RA Motor Uppsala

RA Motor Uppsala

4.2

Välkommen till RA Motor i Uppsala – vårt huvudkontor och din kompletta bilpartner! På Åkaregatan 7 hittar du RA Motors huvudkontor med ett brett utbud av fordon och bilrelaterade tjänster. Vi är auktoriserad återförsäljare för Hyundai, Honda och Subaru, och erbjuder utöver nya bilar även ett stort sortiment av kvalitetssäkrade...

5 omdömen om RA Motor Uppsala

Rawaz A
Skrev om RA Motor Uppsala

Denna säljare står ut bland mängden! Wow säger jag bara till Josef som inte är som vilken säljare som helst, utan hjälper från start till slut med glimten i ögat och där kunden alltid kommer först. Hjälpte till innan, under och efter bilköpet med våra dumma frågor som i sin tur blev solklara. Snabbt, smidigt och enkelt, tack till Josef och RA motor!

Svar från RA Motor Uppsala

Hej! Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig och hälsar dig varmt välkommen tillbaka. Med vänlig hälsning, RA Motor

Amanda K
Skrev om RA Motor Uppsala

Köpte ny bil och bytte in min gamla samtidigt. Allt gick supersmidigt och fick jättebra bemötande av personalen. Så nöjd med min nya bil också! :)

Adam H
Skrev om RA Motor Uppsala

Köpte en bil av Josef på RA Motor i Uppsala i veckan och är väldigt nöjd med bemötandet. Hela köpet kändes tryggt och smidigt, och jag fick svar på alla mina frågor. De har definitivt fått en återkommande kund. Rekommenderas varmt!

Mohammad M
Skrev om RA Motor Uppsala

Otroligt nöjd med min Passat! Stort tack till Alexander!

Johan M
Skrev om RA Motor Uppsala

Vi har köpt 2 bilar på RA-Motor och båda har visat sig haft allvarliga brister något som en gemen inte skulle kunna lägga märket till. Bla skevt svänghjul vilket slitigt sönder kopplingsdel (automat) och omfattande elfel (som fortfarande är, och en annan verkstad måste kolla på) ca 32000kr, spridare som gett upp. Vinterdäcken som skulle ingå var inte äns till rätt bil och gick inte att montera då dessa tog i överallt, andra däck fick man inte, och man förnekade oxå att man hade lovat V-däck. Det var på den ena. Den andra...