Vi har köpt 2 bilar på RA-Motor och båda har visat sig haft allvarliga brister något som en gemen inte skulle kunna lägga märket till. Bla skevt svänghjul vilket slitigt sönder kopplingsdel (automat) och omfattande elfel (som fortfarande är, och en annan verkstad måste kolla på) ca 32000kr, spridare som gett upp. Vinterdäcken som skulle ingå var inte äns till rätt bil och gick inte att montera då dessa tog i överallt, andra däck fick man inte, och man förnekade oxå att man hade lovat V-däck. Det var på den ena.
Den andra... bilen var det urtrampningslager och ett lager i växellådan som gett upp vilket orsakade vibrationer i bilen, till mig sa man att det var balansering av däck och att bilen stått. Även här hade man fumlat med vinterdäcken.
I alla fallen har RA-Motor vänt oss ryggen och blankt SKITER I att hjälpa till, ena bilen stod tom upp till 3 månader utan att de överhuvudtaget återkopplade o ville ta i den.
Men de vill gladeligen bli anmälda och hänvisar till att öppna ärende hos ARN eller högre instans, men vill inte vara tillmötesgående.
Synd bara att de är återförsäljare till Hyundai, vilket jag gillar. Men vågar iaf inte lämna bilen i händerna på dessa skojare.
Så mitt tips, om du orkat läsa detta, har du hittat en bil som passar ditt tycke och smak, men dessa råkar ha den. Kolla gärna ett varv till om ingen annan har den, skulle så inte vara fallet, åk o M-testa bilen, för det är mycket dolda fel på dem, iaf på de begagnade, kan. Inte svara för de nya (kommer inte att köpa ny bil hos dem) För när du har hostat upp pengarna till dem, och ev problem uppstår så vänder de ryggen till dig. Du är inte vatten värd som kund för dem!