UTAB Miljö

UTAB Miljö

utab.se
  • BadgeTwoYears
4.7

UTAB Miljö är din trygga partner inom rörinspektion, spolning och andra fastighetsnära tjänster i Värmland. Vi har jour dygnet runt och är alltid tillgängliga för att hjälpa privatpersoner, företag och fastighetsägare. Vi är verksamma i hela Värmland med kontor i Karlstad och Sunne. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster...

233 omdömen om UTAB Miljö

Mattias H
Skrev om UTAB Miljö

Snabb och bra service som löste problemet

Pia H
Skrev om UTAB Miljö

Ringde och bokade tid för avloppsspolning. Ett trevligt bemötande i telefonen och inom 30 minuter var en spolkille hemma som filmade samt spolade. Fixade jobbet galant även där ett trevligt och proffsigt bemötande.

Karolina B
Skrev om UTAB Miljö

Vi blev bemötta på ett jättebra sätt. Vårt stopp i avloppet i köket fixades utan problem! Skulle inte tveka att anlita UTAB igen.

Jesper N
Skrev om UTAB Miljö

Alltid bra hjälp från UTAB, lika nöjd varje gång när dom rycker ut i nöd!

Johan W
Skrev om UTAB Miljö

Effektiv service. Båda gångerna hittades en lösning på mitt problem.

José M
Skrev om UTAB Miljö

Kollegial och god intresse för att hitta lösningar. Kändes att vi tillsammans var delaktiga! Gott arbete och resultat!

Kent G
Skrev om UTAB Miljö

Enkelt att boka, snabb uppföljning, enkelt att få protokoll, bra utfört arbete och trevlig personal.

Sven K
Skrev om UTAB Miljö

Mycket bra. Operatören mycet vänlig att att visa samt och förklara hur arbetet med renspolningen utfördes.

Emma Caroline K
Skrev om UTAB Miljö

Med beröm godkänd, dock tråkigt att det inte gick filma rören då kameran var på service.

Luz M
Skrev om UTAB Miljö

Blev väldig nöjd med service. Fick kontakkt väldig snabt och mitt akuta problem blev löst på väldig kort tid.

Sture E
Skrev om UTAB Miljö

Mycket trevligt mottagande från beställning till genomförande och uppföljning.- proffesionellt !

Björn P
Skrev om UTAB Miljö

Mycket bra och tillmötesgående!

Christer B
Skrev om UTAB Miljö

Snabb och noggrann kontroll samt återkoppling till mig med förslag på åtgärder av vårt problem med vår avloppsbrunn.

Sofi E
Skrev om UTAB Miljö

Bra bemötande av medarbetaren som var här, samt i kundtjänst när jag ringde efter hjälp. Skulle dock velat ha information om betalningsalternativ redan vid detta samtal, eftersom de hade lagt på faktureringsavgift för utskick av faktura. Jag blev aldrig informerad att detta skulle tillkomma utan fick först I efterhand reda på att man som kund har möjlighet att välja. Så jag har redan påpekat detta till UTAB. Men det kan även hända att detta blir ett försäkringsärende, där jag fortsatt behöver UTAB:s hjälp. I så fall återkommer jag!

Bengt A
Skrev om UTAB Miljö

Mycket mycket bra, kom snabbt och billigt blev det också

Monica L
Skrev om UTAB Miljö

Det var en bra uppgift de utförde med brunnen. Det blev av bästa resultat Mycket stor kunskap av de som utförde arbetet. Vi var mycket nöjda med resultatet.

Andriette W
Skrev om UTAB Miljö

Snabb hjälp vid toastopp på landet. Kunnig och trevlig kille

Berit K
Skrev om UTAB Miljö

Fick snabbt hjälp med akut behov och mycket god information och tips av personen som utförde jobbet. Stort tack! Berit

Kicki F
Skrev om UTAB Miljö

Supertrevlig personal , snabbt åtgärdat .

Essy O
Skrev om UTAB Miljö

Arbetet med att få bort stoppet i avloppet utfördes på ett bra sätt.

Nils-Ola N
Skrev om UTAB Miljö

Intressant att se hur det går till

Irja L
Skrev om UTAB Miljö

Mycket vänligt bemötande. Bra och noggrant arbete utfört.

Christer J

Tillmötesgående och bra kille

Marie S
Skrev om UTAB Miljö

Bra service! Dessa killar har koll på grejerna

Catharina A
Skrev om UTAB Miljö

En trevlig och en lättsam anstäld som gjorde ett riktigt bra jobb

Ingrid J
Skrev om UTAB Miljö

Snabb hantering/ åtgärder. Proffessionalitet, vänligt bemötande.

Jan J
Skrev om UTAB Miljö

God service och trevligt bemötande!!!

Jan B
Skrev om UTAB Miljö

Tjänsten var att rensa en propp i avloppet med högtryckspolning. Problemet var inte akut men behövde åtgärdas för att inte förvärras och bli akut. De utförde uppgiften utan anmärkning och inom rimlig tid. Det var lätt att komma i kontakt med dem. Allmänna upplevelsen är mycket god.

Pär J
Skrev om UTAB Miljö

Snabb service när det behövdes.

Karin K
Skrev om UTAB Miljö

Snabbt, proffsigt och dessutom trevligt bemötande!

Britt B
Skrev om UTAB Miljö

Trevligt bemötande och ett väl utfört arbete.

Susanna H
Skrev om UTAB Miljö

Trevligt o professionellt bemötande! Väl utfört arbete! Rekommenderas varmt o kommer anlitas igen när behov finns.

Morgan D
Skrev om UTAB Miljö

Jag tycker att jag fick bra bemötande när jag ringde och ville ha hjälp med avloppet. Kunde inte komma samma dag så jag fick vänta till dagen efter men det var bara att vänta in. Killen som kom var mycket trevlig och kunde hjälpa mig med mitt problem.

Annika L
Skrev om UTAB Miljö

Bra och snabb service och väldigt trevligt bemötande

Eva Ö
Skrev om UTAB Miljö

Snabbt på plats trevlig personal💥

Stina H
Skrev om UTAB Miljö

Vi har inget att anmärka på. Fick den hjälp vi behövde.

Älgen B
Skrev om UTAB Miljö

Proffsigt bemötande och lösningsorienterade!

Leif Ö
Skrev om UTAB Miljö

Vårt ärende var inte akut men UTAB kom på utsatt tid. De var effektiva och förklarande för hur saker och ting hänger ihop. Resultatet uppnåddes och fakturan var överraskande låg. Ett utfört arbete med kanonresultat. Vi är mycket nöjda. Mvh Leif Östlind Skogsberg Sunne

Bengt Thomas N
Skrev om UTAB Miljö

Mycket bra bemötande av killen som var här kunnig och proffsig

Åke H
Skrev om UTAB Miljö

Ett snabbt och effektivt företag med suverän personal.

Anneli H
Skrev om UTAB Miljö

Toppen! Ni kom snabbt och hade rätt utrustning och kunnig personal!

Magnus A
Skrev om UTAB Miljö

Bra bemötande, professionell personal som visste vad dom gjorde.

Birgitta O
Skrev om UTAB Miljö

Toppen bra. Snabbt lätta trevlig personal

Håkan W
Skrev om UTAB Miljö

Mycket bra omhändertagande av mitt problem med ispropp i avlopp. Kunnig och trevligt bemötande.

Micki H
Skrev om UTAB Miljö

Snabbt och professionell hjälp. Jag är jätte nöjd.🙂

Mikael M
Skrev om UTAB Miljö

Hej. Besöket och undersökningen mycket seriöst utfört. Hoppas att vi kommer att få hjälp med avloppsläckan av försäkringsbolaget. Det är rätt hög kostnad för mig som Godman till Mikael. Han har inte ekonomi till detta, bor numer på vårdboende. Mvh Ann-Britt M

Mats O
Skrev om UTAB Miljö

Trevligt och snabbt arbete ! Vänligt bemötande !

Eira Carina H
Skrev om UTAB Miljö

Snabb återkoppling, fick en tid för rensning av dränering nån dag senare. Trevlig personal. Snabbt klart. Fick se på film hur det såg ut. Endast priset som får minus...🙃🫣.

Roger R
Skrev om UTAB Miljö

Bra jobbat!!! Löste mitt problem med bravur.

Tommy E
Skrev om UTAB Miljö

Jätte bra bemötande i både telefon vid bokning och han som kom ut och löste problemet.