UTAB Miljö

UTAB Miljö

utab.se
  • Badge2025
4.7

UTAB Miljö är din trygga partner inom rörinspektion, spolning och andra fastighetsnära tjänster i Värmland. Vi har jour dygnet runt och är alltid tillgängliga för att hjälpa privatpersoner, företag och fastighetsägare. Vi är verksamma i hela Värmland med kontor i Karlstad och Sunne. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster...

130 omdömen om UTAB Miljö

Mikael E
Skrev om UTAB Miljö

Kunnig kille. Men alldeles för dyrt. Räkning på 2 timmars jobb. Men var där högst 1 timme

Ove H
Skrev om UTAB Miljö

Trevligt bemötande vid beställning av åtgärd avlopp utförandet utmärkt bra utfört av en genuin Fryksdaling som hade denna sköna dialekt hölls ärrä.

Conny E
Skrev om UTAB Miljö

Han som kom var trevlig och visade vilka problem som fanns. Han var snabb och jag behövde inte städa efter honom vilket jag fick göra efter det företag som var här för ett halvår sedan. Bra jobbat.

Cathrin O
Skrev om UTAB Miljö

Bra! Löste problemet, trevlig personal, bra pris.

Nils G
Skrev om UTAB Miljö

Bra bemötande och lätt att prata med personalen. Informativt om vad som filmades och proffsigt utfört. Jag är mycket nöjd.

Östen H
Skrev om UTAB Miljö

Representanten utförde ett bra arbete och viste vad han gjorde och talade om. Spolning av avloppet.

Thomas O
Skrev om UTAB Miljö

Firman som åtgärdade avloppet var nöjda med utförandet och allt flöt på enligt plan.

Desirée J
Skrev om UTAB Miljö

Jättebra hjälp, svarar alltid och kommer personal inom nån dag bara. Löste även vårat problem med lite vilja och pannben!

Eva P
Skrev om UTAB Miljö

Det ordnade sig, fick hjälp dagen efter jag ringde

Walat S
Skrev om UTAB Miljö

Rörmokaren var väldigt professionell, tack!

Munkgatan K
Skrev om UTAB Miljö

Mycket trevlig och kompetent kille som avhjälpte stoppet. Noggrann och kvalitetsmedveten! Extremt nöjd med jobbet och dess utförande!

Daniel N
Skrev om UTAB Miljö

Supertrevlig kvinna i telefonen och supertrevlig kille som kom ut och snabbt fixade stoppet

Rickard O
Skrev om UTAB Miljö

Proffsigt och hjälpsam personal. Snabbt svar och hjälp med spolbil.

Ingunn N
Skrev om UTAB Miljö

Stopp i avlopp. Kom två trevliga killar som spolade avloppet på ett professionellt vis. Allt arbete utfördes från utsidan av huset o de visade mig stoppet i rören o uppmärksammade mig på svaghet i avloppet. De jobbade effektivt o bemötte mig vänligt.

Hans L
Skrev om UTAB Miljö

Bra och trevlig kontakt. Snabb och väl genomförd sanering av vattenbrunnen. Konkurrenskraftigt pris.

Karin F
Skrev om UTAB Miljö

Jättebra respons, vid första kontakt, besök för att undersöka ärendet/omfattning, och kanonbra utförande av själva arbetet. Vi är så långt mycket nöjda, och väntar nu på ett förslag till åtgärder, med ett kostnadsförslag.

Rolf L
Skrev om UTAB Miljö

Snabbt, väl genomfört arbete,bra kommunikation med personal.

Axel B
Skrev om UTAB Miljö

Snabbt o bra utfört jobb, till ett rimligt pris. Vi är väldigt nöjda med er.

Gunnel H
Skrev om UTAB Miljö

Toppen bra jobbat nu funkar avloppet

Norra 2
Skrev om UTAB Miljö

Jag hade beställt ett nytt lättare brunnslock för slamsugning. Det fungerade bra beställning och utförandet. Jag trodde jag skulle få närmare besked när det skulle ske ifall jag skulle vara på plats ifall det var något jag borde veta angående locket, antar att det inte behövdes.MVH/ Kristina Nordlind

Kb 1
Skrev om UTAB Miljö

Snabbt och smidigt. Det finns mycket att göra med en fastighet, och jag är glad när det som med UTAB går snabbt.

Lars E
Skrev om UTAB Miljö

Mycket bra och snabbt bemötande och service

Tomas O
Skrev om UTAB Miljö

Allt fungerade kanon. Från telefonsamtal till utfört jobb

Janne P
Skrev om UTAB Miljö

Jag tycker att det är lätt att få hjälp när det krissituation tex när en pump har stannat och måste göra åtgärder där så får man hjälp inom några timmar, det värdesätter jag mycket. Mvh Janne Olsson

Arno S
Skrev om UTAB Miljö

Fick snabbt hjälp. Hade inte förstått att UTAB inte var rörmokare och därför inte kunde byta ut en bottenventil som var trasig i tvättstugan. Spolningen av röre var bra.

Fredrik W
Skrev om UTAB Miljö

Funkade bra, snabb respons och bra bemötande!

Tord A
Skrev om UTAB Miljö

Tacksam för bra och snabb hjälp

Anneli N
Skrev om UTAB Miljö

Lätt att få en tid för filmning av avlopp och få råd av den kunnige personalen o även ekonomiavdelningen.

Rita S
Skrev om UTAB Miljö

Gjorde sitt jobb noggrant och effektivt. Var dessutom väldigt informativ och trevlig. Tack!

Cls A
Skrev om UTAB Miljö

Bra service och trevligt bemötande

Mats J
Skrev om UTAB Miljö

Åtgärden utfördes på ett fackmannamässigt sätt. Samarbetet var gott..

Sofia E
Skrev om UTAB Miljö

Snabb och bra hjälp, bra att dom filmar och sedan sparar filmen för framtiden. Lite dyrt så därför bara 4 av 5

John-Olof B
Skrev om UTAB Miljö

Hej! Vi har upplevt er t arbete mycket positivt o dessutom trevligt bemötande av berörd personal ! Arbetet gällde relining av rör ! Vänliga hälsningar Anita och Joe Berggren!

Finnsnäs 5
Skrev om UTAB Miljö

Slam-och gråvattentömning. Byta av brunnslock. Snabb service och trevligt informativt bemötande. Erfaren servicetekniker med glimten i ögat!

Britt-Marie H
Skrev om UTAB Miljö

Snabb återkoppling och hjälp.

Väse 4
Skrev om UTAB Miljö

Jag blev bra bemött. Att de har ett bra besittande i vad som gjordes. Dom har bra arbetare som vet hur det skulle göras med borrhålet. Ren görningen och spolning av borrhål.

Tommy P
Skrev om UTAB Miljö

Ni var trevliga och gjorde det ni skulle

Hugo E
Skrev om UTAB Miljö

Bra kontakt vid beställning. Trevlig personal som gjorde jobbet och fick en bra redovisning av resultatet

Sune S
Skrev om UTAB Miljö

Trevlig och kunnig chaufför, fick bra tips

Rigab A
Skrev om UTAB Miljö

Håller ordning på schemat av de tjänster som vi har beställt. Enkelt att kontakta dem. Glad och trevlig personal.

Hans L
Skrev om UTAB Miljö

Vi är jättenöjda. Det var Jonatan som var här. Han är en väldigt trevlig kille som dessutom vet vad han sysslar med. Den killen skall ni vara väldigt rädd om. //HG

Macken A

Som alltid är allt bra

Merja P
Skrev om UTAB Miljö

Hade stopp i avloppet. Gick snabbt hjälp och personalen var trevlig.

Hasse J
Skrev om UTAB Miljö

Förväntningar var stora...... Resultat blir högsta betyg ! Ett extra plus till han som utförde jobbet +++++ Mycket trevlig !!!!

Stefan K

Bra bemötande av ”kundtjänst”. Snabbt på plats och problemet åtgärdat

Malin H
Skrev om UTAB Miljö

Mycket servicevänliga både de som arbetar ”på kontoret och ute på plats”. Trevligt bemötande och villiga att finna lösning på mitt problem!

Svar från UTAB Miljö

Tack Malin för det fina omdömet. Med vänliga hälsningar ¨ Per Andersson VD UTAB Miljö AB

Anders E
Skrev om UTAB Miljö

Snabb och effektiv service och trevlig personal

Hans N
Skrev om UTAB Miljö

Okej de kommer när man ringer

Robin L
Skrev om UTAB Miljö

Trevligt bemötande, kom snabbt och åtgärdade stoppet.

Mattias H
Skrev om UTAB Miljö

Fick snabb hjälp med det jag behövde!