Väldigt snabb med att besvara frågor. Noggrann och informativ.
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling
177 omdömen om Jonas Nilsson Fastighetsförmedling
“Vi har anlitat Willy vid en tidigare försäljning och gjorde det igen då allt gick smidigt och tryggt. Kunnig, taktisk och förtroendeingivande mäklare som sköter allt på ett ärligt och förtroendeingivande sätt. Alltid kontaktbar för frågor och funderingar. Bästa rekommendationer från oss!”
Klockrent på alla plan flexibel och löste köpet smidig för oss rekommenderas starkt
Det lilla vi hade med honom att göra,så helt okej.
Jag blev väldigt bra bemött,Carina har ett lugnt och vänligt sätt.Informerade sakligt och kunnigt.Hela försäljningen gick fort och bra hade ej trott att det skulle gå så snabbt.Robbin gjorde också ett bra jobb med fotografering och annat.
Vi vill varmt rekommendera Mirjam. Från första mötet kände vi oss trygga i hennes händer. Hennes lugna och professionella sätt gjorde hela processen smidig. Hon var alltid tillgänglig för frågor och gav oss vägledning genom varje steg av försäljningen. Vi är oerhört tacksamma för all hjälp och stöd vi fick under hela processen. Stort tack till dig och Robin // Robert och Rukaya
Sålde min tomt via Magdalena Dalström på Jonas Nilsson Fastighetsförmedling. Allt gick smidigt och hon var mycket professionell, engagerad och tydlig i kommunikationen. Bra marknadsföring och snabb process. Rekommenderar varmt!
Mycket professionell med fantastiskt resultat.
Mäklaren genomförde affären men vi skulle inte välja honom utifrån vad vi vet nu.
Carina has been very reactive and helped us in the process of buying our house in Sweden.
Bra och smidig affär. Gick igenom alla detaljer på ett bra sätt.
Mycket bra helhetsbetyg från start till att huset blev sålt. Kommer att lägga ut vårat andra hus till försäljning hos jnf med vetskap om att bli bra bemötta och få en kunnig fasighetsbyrå.
Försäljningen gick fort efter bara 1 visning. Smidig lösning när vi skulle skriva på försäljningen . Fick möjlighet att göra det i Luleå i stället för i Piteå.
God info, svarte raskt på spørsmål vi hadde.
Snabb, effektiv, professionell, pålitlig och glad!
Kontor 5
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Luleå
4.7 av 85 omdömenJonas Nilsson Fastighetsförmedling Jokkmokk
4.7 av 40 omdömenJonas Nilsson Fastighetsförmedling Kiruna
4.6 av 27 omdömenJonas Nilsson Fastighetsförmedling Piteå
4.7 av 15 omdömenJonas Nilsson Fastighetsförmedling Skellefteå
4.7 av 14 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Jonas Nilsson Fastighetsförmedling har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Bra
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en bra trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra