Värmarcenter

Värmarcenter

• BadgeSixYears
4.4
Call 08-80 04 49 Share

Värmarcenter grundades 1972 och är idag ett familjeföretag i andra generation. Vår passion och vårt mål är att kunna ge dig ett varmt fordon oavsett väder ute. För vi tycker att alla förtjänar att känna känslan av en värmare som fungerar. Och det är därför du kan vara säker på att du kommer få den bästa tänkbara support från...

357 omdömen om Värmarcenter

Sedan starten hos Reco 2020

Anton B
Wrote about Värmarcenter

Hatten av för bra service, Båda tummarna upp!

Svar från Värmarcenter

Stort tack för din fina recension! 🌟 Vi uppskattar verkligen dina ord – det betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka om det är något mer vi kan hjälpa till med!

Fredrik S
Wrote about Värmarcenter

Snabbt svar på min fråga, och snabb leverans.

Svar från Värmarcenter

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både svarstiden och leveransen. Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med!

Gösta M
Wrote about Värmarcenter

Kunnig personal bra bemötande, snabb leverans

Svar från Värmarcenter

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig. Härligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och den snabba leveransen. Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med framöver!

Andreas H
Wrote about Värmarcenter

Bra hjälp med att få rätt delar o snabb leverans

Svar från Värmarcenter

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du fick rätt delar och att leveransen kom snabbt. Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med framöver!

Lars H
Wrote about Värmarcenter

Snabb leverans och dom har allt hemma

Svar från Värmarcenter

Tack så mycket för din fina recension! 🙏 Härligt att höra att du uppskattar vår snabba leverans och breda lagerhållning. Lycka till med värmaren – och varmt välkommen tillbaka till oss på Värmarcenter!

Johnny F
Wrote about Värmarcenter

Super bra mottagande, bra arbete utav tekniker. Trevlig kundmottagare som förstår problemet Och löser det till rimligt pris 😀👍

Svar från Värmarcenter

Tusen tack för din fantastiska recension! 🙏 Vad roligt att höra att du är nöjd både med bemötandet och arbetet från våra tekniker. Ibland visar det sig att det finns lite mer bakom ett problem än man först tror – och då känns det extra bra att kunna lösa allt på plats så att bilen fungerar som den ska igen. Stort tack för förtroendet och för att du tog dig tid att skriva! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Värmarcenter. 🚗❄️

Lennart G
Wrote about Värmarcenter

Snabb och bra leverans men tycker priserna är lite väl itagna på en del saker

Svar från Värmarcenter

Hej och tack för din recension! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna feedback – och vad roligt att höra att leveransen var snabb och smidig! När det gäller priserna förstår vi att vissa artiklar kan upplevas som lite högre. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda kvalitetsprodukter, personlig support och hög tillgänglighet, vilket tyvärr ibland påverkar prisbilden. Men vi arbetar ständigt med att försöka hålla en så låg nivå som möjligt. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor kring våra produkter eller priser – vi hjälper gärna till!

Hans Eric R
Wrote about Värmarcenter

Bra grejor, bra pris, snabb leverans.

Svar från Värmarcenter

Tack för din fina recension! 🙏 Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkten, priset och leveransen. Hoppas avgas­slangen fungerar perfekt för ditt projekt – varmt välkommen åter när du behöver fler delar eller tips & råd! 🚗🔥

Peter Ö
Wrote about Värmarcenter

Bra service snabba leveranser .kunnig personal

Svar från Värmarcenter

Tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Vad roligt att du är nöjd med både servicen och leveransen av din bränslepump. Välkommen tillbaka när du behöver något mer.

Håkan B
Wrote about Värmarcenter

Bra produkter och snabba leveranser

Svar från Värmarcenter

Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med både produkten och leveransen av bränslesilen till din Autoterm Air 9D. Vi uppskattar verkligen att du valde att handla hos oss.

Stefan N
Wrote about Värmarcenter

Snabb leverans, allt enligt spec. Bra manualer. Hade ingen kontakt med kundservice men chatboten funkade bra!

Svar från Värmarcenter

Tack för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att allt motsvarade dina förväntningar och att vår AI-assistent kunde hjälpa dig. Kul att Webasto T91-fjärrkontrollen fungerade som tänkt – och varmt välkommen tillbaka om du behöver fler tillbehör framöver.

Johan S
Wrote about Värmarcenter

Snabb leverans och fick det vi beställde

Svar från Värmarcenter

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och är glada att höra att leveransen gick snabbt och att din Webasto T100-fjärrkontroll motsvarade förväntningarna.

Lars Anders V
Wrote about Värmarcenter

I dag for jag förbi värmarcenter för att höra om de eventuellt kunde hjälpa mig med ett problem som innefattade kupéfläkt samt värmare. Jag hade ”iskallt” räknat med en kostnad på minst 8-10.000 plus moms, men kunde inte utesluta en kostnad på upp mot 20.000, och det oavsett vilken verkstad jag valde. Jag lämnade bilen ”över disk” och gick iväg för lunch medans jag väntade på att felsökningen skulle klaras av, en felsökning som kostade någon dryg tusenlapp vilket jag tyckte var förvånansvärt billigt. Efter lunchen går jag...

Svar från Värmarcenter

Hahahaha... Tack Anders för den fantastiska recensionen!! – Den gjorde verkligen vår dag! Vi är glada att både bilen och plånboken klarade sig oskadda, och att snuset fick bli den stora förloraren i historien. Ibland har man turen på sin sida när felet visar sig vara enklare än man tror – och då ska det så klart kännas rätt även i priset. Stort tack för förtroendet och de vänliga orden. Du är alltid välkommen förbi igen – med eller utan snus!

Roslings A
Wrote about Värmarcenter

Mycket bra och hjälpsam support.

Svar från Värmarcenter

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår support. Lycka till med installationen av Y-kabeln. /Värmarcenter

Tomasz P
Wrote about Värmarcenter

Lätt att hitta delar, snabb leverans, bra packat, allt fungerar jätte smidigt.

Svar från Värmarcenter

Stort tack för din fina recension! 🙏 Härligt att höra att brännarinsatsen till din Thermo Top Evo kom fram snabbt och välpackad – och att allt fungerade smidigt.

Hans Erik N
Wrote about Värmarcenter

Proffsigt bemötande! Mycket bra service!

Svar från Värmarcenter

Tack så mycket för dina fina ord! 🙏 Och tack själv för ett väldigt trevligt besök och en intressant diskussion. Vi hoppas verkligen att allt löser sig smidigt med strömförsörjningen framöver. Nu fungerar iaf styrningen av värmare när D-Freeze är utbytt. ☀️☀️☀️

Lars-Göran M
Wrote about Värmarcenter

Duktiga och hjälpsamma, snabb leverans

Svar från Värmarcenter

Hej Lars-Göran Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både servicen och leveransen av din utbytesvärmare. Glöm inte att skicka tillbaka den gamla stommen så får du 1000kr återbetalat. Varmt välkommen om du har några funderingar.

Kurt B
Wrote about Värmarcenter

Mycket nöjd tack för affären återkommer vid behov. Mvh.Kurt

Svar från Värmarcenter

Hej Kurt, Stort tack för din fina återkoppling och för affären! 🙏 Vi är glada att höra att du är nöjd med fläkten och ser fram emot att få hjälpa dig igen när behovet dyker upp.

Martin K

Mycket bra service Mvh Martin

Svar från Värmarcenter

Hej Martin, Stort tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med både vår service och din nya vattenpump. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Martin S
Wrote about Värmarcenter

Kvalitets delar till ett bra pris👍👍

Svar från Värmarcenter

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme. 🙌 Din feedback betyder mycket för oss och inspirerar oss i vårt arbete varje dag.

Daniel E
Wrote about Värmarcenter

Snabbt och framförallt rätt grejer

Svar från Värmarcenter

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🙏 Det gör oss verkligen glada att höra och ger oss extra energi att fortsätta leverera vårt allra bästa. 🌟

Victor V
Wrote about Värmarcenter

Fantastisk och snabb service. Även otroligt trevliga!

Svar från Värmarcenter

Stort tack för din fina recension! Det var verkligen roligt att kunna hjälpa till – särskilt när vi kunde lösa AC-problemet snabbt och smidigt genom att byta en läckande O-ring istället för hela kondensorn som den andra verkstaden föreslog. Att kunna erbjuda en lösning som både är betydligt billigare och mer miljömedveten känns extra bra. Du är alltid varmt välkommen tillbaka om vi kan hjälpa till med något mer framöver!

Daniel J
Wrote about Värmarcenter

Snabba bra leveranser. Jag köpte genomföring till en dieselvärmare.

Svar från Värmarcenter

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med genomföringen till din dieselvärmare. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller behöver något mer framöver – vi hjälper gärna till!

Tony S
Wrote about Värmarcenter

Jag vill ge Värmarcenter beröm för den kundservice som dem levererar. Jag fick snabb teknisk support via telefon och dem hjälpte mig att få fram rätt del till min värmare. Dagen efter beställning så fanns varan att hämta ut hos mitt DHL ombud. Grymt jobbat!!

Svar från Värmarcenter

Stort tack för dina fina ord – det betyder mycket för oss! Vi brinner för att ge snabb och kunnig hjälp, så det känns riktigt roligt att du blev nöjd både med supporten och leveransen. Att höra att delen var rätt och att allt fungerade smidigt är precis sånt som gör vårt jobb värt det. Du är alltid varmt välkommen tillbaka om vi kan hjälpa till igen!

Mikael E
Wrote about Värmarcenter

Bra service snab leverans bra

Svar från Värmarcenter

Tusen tack för dina ord! Det gör oss glada att höra att både service och leverans levde upp till förväntningarna. Vi finns här när du behöver oss igen – alltid redo att hjälpa till!

Jonny M
Wrote about Värmarcenter

Riktigt bra service. Jag hade missuppfattat storleken på en klamma, dom ringde då upp och dubbelkollade innan dom skickade så jag fick rätt. Även snabb leverans.

Svar från Värmarcenter

Tack snälla för dina fina ord – det värmer verkligen! Vi försöker alltid vara noggranna och tänka ett steg längre, så det känns extra roligt att du uppskattade att vi ringde upp och dubbelkollade. Skönt att det blev rätt direkt och att leveransen gick snabbt. Du är varmt välkommen tillbaka när du vill – vi hjälper dig gärna igen!

Erik W
Wrote about Värmarcenter

Mycket snabb leverans, bra service

Svar från Värmarcenter

Stort tack Erik för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och servicen. Varmt välkommen åter om vi kan hjälpa dig med något mer!

Gunilla H
Wrote about Värmarcenter

Vvberedaren orsakade en stor brand i vår husbil. Fabrikationsfel som orsakar oss stora kostnader och förstörd semester.

Svar från Värmarcenter

Vi är väldigt ledsna över det inträffade och förstår hur frustrerande och jobbigt det måste vara att råka ut för en sådan händelse. Vi önskar verkligen att det funnits något vi kunnat göra för att förhindra detta. Vi vill dock tydliggöra att vårt företag enbart har sålt själva varmvattenberedaren. Ni beställde produkten från vår webbshop, och vi levererade den redan dagen efter beställning, vilket vi ser som mycket snabb och god service. Installationen utfördes därefter av en extern installationsfirma som ni själva anlitat....

Dennis A
Wrote about Värmarcenter

Bra pris och snabb leverans ++++

Svar från Värmarcenter

Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både priset och leveransen. Hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver!

Ulf T
Wrote about Värmarcenter

När man inte får info att sakerna man beställt har utgått utan måste kontakta Värmecenter själv, efter att man fått denna undersökningen. Därför blir inte betyget högre Hälsninga Ulf

Svar från Värmarcenter

Hej Ulf, Tack för din feedback. Anledningen till att du inte fick återkoppling direkt var att vi sökte produkten från flera leverantörer innan vi slutligen fick besked om att den utgått. Vi beklagar att detta inte kommunicerades tidigare och tar till oss din synpunkt för att förbättra vår process. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig med något annat.

Niclas H
Wrote about Värmarcenter

Snabb leverans och mycket bra passform.

Svar från Värmarcenter

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och passformen. Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med! 😊

Olah-Bako G

Snabb leverans Tack för gåva som var i paketet MVH Gyuri

Svar från Värmarcenter

Hej Gyuri, Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du uppskattade både snabb leverans och gåvan. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder det där lilla extra. Tveka inte att höra av dig om det är något vi kan hjälpa dig med framöver!

Matts F
Wrote about Värmarcenter

Grymt trevligt bemötande av kunnig personal. Fick bra hjälp som löste mitt problem på några minuter.

Svar från Värmarcenter

Hej Matts Vilken glädje att läsa din recension! Att du fick bra hjälp av vår kunniga personal och att ditt problem löstes på bara några minuter betyder mycket för oss. Vi brinner för att ge varje kund den bästa servicen, och det är roligt att höra att vi levde upp till dina förväntningar. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – vi uppskattar det verkligen!

Jonas F
Wrote about Värmarcenter

Enkelt att handla. Bra support på produkten.

Svar från Värmarcenter

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du tycker det är enkelt att handla hos oss och att du uppskattar vår support. Det betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp med något mer!

Mayliss S
Wrote about Värmarcenter

Det stod leverans 2-3 dagar. Inte tre veckor som det tagit, utan någon information.

Svar från Värmarcenter

Tack för att du hör av dig och delar din feedback. Vi beklagar verkligen förseningen och att du inte fått den information vi skickat. Tyvärr är varan tillfälligt slut hos Webasto och har blivit restnoterad. Vi har skickat mail om detta och ber dig gärna kontrollera din skräppost, då det ibland hamnar där. Vi beräknar att varan är åter i lager den 24 februari. Om du önskar avbeställa din order kan du enkelt göra det genom att kontakta oss via telefon eller mail – vi strävar alltid efter att svara inom en timme. Vi uppskattar din förståelse och hoppas kunna hjälpa dig på bästa sätt!

Håkan F
Wrote about Värmarcenter

Bra sortiment , snabba på att svara och leverera.

Svar från Värmarcenter

Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt sortiment och vår snabba service. Det betyder mycket för oss! Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Nils A
Wrote about Värmarcenter

Snabb å bra leverans. Billiga produkter

Svar från Värmarcenter

Hej Nils Tack så mycket för din fina feedback! Det gläder oss att du är nöjd med både leveransen och våra produkter. Vi strävar alltid efter att erbjuda hög kvalitet till ett bra pris och att leverera snabbt och smidigt till våra kunder. Hoppas vi får möjligheten att hjälpa dig igen framöver! Vänliga hälsningar, Värmarcenter

Tage E
Wrote about Värmarcenter

fick dåliga besked och fick inget spårnins nummer

Svar från Värmarcenter

Hej Tage Tack för din feedback. Vi förstår att det kan vara frustrerande när något inte går som förväntat, och vi vill gärna förtydliga vad som har hänt med din beställning. Du lade din order den 29 december, och redan den 30 december skickades varan från oss. I samband med detta skickades ett e-postmeddelande med spårningsnumret till den e-postadress du angav vid beställningen. På grund av nyårshelgen och röda dagar anlände paketet först den 2 januari, vilket aviserades via SMS till det mobilnummer du registrerade....

Jonathan S
Wrote about Värmarcenter

Har fortfarande inte fått de varor. Trots att man lovar leverans 2-3 arbetsdagar

Svar från Värmarcenter

Tack för att du hör av dig och delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen förseningen och förstår att det kan vara frustrerande när leveransen dröjer längre än förväntat. Din order inkom i samband med julledigheten, och en av delarna var tyvärr restnoterad och behövde beställas direkt från Webasto i Tyskland. Kombinationen av röda dagar och restorder gjorde att det tog fem dagar innan vi kunde skicka din beställning. Vi kan se att varorna lämnade vårt lager innan nyår, så du bör ha dem hos dig idag eller imorgon....

David W

Snabb leverans, rätt grejer! Xxxxxxxxxxxxxxx

Svar från Värmarcenter

Tack för din feedback! Snabb leverans och rätt grejer – det är som musik i våra öron! 🎶 Vi säger bara: varför krångla till det när man kan göra det rätt direkt? 😉 Välkommen tillbaka när det är dags igen! 🚚✨

Andreas N

Magiskt! !

Svar från Värmarcenter

Tack för din magiska recension! ✨ Det behövs verkligen lite magi i världen idag, och vi är glada att vi kunde bidra med vår lilla del. Välkommen tillbaka när som helst! 😉🎩

Bo-Göran U
Wrote about Värmarcenter

Mycket trevlig och hjälpsam personal. Allt fungerade som lovat. Fick rätt brännarinsats och blev hjälpt att välja rätt.

Svar från Värmarcenter

Tack för din fantastiska recension! Det gläder oss att höra att vår personal kunde ge dig den hjälp du behövde och att allt fungerade som utlovat. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service. Välkommen åter!

Ronny R
Wrote about Värmarcenter

Superbra hjälp inför beställning.

Svar från Värmarcenter

Tack för din fina feedback! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig inför din beställning och ser fram emot att assistera dig igen i framtiden. 😊

Kent H
Wrote about Värmarcenter

Funkade klockrent good jul o gott nytt år

Svar från Värmarcenter

Tack för ditt omdöme! Så roligt att höra att allt fungerade klockrent. Vi önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år! 🎄✨

Åsa S
Wrote about Värmarcenter

Snabbt å smidigt. Lite dyr frakt om man ska gnälla lite men annars toppen betyg

Svar från Värmarcenter

Tack för ditt fina omdöme och för att du uppmärksammade frakten! Det visade sig att artikeln var registrerad med fel vikt, vilket gjorde fraktkostnaden högre än nödvändigt. Detta är nu åtgärdat, och vi har krediterat dig för en del av fraktkostnaden. Vi uppskattar din feedback och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!

Markus K
Wrote about Värmarcenter

Proffs! Hjälpsamma och lösningsorienterade.

Svar från Värmarcenter

WHABAAM! Vilken fantastisk feedback! Stort tack för ditt fina betyg – det värmer verkligen att höra att du tycker vi är proffsiga, hjälpsamma och lösningsorienterade. Vi strävar alltid efter att leverera på topp! 😊

John O
Wrote about Värmarcenter

Bra support inför och efter köp. Jag köpte en fjärrstyrning av värmaren till min Amarok -18

Svar från Värmarcenter

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår support både före och efter ditt köp. Hoppas att fjärrstyrningen till din Amarok -18 fungerar perfekt och gör vardagen lite smidigare! Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp framöver. 😊

Alexander P
Wrote about Värmarcenter

Bra service snabba leverans prisvärt

Svar från Värmarcenter

Tack för din recension! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår service, snabba leveranser och våra priser. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden så att vi kan få till full pott! 😊

Göran P
Wrote about Värmarcenter

Dom vet vad dom gör Mer behöver jag inte skriva men reco envisas med att man måste skiva minst 30 tecken, det bör det vara nu

Svar från Värmarcenter

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva några rader. Det är alltid roligt att höra att vårt arbete uppskattas. Om det är något mer vi kan hjälpa dig med i framtiden, är du alltid välkommen att höra av dig! 😊

Tomas H
Wrote about Värmarcenter

Allt fungerade fint, varan var till belåtenhet, snabb leverans!

Svar från Värmarcenter

Tack för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd med både varan och leveransen. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer framöver!