Ska ni köpa bil ska ni göra det från Niemi bil i Uppsala! Engagerade, kunniga, ärliga, trevliga säljare som hjälper dig hitta rätt och göra den bästa affären! Rekommenderas starkt!
Niemi Bil
Bra bemötande. Trovärdiga verkligheten stämde överens med det de sagt. Bra att ha att göra med.
Trevligt och bra bemötande. Sakliga och professionella. Komplimanger till Säljaren Daniel för en bra affär.
Hej. Under gångna veckan har jag beskrivit hur jag tycker och tänker om NIEMIBIL i UPPSALA, speciellt om DANIEL JOHANSSON, en ung och duktig försäljare… Den största NACKDELEN med NIEMIBIL för närvarande är DEN KORTA GARANTITIDEN, en månad, som är inte alls OK, och den ska förlängas till 6 månader. Pga den korta garantitiden kör jag min bil med ganska stor oro och är rädd att något kommer att gå fel och jag måste lämna bilen för ”reparation” på en extra kostnad. NIEMIBIL är en stor företag, och tror den har blivit större än självs VOLVO. Så för att ha folkets förtroende framöver, så HÖJ GARANTITIDEN TILL 6 MÅNADER. Tack. Allt gott, Samson Arakelian Topeliusgatan 6D 75441 UPPSALA
Försäljaren var intresserad att hitta det jag sökte.
Det är en bilaffär som är väldigt bra o saklig när man funderar om ngn bil. Dessutom står dom för det vi kommit överens om. Kortfattat,pålitligt o bra. Tackar.
Bästa handlare i stan, så roligt med ett norrlandsbaserat bolag som vet hur man gör affärer.
Min erfarenhet av NiemiBil har varit mycket negativ. För det första: vid köpet frågade jag säljaren om bilen varit inblandad i en olycka. Han svarade tydligt att den inte varit det, men i efterhand finns det tecken som tyder på att detta inte stämmer. För det andra: jag uppmärksammade att bromsarna verkade slitna redan vid köpet, och vi skrev in i avtalet att de skulle kontrolleras. NiemiBil återkom då med besked att fram/bromsbeläggen var i gott skick (över 40 % kvar). Trots detta var bromsarna i praktiken slut efter cirka 5000 km, dessutom under vinterkörning där slitaget normalt är lägre. Detta stämmer inte med den information jag fick. Sammanfattningsvis upplever jag att jag fått felaktig eller vilseledande information både kring bilens historik och dess skick. Jag kan därför inte rekommendera denna bilhandlare.
Bra bemötande och smidig affär.
Ärlighet och hjälpsamhet kommer man långt med.
Avråder starkt från att köpa bil från Niemi Bil. Jag köpte en bil som endast gått 200 mil. Efter en kort tid började den visa flera elektroniska felmeddelanden. Det visade sig senare att bilen tidigare varit krockad och att reparationen inte hade utförts korrekt. Vid köpet fick jag ingen information om att bilen varit skadad. Det har nu gått över sju månader utan att Niemi Bil har tagit ansvar för att åtgärda felet. Situationen har därför tvingat mig att driva ärendet vidare till Allmänna reklamationsnämnden (ARN).
Vi kom in på Niemi bil i uppsala idag . 4-5 säljare i butiken ,ingen hälsar , vi är tydligen inte fina nog . Blir ingen bilaffär där iaf .
Köpte bil med ett fel som upptäcktes dagen efter! Åker till niemibil som säjer ” Inga problem det fixar vi”! Verkstad slirar på att höra av sej, får jaga dom i ett halvår innan jag kommer in på verkstad! Då säjer Niemi bil att dom inte står för felet! RIKTIGA BILSKOJARE! Tänk er för innan ni gör affär här! Ta skriftligt på allt!
Mycket bra och smidigt bilköp hos Niemi bil i Uppsala. Trevliga säljaren Ulrica Libell hjälpte mig på en lugnt och professionellt sätt. Kan verkligen rekommenderas.
Mycket bra och smidig bil försäljning hos Niemi bil i uppsala. Trevlig säljare, kan verkligen rekommendera.
Platser 6
0.0 av 0 omdömenNiemi Bil Luleå
0.0 av 0 omdömenNiemi Bil Verkstad Luleå
0.0 av 0 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Niemi Bil har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Ok
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en okej trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra