Mycket professionell med fantastiskt resultat.
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling
161 omdömen om Jonas Nilsson Fastighetsförmedling
Forcerade igenom en försäljning efter endast några dagar, till ett pris betydligt under avslut av liknande objekt och påstår att det är marknadspris. Ingen hänsyn tagen till omsorgsplikten för den äldre köparen som inte hade någon brådska att sälja, och som sedan får ångra att han accepterade det låga priset. Vi föreslog att de skulle sänka sitt höga arvode efter den allvarliga kritik vi framförde och den extremt låga arbetsinsatsen de utfört, men de visade ingen sådan lyhördhet. Rekommenderar absolut inte denna byrå.
Mäklaren genomförde affären men vi skulle inte välja honom utifrån vad vi vet nu.
Carina has been very reactive and helped us in the process of buying our house in Sweden.
Bra och smidig affär. Gick igenom alla detaljer på ett bra sätt.
Mycket bra helhetsbetyg från start till att huset blev sålt. Kommer att lägga ut vårat andra hus till försäljning hos jnf med vetskap om att bli bra bemötta och få en kunnig fasighetsbyrå.
Försäljningen gick fort efter bara 1 visning. Smidig lösning när vi skulle skriva på försäljningen . Fick möjlighet att göra det i Luleå i stället för i Piteå.
God info, svarte raskt på spørsmål vi hadde.
Snabb, effektiv, professionell, pålitlig och glad!
Gillade er från första kontakt. Fina bilder, bra och snabb kontakt under hela säljprocessen. Smidigt även när jag själv inte kunde närvara vid kontraktskrivningen. Mycket nöjd!
Kontor 5
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Luleå
4.6 av 79 omdömenJonas Nilsson Fastighetsförmedling Jokkmokk
4.6 av 37 omdömenJonas Nilsson Fastighetsförmedling Kiruna
4.6 av 26 omdömenJonas Nilsson Fastighetsförmedling Piteå
4.7 av 12 omdömenJonas Nilsson Fastighetsförmedling Skellefteå
4.6 av 11 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Jonas Nilsson Fastighetsförmedling har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Bra
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en bra trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra