Västerås Fordon AB

Västerås Fordon AB

www.vasterasfordon.se
  • BadgeThreeYears
4.8

Välkommen till Västerås Fordon AB! Vi är din märkesoberoende bilhandlare i Västerås. Vi har bra bilar till bra priser och ett genuint bilintresse för de bilar som vi säljer och köper. Men förutom det så förmedlar och byter vi även bilar. Hos oss kan du göra ett tryggt bilköp genom någon av våra medarbetare. Vi erbjuder...

390 omdömen om Västerås Fordon AB

Sedan starten hos Reco 2018

Jan Stefan Å
Skrev om Västerås Fordon AB

Snabb och smidig affär, samt att säljaren ingav förtroende

Daniel Andreas N
Skrev om Västerås Fordon AB

Trevligt kundbemötande! Körde 6 timmar för att köpa bilen, fick då extra bilder på bilen i förväg för att slippa köra upp i onödan. Bilderna matchade verkligheten 👍 Fick även en en bra förhandsvärdering på min bil som stod fast när jag kom upp. Om möjligtvis lite svåra att diskutera pris på bilen jag köpte, men så är väl alla bilförsäljare, säger att där inte finns några marginaler. Men totalt sett en mycket smidig affär och en affär till rimligt pris. Mvh Daniel

Lars Mikael M
Skrev om Västerås Fordon AB

Proffsigt bemötande, väldigt trevligt.

Ann-Charlotte N
Skrev om Västerås Fordon AB

Vi fick ett utomordentligt fint bemötande Saklig info om de bilar som skulle passa våra önskemål Åkte hem med en Kia Rio

Jouni Juhani N
Skrev om Västerås Fordon AB

Ett bra och professionellt bemötande som gör att man känner sig välkommen för en seriös och trygg bilaffär med Västerås Fordon. Allt fungerade väldigt smidigt och inga tveksamheter. Återkommer gärna för kommande bilaffärer. Kan varmt rekommendera Västerås Fordon

Mats Olov J
Skrev om Västerås Fordon AB

Trevligt bemötande och känsla av en trygg affär.

Erica Filippa B
Skrev om Västerås Fordon AB

Otroligt bra upplevelse. Tomas var en väldigt tillmötesgående säljare. Allt gick så smidigt. Ångrar inte en sekund att jag köpte min volvo hos dom och tänker rekommendera Västerås Fordon AB till alla jag känner. Tack!

Pontus Per F
Skrev om Västerås Fordon AB

Trevlig och kunnig personal! Helt enkelt en smidig och trygg affär. Rekommenderas varmt

Carl Richard E
Skrev om Västerås Fordon AB

Jag fick ett mycket bra bemötande och jag kan varmt rekommendera Västerås Fordon AB.

Annica Katarina D
Skrev om Västerås Fordon AB

Vi fick ett mycket bra bemötande både på telefon och när vi kom dit. Vi hade nog ganska höga förväntningar, då vi där hittat den bil vi ville ha. Västerås Fordon levde upp till alla våra förväntningar. Mycket bra service och trevligt bemötande när vi kom dit. Vi köpte den bil vi ville ha. Vi kan varmt rekommendera Västerås Fordon.

Birger Mikael A
Skrev om Västerås Fordon AB

Den var bara bra och en bra kontakt med dom som var försäljaren på plats

Veronica R
Skrev om Västerås Fordon AB

Bra service, hämtade på järnvägsstationen i Västerås när bilen skulle levereras. Bilhandlaren höll alla sina överenskommelser. Trevlig personal från "gurkstaden".

Jonathan William A
Skrev om Västerås Fordon AB

Köpte en Volvo av Väsyeråsfordon. De svarade oerhört snabbt på mail. Eftersom jag hade en bit att åka skickades det seriösa och bra bilder på alla skavanker som kunde finnas. Även de pyttesmå. Blev hämtad på stationen, så väldigt bra service! Bilen var precis så fin som på bilderna!

Adam B
Skrev om Västerås Fordon AB

Sålde min bil till Västerås Fordon Gick otroligt smidigt och Fick kanon service Kan verkligen rekommendera dom. 5 av 5 bilar

Marcus Martin S
Skrev om Västerås Fordon AB

Jag köpte en Volvo som jag hittade via Blocket och hela upplevelsen var riktigt bra från start till mål. När jag ringde in fick jag ett trevligt och professionellt bemötande direkt, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Bilen motsvarade helt mina förväntningar – jag är supernöjd! Inget krångel, allt gick smidigt. Rekommenderar varmt till andra som funderar på att köpa bil härifrån.

Dan Henrik Mikael S
Skrev om Västerås Fordon AB

Mycket gott bemötande,fin och trevlig bilhall.Bilen jag köpte var exakt enligt beskrivningen och de små skavanker jag hittade hade Tony ärligt både berättat och skickat bilder på,så inga tråkiga överraskningar. Ingen stress,vi provkörde varandras bilar i lugn och ro.De argument han hade på min inbytesbil för att justera mellanpriset var helt okej och vettiga.En otroligt trevlig säljare,humor och lite diskussioner är trevligt.Detta är stället som jag gärna återkommer till då det är aktuellt med bilbyte nästa gång! Kul när det kan vara så här bra!

Bengt Harry Joakim W
Skrev om Västerås Fordon AB

Mycket väl bemött, fått bästa möjliga mottagande och att de lyssnar på mig, även efter köpet. De vill verkligen kundens bästa.

Per Kevin D
Skrev om Västerås Fordon AB

Utmärkt Service. Rekommenderar varmt att besöka Västerås Fordon. Jättetrevligt personal :)

Per Henrik M
Skrev om Västerås Fordon AB

Gott bemötande, god service, bra bil. Kan bara rekomendera.

Karin Ulrika T
Skrev om Västerås Fordon AB

Mycket trevliga och tillmötesgående säljare. Köpte en golf. Rekommenderar varmt Västerås fordon.

Arne Marcus T
Skrev om Västerås Fordon AB

Bra bemötande och service. Åtgärdande av garantiärende hanterades professionellt.

Sham A
Skrev om Västerås Fordon AB

Trevligt bemötande och god service, väldigt nöjda med vår nya bil.

Lars Örjan A
Skrev om Västerås Fordon AB

Väldigt bra helhetsintryck. Bra säljare. Enkel hantering!

Esa Henrikki P
Skrev om Västerås Fordon AB

Mycket vänligt personal och hjälpsamt!

Lars Joachim L
Skrev om Västerås Fordon AB

Fick ett väldigt trevligt bemötande av personalen och upplevde Västerås fordon som seriösa och ärliga. Vi är väldigt nöjda med vår affär som gick smidigt och bilen motsvarade helt våra förväntningar.

Mohsen G
Skrev om Västerås Fordon AB

bra service och personal bemötande var vänlig o ärlig

Stig Jan Åke P
Skrev om Västerås Fordon AB

Trevligt bemötande.vi hade inga förväntningar .vi hade köpt bil av dom förut och tyckte då att dom var bra och trevliga.

Patrik M
Skrev om Västerås Fordon AB

Bytte in min bil mot en begagnad BMW. Säljaren Tony otroligt trevlig, seriös och noga med bilarna. Både mitt inbyte granskades noga liksom genomgång av bilen jag köpte. Har kört ca 200 mil nu och allt funkar bra. Är supernöjd med hela affären. Nya däck ingick i köpet och däckfirman lovprisade Västerås Fordon och deras seriösa inställning. Kan varmt rekommendera dem. //Patrik

Hans Johan Valdemar S
Skrev om Västerås Fordon AB

Mycket trevligt bemötande av säljarna. Köper gärna bil där igen nästa gång.

Sharath H
Skrev om Västerås Fordon AB

Jag fick bästa pris för min befintliga bil. Medan jag köpte den nya bilen från dem hjälpte Tomas mig med stort tålamod och svarade på alla mina frågor. Det kändes aldrig som att han dolde någon information. Köpet och försäljningen gick snabbt och smidigt. Jag rekommenderar starkt detta företag

Maurizio M
Skrev om Västerås Fordon AB

Trevlig och hjälpsam personal. Rekommenderas starkt!

Jens Daniel B
Skrev om Västerås Fordon AB

Vänligt bemötande från första stund. Lyhörd och lösningsorienterad och såg till att affären löste sig smidigt och på bästa sätt. Smidigaste bilköpet jag gjort. Riktigt nöjd.

Ulf Gustaf S
Skrev om Västerås Fordon AB

Sakliga å trevliga Dock var ett vinterdäck slut,vilket inte informerats om. Annars är vi nöjda!

Raimo Kalevi M

Vänliga, sakliga och positiva

Sten Gunnar G
Skrev om Västerås Fordon AB

Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Bra information vid köp av begagnad BMW

Damir P
Skrev om Västerås Fordon AB

Bemötande på hög nivå sedan den första kontakten. Förväntningarna var höga då det är ett litet företag som säkert är måna om sitt rykte och det märktes. Bilköpet gick utan problem!

Lilly Maria K
Skrev om Västerås Fordon AB

Bra bemötande! Bra kontakt på telefon inför bilköpet då vi hade långt att åka.

Axel Marcus Olle E
Skrev om Västerås Fordon AB

Professionellt och genuint bemötande. Dessutom en välskött bil. Varma rekommendationer!

Sofia Viktoria Johanna S
Skrev om Västerås Fordon AB

Mina förväntningar på Västerås Fordon låg helt rätt efter de recensioner jag läst om dem på Google! Lugn och trevlig säljare som tog sig tid för mig och var mycket kunnig om bilarna i lager. En helt annan (mycket mer positiv) typ av kundupplevelse än vad jag dagarna innan hade hos en av deras betydligt större konkurrenter. Kom hit om du vill avhandla ditt bilköp i lugn och ro, hinna titta ordentligt och få svar på all dina frågor!

Lars Mickael B
Skrev om Västerås Fordon AB

Trevligt bemötande och det var ingen stress med något. Finns inget negativt

Ari Kristian Andreas W
Skrev om Västerås Fordon AB

Riktigt bra service och mycket smidig affär!

Olov Marcus A
Skrev om Västerås Fordon AB

Bra personal och dom kändes genuina, rekommenderar! Får se hur dom agerar om det skulle vara något garantiärende.

Rolf Per-henrik E
Skrev om Västerås Fordon AB

Vi är mycket nöjda👍 Trevlig Personal, personliga, uppmärksamma, noggranna mm. Tänk bara att Tony kollat & fyllt upp däcken innan leverans av bilen👌 Vilka bilsäljare gör detta? Tog tåget t Västerås, hämtad på stationen. Körde glad & lycklig hemåt, via två trevliga Kunmöten. Tack Västerås Fordon🙏😍

Leo Antero L
Skrev om Västerås Fordon AB

Trevligt bemötande och nöjd med bilköpet🙂

Kristina Inga Helena M

Mycket nöjd men min bil. . Suverän service

Lucas William F
Skrev om Västerås Fordon AB

Sjukt smidigt och bra service :)

Per-henrik E
Skrev om Västerås Fordon AB

Mycket Trevlig & Kundvänlig Säljare, Tony! Blev direkt mottagna & fick svar på alla frågor, vid vårt besök i Västerås. Testade även vår eventuella inbytesbil. Kanske lite "snål" på vad de ville ge för denna. Håller fortfarande på att funderar på en bil de har i hallen. Får se hur vi gör....

Acke Akira Karl Erik S
Skrev om Västerås Fordon AB

Tittade på en Tiguan och ville kolla hur appen fungerade. Tomas, säljaren visade ett sånt otroligt tålamod och ödmjukt bemöttande att man tappar hakan. I fyra timmar fixade och trixade han med appinställningar och kontakt med VW. Absolut den mest serviceinriktade säljaren jag stött på. Dubbla hans lön ! ; )

Peder W
Skrev om Västerås Fordon AB

En seriös bilhandlare! Jag köpte en Vw Amarok som började läcka glykol. Lämnade in bilen 2 gånger på en verkstad nära mig, för att slippa åka till Västerås. Första gången byttes vattenpumpen till dieselvärmaren, men läckan kvarstod. Andra gången bytte man en ventil som visade sig vara ett vanlig bekymmer på V6 motorn. Inga problem med läckage efter det. Västerås fordon gör det en seriös bilhandlare ska göra. Kommer definitivt att vända mig dit igen vid nästa bilköp!

Britt-Marie N
Skrev om Västerås Fordon AB

Vi köpte Nissan navara allt stämde som dom sa super fin bil. Och jätte trevliga försäljare hjälpsamma 🤗 Har bara gått att säga om allt