Trevligt bemötande och hjälpsama
Urban & Reine Bilverkstad
Välkommen till Urban & Reine Bilverkstad AB – din Autoexperten Bilverkstad i Grästorp! Vi erbjuder professionell bilservice, noggrann felsökning och säkra däckbyten för alla bilmärken oavsett drivlina. Oavsett om din bil behöver ett enklare däckskifte eller en bilservice, står vi redo att hjälpa dig. Vi arbetar med modern utrustning...
259 omdömen om Urban & Reine Bilverkstad
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Snabb hjälp trevlig personal !
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du hade en bra upplevelse hos oss och hoppas få hälsa dig välkommen tillbaka när bilen behöver service igen.
Vänligt bemötande, lyssnar ducktiga snabba gör det bästa av situationen , tar delar som är bra till en äldre modell jag är helt nöjd
Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.
Stort tack för ert engagemang och höga kvalitet. Ni är super!
Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.
Alltid positiva. Bra service som vanligt. Kan rekommenderas till alla.
Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.
Snabb och bra service när bilen krånglade! Trevligt bemötande rakt igenom!
Tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med ditt besök. Vi hoppas att vi får ta hand om din bil även nästa gång.
När vi beskrev felet fick vi hjälp väldigt snabbt. 👍 Kunde ställa bilen hos er samma dag så ni plockade ur trasiga generatorn. Fick info om att bytet kunde ta 1-3 dagar . Redan dagen efter var bilen klar. Snyggt!👌
Bättre service snabbt och trevlig personal
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Trevligt. Snabbt. Rent och fint.
Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.
Alltid trevligt bemötande och professionellt utförande.
Väldigt nöjd👍allt fungerade smidigt, blev bra bemött o jag fick en fin bil efter arbetet👍👍
Super trevligt bemötande, snabb service. Rekommenderar verkligen!
Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.
Alltid bra bemötande och bra jobb.
Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Duktiga och alltid pålitliga!
Mycket bra service Trevlig personal Bra jobb i rätt tid.
Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Som vanligt bra utfört jobb med tydlig redovisning 😀
Service och lagning av turboslang. Arbetet gick kvick och var väldigt utfört
Fick snabb hjälp. Ett vänligt bemötande. Tack för hjälpen! Barbro Svensson
Mycket bra kundmottagande och bra jobbat...
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.
Snabb och enkel hantering av bilbekymmer och god kommunikation. Prisvärt!
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.
Tack för ett snabbt och välgjord reparation av ac komponenter i min bil
Suveränt bemötande och duktiga killar , hit kommer jag åka fortsättningsvis.
Engagerade o socialt härliga människor som till skillnad för övriga, hittar kundvänliga lösningar.
En underbar bil verkstad man möts av trevlig personal som är så duktiga Bra kvalite på arbeten bra beskrivning hur bilen mår . är en super nöjd kund som har sedan tidigare rekomenderat till andra Ägare och personal tack och ha en trevlig semester vi hörs
Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Kunniga o ganska snabb tid. Trevligt bemötande o ett snyggt jobb😃
Trevligt bemötande och mottagande när jag lämnade bilen .. Fick bra service och förklaringar vad som gjorts på min bil .. Superbra verkstad .. Service på bilen och rep Ac ..
Bra personal,, lättåtkomligt och parkera
Trevligt bemötande och snabb och bra service
Fantastisk service. Snabbt och perfekt.
Trevligt bemötande och jättebra service..
Som alltid toppen, enormt lösningsorienterade
Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.
Trevlig bemötande samt snabba med att fixa bilen och en stjärna i kanten med att dem informerar med andra saker omkring bilen
Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.
Bra kontakt och snabbt fixat! Rekommenderas!
Klockrent och snabb hjälp för en rimlig peng
Bra kundmottagning och info om vad som gjorts.
Trevliga och uppriktiga så man inte luras på någon onödig reparation.
Trevlig och kunnig personal Alltid glada och tillmötesgående
Utan tvekan med deras bakgrund mycket kunniga.
Tog lång tid att få bilddelarna så jag fick vänta länge. När jag väl hämtade bilen så dom att något ner var trasigt vilket det inte var när jag väl hämtade bilen. Lagningen av bilen var bra.
Tack för att du berättar. Vi vill alltid bli bättre och göra dig som kund nöjd.
Kunde hjälpa mig att snabbt skifta däck och hjul trots lite strul med kommunikationen. Mycket fin anläggning med kunnig och trevlig personal. Kommer definitivt använde Urban & Reines igen.
Jag är kund sedan många år tillbaka, de har alltid varit justa och trots att de haft fullbokat så har de alltid ställt upp om det varit något akut. De har många gånger fixat saker på ett sätt som överträffat mina förväntningar. En mycket kompetent verkstad där man blir mycket väl bemött. Jag vill varmt rekommendera dem! Bosse Kållberg
Allt var bra. Jag kunde inte begära mer.
Mycket bra och proffsigt!!!!!!
De har alltid ett vänligt trevligt bemötande. Det är aldrig några problem de fixar allt. Kan verkligen rekommendera dem. Kommer att vända mig dit igen när något händer.
Bra bemötande Duktiga Service inriktade Vid akuta problem hjälpsamma Helt nöjd
Mycket bra service, jag fick komma ner med min bil direkt. Trevligt bemötande!
Mycket trevlig personal och bra priser. Rekommenderar
Felet blev åtgärdat snabbt och smidigt.
Bra bemötande. Fick hjälp med att felsöka bilen dagen efter vi kört dit bilen. Bilen kunde lagas efter två dagar när delarna kommit. Så vi är väldigt nöjda med hjälpen vi fått🤩👍 och att de kunde laga bilen så fort. //Magnus Elfving