Urban & Reine Bilverkstad

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2026
4.8
Få pris & boka Ring 0514-519 45 Dela

Välkommen till Urban & Reine Bilverkstad AB – din Autoexperten Bilverkstad i Grästorp! Vi erbjuder professionell bilservice, noggrann felsökning och säkra däckbyten för alla bilmärken oavsett drivlina. Oavsett om din bil behöver ett enklare däckskifte eller en bilservice, står vi redo att hjälpa dig. Vi arbetar med modern utrustning...

259 omdömen om Urban & Reine Bilverkstad

Gunilla L

Trevligt bemötande och hjälpsama

Jonas Fredrik H
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Snabb hjälp trevlig personal !

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du hade en bra upplevelse hos oss och hoppas få hälsa dig välkommen tillbaka när bilen behöver service igen.

Bo Lennart A
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Vänligt bemötande, lyssnar ducktiga snabba gör det bästa av situationen , tar delar som är bra till en äldre modell jag är helt nöjd

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.

Hanna Tina K
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Stort tack för ert engagemang och höga kvalitet. Ni är super!

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.

Vivan Irene S
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Alltid positiva. Bra service som vanligt. Kan rekommenderas till alla.

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.

Caisa Josefine S
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Snabb och bra service när bilen krånglade! Trevligt bemötande rakt igenom!

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med ditt besök. Vi hoppas att vi får ta hand om din bil även nästa gång.

Lars Erik Christer L
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

När vi beskrev felet fick vi hjälp väldigt snabbt. 👍 Kunde ställa bilen hos er samma dag så ni plockade ur trasiga generatorn. Fick info om att bytet kunde ta 1-3 dagar . Redan dagen efter var bilen klar. Snyggt!👌

Inger Birgitta B
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Bättre service snabbt och trevlig personal

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Berit Viola B
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Trevligt. Snabbt. Rent och fint.

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.

Per Åke J
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Alltid trevligt bemötande och professionellt utförande.

Linda Anita Ö
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Väldigt nöjd👍allt fungerade smidigt, blev bra bemött o jag fick en fin bil efter arbetet👍👍

Deeds A
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Super trevligt bemötande, snabb service. Rekommenderar verkligen!

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.

Lars-Erik Folke T
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Alltid bra bemötande och bra jobb.

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Alexsander Y
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Duktiga och alltid pålitliga!

Lars Stefan F
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Mycket bra service Trevlig personal Bra jobb i rätt tid.

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Stefan Christer S
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Som vanligt bra utfört jobb med tydlig redovisning 😀

Johan Hans Gunnar S
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Service och lagning av turboslang. Arbetet gick kvick och var väldigt utfört

Barbro S

Fick snabb hjälp. Ett vänligt bemötande. Tack för hjälpen! Barbro Svensson

Carl-Åke Ivan A
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Mycket bra kundmottagande och bra jobbat...

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.

Gunnarstorp Lantbruk A
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Snabb och enkel hantering av bilbekymmer och god kommunikation. Prisvärt!

Claes Erik Gustaf L

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.

Gil Merith Christina H
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Tack för ett snabbt och välgjord reparation av ac komponenter i min bil

Bernt-Olov H
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Suveränt bemötande och duktiga killar , hit kommer jag åka fortsättningsvis.

Per Martin H
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Engagerade o socialt härliga människor som till skillnad för övriga, hittar kundvänliga lösningar.

Daniel Valentin H
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

En underbar bil verkstad man möts av trevlig personal som är så duktiga Bra kvalite på arbeten bra beskrivning hur bilen mår . är en super nöjd kund som har sedan tidigare rekomenderat till andra Ägare och personal tack och ha en trevlig semester vi hörs

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Carl-Martin Antonio C
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Kunniga o ganska snabb tid. Trevligt bemötande o ett snyggt jobb😃

Britt Margareta M
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Trevligt bemötande och mottagande när jag lämnade bilen .. Fick bra service och förklaringar vad som gjorts på min bil .. Superbra verkstad .. Service på bilen och rep Ac ..

Grästorps K
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Bra personal,, lättåtkomligt och parkera

Bo Lennart H
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Trevligt bemötande och snabb och bra service

Anders Ingemar K
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Fantastisk service. Snabbt och perfekt.

Tobias Åke J
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Trevligt bemötande och jättebra service..

Johan Fredric D
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Som alltid toppen, enormt lösningsorienterade

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.

Hans Sixten K
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Trevlig bemötande samt snabba med att fixa bilen och en stjärna i kanten med att dem informerar med andra saker omkring bilen

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.

Gudrun Lisbeth F
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Bra kontakt och snabbt fixat! Rekommenderas!

Johan Arvid I
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Klockrent och snabb hjälp för en rimlig peng

Ove Ragnar Bertil J
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Bra kundmottagning och info om vad som gjorts.

Kurt Magnus K
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Trevliga och uppriktiga så man inte luras på någon onödig reparation.

Karl Bengt-Olov J
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Trevlig och kunnig personal Alltid glada och tillmötesgående

Peter Lennart S
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Utan tvekan med deras bakgrund mycket kunniga.

Annie Therese J
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Tog lång tid att få bilddelarna så jag fick vänta länge. När jag väl hämtade bilen så dom att något ner var trasigt vilket det inte var när jag väl hämtade bilen. Lagningen av bilen var bra.

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Tack för att du berättar. Vi vill alltid bli bättre och göra dig som kund nöjd.

Magnus Emanuel A
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Kunde hjälpa mig att snabbt skifta däck och hjul trots lite strul med kommunikationen. Mycket fin anläggning med kunnig och trevlig personal. Kommer definitivt använde Urban & Reines igen.

Inger Maria K
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Jag är kund sedan många år tillbaka, de har alltid varit justa och trots att de haft fullbokat så har de alltid ställt upp om det varit något akut. De har många gånger fixat saker på ett sätt som överträffat mina förväntningar. En mycket kompetent verkstad där man blir mycket väl bemött. Jag vill varmt rekommendera dem! Bosse Kållberg

Kjell Josef Edmund L
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Allt var bra. Jag kunde inte begära mer.

Birgith Ann-Chatrin S
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Mycket bra och proffsigt!!!!!!

Jan-Anders Boson W
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

De har alltid ett vänligt trevligt bemötande. Det är aldrig några problem de fixar allt. Kan verkligen rekommendera dem. Kommer att vända mig dit igen när något händer.

Instalco Sverige A

Bra bemötande Duktiga Service inriktade Vid akuta problem hjälpsamma Helt nöjd

Laila Kristina H
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Mycket bra service, jag fick komma ner med min bil direkt. Trevligt bemötande!

Björn Paul Eman B
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Mycket trevlig personal och bra priser. Rekommenderar

Laila Christina O
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Felet blev åtgärdat snabbt och smidigt.

Kraftstaden Fastigheter Ab K
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Bra bemötande. Fick hjälp med att felsöka bilen dagen efter vi kört dit bilen. Bilen kunde lagas efter två dagar när delarna kommit. Så vi är väldigt nöjda med hjälpen vi fått🤩👍 och att de kunde laga bilen så fort. //Magnus Elfving