Upgrit AB

623 omdömen om Upgrit AB

Sedan starten hos Reco 2024

Roger H
Wrote about Upgrit AB

Superbra natt magnesium sovee sååå bra!

Bodil S
Wrote about Upgrit AB

Jag har upplevt kunskapsnivån hos supporten som bättre förr, och även mer engagerad. Senaste frågan rörde B-complex med B12 som inte innehåller folsyra utan folat, blev inte klok på om ni har något sådant preparat. Eller, kanske kan ni förmedla ny kunskap kring detta? Jag lever i tron att kroppen inte kan ta upp folsyra men att folsyran blockerar receptorerna så att kroppen inte kan ta upp det folat man får i sig. Men, kanske finns det nya teorier kring detta?

Melvin H
Wrote about Upgrit AB

Personen på mailen är fantastisk!

Svar från Upgrit AB

Personen på mailen tackar och bugar!

Gerd M
Wrote about Upgrit AB

Bra bemötande, bra pris och snabb leverans

Lena B
Wrote about Upgrit AB

Har provat Nattmagnesium några veckor och sover nu bättre. Vaknar ibland mitt i natten, men somnar nu om. Så skönt! Snabb leverans vid beställning.

Ann-Marie B
Wrote about Upgrit AB

Köpte Upgrit Magnesium för några veckor sen. Har tagit en tablett vid sänggående för sömnen. Har inte märkt av något att jag sover bättre. Tycker tabletterna är så stora, svår för mig att svälja för mig.

Yvonne L
Wrote about Upgrit AB

Enligt recentioner så fungerar inte produkten. Efter halva burken så finns det ingen effekt..så man är väl blåst igen då..

Eva B
Wrote about Upgrit AB

Snabba i leverans och väldigt bra produkter som man kan lita på.

Birgitta B
Wrote about Upgrit AB

Eftersom det var första gången för mig så är det lite svårt att veta vad ni menar. Det är ju ingen stor upplevelse att beställa kaffe. Möjligen saknar jag lite tips om annat ni säljer, eller kanske ni bara säljer kaffe!?! Jo, jag köpte Upgrits ekologiska bryggkaffe. Kaffet är jättegott.

Carina P
Wrote about Upgrit AB

Snabb leverans och bra produkt

Jan J
Wrote about Upgrit AB

Det fungerar bra trevliga förare

Sölvi E
Wrote about Upgrit AB

Funkar inte alls. Motsvarar inte reklamen.

Håkan S
Wrote about Upgrit AB

Enkelt att beställa och snabb leverans. Bra smak på produkterna

Mona L
Wrote about Upgrit AB

Svårt att säga något om produkten då jag inte använt den så länge.

Angelika L
Wrote about Upgrit AB

Haft magnesium från andra märken vilket fungerat bra. Med dessa kunde jag lika gärna tagit en karamell ingen märkbar effekt

Bengt G
Wrote about Upgrit AB

Jag är supernöjd. Jag märkte direkt att man gick ner i varv o har sovit mycket bättre sen jag började äta tabletterna o märkte det redan efter en vecka.

Eanette C
Wrote about Upgrit AB

Jag har inte ens fått varorna jag har betalat för?

Kristina W
Wrote about Upgrit AB

Bra produkter och snabb leverans

Petri K
Wrote about Upgrit AB

Bra produkt, bra och snabb leverans

Carina G
Wrote about Upgrit AB

Jag köpte Nattmagnesium och har ätit snart en hel burk. För mig gör det otrolig skillnad. Då jag har/hade nattligt kryp i benen. Det innebär att jag sover bättre när man minskar på krypet

Kerstin S
Wrote about Upgrit AB

Har använt NAD+ och Nattmagnesium och båda produkterna håller absolut bästa kvalitet.

Henrik A
Wrote about Upgrit AB

Inget att anmärka på. Enkelt att beställa snabb leverans.

Fredrik Å
Wrote about Upgrit AB

Ren Magnesium glycinat har bättre effekt för mig

Jenny W
Wrote about Upgrit AB

Mycket bra, tycker att produkten är både bra och prisvärd!

ANNE-SOFIE K
Wrote about Upgrit AB

Snabb behandling av ordern även snabb leverans

Ann-Britt F
Wrote about Upgrit AB

Eftersom jag inte använt det så länge ännu, så har jag ingen uppfattning om det gör bra eller ej.

Christer S
Wrote about Upgrit AB

Bra produkter och snabb leverans!

Maria H
Wrote about Upgrit AB

Jag tar nattmagnnesium och tycker dem är toppen. Snabb leverans

Maud S
Wrote about Upgrit AB

Snabb och bra leverans, kan tyvärr inte ge något svar på effekten ännu men blir nog bra👍

Eva A
Wrote about Upgrit AB

Beställningen kom gort och magnesiumet är jättebre

Eva Mumma Marie H
Wrote about Upgrit AB

Lätt att beställa kosttillskott med bra kvalité

Pernilla V
Wrote about Upgrit AB

Funkar inte på mig,är as trött när jag vaknar och sover dåligt!

Anders G
Wrote about Upgrit AB

Jag har fått en bra känsla av Upgrit. Kosttillskottet jag köpte verkar funka utmärkt.

Simon O
Wrote about Upgrit AB

Grymma produkter Bra pris Fina kampanjer Snabb leverans Allt i min smak. Och Upgrit uppdaterar sig och förbättrar produkter. Kommer absolut att fortsätta handla av Upgrit. Tack

Kristofer G
Wrote about Upgrit AB

Hög kvalitet men lite dyra tror jag.

Haide Ulla Christina E

snabb leverans allt fungerade utmärkt och jag har testat nattmagnesium ett tag och tycker att jag sover bättre

Nikolai K
Wrote about Upgrit AB

Smaken är ju grymt god och det löser sig lätt i vatten så det är enkelt att dricka produkten! Resultatet vet jag inte riktigt då jag precis har börjat men har stora förhoppningar!

Andrea E
Wrote about Upgrit AB

Bra utbud & alltid snabba leveranser

Eva A
Wrote about Upgrit AB

Upplever att sömnen blivit bättre, vaknar färre gånger på natten och även benpirret har minskat

Åsa N
Wrote about Upgrit AB

Har provat många sorter genom åren och den här sortens verkar fungera perfekt. Sover nästan hela natten och de har jag inte gjort tidigare så har beställt mer.

Marie I
Wrote about Upgrit AB

Natt magnesium tabletterna är jättebra, snabb Leverans.

Kamilla G
Wrote about Upgrit AB

Supernöjd över mitt trippelkreatin. Får ökad energi och god smak av äpple!

Martina H
Wrote about Upgrit AB

Beställningen gick smidigt. Snabb leverans. Köpte Kollagenpulver som inte smakade jättegott. Förutom smaken är jag jättenöjd.

Svar från Upgrit AB

Hej Martina och vad kul att du gillar vårt Kollagenprotein! Smaken på Kollagenproteinet är neutralt, dvs det smakar ingenting för att det ska vara enkelt att få in i din vanliga kost. Du kan till exempel ha det i kaffet, smoothies, gröt, röror. I framtiden kanske vi lanserar ett Kollagenprotein med smak – vilken smak hade du velat ha då? Bästa hälsningar, Julia på Upgrit

Catrin T
Wrote about Upgrit AB

Bra urval och produkter. Snabba leveranser, bra information kring produktens funktion och innehåll

Susanne J
Wrote about Upgrit AB

Märker en positiv förändring med min sömn

Theresé A
Wrote about Upgrit AB

Snabbt, pålitligt & hög kvalitet!

Pernilla L
Wrote about Upgrit AB

Jag har testat många kosttillskott genom åren, men Upgrit har verkligen fastnat hos mig. Rena produkter, tydligt innehåll och inget onödigt krångel. Precis så som jag vill ha det.

Helen K
Wrote about Upgrit AB

Tycker allt varit bra 👍 Från beställning till produkt. Kommer absolut köpa produkt NattMagnesium igen. Glad och nöjd 😄

Christian E
Wrote about Upgrit AB

Snabbt smidigt enkelt, nattmagnesium som jag beställde uppfyller mina förväntningar

Yvonne H
Wrote about Upgrit AB

Snabba leveranser, och mycket bra produkter, supernöjd👍🏻