Niemi Bil Uppsala

Niemi Bil Uppsala

4.5

Försäljning av både nya och begagnade bilar. Vi är även intresserade av att värdera och köpa in din bil.

40 omdömen om Niemi Bil Uppsala

Anton E
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Sålde min bil smidigt och enkelt!

Julia Eline L
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Sålde min bil till William, trevlig och smidig affär. Supernöjd!

Emma E
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Sålde min bil till Niemi, absolut smidigaste och trevligaste bilaffären jag gjort!

Marcus Tomas C
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Supernöjd med mitt bilköp via William på Niemi Bil! Kunnig, trevlig och ingen krångel. Rekommenderas varmt!

Avin A
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Sålde bil till Niemi Bil i Uppsala och är supernöjd. En otroligt smidig upplevelse med snabb och bra kommunikation från första början. Väl på plats gick allt som på räls. Vill även passa på att ge en stor eloge till personalen, alla var supertrevliga och tillmötesgående. 5/5, kommer definitivt vända mig dit igen om jag behöver köpa, sälja eller reparera bil. Rekommenderas varmt!

Tilda D
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Bra affär med Niemi bil. Kände inte igen de sen innan men fick bra bud och allt gick väldigt snabbt och enkelt. Stort tack til Leon som skötte allt väldigt bra!

Mihdi Y
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Smidig bra affär som alltid med Toni in köparen! Bra pris, bra bemötande, snäll trevlig och alltid bra Niemi bil! Rekommenderar starkt till alla!

Wilhelm N
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Snabb och smidig affär med William!

Adal T
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Sålde min bil till William Larsson på Inköp. Hela processen var enkel, smidig och professionell från början till slut. Kan varmt rekommendera!

Sharbel Bibo K
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Jag sålde en bil idag till niemi bil affären kunde kunde inte bli smidigare. Jag kommer att rekommendera er till andra. Tack för en fin affär

Tove Lisa E
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Sålde min bil till William på inköp. Det var en enkel och smidig process! Rekommenderar starkt!

Maya M
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Köpet gick väldigt smidigt. Och jag är supernöjd med bilen!

Adam L
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Leverera smutsig bil med flera stenskott i rutan.

Svar från Niemi Bil Uppsala

Hej Adam! Så ska det absolut inte vara, allt ska vara helt och rent när man hämtar upp sin nya bil från oss! Något måste blivit fel här och jag hoppas att vi kan få gottgöra oss i efterhand. Du får jättegärna skicka mer info till mig på: hej@niemibil.se Så ser jag till att reda ut varför det gick snett här! Ha en fin dag! MVH Peter

Allan G
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Det bästa bemötande jag varit med om, rekommenderas starkt

Mattias Robert Elias E
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Seriös bilhandlare med bra bemötande

Alexander A
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Proffsigt bemötande och härlig stämning

Naod T
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Min upplevelse var jättebra. Jag fick hjälp att hitta fina däck som passade perfekt till bilen. Tack för fin service Vildar!

Moses E
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Jätte trevlig kille han vildar, hjälpte oss med allt och svarade på alla frågor!

Felix M
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Jättebra upplevelse när jag köpte min bil, trevlig personal 😊

Laban Åke Rolf A
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Grym hjälp och trevlig personal. Proffsig bemötande

Alfred W
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Fick ett bra bemötande av alla men vill lysa upp vildar speciellt. Då han var väldigt pedagogisk och förklarade mycket och hade alltid en trevilg ton.

Vincent E
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Jag hade en väldigt fin upplevelse, säljaren var ung och hade långt hår jag tror att hans namn var Vildar. han bjöd mig på kaffe och jag fick provköra bilen priset kändes okej och säljaren gjorde mig trygg om att bilen var det bästa alternativet för mig. MVH Vincent

Carl Erik Alexander H
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Jag skulle gå in och få en offert på en leasing bil och vildar hjälpte mig. Min upplevelse var 10/10

Nils Einar S
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Väldigt bra bemötande så fort man kliver in!!

Victor P
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Bra upplevelse kan sina saker. Ställde massor av frågor och fick svar på det jag ville. Professionellt bemötande

Vildar Karl Jan T
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Jag hade en fläckfri upplevelse på Niemi bil i Uppsala, fick jättebra stöd genom hela affären utav Hannes. Otroligt nöjd och även efter affären var Hannes lika tillgänglig. Rekommenderar stark och kommer för alltid komma tillbaka hit. Tack Hannes!!

Lava M
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Köpte 2 bilar utav Roberto Duvaler på en 2 veckors period, servicen är helt fantastisk och han löser verkligen alla hinder som uppstår som ingenting. Jag rekomenderar Niemi bil och Roberto Duvaler till alla som ska ha en bil!

Karl-Erik Mikael E
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Väldigt bra kundbemötande , personalen ordnade allt på ett föredömligt sätt.

Maria S
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Ska ni köpa bil ska ni göra det från Niemi bil i Uppsala! Engagerade, kunniga, ärliga, trevliga säljare som hjälper dig hitta rätt och göra den bästa affären! Rekommenderas starkt!

Joakim W
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Bra bemötande. Trovärdiga verkligheten stämde överens med det de sagt. Bra att ha att göra med.

Hans S
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Trevligt och bra bemötande. Sakliga och professionella. Komplimanger till Säljaren Daniel för en bra affär.

Samson A
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Hej. Under gångna veckan har jag beskrivit hur jag tycker och tänker om NIEMIBIL i UPPSALA, speciellt om DANIEL JOHANSSON, en ung och duktig försäljare… Den största NACKDELEN med NIEMIBIL för närvarande är DEN KORTA GARANTITIDEN, en månad, som är inte alls OK, och den ska förlängas till 6 månader. Pga den korta garantitiden kör jag min bil med ganska stor oro och är rädd att något kommer att gå fel och jag måste lämna bilen för ”reparation” på en extra kostnad. NIEMIBIL är en stor företag, och tror den har blivit större...

Hans Christer J
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Försäljaren var intresserad att hitta det jag sökte.

Peter Erik S
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Bästa handlare i stan, så roligt med ett norrlandsbaserat bolag som vet hur man gör affärer.

Magnus Lennart Ö
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Avråder starkt från att köpa bil från Niemi Bil. Jag köpte en bil som endast gått 200 mil. Efter en kort tid började den visa flera elektroniska felmeddelanden. Det visade sig senare att bilen tidigare varit krockad och att reparationen inte hade utförts korrekt. Vid köpet fick jag ingen information om att bilen varit skadad. Det har nu gått över sju månader utan att Niemi Bil har tagit ansvar för att åtgärda felet. Situationen har därför tvingat mig att driva ärendet vidare till Allmänna reklamationsnämnden (ARN).

Lotta L
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Vi kom in på Niemi bil i uppsala idag . 4-5 säljare i butiken ,ingen hälsar , vi är tydligen inte fina nog . Blir ingen bilaffär där iaf .

Berith W
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Mycket bra och smidigt bilköp hos Niemi bil i Uppsala. Trevliga säljaren Ulrica Libell hjälpte mig på en lugnt och professionellt sätt. Kan verkligen rekommenderas.

Annika Viola E
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Mycket bra och smidig bil försäljning hos Niemi bil i uppsala. Trevlig säljare, kan verkligen rekommendera.

Erik S
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Otroligt trevlig och kunnig kille som hjälpte mig! Jättenöjd med min nya bil och kan starkt rekommendera Niemi! Stort tack till Alan för allt!

Olof Per Erik L
Skrev om Niemi Bil Uppsala

Fick ett pris på bilen och vi bestämde ett datum, när jag kom dit så sa säljaren att priset bara gäller 24 timmar. Sedan gjorde dom sin kontroll på bilen, tog ca 45 minuter. Jag fick frågan om jag tagit bort dragkroken någon gång och ja sa nej det har jag inte, då säger säljaren att den rostat fast och verkstaden kunde inte få bort den, det sänker priset! Jag sa att då går vi ut och kollar, jag tog bort dragkroken hur lätt som helst. Sedan säger säljaren verkstaden upptäckt att kamremmen inte är bytt och jag sa till säljaren...