Urban & Reine Bilverkstad

Urban & Reine Bilverkstad

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
4.8
Få pris & boka Ring 0514-519 45 Dela

Välkommen till Urban & Reine Bilverkstad AB – din Autoexperten Bilverkstad i Grästorp! Vi erbjuder professionell bilservice, noggrann felsökning och säkra däckbyten för alla bilmärken. Oavsett om din bil behöver ett enklare däckskifte eller en bilservice, står vi redo att hjälpa dig. Vi arbetar med modern utrustning och enligt...

8 omdömen om Urban & Reine Bilverkstad

Marie Helena N
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Alltid ett trevligt, bra och personligt bemötande. Felen som fanns på bilen vid inlämnande är numer ett minne blott. Har nyttjat denna verkstad under 15 år med diverse fel och olika bilar. Kan säga att de inte har gått bet någon gång...

H B Torbjör M
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Man är alltid lika nöjd när man hämtar sin bil.

Jan Mattias M
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Gick ganska lätt att få tid. Prisprognos på bromsbyte stämde rätt bra. Klart i tid. Prisvärt och bra service. Svarar gärna på frågor om genomfört arbete och frågor om bilen. Varit nöjd kund i flera år.

Jan Olof Anders S
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Cykeln blev ren å maten var vällagad! Hade lämnat in en bil också å den startade när man vred om det hela.

Chali B
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Bra service och bra personal lätt att prata med.

Arne Alf Bertil J
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Det gick jättebra och det gick fort.

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Per David R
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Grymma! Gör alltid ett riktigt bra jobb!

Annika Maria B
Skrev om Urban & Reine Bilverkstad

Fick hjälp med hjulinställning. Och som alltid ett vänligt bemötande och utförlig förklaring av jobbet. Gott betyg alltså.

Svar från Urban & Reine Bilverkstad

Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.