Reco logotype För företag

Mycket Bra

334 omdömen om Nordå Fastighetsmäklare

Sedan starten 2026
Dino H
Sålde en bostadsrätt med hjälp av Josef Ghafari, en del av Nordå Fastighetsmäklare Örebro Verifierat företag

Jag är väldigt nöjd med hjälpen jag fick av Josef vid försäljningen av min bostad. Jag uppskattade särskilt det personliga bemötandet, den tydliga kommunikationen och det stora engagemanget genom hela processen. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen och är mycket nöjd med resultatet. Kan verkligen rekommendera Josef till dig som går i säljtankar.

Centralt Väster
Antony Frank D
Sålde ett hus med hjälp av Fabian Ståhl, en del av Nordå Fastighetsmäklare Örebro Verifierat företag

Fabian är en smart och duktig mäklare som hjälpte oss mycket vid försäljning av våran bostad under en ansträngd marknad

Hallsberg
Svar från Fabian Ståhl
Stort tack Antony! Det gläder mig att ni är nöjda med hjälpen och försäljningen, särskilt med tanke på den lite tuffare marknaden. Tack för förtroendet!
Matilda Elisabeth E

Inlyssnande och ärlig. Otroligt bra minne också!

Björkhaga
Svar från Fabian Ståhl
Tack snälla Matilda! Väldigt roligt att höra – och extra kul att minnet får godkänt också 😊 Tack för förtroendet!

Lugn, kunnig och lyhörd. Toppen.

Björkhaga
Svar från Fabian Ståhl
Stort tack Kim! Kul att höra att du är nöjd med både bemötandet och processen. Tack för förtroendet!
Lollo O
Sålde en bostadsrätt med hjälp av Roland Karlsson, en del av Nordå Fastighetsmäklare Örebro Verifierat företag

Roland är väldigt trevlig, omtänksam och ser både till försäljaren och köparens intresse. Han är väldigt sakkunnig och väl insatt i Fjugesta i dem bostadsrätter som finns där. Jag hade stora förväntningar och han lyckades med än väl. Vad som än fortskred i försäljningen, så ringde han och uppdaterade mig, vilket jag uppskattade massor. Jag är 100% nöjd och tycker Roland är toppen.

Fjugesta
Mikael B
Köpte en bostadsrätt med hjälp av Terése Olsson, en del av Nordå Fastighetsmäklare Sälen Verifierat företag

Trevlig, tillmötesgående och kunnig.

Stöten
Svar från Terése Olsson
Tack för fina ord och ditt omdöme Mikael, det värmer 😊
Mi Maria Suzana A
Köpte en bostadsrätt med hjälp av Josef Ghafari, en del av Nordå Fastighetsmäklare Örebro Verifierat företag

Vi hade haft ett gott samtal inför visningen, där jag hade varit tydlig med våra förväntningar. Josef besvara alla frågor med gott mod och kunskap.

Bettorp
Ladda fler omdömen

Våra kontor 3

Visar: 3 av 3

Om dessa omdömen

För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Nordå Fastighetsmäklare har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen

Trovärdighet
Mycket Bra

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Reco anser att företaget har en mycket bra trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.

Dessa nivåer finns på Reco:
  1. Mycket Bra
  2. Bra
  3. Ok
  4. Låg

Detta är Reco

Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.
Reco logotype Omdömen du kan lita på

Kategorier

Betyg & tidpunkt: