Bra bemötande och service , tack
Upplands Bilmekaniska AB
Välkommen till Upplands Bilmekaniska – din Autoexperten Bilverkstad i Uppsala! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder ett komplett utbud av verkstadstjänster: bilservice, felsökning, bromsservice, AC-service, däckservice inklusive däckbyte, däckhotell, hjulinställning, däckomläggning och...
1134 omdömen om Upplands Bilmekaniska AB
Sedan starten hos Reco 2020
Trevligt mottagande bra med tider ombesörjer det mesta.
Hej har inte lämnat in bilen hos er men jag funderar på att göra det mvh Peter
Enkelt att få tid. Snabb service. Tidsschema perfekt. Trevligt och informativt bemötande vid telefonkontakt!
Fick adress till fel verkstad, i utsända mailet. Till slut redde vi ut problemet och kom rätt.
Smidigt och bra priser. Inga konstigheter
Enkel leverans och hämtning av däcken. Snabb service.
En tillmötesgående personal både via telefon och över informationsdisken. Reparationen av bilen gick mycket bra. Kunde hämta bilen samma dag. Mycket nöjd kund.
Trevliga och blev färdiga snabbt!
Bra bemötande och trevlig personal. Hjälpsamma och tillmötesgående
Proffsigt gott bemötande tydliga besked lätta att nå löser problemet höll vad man hoppades på utifrån höga kundomdömen
Snabba på att återkomma med offert. Bra felsökning som hittade fler fel än märkesverkstadens service. Tydligt nytt prisförslag som man kunde acceptera online. Hade önskat att få ett samtal/sms om att bilen behövde bli kvar över natten på grund av de nyupptäckta felen. Överlag mycket nöjd.
Bra bemött. Fixade felen med min bil, där andra inte klarade det.
Jxxjggghjnvv BBC dig gzchccvvccvvcv
Trevligt bemötande och snabb kalkyl på reparationskostnad som stämde med slutkostnad för åtgärden. Bra jobbat.
Fick en snabb tid bra bemötande och ett bra pris för servicen.
Trevligt bemötande! Allt fungerade bra!
Bra service, trevlig personal
Snabb bra service men dyrt med lånebil som var i princip tom i tanken
Snabb och prisvärd justering. Nära bilprovningen om man ska skäcka2:or
Smidig upplevelse allmänt, snabb åtgärd efter jag accepterade offerten, och trevlig personal.
Trevligt bemötande, snabb hantering och ett proffsigt och ärligt intryck.
Jätte glada och duktiga mekaniker 🇸🇪🥂
Bra bemötande, bra återkoppling, snabb hantering.
Bra bemötande Trevlig personal.
Fick bra bemötande och snabb hjälp. Mycket nöjd.
Smidigt, snabbt och effektiv bilreparation
Snabbt och bra jobb billigare än jag hade räknat ned
Bra bemötande och bra service.
Trevligt bemötande, snabb hantering. Rekommenderas
Bra pris samt fick tid inom 1 v.
Mycket trevligt bemötande samt snabbt åtgärdat problem.
Trevlig och tillmötesgående personal
Väldigt proffsigt bemötande. Personalen var kunniga och servicen blev bra
Bra service och trevlig personal
Bokade tid hos Upplands bilmekaniska för att reparera min bil p.g.a. 2:a på besiktning med anledning av glapp spindelled vänster fram. Bilen lämnades in och reservdelen byttes 29/1 och verkstaden besiktigade bilen på nytt och godkänd. På hemresan från Upplands bilmekaniska så uppmärksammades att hjulinställningen hade förrändrats dramatiskt och körning med god säkerhet kan ej uppnås, detta efter att bilen varit inne på verkstad. Jag lämnade alltså in bilen för att åtgärda ett fel och fick tillbaka bilen med nytt fel som...
Vänliga, bra service, rimliga priser och fullgott arbete. Mycket nöjd, som alltid. Bara positiv till företaget
Bra kundbemötande och service! Mina förväntningar var att det skulle gå snabbt och smidigt att laga bilen, vilket det var. Fick en tid 5 dagar efter jag kontaktade dom, även fast prylarna var beställningsvaror. De bytte belägg och skivor. Riktigt nöjd, kommer lätt komma tillbaka om det dyker upp nåt bilen👍
Bra bemötande och snabb hjälp.
Allt funkade bra helt nöjd med jobbet.
Tydlig offert Bra bemötande Ok med allting
Proffsig och snabb hjälp när vi fått problem med bromsarna. Man hittade begagnade reservdelar så att det inte skulle bli för dyrt.
Allt gick bra, men vi behövde ringa tillbaka för att höra om bilen var färdig då jag inte fick något SMS.
Mycket bra och snabb hjälp med bilen, rekomnenderas!
Bra bemötande och bra personal de har serverat bilen på den avtalade tiden
Fin service. Höll det som var lovad Trevligt personal
Ganska otrevliga i receptionen och onödigt dyra priser för vissa saker.
Bilen funkar som den ska nu, starkare än tidigare
Professional swift service: Easy to book, upfront calculation per sms, and sms when car was ready to pick up.
Bra motagande och bra servic nöjd som kund