Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag77 omdömen om Västkust Filter AB
Bra support och snabb respons m.a.p min installation av 2 st filter
Jag blev väl bemött.
Jag har beställt service på min vattenrening. -
skrev om Västkust Filter AB
Bra och snabb installation. Vattenfilter som funkar väldigt bra
skrev om Västkust Filter AB
Ett mycket hjälpsamt företag med trevligt bemötande!! Kan inget annat än att rekommendera!!
skrev om Västkust Filter AB
Enkelt att förstå ”mitt” analysbehov. Svarstid efter inlämnat prov fullt acceptabelt. Mycket prisvärt.
skrev om Västkust Filter AB
Vattenrening som fungerar, men det är ju svårt att säga hur det fungerar i senare. Allt fungerar ju när det är nyinstallerat.
skrev om Västkust Filter AB
Ej dock fått svar än från dom
skrev om Västkust Filter AB
Trevligt bemötande, flexibla och snabba, tillmötesgående och bra förslag på lösning efter behov.
skrev om Västkust Filter AB
Bra produkter och väl bemött.
Duktiga o kunniga på sitt område. -
skrev om Västkust Filter AB
Går inte att få bättre service!
skrev om Västkust Filter AB
Tycker jag blev mycket bra bemött av trevlig personal och är väldigt nöjd med produkten 5 +++++
Köptes i Kungsbacka på västkustfilter -
skrev om Västkust Filter AB
God service och snabb återkoppling
skrev om Västkust Filter AB
Vattnet har inte blivit bättre och har väldigt dålig smak
skrev om Västkust Filter AB
Joakim har hela tiden haft ett väldigt bra bemötande och inte tvekat på att lösa de problem som vi haft under en längre tid.
skrev om Västkust Filter AB
Bra kompetens och tydlig med vad åtgärderna var
skrev om Västkust Filter AB
Filtret fungerar bra och när vi behövde hjälp fick vi god service OCH den var viktigt för oss.
Bra bemötande!
Köpte 3 olika Filtrar,nu kan man dricka vatten utan några konstigheter.
Rekommenderas varmt, -
skrev om Västkust Filter AB
Jättebra kundservice, hade initialt problem med mycket järn i vattnet som övergick till humus. Filtret löste våra vattenproblem.
skrev om Västkust Filter AB
Bra bemötande.Snabb leverans.Ett perfekt filter för mina vattenproblem. Jag är helt nöjd.
Niklas Feldmanis -
skrev om Västkust Filter AB
Jättebra vid installationen. Inte helt hjälpsam vid frågor via telefon.
Vänligt och korrekt.
Beställde vattenfilter och fick en snabb leverans med bra pris.
Efter ett halvår fick jag problem men det löstes via Mail snabbt och effektivt.
Enkelt att handha och montera. -
skrev om Västkust Filter AB
Kan inte ge betyg ännu har inte fått provsvaren.
skrev om Västkust Filter AB
Jag beställde ett vattenprov, det kom, jag skickade in, svaret kom på mejl. Alltså helt ok.
Allt bra! Abcdefghijklmnopqrstuvxyzåäö
skrev om Västkust Filter AB
Gjorde vattenprover hos Västkust Filter AB. Snabb återkoppling, god service samt gott bemötande. Mycket nöjd med deras tjänster. Rekommenderar starkt.
skrev om Västkust Filter AB
Grym service vid installation och hjälp under hela processen. Har nu haft filtret 18 månader och kan varmt rekommendera!
skrev om Västkust Filter AB
Vattenrening litet osmosfilter, men den är inte inkopplad ännu.
skrev om Västkust Filter AB
Bra service och alltid behjälpliga när man behöver hjälp eller har frågor
skrev om Västkust Filter AB
Seriös och serviceinriktad support både vid installation samt vid felåterföring. Kan bara rekommendera!
skrev om Västkust Filter AB
Fick väldigt bra information, förslag på lösningar och snabba svar på alla mina frågor. Vattenfiltret jag kollat på var mycket dyrare än det dom sedan rekommenderade. Nu har filtret varit igång ca 6mån och fungerar klockrent!
