Varbergs Anläggningsservice AB

Cylindervägen 11, 432 32 Varberg — Visa karta

1.0 i betyg av av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om Varbergs Anläggningsservice AB

 • 2017-11-25

  Spontant omdöme
  Thomas skrev om Varbergs Anläggningsservice AB
  När vi skulle bygga nytt Attefalls hus samt garage, tog vi in ett antal offerter på grundläggning av betongplatta på mark.
  Valet föll på Varbergs Anläggningsservice AB, då priset var avgörande. Så här i efterhand ångrar jag detta, då vi borde ha tagit referenser och inte enbart gått på priset i valet av markentreprenör.
  Betongplattorna utfördes för stora och vi har varit tvungna att förse plattorna med plåtar som skydd vid kanterna för att undvika fuktinträngning vid syllen.
  VBGs anläggningsservice projektledare vägrar ta ansvar för utebliven erforderlig samordning med byggaren men VBG’s Anläggningsservice VD har dock sagt att vi inte ska behöva ta kostnader för dessa extra kostnader, det har dock gått månader med påtryckningar från oss men utan resultat.
  Vi bad även om kontinuerlig ekonomisk uppföljning under byggtiden, den uteblev också. Tanken var att utföra ytterligare markarbeten om det fanns utrymme för detta i budgeten. Istället valde de att redovisa dagböcker och kostnader när deras uppdrag var klart, man redovisade dock kostnaderna exkl. moms vilket inte framgick vid tillfället och senare skickade man fakturan och den redovisade kostnaderna inkl. moms, det visade sig att man hade överskridit budgeten med 30 %!
  När jag kontaktade dem angående fakturan och påpekade att de har överskridit budgeten och mörkat detta, samt skickat en faktura 30 % över budgetpris så var de totalt oförstående då de menade att vi hade en överenskommelse och tidigare gått igenom alla kostnader. Jag var tvungen att åberopa konsumentköplagen och först då gav de med sig och sänkte då priset med 15 %. Jag har fortfarande inte fått någon förklaring, på vad som har påverkat budgeten. Jag kan inte se några omständigheter som ska ha påverkat budgeten, det har inte funnits något som ska ha påverkat markarbetet. Men det är väl därför jag inte har fått någon riktig förklaring av entreprenören.
  Detta är utan tvekan ett av de mest oseriösa företag jag har haft med att göra, jag rekommenderar alla att söka sig någon annanstans.
  Man anlitar ju expertis för att jobbet ska bli rätt utfört och till rätt pris, inget av detta är uppfyllt. Läs mer
  gillar detta
Kategorier