Enkel kommunikation, tydlig prisbild, trevliga
NordTvätt
Framtidens fastighetstvätt – Snabbt, säkert och miljövänligt NordTvätt i Sverige AB är specialister på utvändig och invändig fastighetsbehandling med hjälp av modern teknik. Vi utför fasadtvätt, takbehandling, sanering av vindar, mögelsanering och rensning av hängrännor helt utan byggställningar eller skyliftar. Det ger ett...
Trevliga, duktiga killar och punktliga!
Duktiga och trevliga pojkar 👍
Väldigt bra bemötande och alltid så trevliga oxh tillmötesgående 👍 Vi beställde taktvätt och impregnering och är väldigt nöjda med resultatet Dock är impregneringen kvar att utföra Vi rekommenderar verkligen Nordtvätt Kalmar Mycket trevliga grabbar🤗😊
Nöjd med uppdraget som utfördes, grymt att de utför ångtvätt av svartmögel i dusch
Ok, spåren är dock inte helt blekta.
Mycket trevligt bemötande både på telefon o vid personliga mötet! Fick hjälp med att bekämpa mossa på taket så vet inte än om det hjälpte men bekämpningens utförande verkade väldigt noggrant utfört! MVH Helena
Mycket positivt bemötande. Det var kul att se på när drönaren jobbade. En granne beställde en behandling direkt. Spännande att invänta resultatet!
Ett plåttak om ca 300 kvm skulle tvättas och målas. Trots vissa problem med väder, vind och grannar, genomfördes arbetet på ett suveränt sätt och jag kan på det varmaste verkligen rekommendera NordTvätt i Sverige AB. Bra jobbat grabbar👍
Bra och seriös kontakt från början till slut..Mycket bra utfört arbete!! Trevlig personal vem man än hade kontakt med..Kommer boka igen samt rekommenderar er…
Kontor 2
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera NordTvätt har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Mycket Bra
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en mycket bra trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra