En trevlig och en lättsam anstäld som gjorde ett riktigt bra jobb
UTAB Miljö
UTAB Miljö är din trygga partner inom rörinspektion, spolning och andra fastighetsnära tjänster i Värmland. Vi har jour dygnet runt och är alltid tillgängliga för att hjälpa privatpersoner, företag och fastighetsägare. Vi är verksamma i hela Värmland med kontor i Karlstad och Sunne. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster...
209 omdömen om UTAB Miljö
Snabb hantering/ åtgärder. Proffessionalitet, vänligt bemötande.
God service och trevligt bemötande!!!
Tjänsten var att rensa en propp i avloppet med högtryckspolning. Problemet var inte akut men behövde åtgärdas för att inte förvärras och bli akut. De utförde uppgiften utan anmärkning och inom rimlig tid. Det var lätt att komma i kontakt med dem. Allmänna upplevelsen är mycket god.
Snabb service när det behövdes.
Snabbt, proffsigt och dessutom trevligt bemötande!
Trevligt bemötande och ett väl utfört arbete.
Trevligt o professionellt bemötande! Väl utfört arbete! Rekommenderas varmt o kommer anlitas igen när behov finns.
Jag tycker att jag fick bra bemötande när jag ringde och ville ha hjälp med avloppet. Kunde inte komma samma dag så jag fick vänta till dagen efter men det var bara att vänta in. Killen som kom var mycket trevlig och kunde hjälpa mig med mitt problem.
Bra och snabb service och väldigt trevligt bemötande
Snabbt på plats trevlig personal💥
Vi har inget att anmärka på. Fick den hjälp vi behövde.
Proffsigt bemötande och lösningsorienterade!
Vårt ärende var inte akut men UTAB kom på utsatt tid. De var effektiva och förklarande för hur saker och ting hänger ihop. Resultatet uppnåddes och fakturan var överraskande låg. Ett utfört arbete med kanonresultat. Vi är mycket nöjda. Mvh Leif Östlind Skogsberg Sunne
Mycket bra bemötande av killen som var här kunnig och proffsig
Ett snabbt och effektivt företag med suverän personal.
Toppen! Ni kom snabbt och hade rätt utrustning och kunnig personal!
Bra bemötande, professionell personal som visste vad dom gjorde.
Toppen bra. Snabbt lätta trevlig personal
Mycket bra omhändertagande av mitt problem med ispropp i avlopp. Kunnig och trevligt bemötande.
Snabbt och professionell hjälp. Jag är jätte nöjd.🙂
Hej. Besöket och undersökningen mycket seriöst utfört. Hoppas att vi kommer att få hjälp med avloppsläckan av försäkringsbolaget. Det är rätt hög kostnad för mig som Godman till Mikael. Han har inte ekonomi till detta, bor numer på vårdboende. Mvh Ann-Britt M
Trevligt och snabbt arbete ! Vänligt bemötande !
Snabb återkoppling, fick en tid för rensning av dränering nån dag senare. Trevlig personal. Snabbt klart. Fick se på film hur det såg ut. Endast priset som får minus...🙃🫣.
Bra jobbat!!! Löste mitt problem med bravur.
Jätte bra bemötande i både telefon vid bokning och han som kom ut och löste problemet.
Mycket bra respons då det ibland blir akuta behov av tjänster.
Snabb hjälp o väl utför arbete Supernöjda
Bra bemötande och snabb service.
Lätta att komma i kontakt med, proffsigt utförande och trevlig personal 10/10 // Christian
Väldigt bra bemötande. Räddare i nöden.
Snabbt Proffsigt Effektivt.Helt enkelt bra
Bra och snabb service , precis när man behöver det som mest. Bra och kunnig personal. Rekommenderar
Snabb leverans av tjänsten och bra bemötande. Tömning av brunnen kanske kunde gjorts samtidigt istället för 5 dagar senare.
Rotskärning och inspektion av rör med kamera. Fick snabbt hjälp efter att jag ringde akut. Bra bemötande från alla inblandade och inget krångel.
Snabb och professionell hjälp.
Snabbt och effektivt precis det som jag är ute efter när jag fick tätt i avloppet😊
Behövde spolning av avloppssystemet i villan. Blev mycket bra bemött både vid bokning och utförande. Snabb och effektiv service med bra resultat.
Snabbt och kompetenta hjälp !! Medarbetaren väldigt hjälpsamt och kunnig !! Top jobbat !
Trevlig bemötande och snabb lösning på vårt problem.
Bra bemötande och trevlig. Fick svar på frågor jag ställde.
Trevlig service kille men han hade inte med rätt grejer för att filma avlopp men erbjöd att en kollega kunde komma att filma det men sa inte när men felet var brunnen sa service killen men de var en besvikelse att jag fick betala samma timpeng för resan och jobbet så kommer göra ett inlägg på Google att man tänker på detta och att inte bokar dom i första hand
Snabb återkoppling och snabbt på plats.
En alltigenom professionell hantering - från kontakt med växelpersonal, bokning och insats på plats!
Mycket nöjd med besöket och hjälpen från UTAB.
Mycket professionellt gjort. Enda nackdelen är att jag fick betalade för två timmar och det tog bara en timme. Annars bra.
Det kom en kille från Säffle, mycket trevlig ödmjuk. Han jobbade snabbt på 45 minuter var allt klart! Hälsa honom och tacka han var ett proffs! Mvh Lena
Spolning köksavlopp Mycket trevligt bemötande vid min beställning, återkom snabbt med besked och inom ca 30 min var spolbilen på plats och utförde den tjänst jag beställt. Tack för hjälpen.
Inget att klaga på! Kommer snabbt.
Bra bemötande och jäkla effektivt. Enda som är lite frågetecken är timpriset? Det var gjort på 40 min och kostade 3000 efter rot.. jisses. Värre än tandläkaren