Upplands Bilmekaniska AB

Upplands Bilmekaniska AB

autoexpertenuppsala.se
  • BadgeFiveYears
4.5

Välkommen till Upplands Bilmekaniska AB! På Gnistagatan 9 i Uppsala hittar du Upplands Bilmekaniska. Vi är en Godkänd Bilverkstad som innebär att vi har hårt ställda krav på oss vad det gäller fackmässighet, kvalitet och leverans. * Ett års vägassistans vid service * Nybilsgaranti även efter service Tjänster: Bilservice, reparation,...

879 omdömen om Upplands Bilmekaniska AB

Sedan starten hos Reco 2020

John R
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Dålig service. Dyra och gör inget bra jobb. Dom Ringer och säger att bilen är Klar. Man kommer och betalar och går ut till Den. Då läcker den olja ännu. Då har dom haft bilen i 3 veckor. Men ändå inte lyckats att fixa problemet. Men ta 13500kr för arbetskostnad när delar kostar 4500kr samt det jobbet dom Skulle göra. Hade man själv klarat av att göra. Om man hade varit i Göteborg i sitt garage. Men det här företaget behöver ha 3 Veckor på sig för att försöka att lösa Det. Bedrövligt bemötande.

David Erik Henrik T
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Lämnade in bilen klockan 7 vid öppning och blev uppringd vid klockan 9 och fick veta vad som behövde åtgärdas (byte av olja och en nollställning av felkoder) klockan 14 ringer jag och undrar hur det går och får till svar att jag kan hämta bilen innan stängning. Tio minuter innan stängning kommer jag dit och grabbarna i verkstaden står samlade runt min bil och umgås samtidigt som datorn är i kopplad och felkoderna nollställs. Jag betalar för arbetet och dom låser dörren bakom mig när jag går. Efter inte ens fem minuters körning...

Britt Gunilla R
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Bra bemötande både per tel och på plats Snabb hjälp, ingav mig ett gott förtroende.

Bror Thomas H

Trevligt mottagande och service

Anna Elisabet K
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Lätt att få en tid till service och att få prata med dom på telefon tydlig information om vad som behövde göras och dom var snabba att fixa det kommer definitivt anlita dom igen

Jimmy Bernt K
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Första prisuppskattningen på arbetet var väldigt högt. Ringde till en annan firma och dubbelkollade och de skulle ha 2700kr mindre för samma arbete. Vid kontakt med Upplands Bilmekaniska igen så sänkte de priset direkt. Ger en dålig upplevelse att de ena sekunden ska ha väldigt mycket för att utföra jobbet och i andra stunden kan dra av en stor summa.

Klara Maria Helena P
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Bilen lämnades vid 2 tillfällen. Först för felsökning, sen för reparation + Trevlig personal, svarar på frågor, lätta att få tag i på telefon + Jobbet blev gjort, även ombesiktning på plats vilket var ett sort plus Vid felsökning stod det på offerten att bilen skulle vara klar samma dag, ringde upp 30 min innan stängning då jag ej hört något. Bilen var klar men de inte hunnit meddela. Schysst att de la undan nyckeln så jag kunde hämta den ändå. Vid reparation ringde jag upp igen för att höra hur det gick, även denna...

Mohammad A
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Väldigt bra bemötande och service

Öivind Villy J
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Mycket dålig återkoppling, trots många telefonsamtal där personer lovat höra av sig, men inget händer. Kommer Inte att rekommendera detta företag till någon.. Men TUR att dom har Björn!!!!! Den mannen BÄR hela företaget..

Karl Olov N
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Lätt att få tid Proffsigt bemötande Konkreta besked Bra hantering Men ont om parkering

Carl Oskar Robert D
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Kompetens och kundservice i toppklass!

Jessica Therese M
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Mycket trevliga. Tog sig tid att förklara på ett begripligt sätt. Snabbt utfört jobb. Bra pris. Om jag kunde önska mig något så hade jag önskat lite bättre återkoppling i väntan på att jobbet ska bli klart. Men det är för att jag är i stort behov av att ha koll. Jag rekommenderar definitivt denna verkstad.

Anna Dorota E
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Bra med offerten innan så att man vet hur mycket servicen kommer att kosta. Snabb och bra service. Killarna är jättetrevliga!!

Anita Maria R
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Fick betala för en felsökning som vi rean viste om via besiktningen protokoll1400:- och ni sa att vi måste byta låskista till dragkulan fast det var bara att göra den ren. Kommer aldrig att återkomma till Er eller rekommendera Er till.andra. Jag känner mig blåst på 1400:- Tyvärr mycket dåligt betyg

Bg Motor A
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Snabb service och bra pris! Trevligt gäng dessutom

Per Roland Verner B
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Bra bemötande och rask behandling av mitt ärende mitt i den svåra semestermånaden juli. Ps En särskild stjärna till Erik.

Maria Helena M
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Trevligt bemötande. . Fick tid snabbt.

Daniel Mattias W
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Blev bemött på ett professionellt och trevligt sett och är nöjd med min service av bilen hos er! Mvh Matte

Jennie Jenny L

Jättebra service och bemötande

Per Olof L
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Allt bra med undantag att jag hade svårt att hitta verkstaden. Orsak till detta var att jag tidigare anlitat Autoexperten på en annan adress i området och att när jag väl fick klart för mig det hade en GPS som inte var uppdaterad. Det senare mitt fel alltså.

Ruth Elsa Maria B
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Delar kom inte så ej klar enligt besked vid bokningen. Inget firman kunde hjälpa men de kunde ha ringt o berättat att det skulle ta längre tid. Annars mycket nöjd med arbetet, bemötande o priset.

Bror Mikael J
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Säljare Kevin var helt superb, jobba som han och ni kommer att sälja hur mycket som helst👍👍

Nadja Carin Denise A
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Bra erbjudande då bilen fick 2or på besiktningen. Snabb hjälp.

Hanna Maria T
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Trevliga och kunniga. Helt klart prisvärt

Zaher M
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Jag skulle aldrig lämna bilen hos dem igen de är sämst på allt jag skulle aldrig rekommendera dem till någon😡 lämnade bilen hos dem för felsökning genom försäkringsbolag fick svar efter tre månad sen de skulle laga bilen lämnade bilen på torsdag jag skulle hämta efter fyra dagar på måndag fick inget svar ringde igen på onsdag och det var för en vecka sen då meddela dem mig att de hinner inte göra bilen klart förrän mitt augusti alltså efter två månad sämst aldrig igen.

Tord Kenneth G
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Jag blev mycket nöjd med resultatet och kundmotagaren ska få det högsta betyget för sitt sätt att hjälpa till med att lösa mitt önskemål. Tack

Mona Maria Å
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Otrolig service att reparera vår bil som gick sönder inför vår semesterresa.

Ahmad G
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Bra service och rättvisa priser.

Lars Johny K
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Trevlig personal, bra bemötande.

Scarisbrick Konsult A
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Trevligt bemötande både i telefon och på plats. Snabbt utfört jobb

Sakineh E
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Jag blev bemött på ett trevligt sätt och fick tydligt förklaring , men det gick tyvärr inte att fixa min bil där .

Roine Gunnar D
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Bra bemött, bra jobb åtgärdat AC, trevlig personal

Hedvig K
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Årsservice samt offert på reparation

Henry Göran F
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Snabb och smidig hantering.av Upplands bilmekaniker.

Claes Anders V
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Det fungerade exakt som vi kommit överens om, och resultatet stämde helt in på min förväntan.

Bålsta Smådjursveterinärer A
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Trevliga, snabba och fixade fram en tid när vi hade bråttom

Håkan Sören H
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Bra service höll tiden fixade pris på er xtrajobb som kanske kommer nästa hång

Finn Träskman S
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Mycket bra bemötande av kundmottagaren, bilen klar på utsatt tid, bilen var servad enligt det som sagts.

Stig Urban P
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Bra bemötande och smidig bokning

Hans Bertil Mikae I
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Snabb och bra service. Fick tid inom 2 dagar och utfört inom 4 dagar. Tack!!

Ken Roger M
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Den här firman tar kraftiga överpriser, för standard reparationer.

Bo Stefan T
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Helt och enbart positivt. Väl utfört arbete, bra kommunikation. Rekommenderas!

Björn Roine R
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Verkstaden svarade inte så hamnade på den centrala växeln som skulle meddela verkstaden OCH som skulle återkomma vilket inte skedde. Bokade återkallningsjobb och service på plats. När jag kommer dit så är servicen inte inbokad. Dock så löste verkstaden det tillslut.

Bahman A
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Fantastiskt bra verkstad och mycket trevligt personal.

Marcus Nils Emil M
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Lurendrejeri, utförde inte jobb som vi kom överens om, överlämnade bilen i trafikfarligt tillstånd. Det jag efterfrågade förblev ogjort, men de tog betalt ändå.

Astrid Margareta L
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Han i receptionen kändes lite disträ och oengagerad men servicemannen som hjälpte mig med bilen var jättetrevlig och serviceminded

Lena Gun-Marie L

Trevlig och serviceinriktad personal

Björn Ingemar W
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Första gången. När jag påmint fick jag ut bilen den förväntade tiden. Vet inte om det hade fungerat iaf. Uthämtandet smidigt med adekvat info.

Bo Erik S
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

Bra bemött och bra kontakt med företaget under reparationstiden. Företaget löste mitt problem på ett utmärkt sätt till ett konkurrenskraftigt pris.kommer att anlita företaget fler gånger.

Leif Åke F
Skrev om Upplands Bilmekaniska AB

De löste snabbt vårt problem, tydlig och snabb kommunikation uppskattades.