Negin N:
Jag köpte en bil hos QAutos tidigare i år och vill bara säga att jag är väldigt nöjd. Allt gick smidigt från första kontakten till leverans, och bemötandet var trevligt och jordnära. Bilen har funkat bra sedan dess och jag känner mig trygg med köpet.
Kan rekommendera dem till andra som letar bil och vill ha en rak och enkel affär. Tack för hjälpen ❤️
Fredrik Mikael A:
Den mest generösa och proffsigaste bilförsäljaren jag mött! Sultan hjälper en med allt!
Dom köpte in min bil för bra pengar. Jag hittade ingen bil hos dom just då som jag va intresserad av. Men jag hittade hos en annan bilförsäljare 1 timme ifrån Uppsala. Sultan kollade upp bilen som jag va intresserad av och gav tummen upp. Så de blev affär på den bilen.
Jag lämnade min Audi och fick betalt direkt via Swish. Sen skjutsade Sultan mig till mitt nästa köp! Bättre service finner man nog inte någon annan stans i detta avlånga land. Hade man kunnat ge 10/10 i betyg så hade jag gjort de. Rekommenderas varmt
J:
Nöjd kund! Ägaren är en mycket lättsam och förtroendeingivande kille som vill att båda parter ska vara nöjda. Alltså motsatsen till de där lismande eller plastiga töntarna som gör att man vänder och går ut med sina pengar efter 30 sekunders interaktion.
Maja K:
Köpte en bil hos Bilägare AB i juni -25. Mycket nöjd både med bil och bemötandet hos säljaren. Snabb smidig affär. Känns som ett Reko företag. Hade lite frågor om bilen i efterhand och Bilägare AB återkopplade direkt både per mail och telefon. Rekommenderar varmt Bilägare AB. Nöjd kund som återkommer när det är dax att byta bil.