Bra bemötande och trevlig. Fick svar på frågor jag ställde.
UTAB Miljö
UTAB Miljö är din trygga partner inom rörinspektion, spolning och andra fastighetsnära tjänster i Värmland. Vi har jour dygnet runt och är alltid tillgängliga för att hjälpa privatpersoner, företag och fastighetsägare. Vi är verksamma i hela Värmland med kontor i Karlstad och Sunne. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster...
169 omdömen om UTAB Miljö
Trevlig service kille men han hade inte med rätt grejer för att filma avlopp men erbjöd att en kollega kunde komma att filma det men sa inte när men felet var brunnen sa service killen men de var en besvikelse att jag fick betala samma timpeng för resan och jobbet så kommer göra ett inlägg på Google att man tänker på detta och att inte bokar dom i första hand
Snabb återkoppling och snabbt på plats.
En alltigenom professionell hantering - från kontakt med växelpersonal, bokning och insats på plats!
Mycket nöjd med besöket och hjälpen från UTAB.
Mycket professionellt gjort. Enda nackdelen är att jag fick betalade för två timmar och det tog bara en timme. Annars bra.
Det kom en kille från Säffle, mycket trevlig ödmjuk. Han jobbade snabbt på 45 minuter var allt klart! Hälsa honom och tacka han var ett proffs! Mvh Lena
Spolning köksavlopp Mycket trevligt bemötande vid min beställning, återkom snabbt med besked och inom ca 30 min var spolbilen på plats och utförde den tjänst jag beställt. Tack för hjälpen.
Inget att klaga på! Kommer snabbt.
Bra bemötande och jäkla effektivt. Enda som är lite frågetecken är timpriset? Det var gjort på 40 min och kostade 3000 efter rot.. jisses. Värre än tandläkaren
Professionalitet och vänligt bemötande.
Det var snabb service, trevlig spolare!
Trevligt bemötande och kunniga
Bra bemötande, perfekt utfört arbete o prisvärt.
Snabb service och bra utfört jobb när vi hade stopp i köksavloppet.
Fick snabbt hjälp samt att killen som utförde jobbet var suverän förklarade allt han gjorde .Samt att mycket bra beskrivet på fakturan vilket åtgärder vi behöver göra
Bra snabbt. Löste problemet. Och hade rätt om vad som behövdes göra om ett nytt problem uppstod
Kom någon timme efter jag ringt. Löste stoppet. Snabb och professionell service
Smidigt och lätt att få tag på, hörde av sig på plats när problemet var löst. Hade kontakt med ekonomi som hjälpte mig snabbt och utan problem.
Snabbt och bra utfört arbete som löste vårt problem. Den person som.gjorde jobbet var dessutom mycket noga med att inte smutsa ner något i samband med utförandet av arbetet. Kanonbra!
Bra bemötande och service. Lätt att nå för information
Bra snabb service och bra kyndbemötande
Efter en trevande början med kommunikationen vände allt till stor kundnöjdhet när VD:en Per tog tag i mitt ärende. Planering, genomförande och slutförande utfördes till min fulla belåtenhet!
Kom snabbt och gjorde sitt jobb.
Bra jobb. Trevlig person. Bra mottagning vid telefonsamtalet
Tacksam för en snabb hjälp. Alltid skönt när allt i huset fungerar.
Väldigt trevliga killar som var här o gjorde ett fantastiskt jobb med reliningen. O när det var klart efter en vecka så hade dom städat så fint efter sig. Jag är helnöjd!!
Trevliga, snabba, proffsiga. Kan varmt rekommendera.
Lätt att komma fram på telefon, bra bemötande
Bra bemötande och kunniga på sitt område
Perfekt servicekänsla hos personalen, Jimmy!
Mycket bra service, verkade vara mycket kompetenta medarbetare, trevliga. Det drog ut på tiden mellan godkänd offert och inplanering av uppdraget, annars har jag inga påpekanden. Ni har även varit hos oss med spolbil ett par gånger, mycket bra service då också. Jag ska verkligen rekommendera UTAB.
Väldigt trevlig o hjälpsam med slamsugning o spolning av systemet! God Jul!
Mycket bra, grundligt arbete och trevlig personal.
Noggrann och informativ. Supernöjd!
Snabb service och bra personal.
Ringde onsdag em å dom kom direkt på freda morgon
Bra mycket bra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bra bemötande Trevlig anställd som gjorde jobbet
Kunnig kille. Men alldeles för dyrt. Räkning på 2 timmars jobb. Men var där högst 1 timme
Trevligt bemötande vid beställning av åtgärd avlopp utförandet utmärkt bra utfört av en genuin Fryksdaling som hade denna sköna dialekt hölls ärrä.
Han som kom var trevlig och visade vilka problem som fanns. Han var snabb och jag behövde inte städa efter honom vilket jag fick göra efter det företag som var här för ett halvår sedan. Bra jobbat.
Bra! Löste problemet, trevlig personal, bra pris.
Bra bemötande och lätt att prata med personalen. Informativt om vad som filmades och proffsigt utfört. Jag är mycket nöjd.
Representanten utförde ett bra arbete och viste vad han gjorde och talade om. Spolning av avloppet.
Firman som åtgärdade avloppet var nöjda med utförandet och allt flöt på enligt plan.
Jättebra hjälp, svarar alltid och kommer personal inom nån dag bara. Löste även vårat problem med lite vilja och pannben!
Det ordnade sig, fick hjälp dagen efter jag ringde
Rörmokaren var väldigt professionell, tack!
Mycket trevlig och kompetent kille som avhjälpte stoppet. Noggrann och kvalitetsmedveten! Extremt nöjd med jobbet och dess utförande!