all god hjälp och service.

Bernt R
Skrev om Upgrit AB

Har bara goda ord att säga om Upgrit, so far…

Balans A
Skrev om Upgrit AB

bra och pålitligt, det känns tryggt att handla hos Upgrit och jag litar på att det är bra kvalitet

Helen L
Skrev om Upgrit AB

Bra , varierat utbud. Snabbt, smidigt.

Ulla R

Snabb service och leverans Köpte Nad o Nac Är mkt nöjd

Krister H

👍🏻 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Camilla F
Skrev om Upgrit AB

Företaget är kanske bra men produkten fungerade inte på mig

Ideal F
Skrev om Upgrit AB

Bra service.. och snabb leverans

Minna C
Skrev om Upgrit AB

Har använt deras kollagenpulver i flera år. Bra produkter och snabb service.

Göran S
Skrev om Upgrit AB

Bra produkt snabb leverans av nattmagnesium/glycinat

Lena H
Skrev om Upgrit AB

Funkar bra! Nöjd med produkten!

Pia G
Skrev om Upgrit AB

Mycket god och smakrik korv dessutom utan griskött.

Kristina J
Skrev om Upgrit AB

Upgrita levererar snabbt och smidigt det jag behöver, Kollagen.

Ulrika L
Skrev om Upgrit AB

Lite dyrt bara. Har ännu inte märkt nån effekt dock.

Heléne A
Skrev om Upgrit AB

Jag upplever att produkten inte håller vad den lovar. Har använt magnesium över ett år och ville testa Upgrit för att se skillnaden. Kommer att återgå till Apotekets produkter.

Oscar S
Skrev om Upgrit AB

Inga konstigheter!!! Kan rekommenderas!

Susanne R
Skrev om Upgrit AB

Lätt att beställa och gick fort att få hem. För mig var allt klart och tydligt. Har problem med lederna och muskler och ville testa protein collagen för att se om det gör någon skillnad. Jag tycker att min kropp känns mjukare, har lättare för att röra på mig nu. Beställde även natt magnesium som jag tycker fungerar bra

Kerstin H
Skrev om Upgrit AB

Tyvärr inte märkt någon skillnad

Elisabet P
Skrev om Upgrit AB

Tagit 2 tabletter varje kväll men sover fortfarande inte en 5-6 timmar i sträck.

Jesper D
Skrev om Upgrit AB

Det var helt ok. Fick varorna. Vet ej om de är ok.

Ann-Marie V
Skrev om Upgrit AB

Smidigt att handla. Jag hoppades på snabb leverans av Nattmagnesium, eftersom min burk, av ett annat märke, nästan var slut. Det blev snabb leverans. Tycker tyvärr att de är lite dyra, och jag handlade ändå med 25 % rabatt