Ska ni köpa bil ska ni göra det från Niemi bil i Uppsala! Engagerade, kunniga, ärliga, trevliga säljare som hjälper dig hitta rätt och göra den bästa affären! Rekommenderas starkt!
Niemi Bil
Bra bemötande. Trovärdiga verkligheten stämde överens med det de sagt. Bra att ha att göra med.
Trevligt och bra bemötande. Sakliga och professionella. Komplimanger till Säljaren Daniel för en bra affär.
Hej. Under gångna veckan har jag beskrivit hur jag tycker och tänker om NIEMIBIL i UPPSALA, speciellt om DANIEL JOHANSSON, en ung och duktig försäljare… Den största NACKDELEN med NIEMIBIL för närvarande är DEN KORTA GARANTITIDEN, en månad, som är inte alls OK, och den ska förlängas till 6 månader. Pga den korta garantitiden kör jag min bil med ganska stor oro och är rädd att något kommer att gå fel och jag måste lämna bilen för ”reparation” på en extra kostnad. NIEMIBIL är en stor företag, och tror den har blivit större än självs VOLVO. Så för att ha folkets förtroende framöver, så HÖJ GARANTITIDEN TILL 6 MÅNADER. Tack. Allt gott, Samson Arakelian Topeliusgatan 6D 75441 UPPSALA
Försäljaren var intresserad att hitta det jag sökte.
Platser 6
Niemi Bil Luleå
3.1 av 16 omdömenNiemi Bil Uppsala
3.8 av 12 omdömenNiemi Bil Kiruna
0.0 av 0 omdömenNiemi Bil Skellefteå
0.0 av 0 omdömenNiemi Bil Luleå
0.0 av 0 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Niemi Bil har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Ok
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en okej trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra