Reco logotype För företag

242 omdömen om Movator Sverige

Sedan starten 2011
Adam S
Skrev om Movator AB Bekräftad företagssida

För andra som funderar på att köpa vitvaror med installation från Elgiganten: det är Movator som är företaget de anlitar för att utföra jobbet, och min upplevelse var under all kritik. Känslan direkt när deras installatörer anlände var att de letade efter ursäkter för att slippa göra installationen. De vägrade slutföra jobbet på grund av "stora problem" som de uttryckte det. Först kunde de inte montera en enkel gänga på vattenutkastet. På dom verkade det som att det var första gången de sett en gänga överhuvudtaget och frågade oprofessionellt om jag "kunde ringa en kompis som fixade det". Därefter hävdade de att det läckageskydd som Elgiganten sålt mig tillsammans med maskinen var fel, och att det krävdes ett "förstärkt" skydd med högre rygg. Detta eftersom det var rör bakom maskinen. När jag kontaktade Elgiganten hade Movator angett att "vattnet ut var dåligt" som orsak till att de inte genomförde installationen. Kundtjänst tyckte precis som jag att det lät väldigt oseriöst, jag fick pengarna tillbaka direkt. Men som kund kvarstår känslan att Movator har som affärsmodell att ta betalt för installationer de aktivt försöker undvika att utföra. Detta är bland det mest oprofessionella och minst serviceinriktade jag någonsin varit med om.

Tove Maria H
Skrev om Movator AB Bekräftad företagssida

Riktigt uselt. De slet upp två av mina paket utanför porten utan att fråga eller informera mig och hanterade innehållet (ett kök från elgiganten) ytterst oaktsamt och fick därför några krosskador på leveransen. De smällde i saker eller ställde ömtåliga paket på högkant när det tydligt var märkt med att hålla de liggandes för att saker kunde knäckas eller böjas. När de skulle sen gå säger de i förbifarten att jag har "skräp att ta hand om där nere" vilket var då träpallar och emballage från det de hade öppnat upp utan min vetskap. Jag fick därför betala ett annat förerag för bortforsling av skiten de lämnat efter sig. Helt oacceptabelt och riktigt dåligt. Undvik!!!

Susanna B
Skrev om Movator AB Bekräftad företagssida

Den totala upplevelsen är att Movator levererar bra.

Kenneth B

Kanon, trevlig personal. Tack för att ni finns Kenneth

Tanya S
Skrev om Movator AB Bekräftad företagssida

Mycket god service, från första mötet till slutfört projekt!

Ladda fler omdömen

Platser 5

Visar: 5 av 5

Om dessa omdömen

För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Movator Sverige har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen

Trovärdighet
Ok

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Reco anser att företaget har en okej trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.

Dessa nivåer finns på Reco:
  1. Mycket Bra
  2. Bra
  3. Ok
  4. Låg

Detta är Reco

Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.
Reco logotype Omdömen du kan lita på

Kategorier

Betyg & tidpunkt: