Alt har gått på skinner fra a-å
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling
54 omdömen om Jonas Nilsson Fastighetsförmedling
Min erfarenhet av Lena Niemi på Jonas Nilsson Fastighetsförmedling i Kiruna var utmärkt. Hon var professionell, tydlig och lätt att ha kontakt med. Rekommenderas varmt.
Mirjam och Robin har för andra gången fått förtroendet att sälja vår bostad. De är lyhörda, smidiga och motiverade. Försäljningen gick även denna gång snabbt, och Mirjam guidade och höll oss informerade under hela processen. Kan varmt rekommendera Mirjam och Robin för er bostadsförsäljning!
Superbra……………………………………………………….
Willy upplevs som lyhörd och han är också villig att fixa. Villy är kunnig och duktig. Jag och min man.är nöja med villy som mäklare. Villy upplevs som intresserad av sitt jobb. God jul!
Kontor 6
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Luleå
4.5 av 24 omdömenJonas Nilsson Fastighetsförmedling Jokkmokk
4.5 av 11 omdömenJonas Nilsson Fastighetsförmedling Kiruna
4.6 av 10 omdömenJonas Nilsson Fastighetsförmedling Piteå
5.0 av 5 omdömenJonas Nilsson Fastighetsförmedling Umeå
5.0 av 4 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Jonas Nilsson Fastighetsförmedling har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Bra
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en bra trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra