Urban & Reine Bilverkstad

Urban & Reine Bilverkstad

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2026
Få pris & boka Ring 0514-519 45 Dela

Välkommen till Urban & Reine Bilverkstad AB – din Autoexperten Bilverkstad i Grästorp! Vi erbjuder professionell bilservice, noggrann felsökning och säkra däckbyten för alla bilmärken oavsett drivlina. Oavsett om din bil behöver ett enklare däckskifte eller en bilservice, står vi redo att hjälpa dig. Vi arbetar med modern utrustning...

127 omdömen om Urban & Reine Bilverkstad

Kjell Carl Michael A
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

En riktigt bra bilverkstad!

Monika Maria H
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Proffsiga, trevliga och som alltid hjälper till och som HITTAR och ÅTGÄRDAR det som felas. När min man sa nu ” Nu flyttar vi från Karaby” -”Nä det kan vi inte! - Urban & Reine o Grästorp o Åsa Carlsson på banken ” -/Det ären tillgång att veta att man alltid får hjälp , och nu kan man ju också boka in sig på deras hotell !!! Hälsningar från Monica Högwall i Karaby Tun ❤️

Sten Bertil S
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Alltid lika bra gjorda jobb och trevligt bemötande.

Sten Gösta Christer D
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Alltid ett trevligt bemötande och snabb leverans av tjänster.

Roudi Evertsson Ö

Alltid superbra Snabbt billigt och rätt Verkligt kundvänligt bemötande

Jan Tomas Krister A
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Alltid trevligt bemött. Vi har anlitat Urban & Reine i många år och alltid varit nöjda. Denna gång genomfördes service och däckbyte.

Eva Anita T
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Fick tid, bra och trevlig service och vad det verkar en åtgärdad bil

Barbro L

Alltid lika nöjd efter ett besök hos Urban o Reine ☀️ Barbro

Poul-Erik H
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Bra bemötande. Fixade bilen på ett bra sätt och kunde fixa begagnade delar 👍

Erik Gunnar H
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Trevligt och bra bemötande och kunnig personal.

Åsa Anna Ingege B
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Har anlitat de här killarna sedan 15 år tillbaka- alltid grym service och härligt bemötande! Det här är verkstan som ger det lilla! Kommer aldrig byta! Åsa

Laijla Christina T
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Bemötandet är alltid på topp . Fick den hjälp jag behövde med min bil och toppen svar , förväntningarna från mig en lagad bil och det fick jag . En ny spindelled . Alltid lika trevligt att få hjälp hos Urban o Reines Bilverkstad

Mattias Dennis A
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Kunnig och trevlig personal. Bästa bilverkstaden jag varit på.

2e Konsult A
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Trevligt och professionellt bemötande. Vi fick en tid med kort varsel och bilen var snabbt klar.

Sven Håkan N
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Mycket bra service och hjälpsamma

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Jonas Christian R
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Trevligt bemötande och en proffsigt kännsla. Kommer absolut använda denna verkstad till alla mina bilar i framtiden.

Claes Erik S
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Super bra! Trevliga killar som alltid! Snabb service!

Ulf Peter R
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Mycket bra! Som alltid bra kundmottagande, tydliga besked och bra information om vad som gjorts och om det behövs någon mer åtgärd.

Gert Staffan G
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Bra bemötande och utfört arbete som vanligt

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Per-Anders A
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Otroligt bra kundfokus och hjälpsamma

Eva Inger Anette P
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Blev bra bemött och servade bilen bra. Har anlitat dem i många år. Väldigt nöjd

Lennart Fredrik Gun H
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Bra service trevlig personal .

Ronny Ulf Magnus A
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Snabb service och rimliga priser

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Eva Marie L
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Hjulbyte som genomfördes när jag väntade.Trevlig bemötande.

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Sven Olof A
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Bästa verkstaden alltid bra service.

Sara Pernilla J
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Toppen verkstad trevlig bemötande.

Per Sonne D
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Jag fick snabbt tid, blev väl behandlad och jobbet utfördes till belåtenhet!

Gösta Ronny Morgan H
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Fick en verkstadstid snabbt, servicen på plats är som vanligt professionell och personlig.

Ingrid Olga Margareta L
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Fint bemötande. Fick snabbt tid för service. God information om fynd och vad som behöver åtgärdas respektive inte, eller kan avvaktas ger förtroende för yrkesskicklighet

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Måns Johan Wiktor K
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Otroligt bra kundbemötande och mycket bra priser. Rekommenderar starkt.

Ulf Peter K
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Bra kundmottagning klart och tydligt hade fått kostnadsförslag innan Bilen klar på utsatt tid är nöjd

Marre Victoria Morri S

👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Välkommen åter när det är dags för nästa service.

Marina Kati J
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Alltid nöjd varje gång ja lämnar in bilen.

Bo Albert E
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Snabb o bra service! Trevlig personal som vill ge bra service!

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Mikael John C
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Har haft inne bilen hos Urban & Reine ett par gånger. Bra mottagande och hjälpsamma. Kan bara rekommendera!

Jan-Erik J
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Service ! Bra mottagande och bra jobb som vanligt !

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Magnus Jordbruks A

Snabb och fungerande service. Bra bemötande från firman . Lokalt företag

Malin Charlotta A
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Jag fick jättefin hjälp med min bil, service gjord och lite annat fixat. Alltid pålitliga, prisvärda och proffsiga! Återkommer alltid hit när jag behöver hjälp med bilen. Mvh Malin

Per Ragnar J
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Duktiga bilreparatör som erbjuder bra kundservice.

Birgitta Ann-Marie L
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Bra service, pålitlig verkstad.

Sven Magnus O
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Bra bemötande. Snabb leverans.

Stig Arne Sören B
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Väldigt bra och bra jobb gjorde dom

Johanna Elisabeth O
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Snabb och bra service! 👍 Kan varmt rekommendera!

Ulvåsen Lantbruk A
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Fantastisk snabba och trevliga varje gång 👍👍

Sven Åke Kenneth L
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Bättre service och bemötande kan varken jag eller bilen få. Hur många tummar upp som helst.

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Harriet Marie-Louise L
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Jag är jätte nöjd. Kanon bra som alltid

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Valter Jan-Åke S
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

En bra lokal verkstad som man kan lita på

Barbro Maria S
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Professionell och pålitlig bilverkstad. Tydliga i dokumentation vad som gjorts och specificerar vad var sak kostar.

Anneli Catarina H
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Jag har alltid blivit bra bemött och fått fin service och hjälp när jag haft kontakt med Urban & Reines bilverkstad. AnneliH

Hans Einar Magnus R
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Känns som dom har koll på vad dom gör och har alltid ett trevligt bemötande