Köpte vattenprov
Fungerade bra med både inlämning och svar -
skrev om Västkust Filter AB
Beställde vattenprov. Väldigt besviken att upptäcka att jag fick bekosta porto och ombesörja inskickandet av vattenprovet själv. Det framkom aldrig, innan beställning att det bara kunde lämnas in på vissa förvalda ställen. När jag då skall skicka in det själv sägs det att jag inte heller lita på provsvaret!!!
skrev om Västkust Filter AB
Alltid trevligt bemötande. Har outtröttligt hjälpt oss trots många frågor och mkt velande från vår sida. Bra pris och bra grejer.
skrev om Västkust Filter AB
Bra bemötande och snabb leverans
skrev om Västkust Filter AB
Ett snabbt bemötande. En bra konsultation och bra kontakt vid installation. Nöjda. Bra Ingo kring service och liknande med.
skrev om Västkust Filter AB
Blev bemött korrekt och bra .
Det blev som vi hade förväntat oss , förutom när fakturan kom ,
mycket hög efter pulver påfyllning i filter tuben . -
skrev om Västkust Filter AB
Bra bemötande och information vid köp av filter.
skrev om Västkust Filter AB
Filtret har använt i flera månader och är nöjd en så länge 🙂. Vi hade järn och mangan dominerade i våran borrat vatten. Supreme filter från Västkust Filter har fixat detta. Ingen mer avlägsna järn spår på porslinet .
Mvh.Andrius -
skrev om Västkust Filter AB
Good knowledge and options. Good service and communication.
skrev om Västkust Filter AB
Jag beställde en biologisk vattenanalys av en brunn, som ägs av en vattenförening.
Föreningen valde Västkust Filter, eftersom informationen på hemsidan var tydlig och informativ. Priset var också bra.
Det gick snabbt att få hem den beställda analysutrustningen, och förklaringen till hur man använder var tydlig och informativ.
Analyssvaret kom snabbt, och var lätt att förstå.
Som helhet: Bra bemötande och bra produkt. -
skrev om Västkust Filter AB
Snabbt o väl utförd service på mina filter.
skrev om Västkust Filter AB
Mycket bra bemötande! Snabb och sericevänlig installation! Vi är mycket nöjda!
skrev om Västkust Filter AB
Vårat suprime gold filter upplevde förväntningarna.
skrev om Västkust Filter AB
Tillmötesgående och snabb respons på mail. Är helt nöjd och utrustningen fungerar perfekt.
skrev om Västkust Filter AB
Jag fick det vattentest som jag beställt. Plus ett trevligt och korrekt bemötande på mina förfrågningar per telefon.
skrev om Västkust Filter AB
En firma som jag samarbetar med! God kunskap och bra samarbete. Måste jag skriva 30 tecken?
Då gör jag det trettioo tecken. -
skrev om Västkust Filter AB
Får svar snabbt på mina frågor
skrev om Västkust Filter AB
Bra bemötande, både innan och efter köp. Bra support då jag installerade själv.
Hade relativt höga förväntningar då dom, så vitt jag vet, ligger i övre prisklass. Jag hade också fått tips om Västkust Filter AB genom oberoende fackman.
Köpte ett Supreme Gold mot framför allt järn och dålig lukt/smak.
Till en början var vattnet rent och klart, men smakade, tja, filtermassa. Det avtog sakteliga under 2-3 veckor (spolat en hel del vatten då vi har gård med djur). När man duschade och tvättade händerna fick man också som en hal hinna på huden. Den försvann i takt med filtersmaken.
Efter det, klokrent vatten. -
skrev om Västkust Filter AB
Bra 👍 snabb service, både av säljarna o utförande av montering av Suprem Gold Västkust Filter👏
skrev om Västkust Filter AB
Vi beställde en omfattande vattenanalys i maj 2021. Bra instruktion om provtagning och leverans av proverna. Snabbt svar muntligen och i skriftligt utlåtande.