Mycket proffsigt bemötande. Som helt novisa gav hon oss all den information och hjälp vi behövde.Vi är helt nöjda med Carina Andersson som mäklare. Tack .
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Jokkmokk
12 omdömen om Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Jokkmokk
Mirjam och Robin har för andra gången fått förtroendet att sälja vår bostad. De är lyhörda, smidiga och motiverade. Försäljningen gick även denna gång snabbt, och Mirjam guidade och höll oss informerade under hela processen. Kan varmt rekommendera Mirjam och Robin för er bostadsförsäljning!
Jag är mycket nöjd med mäklaren. Bra och utförlig info innan och när affären gjordes Mycket bra!
Fungerat bra..................
Vi rekommenderar Mirjam som mäklare och hade själva valt henne igen. Lätt att få tag på, tillmötesgående och professionell. Högsta betyg från oss.
Mirjam är kunnig, trevlig, lösningsorienterad och informativ vilket skapar trygghet hos kunden. Funkade väldigt bra för oss.
Allt har fungerat bra snabb och flexibel återkoppling. Trevligt bemötande.
Trevlig , tillmötesgående, kunnig, en bra tjej helt enkelt.
Ok på telefonen Tyvärr inte närvarande vid signeringen av affären.,Träffade henne endast kort i fikarummet
Carina var kunnig i sin sak och gick igenom köpet noga med oss. Vi fick svar på de funderingar vi hade och blev bra bemötta. Trevlig och bra mäklare.
Väldig bra på alla sätt... 10/ 10
Vi kände till JNF men hade ingen större kännedom om dem. Blev positivt överraskad över deras engagemang under vårat första möte. Det ledde till att vi anlitade dem direkt. Robert hade rätt värdering av fastigheten och Mirjam har skött försäljningen och efterföljande arbete ypperligt. Kan varmt rekommendera JNF.