Snabb hjälp, bra bemötande gällande faktura frågor.
UTAB Miljö
22 omdömen om UTAB Miljö
Ställer alltid upp när man ringer dom otroligt duktiga killar och chef mvh Jonny Edsgatans VVS ab
Snabbt, smidigt och bra. Vi är nöjda
UTAB kom snabbt till undsättning och fixade proppen i avloppet. Med kameran kunde vi sen både se att röret var helt och att inga fettrester var kvar. Bra!
Mycket bra jobbat med god service och trevlig bemötande personalen både på kontor och ute på fältet.
Trevligt bemötande bra hjälp direkt när det blev stopp i avloppet direkt vi flyttat in i vårt nya hus. Fick uppskattade tips på plats för att undvika mer problem.
Klockrent bemötande och löste problemet utan några konstigheter! 5 av 5 tummar upp
Jag beställde en spolning av rör i min villa. Ringde kl 11.00. Fick ett bra bemötande. Det skulle pratas med chaufförerna och återkomma. Kl 13.30 var bil med chaufför på plats. Han hade då ringt mig innan. Väldigt trevlig man som kom. Mina förväntningar var att jag skulle få vänta, kanske till efter semestrarna. Men nej. Det löstes direkt. Bra bemötande och snabb leverans. Uppskattat.
Bra bemötande och bra utfört jobb
Vi hade trög vattenavrinning. Jag ringde Er och fick snabb hjälp med spolningen. Nu rinner vatten som det ska. Ingenting som jag kunde klaga på, därför 5 stjärnor från mig. Gabriele
Alltid hjälpsamma och trevliga!
Snabb service vid akut behov. Proffsigt jobb utfört. Alla tummar upp.
Jag tror inte att UTAB vill veta vad jag tycker. Vi beställde ett jobb som de behövde två år och fem besök för att slutföra.
Jag var lite besviken eftersom jag var tvungen att få två spolningar. Det blev väldigt dyrt.
Fick bra kontakt. Jobbet blev snabbt o bra utfört.
Bra vi blev nöjda, och har fixat till en del påpekande.
Snabb hjälp vid avloppsproblem. Positiv personal.
Bra o snabb service o intresserad duktig personal
Bra bemötande i telefon och på plats. Stopp i avlopp. Fick väntan en dag på åtgärd. Åtgärdades snabbt och smidigt.tog bara några minuter att åtgärdas.
Trevlig personal. Blev stopp efter dryg vecka.igen. annars nöjd
Fantastisk trevlig kille som hjälpte till att spola avloppet
Bra och snabb service! Trevlig personal.