Vi är mycket nöjda med både tvätt av tak och husfasad 🙏🥰
Nordtvätt Kalmar
Vi på Nordtvätt Kalmar hjälper dig att hålla tak, fasader och andra delar av fastigheten rena, välskötta och skyddade över tid. Vi utför takbehandling, fasadtvätt, mögelsanering och rengöring av hängrännor för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Med hjälp av modern utrustning och specialanpassade drönare kan...
14 omdömen om Nordtvätt Kalmar
Sedan starten hos Reco 2026
Vad roligt att du är nöjd. Fasaden blev ju som ny igen😍
Nordtvätts uppdrag är hittills inte fullgjort, så vi vill inte betygsätta något ännu.
Fullt förståeligt! Vi hoppas att arbetet hittills har varit bra och vet att målningen av ditt tak kommer bli suverän😊
Trevlig personal och dom gjord vad jag beställt
Tack för förtroendet! Vi är också nöjda med arbetet. Extra kul att din vind nu är godkänd på besiktningen😊
Hej! Mycket trevliga killar , inget att klaga på.Samt dom som putsade fönster mycket bra.
Toppen att du är nöjd och vad roligt att vårat samarbete med fönsterputsfirman blev lyckat.
Från första samtalet tills det var klart var bara bra på alla sätt, de två killarna som utförde uppdraget var positiva, ovanligt trevliga och mycket arbetssamma. Det kommer går lysande för denna firma med dessa anställda. Vänligen Peter Fors
Vad roligt att du är nöjd Peter. Tack för förtroendet och det fina omdömet😊
Jättetrevliga killar med häftig drönare :)
Vad roligt att du är nöjd! Kul att få se Fridlevstad i både regnoväder och solsken 😉
Jobbet utfördes på ett föredömligt sätt.
Tack så mycket Gunnar. Nu blir det ingen mer duvskit på altanen 🤗
Grym service och trevliga grabbar på plats!
Tack Patrik! Hoppas att duvorna inte kommer tillbaka mer 😊
Superkillar! Inte sett så stora resultat än. Men jag har tålamod.
Tack så mycket! Tålamod är viktigt att ha, resultatet kommer bli väldigt bra till slut😊
Duktiga, driftiga unga män med social kompetens som behandlade fasad (mycket nöjd med) och tegeltak som hoppas att det bli lika bra. Taket tar längre tid för medlet att verka. Rekommenderar företaget ( Kalmar)
Ja det blev ju superbra på fasaden! Taket kommer bli bra det också😊 Nu vet vi var vi kan bo nästa gång vi ska till Gotland 😉
Fantastisk service och bemötande samtidigt som de är kompetenta!
Tack för att vi fick komma och hjälpa dig! Det blev ett riktigt bra resultat 😊
Trevlig och hänsynsfull personal har bara gott att säga .Arbetet gick snabbt och smidigt kan bara rekommendera dom hälsningar Eva
Det blir vi glada att höra! Tack för både förtroendet och för omdömet🙏
Så nöjd med arbetet och mycket trevlig personal. Snabbt o snyggt arbete. Sparade mig enormt med tid. Tack 🙏
Vad roligt att du är nöjd med utfört arbete 😊
Mycket trevliga killar. Prisvärt och smidigt med drönartvätt av vårt hustak.
Tack för omdömet Henrik! Kul att få komma och jobba hos er och mycket intressant att få prata med dig 😊