Reco logotype För företag

216 omdömen om Best Transport

Sedan starten 2016
Annette Frida Birgitta F
Skrev om Best Transport GROUP Ej verifierat företag

Världens bästa Chafför 🤩👌! Levererar min medicin var 14::e dag! ALLTID i tid, ALLTID glad och service minded. Imponerad av denna man som är döv/stum och alltid gör sitt yttersta för att leverera en god service 😊! Inspirerande!!!

Annette A
Skrev om Best Transport GROUP Ej verifierat företag

Nu kom leveransen 2 timmar för sent och föraren kan ju inte ens läsa utan till råga på allt kunde han inte läsa utan mina paket hamnade utanför granndörren med ett helt annat namn än på mina paket. Fy fasiken sådant uselt företag 👎👎

Annette A
Skrev om Best Transport Stockholm Ej verifierat företag

Måste vara det absolut sämsta leveransföretaget och de borde byta namn till Worst !! Ser ju hur de stannar vid pizzerian och bara står där och flyttar fram tiden. Samma sak förra ggn då de hade unga fnittrande brudar i lastbilen när de ringde mig och bad om kod till min port trots att det redan stod i infot. De totalt värdelösa förarna borde få sparken enligt mig !!

Rikard M
Skrev om Best Transport Stockholm Ej verifierat företag

Ser att många haft problem med dem... En förare från Best Transport (registreringsnummer LCL93G) blockerade medvetet och utan hänsyn utfarten från ett äldreboende i Stockholm. Trots att han hade hinder på sin sida av vägen (och därmed väjningsplikt enligt trafikförordningen) valde han att ställa bilen mitt i vägen, kliva ur och börja leverera paket – utan minsta försök att släppa förbi någon. Jag och en passagerare blev helt blockerade Hela händelsen är dokumenterad via dashcam och jag har kontaktat Best Transport, men i skrivande stund har de inte tagit något ansvar. Detta var inte bara trafikfarligt, det kunde ha förhindrat utryckningsfordon från att nå fram till äldreboendet. Ett mycket allvarligt och nonchalant agerande från ett företag som borde veta bättre. Jag avråder starkt från att anlita Best Transport tills de tar ansvar för sina förares beteende. 📽️ Dokumentation finns och kan uppvisas vid behov.

Dennis D
Skrev om Best Transport Stockholm Ej verifierat företag

Okänsligt, ingen känsla för vad som skulle levereras. Man kände inte ens till att porten öppnas från lägenheten. Onödigt lidande med anledning av utebliven leverans av hjälpmedel inom sjukvården. BOTTEN! Och det har hänt förut.

Ladda fler omdömen

Platser 11

Visar: 10 av 11
Ladda fler platser

Om dessa omdömen

För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Best Transport har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen

Trovärdighet
Låg

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Företaget har inte bekräftat sin företagssida eller samlat in några omdömen. Reco kan inte heller koppla omdömena till företagets faktiska kunder.

Dessa nivåer finns på Reco:
  1. Mycket Bra
  2. Bra
  3. Ok
  4. Låg

Detta är Reco

Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.
Reco logotype Omdömen du kan lita på

Kategorier

Betyg & tidpunkt: