Feedback gällande köp på distans. Köpte en bil på distans som såg bra ut enl bilder och då jag vart ute efter just den modellen tänkte jag köpa min första bil med hemleverans (lite nojigt att inte sett den innan men Niemi bil har bra betyg om man googlar runt). Frågar säljare på tele om det är några uppenbara skavanker/repor då den trots allt är begagnad men får till svars att det enda som behövts/gjorts är hjulinställning och den ska rekondas. Bilen leveras sedan efter några dagar av en herre som tar min bil i inbyte. Här börjar det negativa, bilen var otroligt dammig och sketen, även om den körts 50 mil till mig så såg det ut som den kört grusväg hela vägen. Ena backspegeln var sönder (Plastkåpan var avslagen), ett större hål i kofångaren (plastdelen) och diverse repor. När man även lämnar ifrån sig nycklarna till sin inbytes bil i betydligt bättre skick känns det inte bra alls. Dock får man ge Filip i Luleå stort + som säljare var väldigt tillmötesgående med att gå med på att fixa dessa större skador på deras bekostnad - småskadorna (sprickor i båda bakljusen, sidoskärm som börjat lossna bak etc) orkade jag inte ta upp utan får fixa själv då det trots allt är en begagnad bil men att skicket är betydligt sämre än vad som framgick i annons och bilder. Har nu lärt mig läxan att aldrig köpa en bil utan se den. Summering: + Säljare (kontaktbar och tillmötesgående) - Skick på bil Känslan är som man sett i någon tidigare recension att bilarna ej kollas igenom ordentligt och jag själv hade inte velat leverera en bil med uppenbara skador till kund även om dem bara är kosmetiska utan att kund får info om detta (särskilt vid hemleverans). Missar görs men kommer inte göra en distansaffär igen. Mvh
Niemi Bil
Var in på Spantgatan och fick ett bra ärligt bemötande som resulterade i en nybil
Spantgatan Luleå, Snabb affär på en ny bil, kunnig personal som tog sig tid förklara både affären och bilens olika funktioner, mycket hjälpsamma, även en mycket god kopp kaffe.
Snabb och smidig hantering av Dennis och Niemi Bil - precis som vanligt - när vi ville köpa en ny bil och byta in den gamla.
Alltid kunden i centrum Alltid bra bemötandet 👍🏻
Var in med svärmor och letade en bil för max 150.000 och vi hittade en alldeles lagom Toyota som vi fick provköra i lugn och ro, sedan blev det en snabb affär då vi båda gillade både bilen och servicen vi fick.
Sålde min bil smidigt och enkelt!
Sålde min bil smidigt och enkelt!
Sålde min bil till William, trevlig och smidig affär. Supernöjd!
Sålde min bil till William, smidigt och jag är supernöjd!
Platser 6
Niemi Bil Uppsala
4.5 av 40 omdömenNiemi Bil Luleå
3.9 av 37 omdömenNiemi Bil Kiruna
0.0 av 0 omdömenNiemi Bil Skellefteå
0.0 av 0 omdömenNiemi Bil Luleå
0.0 av 0 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Niemi Bil har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Ok
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en okej trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra