UTAB Miljö

UTAB Miljö

utab.se
  • BadgeTwoYears
4.7

UTAB Miljö är din trygga partner inom rörinspektion, spolning och andra fastighetsnära tjänster i Värmland. Vi har jour dygnet runt och är alltid tillgängliga för att hjälpa privatpersoner, företag och fastighetsägare. Vi är verksamma i hela Värmland med kontor i Karlstad och Sunne. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster...

169 omdömen om UTAB Miljö

Kjell-Åke L
Skrev om UTAB Miljö

Bra bemötande och trevlig. Fick svar på frågor jag ställde.

Berit F
Skrev om UTAB Miljö

Trevlig service kille men han hade inte med rätt grejer för att filma avlopp men erbjöd att en kollega kunde komma att filma det men sa inte när men felet var brunnen sa service killen men de var en besvikelse att jag fick betala samma timpeng för resan och jobbet så kommer göra ett inlägg på Google att man tänker på detta och att inte bokar dom i första hand

Everettson &
Skrev om UTAB Miljö

Snabb återkoppling och snabbt på plats.

Stefan J
Skrev om UTAB Miljö

En alltigenom professionell hantering - från kontakt med växelpersonal, bokning och insats på plats!

Ulf G
Skrev om UTAB Miljö

Mycket nöjd med besöket och hjälpen från UTAB.

Hans-Erik J
Skrev om UTAB Miljö

Mycket professionellt gjort. Enda nackdelen är att jag fick betalade för två timmar och det tog bara en timme. Annars bra.

Lena S
Skrev om UTAB Miljö

Det kom en kille från Säffle, mycket trevlig ödmjuk. Han jobbade snabbt på 45 minuter var allt klart! Hälsa honom och tacka han var ett proffs! Mvh Lena

Britt-Marie M
Skrev om UTAB Miljö

Spolning köksavlopp Mycket trevligt bemötande vid min beställning, återkom snabbt med besked och inom ca 30 min var spolbilen på plats och utförde den tjänst jag beställt. Tack för hjälpen.

Wermlands M
Skrev om UTAB Miljö

Inget att klaga på! Kommer snabbt.

Patrik K
Skrev om UTAB Miljö

Bra bemötande och jäkla effektivt. Enda som är lite frågetecken är timpriset? Det var gjort på 40 min och kostade 3000 efter rot.. jisses. Värre än tandläkaren

Ingrid J
Skrev om UTAB Miljö

Professionalitet och vänligt bemötande.

Peter S
Skrev om UTAB Miljö

Det var snabb service, trevlig spolare!

Peter K

Trevligt bemötande och kunniga

Lena E
Skrev om UTAB Miljö

Bra bemötande, perfekt utfört arbete o prisvärt.

Mattias A
Skrev om UTAB Miljö

Snabb service och bra utfört jobb när vi hade stopp i köksavloppet.

Marie-Louise H
Skrev om UTAB Miljö

Fick snabbt hjälp samt att killen som utförde jobbet var suverän förklarade allt han gjorde .Samt att mycket bra beskrivet på fakturan vilket åtgärder vi behöver göra

Andreas E
Skrev om UTAB Miljö

Bra snabbt. Löste problemet. Och hade rätt om vad som behövdes göra om ett nytt problem uppstod

Sara E
Skrev om UTAB Miljö

Kom någon timme efter jag ringt. Löste stoppet. Snabb och professionell service

Maria H
Skrev om UTAB Miljö

Smidigt och lätt att få tag på, hörde av sig på plats när problemet var löst. Hade kontakt med ekonomi som hjälpte mig snabbt och utan problem.

Tommy N
Skrev om UTAB Miljö

Snabbt och bra utfört arbete som löste vårt problem. Den person som.gjorde jobbet var dessutom mycket noga med att inte smutsa ner något i samband med utförandet av arbetet. Kanonbra!

Eva Ö
Skrev om UTAB Miljö

Bra bemötande och service. Lätt att nå för information

Annelie K
Skrev om UTAB Miljö

Bra snabb service och bra kyndbemötande

Magnus R
Skrev om UTAB Miljö

Efter en trevande början med kommunikationen vände allt till stor kundnöjdhet när VD:en Per tog tag i mitt ärende. Planering, genomförande och slutförande utfördes till min fulla belåtenhet!

Kenneth S
Skrev om UTAB Miljö

Kom snabbt och gjorde sitt jobb.

Per-Anders N

Bra jobb. Trevlig person. Bra mottagning vid telefonsamtalet

Torbjörn H
Skrev om UTAB Miljö

Tacksam för en snabb hjälp. Alltid skönt när allt i huset fungerar.

Yvonne H
Skrev om UTAB Miljö

Väldigt trevliga killar som var här o gjorde ett fantastiskt jobb med reliningen. O när det var klart efter en vecka så hade dom städat så fint efter sig. Jag är helnöjd!!

Kulpedagogik A
Skrev om UTAB Miljö

Trevliga, snabba, proffsiga. Kan varmt rekommendera.

Kek A
Skrev om UTAB Miljö

Lätt att komma fram på telefon, bra bemötande

Johnny O
Skrev om UTAB Miljö

Bra bemötande och kunniga på sitt område

Olle P
Skrev om UTAB Miljö

Perfekt servicekänsla hos personalen, Jimmy!

Christer H
Skrev om UTAB Miljö

Mycket bra service, verkade vara mycket kompetenta medarbetare, trevliga. Det drog ut på tiden mellan godkänd offert och inplanering av uppdraget, annars har jag inga påpekanden. Ni har även varit hos oss med spolbil ett par gånger, mycket bra service då också. Jag ska verkligen rekommendera UTAB.

Anne R
Skrev om UTAB Miljö

Väldigt trevlig o hjälpsam med slamsugning o spolning av systemet! God Jul!

Tomas L
Skrev om UTAB Miljö

Mycket bra, grundligt arbete och trevlig personal.

Sofia B
Skrev om UTAB Miljö

Noggrann och informativ. Supernöjd!

Lisbeth A
Skrev om UTAB Miljö

Snabb service och bra personal.

Johan O
Skrev om UTAB Miljö

Ringde onsdag em å dom kom direkt på freda morgon

Olle D
Skrev om UTAB Miljö

Bra mycket bra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maria G
Skrev om UTAB Miljö

Bra bemötande Trevlig anställd som gjorde jobbet

Mikael E
Skrev om UTAB Miljö

Kunnig kille. Men alldeles för dyrt. Räkning på 2 timmars jobb. Men var där högst 1 timme

Ove H
Skrev om UTAB Miljö

Trevligt bemötande vid beställning av åtgärd avlopp utförandet utmärkt bra utfört av en genuin Fryksdaling som hade denna sköna dialekt hölls ärrä.

Conny E
Skrev om UTAB Miljö

Han som kom var trevlig och visade vilka problem som fanns. Han var snabb och jag behövde inte städa efter honom vilket jag fick göra efter det företag som var här för ett halvår sedan. Bra jobbat.

Cathrin O
Skrev om UTAB Miljö

Bra! Löste problemet, trevlig personal, bra pris.

Nils G
Skrev om UTAB Miljö

Bra bemötande och lätt att prata med personalen. Informativt om vad som filmades och proffsigt utfört. Jag är mycket nöjd.

Östen H
Skrev om UTAB Miljö

Representanten utförde ett bra arbete och viste vad han gjorde och talade om. Spolning av avloppet.

Thomas O
Skrev om UTAB Miljö

Firman som åtgärdade avloppet var nöjda med utförandet och allt flöt på enligt plan.

Desirée J
Skrev om UTAB Miljö

Jättebra hjälp, svarar alltid och kommer personal inom nån dag bara. Löste även vårat problem med lite vilja och pannben!

Eva P
Skrev om UTAB Miljö

Det ordnade sig, fick hjälp dagen efter jag ringde

Walat S
Skrev om UTAB Miljö

Rörmokaren var väldigt professionell, tack!

Munkgatan K
Skrev om UTAB Miljö

Mycket trevlig och kompetent kille som avhjälpte stoppet. Noggrann och kvalitetsmedveten! Extremt nöjd med jobbet och dess utförande!