Denna säljare står ut bland mängden! Wow säger jag bara till Josef som inte är som vilken säljare som helst, utan hjälper från start till slut med glimten i ögat och där kunden alltid kommer först. Hjälpte till innan, under och efter bilköpet med våra dumma frågor som i sin tur blev solklara. Snabbt, smidigt och enkelt, tack till Josef och RA motor!
RA Motor
Köpte ny bil och bytte in min gamla samtidigt. Allt gick supersmidigt och fick jättebra bemötande av personalen. Så nöjd med min nya bil också! :)
Köpte en bil av Josef på RA Motor i Uppsala i veckan och är väldigt nöjd med bemötandet. Hela köpet kändes tryggt och smidigt, och jag fick svar på alla mina frågor. De har definitivt fått en återkommande kund. Rekommenderas varmt!
Proffesionellt bemötande av personalen och en otrolig kunskap om märken och modellerna som de säljer!
Köpte en Volvo V90 av Josef. Mycket trevligt bemötande, kunnig och lyhörd! Vi ses vid nästa bilköp 👏🏼
Köpte en Hyundai hos RA Motor Haninge och är supernöjd! Väldigt trevligt bemötande, smidig affär och bra service hela vägen. Bästa bilfirman i Haninge enligt mig. Rekommenderas varmt!
Väldigt nöjd med bemötandet och hjälpen. Allt gick smidigt. Stort tack!
Jättenöjd med min upplevelse hos RA Motor. Trevligt bemötande och väldigt bra service. Rekommenderas!
Reklamation av felmonterad vindruta – fick inte gehör! Vi köpte en Kia Ceed från RA Motor Kungsängen förra året, och fick efter en tid problem med att det läckte in vatten i bilen. När vi undersökte bilen upptäckte vi att vindrutan hade börjat lossna i ett hörn. Vi kontaktade RA Motor den 8 juli för att bland annat fråga om vindrutan hade bytts tidigare, men fick inget svar! Bilen lämnades därför in till verkstad för undersökning, som konstaterade att vindrutan var fel monterad och dokumenterade bland annat att glas och kaross inte hade primats och att limningen var bristfällig. Den befintliga vindrutan kunde monteras om korrekt och behövde alltså inte bytas ut. Men bedömning var att detta va ett ursprungligt fel, som bör täckas av reklamations rätten. Vi kontaktade RA Motor igen den 14 juli, fick vi svaret att de inte vet när eller av vem vindrutan monterats av, samt de inte kontrollerar hur en vindruta är monterad vid försäljning Men trots verkstans dokumentationen av den felaktiga monteringen, har RA Motor avvisat vår reklamation. Vi upplever att vi är blivit ifråga sätt flera gånger under våran kontakt med flertalet anställda på RA motor, trots att vi tycker vi har försökt föra en rimlig dialog med företaget och lämnat in dokumentation från fackverkstad, men RA motor vill inte bemöta den tekniska bedömningen och avvisar att de har ett ersättningsansvar. Så nu får ärendet gå vidare till ARN...
Vi har köpt 2 bilar på RA-Motor och båda har visat sig haft allvarliga brister något som en gemen inte skulle kunna lägga märket till. Bla skevt svänghjul vilket slitigt sönder kopplingsdel (automat) och omfattande elfel (som fortfarande är, och en annan verkstad måste kolla på) ca 32000kr, spridare som gett upp. Vinterdäcken som skulle ingå var inte äns till rätt bil och gick inte att montera då dessa tog i överallt, andra däck fick man inte, och man förnekade oxå att man hade lovat V-däck. Det var på den ena. Den andra bilen var det urtrampningslager och ett lager i växellådan som gett upp vilket orsakade vibrationer i bilen, till mig sa man att det var balansering av däck och att bilen stått. Även här hade man fumlat med vinterdäcken. I alla fallen har RA-Motor vänt oss ryggen och blankt SKITER I att hjälpa till, ena bilen stod tom upp till 3 månader utan att de överhuvudtaget återkopplade o ville ta i den. Men de vill gladeligen bli anmälda och hänvisar till att öppna ärende hos ARN eller högre instans, men vill inte vara tillmötesgående. Synd bara att de är återförsäljare till Hyundai, vilket jag gillar. Men vågar iaf inte lämna bilen i händerna på dessa skojare. Så mitt tips, om du orkat läsa detta, har du hittat en bil som passar ditt tycke och smak, men dessa råkar ha den. Kolla gärna ett varv till om ingen annan har den, skulle så inte vara fallet, åk o M-testa bilen, för det är mycket dolda fel på dem, iaf på de begagnade, kan. Inte svara för de nya (kommer inte att köpa ny bil hos dem) För när du har hostat upp pengarna till dem, och ev problem uppstår så vänder de ryggen till dig. Du är inte vatten värd som kund för dem!
Platser 4
RA Motor Uppsala
4.4 av 7 omdömenRA Motor Kungsängen
3.0 av 2 omdömenRA Motor Haninge – Hyundai
5.0 av 1 omdömenRA Motor Knivsta
0.0 av 0 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera RA Motor har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Ok
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en okej trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra