Serviceminded, trevliga och hjälpsamma!
Västerås Fordon AB
Välkommen till Västerås Fordon AB! Vi är din märkesoberoende bilhandlare i Västerås. Vi har bra bilar till bra priser och ett genuint bilintresse för de bilar som vi säljer och köper. Men förutom det så förmedlar och byter vi även bilar. Hos oss kan du göra ett tryggt bilköp genom någon av våra medarbetare. Vi erbjuder...
272 omdömen om Västerås Fordon AB
Sedan starten hos Reco 2018
Bland dom smidigaste bilaffärer jag gjort. Visade upp min bil och provkörde den som jag sen köpte, sen snackade vi ihop oss om värdering och mellanskillnaden. Rekommenderar denna bilhandlare varmt, trevligt bemötande, rent och snyggt i bilhallen utan att vara onödigt flådig. Bilen motsvarade väl de bilder som förevisades i annonsen.
Positivt bemötande o trevlig personal
Jättenöjd med affären. Kände mig trygg genom affären och blev bra bemött av säljaren Nino som löste allt jag bad om. Kommer komma tillbaks flera gånger.👍
Nöjd Kund! Bra bemötande och proffesionell personal med goda kunskaper som kunde svara på mina frågor. Bil i toppskick, en mycket smidig affär..
Västerås Fordon AB köpte in min bil som jag hade annonserat på blocket. Det var en väldigt smidig affär där jag fick betalt vad som hade utlovats. Dom kom förbi hemma hos mig och affären var klar ungefär 30 min senare. Bara positivt.
Vi sålde vår bil till Västerås Fordon AB. Det var enkelt, smidigt och fick bra pris för bilen. Proffesionellt bemötande hela vägen. Rekommenderar Västerås Fordon på bästa möjliga sätt!
Supernöjd med vår nyinköpta BMW. Toppen bil, bra kvalitet! Mycket kunnig personal som är engagerade och hjälpsamma, rekommenderar varmt Västerås Fordon!
Ingen stor o vacker bilhall men behövs inte för bilen jag köpte där var en pärla. En Volvo V70 2011 med en ägare. Så fin bil ser man sällan. Mycket trevlig o uppriktig personal
På bästa möjliga sätt Köpte en Volvo V40 2017
Gick snabbt och smidigt att köpa bilen. Kunde förhandla om räntan utan problem samt kom vi överens om avdrag på priset då den snart skulle servas. Trevlig personal som bjöd på en kopp kaffe.
Bra trevlig personal som hämtade mig på tågstationen
Fick väldigt bra och utförligt svar på mina frågor vid köp av bil från dem. Fick även bilen levererad hem.
Bra bemötande. Att jag skulle köpa en bra bil. Vilket jag gjorde. Mitt köp var en Kia Ceed. Jag är jättenöjd med bilen
Blev vänligt bemött på alla sätt, och tidigt uppmärksammad som potentiell köpare. För övrigt riktigt nöjd med bilköpet
Mycket bra bemötande!!! Trevlig och hjälpsamma säljare.
Trevlig och serviceinriktade säljare
Jättetrevlig personal.Samma dag jag lämnade in min Bmw i byte,uppstod ett fel med bilen.De tog t.o.m det med fint bemötande. Och jag är jättenöjd med min nya röda,fina Bmw GT,och med affären som gjordes den heta dagen. Jag rekommenderar varmt Västerås Fordon AB.
Utmärkt bemötande. Tog emot mig på en söndag på tid enl överenskommelse. All info om bilen stämde exakt i verkligheten, möjligen var bilen t o m i bättre skick än beskrivet. Rekommenderas varmt Med vänlig hälsning, Thomas A
Snabb, smidigt utan krångel. Bra ställe att handla bil på
Bra bemötande, inget försökt till ljuga om kvaliten på bilarna. Rekommenderar starkt denna bilfirma
Försäljare kändes pålitlig och inte alltför pushigt. Visade bilen lugnt och sakligt. Köpte en DS 4 och är så här långt supernöjd.
Proffsigt och förtroendeingivande bemötande.
Mycket trevligt bemötande och personalen var otroligt service-minded! Jag rekommenderar verkligen denna bilhandlare!
Bemötandet bra fan den bil jag ville ha.
Mycket bra bemött. Företaget levde upp till alla förväntningar vid vårt köp av en BMW X3.
Mycket trevligt bemötande med 100% kund fokus. Bilen var i det skick som utlovades. Alla papper var förberedda så affären gick smidigt. Jag kommer garanterat att återkomma när det är dags att byta till en ny bil. /Daniel
Köpte en Volvo V70 som säljaren sa var mycket fin när vi pratade på telefon. Blev positivt överraskad då bilen var bättre än vad han sagt enligt mitt tycke. Kanontrevligt bemötande både i telefon och och på plats när jag hämtade bilen.
Jag köpte min första bil från Västerås Fordon. Personalen där är väldigt trevliga, hjälpsamma och ärliga. Jag rekommenderar varmt, om man är osäker på vilken bil man ska köpa, då är det bara att besöka västerås fordon för det är där du får bästa hjälpen.
Trevlig och kunnig personal, lättillgängligt och bra möjligheter att få provköra bilen. Fick tag i en jätteskön bil.
Snabb och proffsig service. Fina bilar i bra skick.
Jag köpte BMW 520 från Tony fick Väldigt trevligt bemötande och riktigt bra service Jag är mer än nöjd
Bra, snabba, proffsiga, pålitliga
Mycket bra företag och trevlig personal. Köpt bil flera gånger där.
Jag köpte en Volvo V40 till min son. Han är mycket nöjd med bilen. Vi fick ett väldigt proffsigt och trevligt bemötande. Kan verkligheten rekommendera denna bilfirma.
Inte hundra procent Service men helt Okej
Grymt bra mottagande och kunnig personal! 10 av 10
Kunnigt, hjälpsamt och korrekt. Bilen utan anmärkning. Mycket nöjd.
Bra bemötande, kunnig personal. Mycket nöjd med min MB 220 Mvh Ubbe
Mycket trevlig säljare Tony heter han
Gjorde en inbytesaffär mellan 2 bilar och upplevelsen kändes rakt igenom genuin och trygg. Fick ett bra intryck och ett bra bemötande av säljaren.
Blev bemött väldigt bra och personalen hade all information om bilen ifråga.
Köpte en Volvo V40 Mycket bra upplevelse. Bra service, vänligt bemötande och snabbt agerande. Är supernöjd!
Bytte en en bil mot en annan. Mycket trevlig personal. Smidig affär.
Bra bemötelse. Snabb och smidig affär!
Jag köpte en Mercedes C220 från 2015. Tyckte de var riktigt trevliga som först och främst ställde upp att visa bilen på en söndag när de egentligen hade stängt. Sedan kände jag mig inte pressad att köpa bilen, som man kan känna hos vissa bilhandlare. De gav mig den tiden jag behövde att fundera och diskutera. Kollar definitivt med dem i framtiden om jag ska köpa en ny bil.
Vi köpte en bil i januari av Västerås fordon. Vi blev bra bemötta och även efteråt när det hade blivit problem med registreringen av den som dom löste direkt. Det känns som ett seriöst företag.
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Jag köpte en BMW 118d. Västerås Fordon hade utmärkt service och ett väldigt bra bemötande. Dom kunde svara på alla frågor och fick mig arr känna mig trygg med mitt köp.
Allt med mitt bilköp funkade utmärkt. Trevlig personal.