Urban & Reine Bilverkstad

Urban & Reine Bilverkstad

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2026
Få pris & boka Ring 0514-519 45 Dela

Välkommen till Urban & Reine Bilverkstad AB – din Autoexperten Bilverkstad i Grästorp! Vi erbjuder professionell bilservice, noggrann felsökning och säkra däckbyten för alla bilmärken oavsett drivlina. Oavsett om din bil behöver ett enklare däckskifte eller en bilservice, står vi redo att hjälpa dig. Vi arbetar med modern utrustning...

191 omdömen om Urban & Reine Bilverkstad

Anita Kerstin Inger A
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Blir alltid väl bemött på denna bilverkstad, mycket trevliga och hjälpsamma killar. Förklarar och visar så man förstår då det inte alltid är så enkelt för en gammal tant att veta hur allt funkar på en bilmotor. Stort tack till dessa killar. Mvh/ Anita

Lars Werner P
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Alltid bra jobb och trevligt bemötande

Sylve Bertil J
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Bra och snabbt !!!!!!!!!!!!!!!

Eva Kristina S
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Trevligt som alltid! Bra bemötande!! Besöker dem gärna!

Mats C
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Hej Bra bemötande och återkoppling när omfattningen av reparationen blev större än tänkt.

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Jennie Maria Irene M
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Fin service och pålitligt genomfört arbete!

Stig Johansson Maskin A
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Bra service och trevlig personal

Fanny Isabel Elina W
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Snabb service, alltid tillmötesgående och trevliga

Lisbeth Marianne J
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Ett trevligt och proffsigt bemötande🙂

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Anders Rickard P

@&76(((;5–:4(!!&kr)??)kr&&)))krkrkrkrkr))))!!!

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Tack för ditt betyg. Välkommen åter.

Sven Jörgen J
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Väldigt trevlig och kunnig personal.

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Sven Viktor Fredrik J
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Alltid super bra service och kundbemötande.

Nils Algot E
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Personligt och bra. Det går undan.

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Aron Lars Anders P
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Trevligt bemötande och snabbt utfört jobb.

Simon Magnus Teodor A
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Bästa verkstaden jag har varit på

Knut Sture Kenneth W
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Snabb och riktigt bra service! 👌🏼

Ingrid Anne S
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Jättetrevligt bemötande, proffsigt utfört arbete, kanon-nöjd helt enkelt!

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Anna Elisabeth G
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Proffsigt bemötande.Uppfattade personalen väldigt kunnig.Firman kan reckomenderas till andra.

Monalisa Maria N
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Bästa bilverkstad. Stor yrkesskicklighet och alltid fint bemötande. Tack så jättemycket nu går min gamla C3 som en klocka igen!

Emelie Angelika O
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Toppen en riktigt bra verkstad

Gerd Ingvor L
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Lämnar alltid in min bil hos dom. De är kunniga och erfarna bilmekaniker. Alltid lika trevligt.

Jan Erik S
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Det var bra service och rimlig kostnad för arbetet

Per Johan W
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Som vanligt ett trevligt bemötande. Ett SMS när det var klart

Lisbeth Anette Maria W
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Ni är alltid tillmötesgående och aldrig några problem, ni är väldigt duktiga på det ni gör. Man får alltid en bra service hos er. Tack för att ni finns.

Glenn Roger Sigvard S

Jazg är nöjd qeertyuiopåasdfghjklöäZccvbnm

Anna Pernilla V
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Känns som en "gammal hederlig bilmek" där jag kan lämna in bilen utan att bli lurad .

Jonas T
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Alltid bra bemötande och bra service.

Wiktor Anders Martin W
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Gillar bemötandet och att de har sådan bra koll

Niclas Kent J
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Grym service 👍🏻 fick löst mitt problem snabbt och till rimligt pris

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Åsa Camilla B
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Bra service och snabbt jobb. Trevligt bemötande.

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Nicholas Andrew S
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Mycket bra service och bra bemötande. Jättenöjd med verkstaden..

Siv Viola Birgitta L
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Blir alltid väl bemött. Anmärkning från Bilbesiktningen lagade dom perfekt. Alltid duktiga o pålitliga. Kan verkligen rekommenderas.

Anton Viktor O
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Bra kundbemötande och kunnig personal

Främmestadverken A
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Duktiga killar, snabbt o smidigt

Rune Bertil P
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Lätt att boka och lämna. Engagerad personal. Fick bra tips utöver arbetet.

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Berit I M Z
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Snabbt och bra professionell service

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Christian L
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Alltid flexibla och tillmötesgående!

Hugo Mikael A
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Alltid lika väl bemött av dem! Bästa verkstaden!

Anna Maria I
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Supernöjd! Snabb service och ett väldigt trevligt, glatt bemötande. Kändes verkligen som att man togs väl om hand. Rekommenderas varmt.”

Thomas Bach J
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Super bra service, kan varmt rekommendera.

Kent Karl-Erik J
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Den var bra. Kunniga, tillmötesgående. Bra utfört arbete.

Ann-christine A
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Ärlig pålitlig verkstad med kunden i fokus. Alltid lika trevliga och lösningsorienterade. Känner mig supernöjd och trygg med det jobb de utför.

Karl Johnny Mikael H
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Suveräna som vanligt. Utmärkt service.

Lars Inge Stefan I
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Alltid bra service och förklaringar på vad dom gjort och varför

Harriet Marita F
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Alltid lika trevliga och gör ett bra arbete

Bo Inge F
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Vänligt bemötande , proffs på att laga vår bil, och håller tider

Bo David S
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Bra bemötande, en seriös verkstad

Eva Kristina Elisabeth R

Kanon service Kanon personal. Kanon bemötande topp betyg

Karl Erik K
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Karleriktycker att ni är jättebra och noggranna.Ni får högsta betyg.

Tommy Erik Sixten P
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Utmärkt, bra service och bemötande.