Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Jokkmokk

• Badge2025
4.6

12 omdömen om Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Jokkmokk

Tord Roland A
Sålde sin bostad med hjälp av Carina Andersson en del av Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Luleå
Lomträsk

Mycket proffsigt bemötande. Som helt novisa gav hon oss all den information och hjälp vi behövde.Vi är helt nöjda med Carina Andersson som mäklare. Tack .

Ida V
Sålde sitt hus med hjälp av Mirjam Mäenpää en del av Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Luleå
Bensbyn/Mulön

Mirjam och Robin har för andra gången fått förtroendet att sälja vår bostad. De är lyhörda, smidiga och motiverade. Försäljningen gick även denna gång snabbt, och Mirjam guidade och höll oss informerade under hela processen. Kan varmt rekommendera Mirjam och Robin för er bostadsförsäljning!

Karl Johan T
Köpte sin bostad med hjälp av Carina Andersson en del av Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Luleå
Kassa

Jag är mycket nöjd med mäklaren. Bra och utförlig info innan och när affären gjordes Mycket bra!

Greger N
Sålde sitt hus med hjälp av Carina Andersson en del av Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Luleå
Kåbdalis

Fungerat bra..................

Helena V
Unbyn

Vi rekommenderar Mirjam som mäklare och hade själva valt henne igen. Lätt att få tag på, tillmötesgående och professionell. Högsta betyg från oss.

Henrik V
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mirjam Mäenpää en del av Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Luleå
Hällbacken

Mirjam är kunnig, trevlig, lösningsorienterad och informativ vilket skapar trygghet hos kunden. Funkade väldigt bra för oss.

Peter G
Köpte sitt hus med hjälp av Carina Andersson en del av Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Luleå
Skansen

Allt har fungerat bra snabb och flexibel återkoppling. Trevligt bemötande.

Tony K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mirjam Mäenpää en del av Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Luleå
Hällbacken

Trevlig , tillmötesgående, kunnig, en bra tjej helt enkelt.

Anders B
Ylikenttä

Ok på telefonen Tyvärr inte närvarande vid signeringen av affären.,Träffade henne endast kort i fikarummet

Desireé S
Grelsbyn

Carina var kunnig i sin sak och gick igenom köpet noga med oss. Vi fick svar på de funderingar vi hade och blev bra bemötta. Trevlig och bra mäklare.

Karl-Erik L
Sundom

Väldig bra på alla sätt... 10/ 10

Jukka Tapio V
Skrev om Mirjam Mäenpää en del av Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Luleå

Vi kände till JNF men hade ingen större kännedom om dem. Blev positivt överraskad över deras engagemang under vårat första möte. Det ledde till att vi anlitade dem direkt. Robert hade rätt värdering av fastigheten och Mirjam har skött försäljningen och efterföljande arbete ypperligt. Kan varmt rekommendera JNF.