Upphandlat.nu

Upphandlat.nu

Ring 073-153 29 26 www.upphandlat.nu
4.7

Upphandlat.nu – Din oberoende partner för kostnadseffektiva företagsavtal På Upphandlat.nu hjälper vi dig som företag att spara pengar, förbättra villkor och få full kontroll över era avtal – helt kostnadsfritt och utan bindningar. Med bred kompetens inom områden som telekom, IT, kontor & miljö, webb och marknad granskar vi...

3 omdömen om Upphandlat.nu

Annika O
Skrev om Upphandlat.nu

Dom har på ett proffsigt sätt hjälpt mig att reda ut en massa problem med olika (företag som skulle hjälpa mig men som istället har kostat mig massor med pengar ) Dom har lagt ner massor med arbete och samtidigt stöttat mig i processen Kan varmt rekommendera Upphandlat.nu

Svar från Upphandlat.nu

Tack Annika för dina varma ord! Vi vet hur frustrerande det kan vara när leverantörer inte levererar som utlovat, och är därför extra glada att vi kunde hjälpa dig reda ut situationen och få ordning på helheten. Det har varit ett stort engagemang från vår sida – och vi uppskattar verkligen ditt förtroende. Tack för rekommendationen! Allt gott, Upphandlat.nu

Volkan E
Skrev om Upphandlat.nu

Jag är mycket nöjd den service som tillhandahölls. Återkopplingen var snabb samt professsionell. Jag kunde dessutom komma ner i kostnader på mina befintliga avtal. En effektiv & pålitlig partner som jag rekommenderar varmt!

Svar från Upphandlat.nu

Tack Volkan för ditt omdöme och för samarbetet! Vi är glada att du upplevde processen som snabb, professionell och att vi kunde hjälpa dig sänka kostnaderna i dina befintliga avtal. Det betyder mycket att du rekommenderar oss – och vi finns här om du behöver fortsatt stöd. Varma hälsningar, Upphandlat.nu

Mehmet Baki T
Skrev om Upphandlat.nu

Jag vill tacka Upphandlat.nu och varmt rekommendera dem. De har hjälpt mig att få bättre kontroll över mina digitala kostnader, och tack vare deras insats har jag kunnat ta bort en rad onödiga utgifter och skapa en mer effektiv struktur för det digitala i min verksamhet. Det har gjort tydlig skillnad – både ekonomiskt och i det dagliga arbetet.

Svar från Upphandlat.nu

Stort tack Mehmet för ditt fina omdöme och för förtroendet! Det gläder oss verkligen att höra att vår genomgång hjälpte dig få kontroll över de digitala kostnaderna och skapa en smartare struktur i verksamheten. Vi finns här när du behöver oss framöver – och uppskattar varmt att du rekommenderar oss! Vänliga hälsningar, Upphandlat.nu