Snabbt och smidigt utförd service.
Upplands Bilmekaniska AB
Välkommen till Upplands Bilmekaniska – din Autoexperten Bilverkstad i Uppsala! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder ett komplett utbud av verkstadstjänster: bilservice, felsökning, bromsservice, AC-service, däckservice inklusive däckbyte, däckhotell, hjulinställning, däckomläggning och...
1194 omdömen om Upplands Bilmekaniska AB
Sedan starten hos Reco 2020
Trevligt bemötande och relativt snabb hjäöp! Birgitta Nilsson
Mycket bra bemötande, trevligt och lösningsorienterat. Jag hade problem med att behöva få en service i tid, för garantins skull. Kundansvarige ordnade snabbt en lösning på problemet. Servicen utfördes säkerligen bra, dokumentationen är tydlig. Ett smärre ytterligare problem med bilen ordnades smidigt samtidigt. Sammanfattningsvis: jag fick mitt problem löst på ett smidigt och trevligt sätt. Stort tack!
Supernöjd! Väldigt trevlig och professionell personal. De bytte bromsbeläggen snabbt och smidigt, och allt gick precis som utlovat. Bra service, tydlig kommunikation och ett riktigt trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!
Bra service ööste mitt problem
Otroligt bra bemötande! mycket professionella, hjälpsamma och ger alltid bra råd. Man känner sig trygg ärliga och grundliga i sitt arbete.
Bra pris på basservice v70, enkel bokning och bra flexibilitet med tider.
Trevlig personal! Snabb service.
I jämförelse med andra verkstäder klarar sig Autoexperten bra! Håller vad som avtalats!
Oerhört prisvärt speciellt under denna kampanj. Snabb och effektiv leverans av service. Trevlig personal. Jag rekommenderar. Pierre
Very Professional. Good communication.
Ni kan ingenting lämnade min bil betalade 4000 på inget och har inte fixat min tänkte inte att ska lämna igen min bil hos er
Jättebra service och trevlig personal :)
Overall experience was good. Few pointers to improve based on my personal experience - 1. Total time taken was more than what was needed for a car. 2. The labor cost was towards higher end of the spectrum. 3. Explanations of jobs on car for non swedish customers can be more descriptive at the reception.
Bra bemötande bra utfört skulle gärna rekommendera till andra
Kommer inte anlita detta företag igen.Beställde begagnade bildelar åt mig som jag själv hade kunnat beställa betydligt billigare själv.Dessutom brukar man få den gamla tillbaka ( strålkastare + kort ) Känner mig oerhört lurad på pengar.
Trevligt bemötande och fick hjälp med det jag bad om. (Felsökning). Eddie/ Knivsta
Väldigt trevligt bemötande och toppservice
Bra bemötande mycket nöjd med deras jobb.
Mycket bra. Snabb kommunikation. Transparenta. Kunniga
Mycket trevligt bemötande, intresserade av kunden , fräscha lokaler och avhjälpt problem med stor serviceinriktning
Själva reparationen var inget att anmärka på. Däremot ringde jag under dagen och ville få en mindre åtgärd fixad. Killen i receptionen lovade att verkstaden skulle fixa detta. Vä l hemma upptäckte jag att så inte var fallet. Jag är lite besviken.
Jättebra. Trevliga. Skulle byta generator på min bil från 2003. Hade uppskatttat om de självmant gav förslag att ersätta den med en begagnad generator mtp åldern på bilen, och inte direkt skicka kostnadsförslag på ny generator som slutar på 9000kr. Annars jättebra.
Kort sagt, mycket nöjd med den snabba servicen
Justerade hjulinställning. Kort väntetid och väl genomfört arbete.
Bra och trevligt bemötande, bilen tog dom in på en gång när jag kom dit för en felsökning, fick väldigt bra information under hela processen.
wqwwwwwwwwwwwwwwwwwweeeeeeeeeee. Mycket bra
Trevligt bemötande och bra service
Bra bemötande, snabb service. Prisvärt
Bra bemötande snabb service dock priset när jag bokade på telefon och det jag betalade matchade inte annars är jag nöjd.
Upplands Mekaniska utförde en enkel basservice allt verkade bra till en början men när jag kommer hem och kollar i serviceboken så saknas stämpel trots att jag sagt till vart boken ligger och vikten av att en stämpel sitter där efter utförd service. Sen när jag kollar oljestickan så är det alldeles för mycket olja i motorn cirka 3cm över max nivå Jag åker dit och ber dom stämpla i boken och begär prisavdrag då dom t.o.m. begärt mer i avgift för att bilen behöver mera olja än standard. Killen i kassan säger att det får du...
Mycket trevliga, Jag är mycket nöjd med bilen. Och suverän service, och lånebil, faktiskt, Känner att lämna bilen där framöver , Tack ⚽️
Fick tid snabbt, ringde på fredagen och fick tid på måndagen veckan efter. Prisförslaget kom på måndagen och bilen var klar för avhämtning på torsdagen samma vecka. Fint bemötande av personalen och verkade ha bra ordning.
Det var mycket smidigt att få en offert för de arbeten som behövde utföras och priset var rimligt. Bemötandet från personalen var utmärkt och servicen var av hög kvalitet.
Nöjd med besöket! Väldigt bra bemött
En av dom bästa verkstadsbesök jag upplevt, bortsett från slutfakturan.
Bra! Tack för en bra service.
Exceptionellt plus, plus!!! De va helt fantastiska! Jag va gråtfärdig över det fina bemötande jag fick av Isabelle och hur snabbt och smidigt allt var löst med bilen! Fick ett fantastiskt bra pris också! Rekommenderar till HELA VÄRLDEN att gå dit!
Ni saknade verktygen för att läsa av min bils felmeddelande. Gav mig ingen värdefull information då ni saknade verktygen. Och ändå tog 700kr för det arbetet. Bilradion funkar nu för övrigt bara på i ena högtalaren på något lustigt vis. Så ingen aning vad ni skruvade bort
Snabb hjälp och trevligt bemötande.
Bra bemötande och ett pris som både var förmånligt och hållbart. Med rabatt blev (oväntad) det billigare än utlovat.
Supersnabba och service på otrolig nivå!! Från kassan till mekanikern
Perfekt bemötande och väldigt professionell Jag har gjort service på min bil. Alltid bra, trevlig.och snabb.
Personalen var mycket trevliga och serviceinriktade. De utförde också ett riktigt bra arbete med min bil.
Trevliga , allt gick väldigt smidigt.
Autoexperten Uppsala har varit helt fantastiska! Som första bilägare har dom gett mig en trygg upplevelse, trevligt bemötande och med en service som är mer än 10/10. Jag är supernöjd!
Trevlig personal och snabbt att få tid och få arbetet gjort
Beställde en basservice via mobilen. Fick tid dagen efter och det var bra. Adressen jag fick var rapsgat 33! Jag sökte länge utmed gatan utan resultat. Frågade folk som tipsade om Fyrislundsgat där verkstan låg. På min fråga så fick jag veta att verkstan hade flyttat för 5 mån. sedan! Vid överlämning av bilen hade jag några saker som jag ville få utförda bl.a. justera vä fram lampan, rengöra syre sensorn och pappersfiltret på Air Cond. .Det gick inte!! Vi utför inte sånt säger tjejen. Hon tog till slut att justera vä lampan...
Min bil klarade inte besiktningen och behövde repareras. Det gick snabbt att få en tid, och jobbet blev klart snabbt också, inklusive en efterkontroll som släckte 2:an. Men när jag hämtade bilen från verkstaden var halvljuset på, och bilen larmade högljutt för att påminna om att stänga av ljuset. Jättekonstigt att de missade en sån grej, riktigt amatörmässigt faktiskt! Om jag inte hade hunnit komma och hämta bilen samma dag hade batteriet blivit tomt. Jag funderar på att göra en extra efterkontroll hos besiktningen för att kolla att de gjorde jobbet ordentligt.
Bra och smidig service och digitalt