Ska ni köpa bil ska ni göra det från Niemi bil i Uppsala! Engagerade, kunniga, ärliga, trevliga säljare som hjälper dig hitta rätt och göra den bästa affären! Rekommenderas starkt!
Niemi Bil
Bra bemötande. Trovärdiga verkligheten stämde överens med det de sagt. Bra att ha att göra med.
Trevligt och bra bemötande. Sakliga och professionella. Komplimanger till Säljaren Daniel för en bra affär.
Hej. Under gångna veckan har jag beskrivit hur jag tycker och tänker om NIEMIBIL i UPPSALA, speciellt om DANIEL JOHANSSON, en ung och duktig försäljare… Den största NACKDELEN med NIEMIBIL för närvarande är DEN KORTA GARANTITIDEN, en månad, som är inte alls OK, och den ska förlängas till 6 månader. Pga den korta garantitiden kör jag min bil med ganska stor oro och är rädd att något kommer att gå fel och jag måste lämna bilen för ”reparation” på en extra kostnad. NIEMIBIL är en stor företag, och tror den har blivit större än självs VOLVO. Så för att ha folkets förtroende framöver, så HÖJ GARANTITIDEN TILL 6 MÅNADER. Tack. Allt gott, Samson Arakelian Topeliusgatan 6D 75441 UPPSALA
Försäljaren var intresserad att hitta det jag sökte.
Det är en bilaffär som är väldigt bra o saklig när man funderar om ngn bil. Dessutom står dom för det vi kommit överens om. Kortfattat,pålitligt o bra. Tackar.
Bästa handlare i stan, så roligt med ett norrlandsbaserat bolag som vet hur man gör affärer.
Min erfarenhet av NiemiBil har varit mycket negativ. För det första: vid köpet frågade jag säljaren om bilen varit inblandad i en olycka. Han svarade tydligt att den inte varit det, men i efterhand finns det tecken som tyder på att detta inte stämmer. För det andra: jag uppmärksammade att bromsarna verkade slitna redan vid köpet, och vi skrev in i avtalet att de skulle kontrolleras. NiemiBil återkom då med besked att fram/bromsbeläggen var i gott skick (över 40 % kvar). Trots detta var bromsarna i praktiken slut efter cirka 5000 km, dessutom under vinterkörning där slitaget normalt är lägre. Detta stämmer inte med den information jag fick. Sammanfattningsvis upplever jag att jag fått felaktig eller vilseledande information både kring bilens historik och dess skick. Jag kan därför inte rekommendera denna bilhandlare.
Bra bemötande och smidig affär.
Ärlighet och hjälpsamhet kommer man långt med.
Avråder starkt från att köpa bil från Niemi Bil. Jag köpte en bil som endast gått 200 mil. Efter en kort tid började den visa flera elektroniska felmeddelanden. Det visade sig senare att bilen tidigare varit krockad och att reparationen inte hade utförts korrekt. Vid köpet fick jag ingen information om att bilen varit skadad. Det har nu gått över sju månader utan att Niemi Bil har tagit ansvar för att åtgärda felet. Situationen har därför tvingat mig att driva ärendet vidare till Allmänna reklamationsnämnden (ARN).
Vi kom in på Niemi bil i uppsala idag . 4-5 säljare i butiken ,ingen hälsar , vi är tydligen inte fina nog . Blir ingen bilaffär där iaf .
Köpte bil med ett fel som upptäcktes dagen efter! Åker till niemibil som säjer ” Inga problem det fixar vi”! Verkstad slirar på att höra av sej, får jaga dom i ett halvår innan jag kommer in på verkstad! Då säjer Niemi bil att dom inte står för felet! RIKTIGA BILSKOJARE! Tänk er för innan ni gör affär här! Ta skriftligt på allt!
Mycket bra och smidigt bilköp hos Niemi bil i Uppsala. Trevliga säljaren Ulrica Libell hjälpte mig på en lugnt och professionellt sätt. Kan verkligen rekommenderas.
Mycket bra och smidig bil försäljning hos Niemi bil i uppsala. Trevlig säljare, kan verkligen rekommendera.
Otroligt trevlig och kunnig kille som hjälpte mig! Jättenöjd med min nya bil och kan starkt rekommendera Niemi! Stort tack till Alan för allt!
Enkelt och smärtfritt att köpa bil av Maja. Allt från första mötet till att man får bilnyckeln i handen. Verkligen nöjd! 😊👍
Sålde min bil till Niemi Bil, Toppen 5/5
Verkstaden verkar ta dubbla timkostnader. Skulle byta kamrem för 4000 , jag höll med kamrem och vattenpump. Tyvärr saknade jag ac rem och generator rem och spännrulle. För detta tog de 2500 samt 1000kr i arbetskosnad. Dessa grejer går att köpa på volvoparts för ca 1500. Så ett dubbelt påslag samt timpåslag som jag redan betalat (4000). Förde diskution med dem , men kallsinniga. Akta er för Niemi verksatad, de är bara ute efter att ta era pengar. Jag repar aldrig bilen mer där.
Sålde min BMW till er via Leon Larsson. Snabbt, smidigt och bättre betalt än vad Bilbolaget i Sundsvall ville betala. Niemi sköter all pappersarbete och hämtade bilen. All kontakt via telefon och mejl. Fungerade klanderfritt.
Sålde min Bil till en Oskar hos er, bra bemötande och kunnande hela vägen, rekommenderar starkt!
Fick ett pris på bilen och vi bestämde ett datum, när jag kom dit så sa säljaren att priset bara gäller 24 timmar. Sedan gjorde dom sin kontroll på bilen, tog ca 45 minuter. Jag fick frågan om jag tagit bort dragkroken någon gång och ja sa nej det har jag inte, då säger säljaren att den rostat fast och verkstaden kunde inte få bort den, det sänker priset! Jag sa att då går vi ut och kollar, jag tog bort dragkroken hur lätt som helst. Sedan säger säljaren verkstaden upptäckt att kamremmen inte är bytt och jag sa till säljaren att då går vi och titta under huven där satt beviset. Dom försökte lura mig på väldigt mycket pengar. Undra hur många dom lurar varje dag.
Köpte begagnad bil från Niemi Bil Luleå av deras stjärnsäljare Maja Johansson. Måste varna för det. Påstår att bilen var genomgången två gånger utan anmärkning eller fel. Vilket visade sig inte stämma. Löften som (muntliga) som hon inte ville kännas vid efteråt. Enda intresse hon hade var att pengarna skulle betalas, sen var det klart. Riktigt usel erfarenhet om bilköp. Aldrig mer Niemi Bil
Jag rekommendera abslout inte någon att köpa bil av dom. Lovade mig en fullt fungerande bil som är i bra skick men sanningen var en helt annat. Bilen levererades till mig från Umeå den 6 mars 2024. Första två dagar efter leveransen upptäckte jag följande problem: Bilen hade följande problem/ brister: 1 AWD koppling bak var utsliten som resulterar till den slirade och gjorde ordentligt med oljud. (Trasiga kuggar slog i varandra) lagnings kostnad 35 000 kr enligt verkstaden. 2 Bromsar var helt slut, ratten skakade kraftigt när man bromsar (lovade mig att dom skulle vara i fin skick). 3 fjädring bak höger var sönder och har samlat rost (se bild) 4 Hål i skyddet framför höger däck fram( Se bild) 5 Gasdämparen till bakluckan var helt ur funktion. 6 Lösa/trasiga plastdelar under bilen (se bild). 7 vänster dörr bak knackar under körning. 8 Låsknappen hade ramlat in i dörren på förarens sida. 9 bilen var inte städad invändigt. sätena var skitiga och fullt med fläckar. Gick tillbaka till Niemi bil där jag förklarade status på bilen i detalj till både Platschefen i Luleå och den som sålde mig bilen. Efter en lång diskussion fick jag dom att skiva på ett papper på att samtliga fel skulle åtgärdas. Samt ett inbytestest skulle utföras men tyvärr har den inte ägt rum. Bilen lämnades in på verkstad 8 mars 2024. Den 22 mars fick jag meddelande av försäljaren att bilen var klar. Jag åkte dit i god tro att bilen var klar men det var långt ifrån klar. Jag startade bilen sätt växel i drivläge då slog kuggarna i AWD kopplingen mot varandra. Så jag ringde ut försäljaren som fick åka med på en tur så att han själv få höra knacket. Här vill jag även vara ärlig med att påpeka att de har fixat en del fel men det var långt från allt. När jag fick tillbaka bilen för 4:e gången så lämnade jag in den för avancerad felsökning hos Bilbolaget då jag hade en dålig magkänsla. Mekaniker kunde snabbt konstatera oljeläckage från vinekväxel. För att summera hela kalaset så har bilen varit in på verkstad 8 gånger hos Niemi bil för olika fel mellan 7 mars och 17 juni utan att bli klar. Större perioden av den perioden har bilen varit inne på verkstad. Jag upptäckte att oljeläckaget inte var åtgärdat när jag lämnade bilen på servicen hos bilbolaget. Bilbolaget är riktigt proffsiga och pålitlig. Något som Niem bil bör ta efter….. Sist men inte minst så small det i bilen när jag var på väg till jobbet. Vet ej vad som hände men motorn tappade kraften och motor lampan lyste! Dagen efter hade jag två långa möten med både försäljaren och platschef i Luleå där jag var tydlig med att de ska köpa tillbaka bilen då de har bevis att de inte har kunskap om att testa bilen eller laga den för den delen.Till slut gick de med att köpa tillbaka bilen genom att betala resten av lånet på bilen. Cheferna ville inte ersätta mig en krona för min förlust affär! Vi skakade hand den 5 mars på att jag säljer min före detta V70 årsmodell 2012 för 20 000 under marknadsvärde (om jag skulle ha sålt V70 privat) och jag får en super fin och väl skött XC 60 årsmodell 2014. Men som ni läser var den allt annat än välskött. Bilens service kostade mig 7000 kr. Notera att jag körde bilen i endast 3 veckor av 16 veckor! Resten av tiden var den på verkstaden. XC60 var fulltankad (kostnad 1300kr) när de fick köpa tillbaka den. Utöver det så förlorade jag inkomst för 2 arbetsdagar då bilen gick sönder och det finns inte möjlighet att ta mig till jobbet utan bil. Jag betalde lånet för bilen i 3 månader trots att bilen var på verkstad större delen av perioden. Ytligare en kostnad för felsökning hos Bilbolaget kostade Som visade oljeläckaget annars hade jag behövt betala 12 500 från egen ficka när garantitiden har löper ut. Med andra ord så har jag förlorat totalt minst 35 000 kr på att lita på Niem bil. Är allt annat än glad över det.
Trevlig personal och bra utbud
Platser 6
Niemi Bil Luleå
3.1 av 16 omdömenNiemi Bil Uppsala
3.8 av 12 omdömenNiemi Bil Kiruna
0.0 av 0 omdömenNiemi Bil Skellefteå
0.0 av 0 omdömenNiemi Bil Luleå
0.0 av 0 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Niemi Bil har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Ok
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en okej trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra